بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پارس آنلاین - سرویس 2 مگ محدود بعد از فعال کردن سرویس پینگ، بدون حتی 1 تایم اوت.

60752749313265389861.jpg

دوست عزیز سرویس پینگ همون اکانت گیمینگ دیگه ؟؟؟ تا حالا شده با وصل شدن به لایو مشکل داشته باشی؟؟؟ من میخوا به لایو وصل شم مشکل دارم.پینگ هم که بالاست همین الان پینگم روی 240 ولی صبح روی 170 بود!!! زنگ زدم گفتم پینگم بالاست پورتم روی ریست کرد،گفت مشکلت حل شد،گفتم نه.گفت دیگه فعلا کاری از دست ما ساخته نیست. زنگ بزنم به پشتیبانی دقیقا چی بگم؟؟؟

2 روزه مخابرات یکی این که اصلا داشبورد وان رو لود نمیکنه چه برسه به بازی یکی این که فقط سایت های سبک بالا میاره بعدش الان فاز این ها که قیمیت بالا میبرن کیفیت رو پایین دقیقا من نمیدونم چیه ... کسی فهمید بیاد بگه -.

دوست عزیز سرویس پینگ همون اکانت گیمینگ دیگه ؟؟؟ تا حالا شده با وصل شدن به لایو مشکل داشته باشی؟؟؟ من میخوا به لایو وصل شم مشکل دارم.پینگ هم که بالاست همین الان پینگم روی 240 ولی صبح روی 170 بود!!! زنگ زدم گفتم پینگم بالاست پورتم روی ریست کرد،گفت مشکلت حل شد،گفتم نه.گفت دیگه فعلا کاری از دست ما ساخته نیست. زنگ بزنم به پشتیبانی دقیقا چی بگم؟؟؟

آره همونه، نه من مشکلی با لایو و PSN ندارم و راحت وصل میشم اگه مشکلی هم باشه مربوط به MTU میشه که خودت میتونی درستش کنی. زنگ زدی پشتیبانی بگو برام سرویس گیم فعال کنید، برای من که فعال کرد روزای اول اصلا تغییری احساس نکردم ولی بعد چند روز یهو دیدم پینگ خیلی خوب شده، در ضمن پارس آنلاین هر بار که مودم رو ریست کنی به یه IP مختلف وصل میشه و پینگش متغیره، یه چند بار ریست و امتحان کردن برای رسیدن به پینگ مطلوب لازمه.

دوستان یکی اگه میتونه مشکل منو بهم بگه چیه چون دارم دیوانه میشم :

توی بازی بتل 4 نسخه وان بعد 20 دقیقه که قشنگ بازی میکنم شروع میکنه به عقب جلو شدن لگ خوردن و لرزش این در حالیه که سرویس من 1 مگ نامحدود مخابراته و ماله دوستم هم که خونشون پیش خونه ماست همینه و اصلا لگ ، لرزش اینا رو نداره حساب کنید جلوت 3 تا ادم میخوای سریع بزنی شروع میکنه به لرزیدن یا عقب جلو شدن اگه به پینگه همون موقع تست گرفتم 140 بود الان من نمیدونم مشکلم دقیقا چیه چون هر دو دوستم که همین سرویس گرفتن چنین مشکلی ندارن جز من بد بخت ! یک ویدو هم میزارم بیشتر همون اول ویدو مشخصه که عقب جلو میشه بعد یه مدت کل بازی به همین شکل میشه و اعصاب ادم رو خورد میکنه حالا کسی میتونه کمک کنه به من بگه مشکل بنده میتونه از چی باشه خیلی ممنون میشم
XboxClips | SOR3NA 061 playing Battlefield 4

اقایون شاتل چطوریاس برا دانلود ؟زنگ زدم میگه اصفهان تا 2 مگ بیشتر نمیدن البته هر چی خط بکشه بازه پینگش هم گفت اگه بازی میکنه با پشتیبانی که تماس بگیری میارن پایین

توی بازی بتل 4 نسخه وان بعد 20 دقیقه که قشنگ بازی میکنم شروع میکنه به عقب جلو شدن لگ خوردن و لرزش این در حالیه که سرویس من 1 مگ نامحدود مخابراته و ماله دوستم هم که خونشون پیش خونه ماست همینه و اصلا لگ ، لرزش اینا رو نداره حساب کنید جلوت 3 تا ادم میخوای سریع بزنی شروع میکنه به لرزیدن یا عقب جلو شدن اگه به پینگه همون موقع تست گرفتم 140 بود الان من نمیدونم مشکلم دقیقا چیه چون هر دو دوستم که همین سرویس گرفتن چنین مشکلی ندارن جز من بد بخت ! یک ویدو هم میزارم بیشتر همون اول ویدو مشخصه که عقب جلو میشه بعد یه مدت کل بازی به همین شکل میشه و اعصاب ادم رو خورد میکنه حالا کسی میتونه کمک کنه به من بگه مشکل بنده میتونه از چی باشه خیلی ممنون میشم
رو ps4 هم با بچه ها بتل میزنیم اونایی که مخابراتی هستند دقیقا همین مشکل رو تو سرور 64 نفره داشتند...ولی اینکه میگید دوستت هم همین سرویس مخابرات رو داره کمی عجیب میشه...شما برای یه دوره سرویسی بگیر که دان و آپ بالاتری داره ممکنه مشکل حل بشه...اگه نشه سرویس کاهش پینگ میتونه مشکل رو حل کنه(منظورم اینه روی روت شرکت دیگه بی افتی....)

دوستان سوال فنی:

من دو تا مودم دارم یکی وای فای یکی عادی هیچ کدومم روی حالت PPPOE نمیره! به هیچ وجه! یعنی روی PPPOE قرارش میدی ولی از حالت Bridge خارج نمیشه! جاهای دیگه هم سوال کردم ولی هیچ کس نتونست راه حلی گیر بیاره!

آیا ISP مشکل داره؟؟
مخابرات دارم مشهد! قاسم آباد!
نمیدونم چیکار کنم الان :(

این مشکل برای من هم پیش اومده البته روی PC ، علتش بر میگرده به مشکل پکت لاست بالا با سرور مورد نظر و یا کمبود پهنای باند به دلیل محدود شدن پورت ها که هر جفتش با VP,N گیمینگ قابل رفع هست.

اقایون شاتل چطوریاس برا دانلود ؟زنگ زدم میگه اصفهان تا 2 مگ بیشتر نمیدن البته هر چی خط بکشه بازه پینگش هم گفت اگه بازی میکنه با پشتیبانی که تماس بگیری میارن پایین
شاتل برای دانلود اصلا خوب نیست مگر اینکه برای دانلود شبانه قبل از ورود به ساعات رایگان از وی پی * ان یا کریو استفاده کنی که محدودیت سرعت رو دور میزنه ، برای بازی جدیدا شاتل سرویس پینگ بسیار خوبی راه اندازی کرده که پینگ رو بشدت کاهش میده و با ایران پینگ 10-15 ms و آلمان 95-100 ms میرسونه البته بسته به شهر های مختلف پینگ با خارج ممکنه فرق کنه.

========================================================

3613727089.png

3613669792.png

101486844.png

91957422524284043247.jpg

اینترنت (شاتل) امروز در یک شرایط فوقولعاده و با ثبات.

آخرین ویرایش:
سلام
من اینترنت نا محدود ٢۵۶ پارس آنلاین گرفتم
یارو پشت خط گفت سرعته دانلود ٣٨٠ هستش
حالا که گرفتم سرعتش بین ٩٠ تا ١۴٠ هست!!
زنگ زدم میگه سرعتش بالا و پایین میره،ولی هنوز ما چیزی ندیدیم
نامحدود مخابرات با وجود قطعیاش بهتر بود!

سلام
من اینترنت نا محدود ٢۵۶ پارس آنلاین گرفتم
یارو پشت خط گفت سرعته دانلود ٣٨٠ هستش
حالا که گرفتم سرعتش بین ٩٠ تا ١۴٠ هست!!
زنگ زدم میگه سرعتش بالا و پایین میره،ولی هنوز ما چیزی ندیدیم
نامحدود مخابرات با وجود قطعیاش بهتر بود!

=)) برو خدای بالا سرت رو شکر بکن 256 مخابرات به زور به 30-40 میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or