بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

قیمت سرویس نامحدود ٢۵۶ پارس آنلاین ۴۵ تومنه!واسه مخابرات ماهی ٩ تومنه
پارس آنلاین نامحدود حجمیه
من که میخوام دوباره همون مخابرات رو بگیرم هرچی هست سرعتش ثابته و کنتور نمیندازه فقط قطعی زیاد داره
فک کنم نامحدود مثه مخابرات دیگه نیست
9 تومن کجا بود 12600 تومن !
باهاش هیچ کاریم نمیشه کرد من 2 ماه داشتم :|

آقا من یک سوال داشتم.
توی اکثر مودم ها یک قسمت هست به اسم NAT/Qos که وقتی واردش بشید میره به قسمت Port Forward ، حالا من وارد تنظیمات مودم شدم ولی همچین گزینه‌ای ندارم ! توی مودم های tp - link باید توی کدوم قسمتش رفت ؟

خب این چه جوری فعال میشه؟
اینترنت مخابرات میخواد؟
آقا راستی الان وایمکس همه جا کاربرد داره یا نه؟

این سرویس فقط برای کاربران مکس نت هست.

- - -ویرایش - - -

آقا من یک سوال داشتم.
توی اکثر مودم ها یک قسمت هست به اسم NAT/Qos که وقتی واردش بشید میره به قسمت Port Forward ، حالا من وارد تنظیمات مودم شدم ولی همچین گزینه‌ای ندارم ! توی مودم های tp - link باید توی کدوم قسمتش رفت ؟

این سایت کامل توضیح داده چطوری Port Forward کنید.
portforward.com

من سه سال مخابرات داشتم،512 نا محدود.تا حالا نشده بود یه شبانه روز (24 ساعت) پینگش ثابت باشه.صبح نگاه میکردی یه پینگ،ظهر نگاه میکردی یه پینگه دیگه.من اصلا دانلودی نیستم یعنی توو یک ماه شاید 1 گیگ هم دانلود نکنم،فقط فقط پینگ برام مهمه.این شد که بالاخره بعد سه سال تخلیه کردم پورتمو.مخابرات برای بازی آنلاین آشغاله.گند میزنه به روحو روانتون.یه نکته اخلاقی میخوام بگم،سعی کنید رعایت کنید :
نکته اخلاقی : هر آدمی که از دهات اومده شهر و هیچی از نت بارش نیست رفته مخابرات گرفته،همین باعث میشه مخابرات سرویس آشغال به کاربرا اراعه بده.به پشتیبانیش هم زنگ میزنی علاوه بر اینکه هیچی از نت نمیفهمن تازه طلبکار هم هستند.اگه شما از مخابرات سرویس نگیرید خودشون میفهمن که سرویسشون آشغاله و دیگه کسی ازشون سرویس نمیگیره،درستش میکنن بعد یه مدت.هیچ فرقی از لحاظ هم از لحاظ پولی نمیکنه که شما از مخابرات سرویس آشغال با منت بگیرید یا اینکه یه ذره پول بیشتر بدید و نت با کیفیت از یه شرکت بگیرید.

الان شهرهایی که فیبر نوری دارن مثل اردبیل ، ایا اینترنت پرسرعت هم میدن؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط مخابرات تهرانه که سرویس نامحدود میده درسته؟!

- - -ویرایش - - -

این الان تعرفه مخابرات اردبیل هستش !
6ehhjkkcjgmvo63glwii.jpg

من سه سال مخابرات داشتم،512 نا محدود.تا حالا نشده بود یه شبانه روز (24 ساعت) پینگش ثابت باشه.صبح نگاه میکردی یه پینگ،ظهر نگاه میکردی یه پینگه دیگه.من اصلا دانلودی نیستم یعنی توو یک ماه شاید 1 گیگ هم دانلود نکنم،فقط فقط پینگ برام مهمه.این شد که بالاخره بعد سه سال تخلیه کردم پورتمو.مخابرات برای بازی آنلاین آشغاله.گند میزنه به روحو روانتون.یه نکته اخلاقی میخوام بگم،سعی کنید رعایت کنید :
نکته اخلاقی : هر آدمی که از دهات اومده شهر و هیچی از نت بارش نیست رفته مخابرات گرفته،همین باعث میشه مخابرات سرویس آشغال به کاربرا اراعه بده.به پشتیبانیش هم زنگ میزنی علاوه بر اینکه هیچی از نت نمیفهمن تازه طلبکار هم هستند.اگه شما از مخابرات سرویس نگیرید خودشون میفهمن که سرویسشون آشغاله و دیگه کسی ازشون سرویس نمیگیره،درستش میکنن بعد یه مدت.هیچ فرقی از لحاظ هم از لحاظ پولی نمیکنه که شما از مخابرات سرویس آشغال با منت بگیرید یا اینکه یه ذره پول بیشتر بدید و نت با کیفیت از یه شرکت بگیرید.

خوب؟ که چی ؟ الان ما بریم از چه شرکتی سرویس بگیریم که پینگ درست داشته باشه؟ :|

- - -ویرایش - - -

چی میشه ماکس نت اهواز نمایندگی بزنه پینگش عالیه :|

البته من خیلی این حرف که هر کی از دهات اومده مخابرات گرفته رو قبول ندارم. خیلی‌ها مث من، خطشون فیبر نوری شده و گزینه‌ای جز مخابرات ندارن:|
بعدم بستگی به منطقه‌ی مخابراتی هم داره. هر چی منطقه‌ی مخابراتی شلوغ‌تر باشه، طبیعتاً سرعت و اینا هم بدتره.

خب این چه جوری فعال میشه؟
اینترنت مخابرات میخواد؟
آقا راستی الان وایمکس همه جا کاربرد داره یا نه؟

این اینترنت ماکسنت هست گرامی،
MAXNET.IR
اگر در یکی از استان های غربی کشور باشین میتونید استفاده کنید، پینگ عالی، سرعت خوب و تعرفه مناسب در مقایسه با سایر شرکت ها داره،

امروز یه صفجه اینترنت رو دارم توی 5 دقیقه باز میکنم...پینگم رسید به 10هزار...
پارس آنلاین
زنگ زدم پشتیبانی 45 نفر توی صف هستن..
تا آخر تابستون پارس آنلاین خرابه.اصلا سمتش نیاین
منم عوضش میکنم.
الان که دارم اینجا مینویسم سایت speednet باز نمیشد که بتونم تست بزارم با بدبختی بازش کردم که نشونتون بدم بدبختی رو(این تست 10 دقیقه طول کشید)
3617939708.png

بله :) 2روز پیش راحت gta online میزدم الان باید پینگ زیبای اینترنتو نگاه کنم :)
کلا دوست دارن مردمو اذیت کنن
نت من حجمیه محدود 6مگ بر ثانیه هست خیر سرش :)
3618113735.png

سلام
من پارسال تابستون اینترنت مخابرات داشتم امسال هم برنامه دارم بگیرم . دوباره باید حضوری درخواست بدم ؟ چون دفعه ی قبل پدرم رو دراورد . باید صاحب خط حضوری میرفت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or