بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من نمیدونم چی شده SNR من 6 شده!! دیشب چک کردم 19.3 بود ولی از صبح شده 6. از اونور هم Downstream من که 2048 بود شده 4576!! :|:d

به مودم و سیم ها هم دست نزدم. مشکل از چی میتونه باشه؟؟

SNR به فاصله ی شما از مرکز مخابراتی و سرعتی که مودم شما باهاش آپ میشه داره! هرچی نزدیک تر باشید به مرکز باید SNR بالاتر باشه. تو تنظیمات مودم من Max Rate رو میزنه 20Mb که این یعنی من میتونم تا 20Mb بگیرم و مشکلی نداشته باشم اما با توجه به کیفیت خط این مقدار میتونه کمتر باشه وکمتر بودنش تو سرعت های بالا میتونه باعث قطعی بشه و همچنین پایین اومدن SNR ! مقدار SNR خود من الان 38 ـه.شما چک کن ببین Data Rate مودمت وقتی که SNR بالا داری با وقتی که میاد پایین یکی هست یا نه؟! ( تفاوت سرعت داری؟!) اگه یکی بود، مشکل از کیفیت خط ـه، اگه یکی نبود میتونه بخاطر خیلی بالا آپ شدن مودم باشه که میتونی به isp بگی پایین تر واست ببندن! درکل اگه مشکل داری با مقدار SNR ( باعث قطعی ، تایم اوت پینگ ، لگ تو بازی ) وقتهایی که مقدارش رو 6 ـه باید مودم رو ببری سرخط ( جلو در خونه که سیم تلفن از بیرون میاد داخل ) ببینی وضعیت اونجا چطوره!؟ اگه همون وضعیت بود باید به مآمور مخابرات بگی بیاد واست تست مقاومت خط بگیره که مشخص بشه خط مشکل داره یا نه که اگه مشکل داشته باشه واست عوض کنن.

دوست عزیز دزد همه جا هست. یکی کمتر دزدی میکنه یکی بیشتر!
شما دانلود میخوای برو دهـ ـمگ مخابرات رو بگیر شبانه با نوده نه درصد رایگان دانلود کن. عین همینه. حتی بهتر!! چرا فکر میکنی از م/کس نت بهتر وجود نداره؟
تهران هم اگه باشی شرکت معرفی کنم برات برو پینگ اروپا 80 , پینگ داخل هم 5 , شبانه 2 مگابایت دانلود برو حالشو ببر. فقط مشکل udp که همه دارند فع لا.
آسمون سوراخش وا نشده یه شرکت خوب بیوفته پایین. فقط باید یکم زرنگ باشی تحقیق کنی.
قبول دارم حرف شما دزد همه جا هست من اصفهان ساکن هستم همه isp ها را هم داشتم از وایمکس بگیر تا مخابرات وشرکت های خصوصی همشون سعی میکنن چند ماه اول مشتری را راضی نگه دارند بعد دیگه انگار نه انگار ! این شرکت هایی هم که شما میگی اینطور سرویس میدند اینجا پیدا نمیشه ! نه مخابراتش نه شرکت خصوصی
فعلا که با شاتل قرار داد بستم یک ماهه ببینم چطوره در واقع این اخرین isp هست که میخوام ازش سرویس گرفتم

- - -ویرایش - - -

سرعت بره بالا SNR هم مطابقش میاد پایین ولی اینکه سرعت دو برابر شده و SNR از 19 اومده 6 خیلی عجیبه. SNR باید بشه حدود 12-15 dB با اون سرعت.
دقیقا منم برا 4 سال همینطورم ! snr رو 6 هست ! ولی Downstream Speed تا 4 مگ بازه ! از دم درم قبلا تست گردم همینطوره !

دوست عزیز دزد همه جا هست. یکی کمتر دزدی میکنه یکی بیشتر!
شما دانلود میخوای برو دهـ ـمگ مخابرات رو بگیر شبانه با نوده نه درصد رایگان دانلود کن. عین همینه. حتی بهتر!! چرا فکر میکنی از م/کس نت بهتر وجود نداره؟
تهران هم اگه باشی شرکت معرفی کنم برات برو پینگ اروپا 80 , پینگ داخل هم 5 , شبانه 2 مگابایت دانلود برو حالشو ببر. فقط مشکل udp که همه دارند فع لا.
آسمون سوراخش وا نشده یه شرکت خوب بیوفته پایین. فقط باید یکم زرنگ باشی تحقیق کنی.
خب عزيز دل اين نتي كه ميگي پينگ 80 ميده مال كجاست؟ بگو كه دهنم صاف شد بس كه از اين ISP به اون ISP عوض كردم. فقط پينگ واسه من مهمه.

[TABLE="class: tabdata, width: 760, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: light-orange"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="width: 70, align: center"] Downstream[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] Upstream[/TD]
[TD="width: 280"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
SNR Margin
[/TD]
[TD]
:​
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 12.5[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 25.4[/TD]
[TD]db[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Line Attenuation
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 26.3[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 15.1[/TD]
[TD="width: 280"]db[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Data Rate
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 12288[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 509[/TD]
[TD="width: 280"]kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Max Rate​
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 14868[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 985[/TD]
[TD="width: 280"]kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
POWER​
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 18.6[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 11.3[/TD]
[TD="width: 280"]dbm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این مال ما...
نصراللهی تهران - آسیاتک

خب عزيز دل اين نتي كه ميگي پينگ 80 ميده مال كجاست؟ بگو كه دهنم صاف شد بس كه از اين ISP به اون ISP عوض كردم. فقط پينگ واسه من مهمه.

داداش فقط کافیه تهران باشی.
دو تا پست زیر رو ببین:
post3259331
post3259692
یه نمونه ی داشتن پینگ خوب هست. راههای دیگه مثل وایرلس هم هست که بماند./
بده بری تو سرور ایرانی مثلا cod پینگت داخل سرور 13 باشه؟ یا تو ts پینگ 6-7 داریم. نمونه ش بچه ها هستند دارن. جدا از کیفیت شوتینگ آخر کلاسه. شما شک نکن مکث نت که هیچ,
هیچ isp اون سمت چنین پینگی با سرورهای ایران نداره. مخابرات تهران که همه فحش میدن پینگ داخلش زیر 10 و خارجش صبح تا ظهر زیر 100 ـه.
برای بعدش هم کاهش پینگ میزنی تنگش.
برای ایران بیشتر گفتم برای روپا هم همینطوره. بازم ارجاع میدم به دو لینکی که گذاشتم. واقعا هم چنین چیزی هست.

داداش فقط کافیه تهران باشی.
دو تا پست زیر رو ببین:
post3259331
post3259692
یه نمونه ی داشتن پینگ خوب هست. راههای دیگه مثل وایرلس هم هست که بماند./
بده بری تو سرور ایرانی مثلا cod پینگت داخل سرور 13 باشه؟ یا تو ts پینگ 6-7 داریم. نمونه ش بچه ها هستند دارن. جدا از کیفیت شوتینگ آخر کلاسه. شما شک نکن مکث نت که هیچ,
هیچ isp اون سمت چنین پینگی با سرورهای ایران نداره. مخابرات تهران که همه فحش میدن پینگ داخلش زیر 10 و خارجش صبح تا ظهر زیر 100 ـه.
برای بعدش هم کاهش پینگ میزنی تنگش.
برای ایران بیشتر گفتم برای روپا هم همینطوره. بازم ارجاع میدم به دو لینکی که گذاشتم. واقعا هم چنین چیزی هست.
دوست عزیز شما خودتون چه سرویسی استفاده میکنی میشه لینک تست بزاری ؟
این دو لینکی که گذاشین که نقل قول از بقه هست بله منم همچین پینگ و سرعتی را تجریه کردم فقط تو بازه های محدودی بوده
کافیه شما یه سر به فروم همسایه بزنی تست هایی میبینی که شاخ در میاری ! طرف دانلود تا 15 مگ هم گرفته اما مسئله اینه که سرویسهای خاص را به مشتری های خاص میدن (if u know what i mean ) و تازه با قیمت پایین و بعضا مجانی !

بچه ها اینترنت برای دانلود کدوم بهترینه(کسی که تجربه داره بگه)
میخوام اذیت نکنه یعنی قطعی نداشته باشه و حجمی(مثه پارس آنلاین که نامحدودش کنتور میندازه) نباشه

میخوام اذیت نکنه یعنی قطعی نداشته باشه و حجمی(مثه پارس آنلاین که نامحدودش کنتور میندازه) نباشه

برای دانلود، فقط مخابرات و دیگر هیچ!
من که راضیم ازش.

اگه از لحاظ مالی مشکل نداری یه 2 مگ مخابرات نامحدود بگیر ماهی حدود 80 تومن فک کنم باشه.
250 کیلو سرعت داره
الته این چند وقت اخیر سرعت اومده پایین ولی از جاهای دیگه بهتره

سلام ، من يك چيزي ميخوام كه خوب دانلود كنم الا اسياتك دارم سرعت شبانه ١٠٠ هست ، ميخوام پارس انلاين بگيرم خوبه شبانش ؟ يا مخابرات ١ مگ بگيرم نامحدود ؟ مكس نت چطوره ؟

سلام ، من يك چيزي ميخوام كه خوب دانلود كنم الا اسياتك دارم سرعت شبانه ١٠٠ هست ، ميخوام پارس انلاين بگيرم خوبه شبانش ؟ يا مخابرات ١ مگ بگيرم نامحدود ؟ مكس نت چطوره ؟
کافی بود همین دو تا کامنت قبل از اینی که نوشتی رو میخوندی!

دوست عزیز شما خودتون چه سرویسی استفاده میکنی میشه لینک تست بزاری ؟
این دو لینکی که گذاشین که نقل قول از بقه هست بله منم همچین پینگ و سرعتی را تجریه کردم فقط تو بازه های محدودی بوده
کافیه شما یه سر به فروم همسایه بزنی تست هایی میبینی که شاخ در میاری ! طرف دانلود تا 15 مگ هم گرفته اما مسئله اینه که سرویسهای خاص را به مشتری های خاص میدن (if u know what i mean ) و تازه با قیمت پایین و بعضا مجانی !

دو سرویس دارم. شاتل و پیشگامان.
این تستهای پیشگامان برای الان:

3620863634.png

3620865918.png

3620868379.png

3620871262.png

به دلیل فاصله زیاد از مرکز مخابراتی منطقه خطم کیفیتش پایینه و بیشتر از 4 مگ نمیکشه.
من 128ش رو گرفتم که تا 2 مگ بازه. ایناهم تستهاش. بنده شهر کاشان از استان اصفهان هستم.
اگر خطم میکشید تا 10 مگ هم به راحتی باز میذاشتند وولی متاسفانه مشکل از طرف خودم و فاصله ام هست.
پینگم هم به صورت مستقیم با سرورهای تهران زیر 25 هست ثابت.

ping varzesh3.com

Pinging varzesh3.com [94.182.163.3] with 32 bytes of

Reply from 94.182.163.3: bytes=32 time=25ms TTL=111
Reply from 94.182.163.3: bytes=32 time=25ms TTL=111
Reply from 94.182.163.3: bytes=32 time=22ms TTL=111
Reply from 94.182.163.3: bytes=32 time=22ms TTL=111

Ping statistics for 94.182.163.3:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% los
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 22ms, Maximum = 25ms, Average = 23ms

اگر تهران بودم ایران رو میاوردم زیر 10 اروپا هم زیر 90 ولی متاسفانه به دلیل فاصله ایی که شهر ما با سرورهای تهران و همچنین روتر
داره پینگ به همین نسبت بین 10 تا 15 میلی ثانیه بیشتر از سایرین هست. تو شهر به این کم امکاناتی مثل کاشان ملاحظه میفرمایید که چنین سرویسی
با این پینگ وجود داره. حالا اصفهان چنین چیزی نداره؟؟
شاتل هم خوبه, با سرویس گیم پینگ داخل زیر 25 هست و پینگ خارچ گاهی 200 به بالاست ولی اکثرا 150-160 به پایینه. شاتل که گرفتید انتخاب خوبیه.
آخر شب هم تستهای شاتل رو به این پست اضافه میکنم. اگر از adsl راضی نیستید برید سمت وایرلس ولی حتما قبلش تست کنید. از خودش شرکتش پینگ رو بپرسید.
خودم چند وقت پیش وایرلس هاش کاشان رو تست گرفتم پینگ داخل بین 15 تا 20 بود و حارج هم 99~100... به نظرم نمیارزید با 400-500 تومن
فقط پینگم 10-15 تا کم بشه.(بازم ما چون شهرستانیم پینگ نمیره زیر 10 حتی با وایرلس)./ اگرم دانلود براتون مهمه مخابرات اصفهان راحت ده مگ میده شبانه با یک مگ بر ثانیه دانلود کنید. بچه ها دارند و تست کردند پینگ هم داخلی 40 تا 50 و خارج هم فیکس 170 هست. البته حس میکنم شما هم مشکل بنده رو دارید و کیفیت خططون خوب نیست. پس تو سرعت راهی نمیمونه جز وایرلس و یا سوختن و ساختن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or