.:Frantic:.
کاربر سایت
من نمیدونم چی شده SNR من 6 شده!! دیشب چک کردم 19.3 بود ولی از صبح شده 6. از اونور هم Downstream من که 2048 بود شده 4576!!:d
به مودم و سیم ها هم دست نزدم. مشکل از چی میتونه باشه؟؟
SNR به فاصله ی شما از مرکز مخابراتی و سرعتی که مودم شما باهاش آپ میشه داره! هرچی نزدیک تر باشید به مرکز باید SNR بالاتر باشه. تو تنظیمات مودم من Max Rate رو میزنه 20Mb که این یعنی من میتونم تا 20Mb بگیرم و مشکلی نداشته باشم اما با توجه به کیفیت خط این مقدار میتونه کمتر باشه وکمتر بودنش تو سرعت های بالا میتونه باعث قطعی بشه و همچنین پایین اومدن SNR ! مقدار SNR خود من الان 38 ـه.شما چک کن ببین Data Rate مودمت وقتی که SNR بالا داری با وقتی که میاد پایین یکی هست یا نه؟! ( تفاوت سرعت داری؟!) اگه یکی بود، مشکل از کیفیت خط ـه، اگه یکی نبود میتونه بخاطر خیلی بالا آپ شدن مودم باشه که میتونی به isp بگی پایین تر واست ببندن! درکل اگه مشکل داری با مقدار SNR ( باعث قطعی ، تایم اوت پینگ ، لگ تو بازی ) وقتهایی که مقدارش رو 6 ـه باید مودم رو ببری سرخط ( جلو در خونه که سیم تلفن از بیرون میاد داخل ) ببینی وضعیت اونجا چطوره!؟ اگه همون وضعیت بود باید به مآمور مخابرات بگی بیاد واست تست مقاومت خط بگیره که مشخص بشه خط مشکل داره یا نه که اگه مشکل داشته باشه واست عوض کنن.