بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

واسه من قطعی اینا نداره. دانلود اینام زیاد میکنم(یه روز چیزی برا دانلود نذاشته باشم، فکر میکنم یه چیزی کمه!:d)
کیفیت اینترنت و اینا بستگی به منطقه‌ی مخابراتی و شلوغی اون مرکز هم داره. شاید جایی که شما هستی شلوغه خطا که هی قطع میشه.

منم همینی که گفتی به نظرم اومد!
ولی بازم نسبت به سرعت ثابتش و نامحدود بودن میارزه و به درد دانلود میخوره و هیچ
پشتیبانی فوق العاده ضعیفی داره(کلا شوتن و بیخیال)

درود اقا این صبح بیدار شدم تست پینگ گرفتم مخابرات اهواز 690 بود بعدش 3 ساعت قعطش کردن الان وصل شده تست گرفتم فکم افتاد

ujxzwxlu9tpakz6bo5hj.png

پینگ همه داره درست میشه الا من .
پینگم از 206 تا 230متغیره موندم چیکار کنم دیگه نمیشه بازی کرد با این وضع .
پیشنهاد میکنید چیکار کنم ؟ باید زنگ بزنم بهشون چیز خاصی بگم ؟ اگه بگن مشکل از مخابراته و به هر حال یه جوری بپیچونن چیکار کنم ؟
ISP ـمم شرکت شبدیزه . سرعتمم 6مگ

درود اقا این صبح بیدار شدم تست پینگ گرفتم مخابرات اهواز 690 بود بعدش 3 ساعت قعطش کردن الان وصل شده تست گرفتم فکم افتاد

ujxzwxlu9tpakz6bo5hj.png

مخابرات تهران هم امروز 2 ساعتی قطع بود(حداقل واسه من)، بهتر نشد که هیچ بدتر شد :دی

پیشنهاد میکنید چیکار کنم ؟ باید زنگ بزنم بهشون چیز خاصی بگم ؟ اگه بگن مشکل از مخابراته و به هر حال یه جوری بپیچونن چیکار کنم ؟
با شبدیز 230 جدا :-o
حاجی زنگ بزن تشکر هم بکن کلی در حقت لطف دارن می کن
من 3 سال پیش مشترک این شب دزد بودم زیر 400 شده بود رویا برام خیلی از اوقات که رو 1000 و 2000 بود پینگ
زنگم می زدی طرف هر دفعه یه چرت و پرتی تحویلت می داد

ISP رو عوض کن خب.:دی easy & simple. مودمو خاموش روشن کردی چندبار؟ تاثیر داره این کار. خاموش روشنم هم نکردی یک جوری خط رو کانکت/ریکانکت کن.

مخابرات تهران هم امروز 2 ساعتی قطع بود(حداقل واسه من)، بهتر نشد که هیچ بدتر شد :دی

مخابرات کرج هم تقریباً 2 ساعت قطع بود، وقتی وصل شد تا یک ساعت خوب بود ولی بعدش دوباره برگشت همین وضعیتی که خودت میدونی :دی
دیگه انقدر isp عوض کردم خسته شدم! وگرنه یه روز هم صبر نمیکردم واسه این isp چیپ >_< نکته ی جالبش اینجاست که هروقت isp عوض کردم همون isp بعد از چند روز وضعیتش کلی بهتر شده حداقل واسه چند وقت!!!

قضیه چیه از دیروز یوتیوب واسه من دیگه ***** نیست:d

برای منم همین طور داداش :d

دوستان داخل این لینک برین اگه بار اول نتونستین برین ( که صد درصد دفعه اول نمی رین ) اینقدر رپیتش کنین تا برین تو ! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=N6Vx6aML-cE&hd=1

جون خودم عمل می کنه برای دوستام هم عمل کرد اگه عمل کرد لایک بزنید بفهم عمل میکنه یا نه :d

- - -ویرایش - - -

عمل کرد " برادران ؟؟ اگه عمل کرد لایک بزنید بفهمم خو ؟

با شبدیز 230 جدا :-o
حاجی زنگ بزن تشکر هم بکن کلی در حقت لطف دارن می کن
من 3 سال پیش مشترک این شب دزد بودم زیر 400 شده بود رویا برام خیلی از اوقات که رو 1000 و 2000 بود پینگ
زنگم می زدی طرف هر دفعه یه چرت و پرتی تحویلت می داد
پینگم با شبدیز همیشه ثابت رو 150 تا 170 بوده :دی الان این خیلی داغونه دیگه با 8.8.8.8 تست میگیرم 400 ـه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or