درودی دیگربار دوستان؛
نوشته شده توسط cyrusempire:
کامبیز جان منظور من آموزش خیلی چیز خاصی نبود. می خواستم کلیاتی درباره چگونگی اضافه کردن یا ادیت کردن unit و یا factionها بدونم. و بقیه چیزهای دیگه که در یک مود لازم میشه مثل تغییر بعضی textureها یا اسکریپتها. البته می دونم که کمی سنگین ولی خوب میشه کم کم شروع کرد. من tutorial ها رو دیدم و چیزهای خوبی پیدا کردم اما دقیقا منظور خیلی از اونها رو متوجه نشدم.
واقعیت اینه که ایده های زیادی دارم. آدم های نسبتا پایه هم هستن منتهی دقیقا نمی دونیم از کجا باید شروع کرد!
همونطور که گفتم من از Modding کردن چیزی نمیدونم
هرچند که خودم هم دارم 3D studio کار می کنم که شاید بعدا بتونم کمکی باشم. ولی اگر کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نمی کنم:happy: و برای شما هم آرزوی کامیابی دارم.
یکی از انتقادات من نسبت به EB همین بود که بد نبود سکاها هم چادرنشین بودند چون سکاها در واقعیت چنین قومی بودند
سکاها هم در EB چادرنشین Nomad هستن. کمپینشون رو امتحان کن تا ببینی:wallbash:
راستی گرافیک EB به شدت بهتر از rise of persia است. امروز داشتم یک مقایسه ای می کردم خیلی خیلی بهتر بود. منتهی چیزی که EB نسبت به ROP کمتر داشت تعدد فیلم هایی بود که با انتخاب هر faction نشون میداد. در ضمن کاش یک گرافیست درست و حسابی توی تیم ROP بود که این صفحه های loading یا منوها رو کمی قشنگ تر درسته کنه نه اینجور زشت و بدقواره! سایتشون هم که فاجعه است
پیش از هر چیز باید بگم که بیشتر این مودها مانند RoP با کمبود پرسنل مواجه هستن. تنها EB هستش که نیروی کافی برای به جلو بردن کارش در دسترس داره (که تازه اون هم هنوز نیرو جذب می کنه !). اینه نباید خیلی پر توقع بود ،ضمن اینکه از دید من ،یونیت ها در RoP خوب طراحی شدن ،به ویژه پارس ها
ولی من درRoP هیچ Intro Videoی ندیدم. در واقع این EB هست که تاکنون یک Intro برای پهلوی ها ساخته و قصد داره که برای همهء گروهها یک Intro یکتا درست کنه ،کاری که حتی خود CA هم برای Rome:TW انجام نداده:balloon:
نوشته شده توسط khosro-parviz:
من در شهر nisa پس از ساخت pastoralism هر چه قدر هم جمعیت من زیاد می شود نمی توانم ساخنمانم های government بسازم.
خسروپرویز جان ،باز هم که شما به اونچه که من نوشتم توجه نکردی:wallbash: من که گفتم همهء Settlementها قابلیت دگرگون شدن به یک شهر متمدن پارتی یا Parthian Reformed Goverment رو ندارن ،و بدنبالش شهرهائی رو که می شه به " یک شهر متمدن پارتی" ارتقا داد رو در یک
متن پنهان (
Spoiler ) لیست کردم ! شما یک باره دیگه پست پیشین من رو
با دقت بخون.
درباره wonder که کامبیز گفت حذف شده من در حمله به babylon به جایی برخوردم که شبیه باغهای معلق بابل بود
ببخشید ،پس من اشتباه کردم:blushing: آخه این wonderها از Campaign map برداشته شدن ،این بود که گمان کردم شاید از Battle map هم برداشته شدن
دقیقا گرفتم جریان چیه! حتما مخصوصا حالا که می خوام از اول برم می نویسم. دفعه قبلی مثل چنگیز بودم
عکسی هم که ازش ندارم ولی از این جدید حتما می نویسم
خیلی خوبه ،یقین دارم که AAR_ه خوندنی ای میشه
اما اگر خواستی با یک Faction دیگه بری ،من پونتوس ها "
Pontos" رو بهت پیشنهاد میدم. این Faction ویژگی های خیلی جالبی داره : خانوادهء شاهی ایرانی هستن ،چراکه این منطقه یک ساتراپی هخامنشی بوده که بدست مقدونی ها نیفتاده. همچنین بخاطر موقعیتی که داره ،دارای فرهنگ ایرنی-یونانی هست. و یگانهای رزمی گوناگونی در ارتشش هست ؛ یگانهای سبک ایرانی ،فالانژها و هاپلایت های مقدونی/یونانی ،جنگجویان سرسخت گالی و حتی سواران تیرانداز استپ. بخاطر همین ویژگی ها ،حتی در میان اروپائی ها هم بسیار طرفدار داره. خلاصه که پونتوس ها آخرشن
راستی چرا صفحه اول EB اینقدر لود اون طولانیه؟
خیلی ها در این باره پرسش کردن. گمان می کنم بخاطر سنگینی این مود باشه !
کامبیز جان یه سوال دیگه هم داشتم. گفته بودی Invasio Barbarorum ورژن 7 اون خیلی کرش میشه. بهترین ورژن اون کدومه؟
بله. متاسفانه آخرین ورژن این مود زیاد کرش می کنه
ولی گمان می کنم ورژن بعدی که بیاد ،خیلی از این نظر بهتر باشه ،چون من که Internal Build رو تست می کردم ،به مراتب کمتر کرش می کرد و روی هم رفته پایدارتر Stable بود
حالا شما کمی دندون رو جیگر بذارین و با همینEB حال کنین
،ورژن بعدیش که اومد خبرتون می کنم.
خوش باشین
~Pzt_Kami~