کمک
ساسانی: سلام به همگی من هم یه توتال وار بازم مسه خودتون ولی مدتیه که درگیر RISE OF PERSIA شدم اصلا نمیدونم چطوری باید بازی کرد خواهشن کمک کنید چون من خیلی عشق هخامنشیانم:dببخشید من بلد نیستم پیام جدید بزارم مجبور شدم توپاسخ ها متن بزارم .اگر واسه دانلود بود لینکشم بدید .ببخشید ببخشید کلا چطوری باید با مود بازی کرد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------درود بر شما گرامی .
خب شما دقیقا منظورت مود بود از زیر شاخه ؟
اگر میخوای پیدا کنی زیاد خستت نمیکنم . از موتور جست و جوی گوگل استفاده کن ! توی گوگل انگلیسی تایپ کن :
download europa barbarorum
یا هر مودی رو که میخوای .
اگر پتچ میخوای به خدا من دیگه زبونم مو در آورد از بس گفتم . دقت کن که نسخه طلایی (چه دارینوس چه انگلیسی ) رو بخری ورژن هر 3 روم و باربرین و الکساندر کامل میشه .
اگر روم و باربرین و الکساندر رو هم پشت سر هم به طور جدا نصب کنی باز هم ورژن هر 3 کامل میشود . در واقع الکساندر و باربرین نسخه الحاقی روم هستند . هدف اصلی از ساخت این دو بالا بردن ورژن روم بوده .
مود های رو هم cyrus empire شرح داده تو صفحات قبل .
اگر نمیتونی دانلود کنی من برات پست میکنم . فقط مشخصات لازم رو برام تو پیام خصوصی بنویس .
ساسانی: سلام به همگی من هم یه توتال وار بازم مسه خودتون ولی مدتیه که درگیر RISE OF PERSIA شدم اصلا نمیدونم چطوری باید بازی کرد خواهشن کمک کنید چون من خیلی عشق هخامنشیانم:dببخشید من بلد نیستم پیام جدید بزارم مجبور شدم توپاسخ ها متن بزارم .اگر واسه دانلود بود لینکشم بدید .ببخشید ببخشید کلا چطوری باید با مود بازی کرد
آخرین ویرایش: