mihanparast
کاربر سایت
درود
درود به همگی
راستش مدتاس دنبال گیر آوردن همه مودا و پچا و در کل هر کدوم از زیر شاخه های توتال وارم که توش ایران باشه یا حکومتایی که به ایران مربوطن توش باشه.
ولی هر چی می گردم و می خوام دانلود کنم کمتر گیر میارم.
از طرفی هم که همه زیرشاخه های توتال وار رو نمی شناسم.
این سایت رو هم که هر چی نوشته هارو دنبال می کنم هیچ فهرست کامل و منظمی از همه مودا و پچا گذاشته نشده که همه رو بشناسم.
می خوام درخواست کنم که اگه کسی همه زیرشاخه های توتال وارو که توی بازار گیر نمیاد و باید دانلود کرد (europa barbarorum و ........) داره من می خرم ازش فقط بزنه سر دی وی دی یا سی دی یا هر جور دیگه ای که بشه. می خرم ازش با هر قیمتی.
ولی بدجوری قاطی کردم هیچ جوره گیرم نمیاد یا لینکا خرابن یا سایتا رو ***** کردن یا ...
اگر کسی نیست که همه رو داشته باشه هر چی که داشته باشه می خرم.
راستی اگه یه فهرستی کامل از همه مودا و پچای توتال وار بزارید ممنون میشم.
فقط فهرستش کامل و منظم باشه.
tnx.
درود به همگی
راستش مدتاس دنبال گیر آوردن همه مودا و پچا و در کل هر کدوم از زیر شاخه های توتال وارم که توش ایران باشه یا حکومتایی که به ایران مربوطن توش باشه.
ولی هر چی می گردم و می خوام دانلود کنم کمتر گیر میارم.
از طرفی هم که همه زیرشاخه های توتال وار رو نمی شناسم.
این سایت رو هم که هر چی نوشته هارو دنبال می کنم هیچ فهرست کامل و منظمی از همه مودا و پچا گذاشته نشده که همه رو بشناسم.
می خوام درخواست کنم که اگه کسی همه زیرشاخه های توتال وارو که توی بازار گیر نمیاد و باید دانلود کرد (europa barbarorum و ........) داره من می خرم ازش فقط بزنه سر دی وی دی یا سی دی یا هر جور دیگه ای که بشه. می خرم ازش با هر قیمتی.
ولی بدجوری قاطی کردم هیچ جوره گیرم نمیاد یا لینکا خرابن یا سایتا رو ***** کردن یا ...
اگر کسی نیست که همه رو داشته باشه هر چی که داشته باشه می خرم.
راستی اگه یه فهرستی کامل از همه مودا و پچای توتال وار بزارید ممنون میشم.
فقط فهرستش کامل و منظم باشه.
tnx.