بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من الان با EB مشغولم. تمدن پارت ها رو هم انتخاب کردم. هرچی به سمت غرب میرم نارضایتی ها بیشتره. مثلا اکباتانا رو که گرفتم دائما شورش می کنن. تا جایی که بیخیال شدم دیگه و رفتم به سمت جنوب و پرسپولیس و کرمانا. که اونجا هم دست کمی نداشت. اینقدر سریع هم شورش می کنن فرصت ساخت معبد و آتشکده ندارم. برای اینکه صدای این ملت شورشی رو بخوابونم چی کار کنم؟ هر کاری کردم نشد که نشد :mad:
راستش راهنمائی دادن برای من کار دشواریه:p
من خودم در کمپینم با پهلویها (یا همون پارتها/اشکانیان) در ابتدا خیلی خیلی مشکل داشتم. من نخستین کاری که کردم این بود که بلافاصله به سلوکیها یورش بردم ،و در واقع استرتژی "حملهء برق آسا" ( Blitzkreg/Blitz ) رو بکاربردم. در ضمن بهتره که از بکارگیری "حاکمان دست نشانده" Puppet ruler پرهیز کنی ،چرا که هزینه بر هستن. افزون بر این ،من تا زمانی که سراسر ایران رو گرفتم ،تنها با همون نیروئی که در شروع کار داشتم ادمه می دادم !

اما از دید من شما اشتباه کردی که نخستین کمپینت ( Campaign ) رو با پهلوی ها داری می ری. چون این Faction جزو Factionهای پرچالش ( Very Challenging ) هست و برای تازه واردان EB برای شروع توصیه نمی شه ،چرا که حتی اگر حرفه ای این بازی هم باشی ،باز هم چون EB در بسیاری جهات یکسره از بازی اصلی Rome متفاوت هست ،اینه که نیاز هست که برای یادگیری با یک تمدن ساده تر آغاز کنی ،نه با دشوارترین !

اگر نظر من رو بپرسی ،می گم که بهتره که یک کمپین تازه با یک Faction ساده تر مانند رم ( Romani ) یا کارتاژ ( Kart-Hadast ) رو آغاز کنی. رم خیلی برای شروع جالب هست. چرا علاوه بر ویژگی هائی که تمدن های دیگه هم دارن ،رمی ها دارای 3 رفرم ( Reform ) هستن که جذابیت خاصی به این گروه می ده:yes:
نوشته شده توسط cyrusempire:
ولی خودمونیم عجب تخت جمشیدی و پاسارگادی ساختینا ;)
باید از بر و بچه های Europa Barbarorum سپسگزار بود.

من به عنوان كسي كه تاپيك رو زده يه چيز رو مي خوام بگم:چه بخواهيم چه نخواهيم نصف زبان فارسي پر از لغات عربي است واسم خيلي هامون هم(از جمله خودم)عربي است و تنها با گفتن اين كه به جاي سلام بگيم درود دردي از كسي دوا نميشه الانشم همين عرباي وحشي خيلي از ما جلوترند و پيشرفته تر(ابته به جز عراق)
اين جا هم به خاطر سري بازي توتالوار اومديم نه براي بحث در اين موردات.
در ضمن منم از عربا خوشم نمي يادو بزاريد اين جمله ي امام علي رو بگم كه گفت من عربم ولي عرب از من نيست.

من تازه یا سری توتال وار آشنا شدم الا دارم مداویل رو بازی می کنم . چند تا سوال داشتم اگه میشه بهم
جواب بدید .
اول اینکه من به چند تا کشور Trade rights دادم چون نوشته بود درآمدم رو می بره بالا . واقعا این طوره .
دوم اینکه تا من یه ارتش نسبتا بزرگ رو به وجود می ارم که باهاش برم یه شهر بزرگ رو بگیرم ، فوری پولم منفی میشه . تا چقدر پول منفی بودن طبیعیه ؟
سوم اینکه پاپ دستور جهاد داد منم یه سری ارتش براش فرستادم نوشت Mision Sucsed حالا اگه ارتشم رو از Crusador بکشم بیرون اعتماد پاپ رو از دست میدم ؟ اصلا اعتماد پاپ لازمه حفظ بشه ؟

@cyrusempire
بر این شدم که چند mini-review ازEuropa Barbarorum رو در چند پست جداگانه اینجا بگذارم ،که هرچند به مشکل شما چندان ارتباطی نداره ،اما می تونه شما رو با این مود بی مانند آشناتر کنه ،و شاید جلئی برخی از مشکلات رو ر آینده بگیره

2000792342787840586_rs.jpg

رفرم ها Refroms
در بازی اصلی رم Rome:TW هنگامی که با Factionهای رومی بازی می کردید ،اگر که شما به 242BC می رسیدید ،پیامی دریافت می کردید مبنی بر این که رفرمی در ارتش شما به انجام رسیده و شما به لژیون های رومی دسترسی پیدا می کردین.

یکی از ویژگی های EB ،رفرم هاش هست. در این مود در کنار رومی ها ،8 Faction دیگر هم دارای رفرم هستن ،و برخی مانند رم (که دارای 3 رفرم هست) دارای بیش از یک رفرم هستن. ضمنا بر خلاف بازی اصلی ،در Europa Barbarorum هر رفرم برای اینکه انجام بشه ،نیازمند فراهم شدن یکسری شرایط هست که این خود به بازی تنوع و هیجان بیشتری می بخشه. برای نمونه شرایط روی دادن Cataphract refrom برای سلوکیان چنین هست :
"1-دست کم 253BC
2-دو تن از ژنرالهایتان باید بصورت جداگانه در دو نبرد بزرگ از یکی از Factionهائی که دارای سوار سنگین می باشد شکست بخورد."

روشن هست که پس از هر رفرم ،یگان/یگان های تازه ای در دسترس شما قرار خواهد گرفت.
باز هم برای نمونه ،من چندتا از یگان هائی رو که رومی ها ( Romani ) در هر رفرم دارا خواهند شد رو اینجا نشون میدم :​

دو یگان Hastati و Principes رومی پیش از نخستین رفرم ( Camillan military era ) رم :​

2000741573528283625_rs.jpg

دو یگان Hastati و Principes رومی پس از نخستین رفرم ( Polybian Reform ) رم :​

2000749755899504013_rs.jpg

لژیوناری ( Legionary ) رومی پس از دومین رفرم ( Marian Refrom ) رم :​

2000740465521073215_rs.jpg

لژیوناری ( Legionary ) رومی پس از سومين رفرم ( Imperial Refrom ) رم :​

2000736987559854459_rs.jpg

"نکته : رفرم ها در FAQ توضیح داده شدند."​

EB documentation
اگر به محل نصب بازی برید و فولدر ( Folder ) این مود رو باز کنید ،یک فولدر با نام "documentation" رو خواهید دید. این فولدر خود شامل 3 فولدر دیگر هست که در اونها داده ائی برای آشناتر شدن کاربران جای داده شده که من هر کدوم رو یک توضیح کوتاه خواهم داد.​

- Arka Unit Cards : در اینجا همه اطلاعاتی که شما برای یک یگان ( Unit ) نیاز دارید جای داده شده ،مانند اینکه چهFactionهائی یک یونیت رو دارن ویا یک یونیت رو در چه جاهائی می شه ساخت ( َAOR=Area Of Recruitment ) و چه ویژگی هائی رو داراست و همچنین روشن شده که هر یونیت به چه رفرمی نیاز داره و خلاصه هر داده ای که برای یک یگان بخواهید در اونجا هست.

- JMRC Building Trees : در این فولدر فایل هائی با فرمت PDF هست که در اونها نمودار درختی ساختمانهای ( Buildings/Structures ) هر Faction ترسیم شده. باز هم گوشزد می کنم EB از یک سیستم نوآورانه و جالب اما در برخی موارد پیچیده بهره می گیره که این نمودار ها که به زیبائی و دقت بسیار ترسیم شده می تونه در درک این سیستم کمک بسیار باشه. بویژه کسانی که با پهلویان (ایرانیها) دارن بازی می کنن باید حتما PDF مربوط به اونها رو بخونن. چرا که ایرانیان اشکانی تنها گروهی هستن که می تونن چیدمان ساختمانهاشون رو از یکی از دو فرم چادرنشينى ( Nomadsim ) و یا شهرنشینی ( Settled community ) انتخاب کنن.

- tools : شامل یکسری فایل هائی هست که توضیحشون وقت گیر و فعلا هم بدردتون نمی خوره:cheesygri

Recruitment Viewer
این یک برنامهء سودمند هست که توسط تیم Europa Barbarorum نوشته شده. همینطور که از نام این برناه پیداست ،این برنامه محل ساخت هر یونیت رو بر روی نقشه بشما نشون میده. برنامهء خیلی خیلی جالبی هست که باید حتما دانلودش کنین. شما می تونین اونرو از این Thread و یا سایت رسمی مود ( www.europabarbarorum.com ) دانلود کنین.

EB FAQ
برای نوشتن FAQی این مود وقت گذاشته شده ،و تنها چیزی که در عوض از کابر انتظار می ره اینه این FAQ رو حتما و با دقت بخونه. چراکه بسیاری از مواردی که بنظر مشکل یا ایراد بازی میان ،پس از خوندن FAQ به روند عادی بازی دگرگون می شن و دیگه بعنوان یک مشکل بچشم نخواهند آمد.

لينك به FAQ

بقیه موارد رو هم بعدا توضیح خواهم داد.

بدرود
~Pzt_Kami~

آخرین ویرایش:
خودمونی بگم فک ما چسبید کف زمین! عجب چیزی بود این EB!

در ضمن بهتره که از بکارگیری "حاکمان دست نشانده" Puppet ruler پرهیز کنی ،چرا که هزینه بر هستن.

کامبیز جان منظورت رو دقیق نفهمیدم :blushing: اگه میشه بیشتر توضیح بده.
نظر من رو بپرسی ،می گم که بهتره که یک کمپین تازه با یک Faction ساده تر مانند رم ( Romani ) یا کارتاژ ( Kart-Hadast ) رو آغاز کنی

هاها!! پسر خوب اصولا ما کار سخت رو خوشمون میاد ولی خوب دردش رو هم دارم می کشم. منم مثل خودت از حمله برق آسا استفاده کردم. سلوکی ها چشم باز کردن من عین اجل معلق بالا سرشون بودم ولی مشکل این بود که کم کم صدای ملت درومد و شورش کردن :)) هنوز با این شورش ها مشکل دارم نمی دونم چطور حلشون کنم.
ولی چادر نشین کردن پارت ها هم عجب چیز جالبی بود. این EB بی نظیر. کماکان ما در عجبیم. یه چیزایی توش کشف کردم عجیب!!!

اما جدا با این چیزی که از رومی ها گفتی باید امتحانشون کنم.

یکی از ویژگی های EB ،رفرم هاش هست. در این مود در کنار رومی ها ،8 Faction دیگر هم دارای رفرم هستن

دیگه کدوم تمدن ها هستند که رفرم دارند؟

نکته: من گفتم این کامبیز خیلی خوبه D: بازهم از این کارا بکن پسر خوب ;)

آخرین ویرایش:
اول اینکه من به چند تا کشور Trade rights دادم چون نوشته بود درآمدم رو می بره بالا . واقعا این طوره .

این فقط یکی از راه های درآمدزایی هست. به دست آوردن درآمد فقط از این طریق نیست. شما باید resourceها رو در نقشه پیدا کنید و بازرگانان رو به اونجا بفرستی.

دوم اینکه تا من یه ارتش نسبتا بزرگ رو به وجود می ارم که باهاش برم یه شهر بزرگ رو بگیرم ، فوری پولم منفی میشه . تا چقدر پول منفی بودن طبیعیه ؟
همیشه باید ارتش خودت رو متناسب با درآمدت داشته باشی. درآمدت که کلا نباید منفی بمونه. چون شورش مردم از عواقبش و نتیجه اش از دست رفتن ایالات. بهتر با ارتش های کوچیک تر شروع کنی.

سوم اینکه پاپ دستور جهاد داد منم یه سری ارتش براش فرستادم نوشت Mision Sucsed حالا اگه ارتشم رو از Crusador بکشم بیرون اعتماد پاپ رو از دست میدم ؟ اصلا اعتماد پاپ لازمه حفظ بشه ؟
فکر کنم یه اشتباه تایپی کردی ;) پاپ دستور جنگ صلیبی رو میده. مسلما اگه کاری رو که گفتی بکنی اعتماد پاپ رو از دست میدی. کلا جنگ های صلیبی کم کم اهمیتش کم میشه وقتی بازی از نیمه می گذره دیگه مهم نیست. ولی از من بشنو حرف پاپ رو گوش بدی به نفعت هست مخصوصا در سالهای اول :cheesygri

درود دوستان.
چند پرسش در باره ی مود EB دشتم:
1- نشقه ی آن همانند مود ROME-Total-Realism گسترش یافته است؟
2-پارتها در این مود به صورت کشوری نیرومند در آمدند؟
3- ساختمان ها دگرگونی یافته اند؟
4-نبردهای تاریخی (historical battles ) در این بازی وجود دارد؟

و پرسشی نیز در مورد ریختن بازی به هارد داشتم:
پس از نصب نسخه ی اصلی کدام پچ ها را باید دانلود کنیم تا مود به روی نسخه ی روم ریخته شود؟
و دیگر اینکه این مود به کرک نیاز دارد؟

اگر می شود یک لینک خوب و پرسرعت نیز برای دانلود این مود بگویید.
سپاسگزارم.

پرسشی نیز از این دو دوست داشتم.
آقای کامبیز و آقای cyrusempire شما در کجای ایران هستید؟ من در کردستان هستم و اگر می شود بگویید کجا هستید که اگر نزدیک بودید برای کپی زدن مود به شهر شما بیایم.
البته حدس میزنم ایران نباشید.

آخرین ویرایش:
1- نشقه ی آن همانند مود ROME-Total-Realism گسترش یافته است؟
بله! نقشه EB از غرب هند شروع میشه و تا غرب اروپا و آفریقا ادامه داره.

2-پارتها در این مود به صورت کشوری نیرومند در آمدند؟
.
کامبیز یک توضیح داد در این باره. نه! پهلوی ها یا همان پارت ها کشور قدرتمندی نیستند. البته با توجه به دوره تاریخی که EB شروع میشه این عین واقعیت هستش. زمانی که ایران و مناطق زیادی از اطرافش در اختیار سلوکی هاست و پارت ها فقط بخش کوچکی از شمال غرب ایران را در اختیار دارند ولی کم کم با حمله به نقاط مختلف به قدرتشون اضافه میشه. با این حال برای شروع واقعا کار سختی رو دارین

3- ساختمان ها دگرگونی یافته اند؟
و خیلی خوب هم تغییر کرده اند.

14-نبردهای تاریخی (historical battles ) در این بازی وجود دارد؟
اون طور که من دیدم 2 تا اضافه شده بود که البته من خودم هنوز امتحانشون نکردم

پس از نصب نسخه ی اصلی کدام پچ ها را باید دانلود کنیم تا مود به روی نسخه ی روم ریخته شود؟
.
باید rome شما به 1.5 ارتقا پیدا کنه که البته خود 1.5 نیاز به نصب 1.3 داره. که برای پیدا کردن این پچ ها یک سرچ کوچیک تو گوگل مشکلتون رو حل می کنه کرکش رو هم اگه لازم شد بگین تا لینک دانلودش رو بگم

و دیگر اینکه این مود به کرک نیاز دارد؟
خودEB نه اما همانطور که گفتم پچ 1.5 بله می خواد
من این mod از طریق لینک تورنت اون دانلود کردم که لینک دانلودش هم از خود صفحه دانلود سایت EB برداشتم. بهترینش هم همان بود. چون لینک سایت filefront تو ایران ف ی ل ت ر شده و باید از VPN استفاده کنین بنابرین بهترینش همان تورنت بود. اگر نحوه استفاده ازش رو نمی دونستین حتما بگین ;)

-----
اما در مورد اینکه ما کجا هستیم درباره من که اشتباه حدس زدین:cheesygri چون بنده در تهران هستم! کامبیز رو هم واقعا نمی دونم :( اگر adsl دارین که چه بهتر اگر نه که باید مشکلتون رو تو یه کافی نت حل کنید.
----
من دائم تکرار کردم یکی از مشکلات بزرگ بچه ها که نمی تونن از مدها استفاده کنن نداشتن اینترنت پرسرعته:(
----
متخصص EB کامبیز هستش و امیدوارم جواب هام اشتباه نباشه و جسارتی نکرده باشیم به مود معظم EB

با درود؛

من فراموش کردم که دربارهء که دو نکتهء خیلی مهم و حیاتی در مود Europa Barbarorum توضیح بدم. این موارد یکی "فعال کردن اسکریپت بازی" هست و یکی هم توضیح دربارهء "ساختمان های حکومتی". گرچه شاید شما خودتون این موارد رو دریافته باشین ،ضمن اینکه اینها در بخش Features سایت این مود هم توضیح داده شده. اما چون اشاره شد که برخی زبانشون چندان خوب نیست ،بهتر دونستم که برای محکم کاری هم که شده ،خودم هم یک توضیحی بدم.

فعال کردن اسکریپت بازی Activating EB Script :
در همهء مودها و از جمله EB همهء رویدادها مانند رفرم ها توسط اسکریپت Script هائی که مودرها Modders نوشته اند کنترل وانجام می شوند. اما این اسکریپت ها در ابتدای هر بار اجرای بازی می باید فعال Activate بشوند. چگونگی ین کار بدین شکل می باشد :

1-هنگامی که شما یک کمپین تازه New Campaign رو آغاز می کنین و یا هنگامی که می خواهید بازی را Load ( بارگذاری ) کنید ،پس از ورود به بازی ( Campaign map ) تصویر Adviser معمولا بصورت خودکار در حالی که چشمک می زند پدیدار می شود (در صورتی بشکل خودکار ظاهر نشد ،شما باید بر روی یکی از شهرهاتون Settlements کلیک کنید). حال شما باید بر روی این Adviser چشمک زن کلیک کنید. به شکل زیر توجه کنید :

2004054122886746525_rs.jpg

پس از آن در کنار Adviser پیامی نمایان می شود که توضیحیست بر EB Script و چگونگی فعال کردن آن. حتما این پیام رو با دقت بخونید.​

2-اکنون شما باید بر روی دکمهء Show me How که در زیر نمای Adviser قرار دارد کلیک کنید تا Adviser رفته و در نتیجه اسکریپت فعال شود. به شکل زیر توجه کنید :​

2004049490053698345_rs.jpg

نکته : چنانچه پس از کلیک کردن بر روی Show me How ، تصویر Adviser نرفت ،آنگاه یک باره دیگر بر روی خود Adviser کلیک کنید.​

" یک بار دیگه تاکید می کنم که فعال کردن اسکریپت بسیار بسیار مهم وحیاتی است وشما باید پس از آغاز هر کمپین و یا پس از هر بار Load بازی ،ابتدا مطمئن بشید که این اسکریپ فعال شده "​

ساختمان های حکومتی Governmental Buildings :
اینها ساختمانهائی Buildings هستند که تنها در Campaign map تاثیر دارند و ضمنا در سیستم درختی EB این ساختمان ها هستند تائین می کنند که هر شهری Settlement چگونه باید گسترش پیدا کند. از اینرو پس از فتح هر Settlementی ،"شما باید ساختمان های حکومتی Governmental Buildings پیشین رو ویران کرده و با مال خود جایگزین کنید" تا بتونین ساختمان های Faction خود رو بسازید و Settlement رو بدرستی گسترش بدین. همانطور که اشاره کردم این ها همه در بخش Features سایت اصلی بازی توضیح داده شده. همچنین چنانکه اشاره شد ،با استفاده از فایل های PDFی که مر بوط به نمودار درختی ساختمان های Buildings هر Faction هست می تونید خط سیر ساختمان ها رو در حالت های گوناگن دنبال کنید.​

-Military Occupation Building :
این ساختمان Building که تنها یک turn برای ساختش زمان نیاز هست ،نخستین ساختمانی هست که پس از فتح یک شهر Settlement و ویران کردن ساختمان های حکومتی Governmental Buildings قبلی ،شما باید بسازید. Military Occupation روشن می کنه که شما یک Settlement رو از دید نظامی در دست دارید وحالا آمادهء ساخت ساختمان های حکومتی در آن هستین. در زیر شکل این ساختمان آورده شده.​

2006241945024494203_rs.jpg

آیکون Icon این ساختمان برای همهء Factionها به همین شکل هست ،بجز Factionهای چادر نشین ( Nomad ). در EB دو Faction هستن که زندگی چادر نشینی دارند ،یکی سکاها ( Saka Rauka ) و دیگری سارماتها* ( Saromaute ). البته پهلوی ها هم در ابتدا Nomad به حساب می آیند ،اما چون کم کم متمدن و شهر نشین می شن ،از اینرو از آیکون Nomadها استفاده نمی کنند.
شکل زیر Military Occupation Building برای Nomadها رو نشون می ده :​

2006240288996224862_rs.jpg

*سارماتها هم یک گروه بزرگ از سکاها هستند که از سکاهای اصلی جدا شده اند. برای آگاهی بیشتر به بخش Factions سایت EB مراجعه نمائید.​

-ساختمان های حکومتی Governmental Buildings :
پس از ساخته شدن "Military Occupation Building" ،ساختمان های حکومتی Governmental Buildings پدیدار می شوند. برای شناخت هر کدام از این ساختمان ها و اینکه هر یک چه ویژگی ای دارد ،باید بر روی آیکون Icon هر یک راست کلیک Right Click نمائید تا پنجرهء مربوط به آن باز شود. سپس شما می توانید با خواندن Description آن ،با آن آشنا بشید.
به هر روی ،بر پایه اینکه خواست شما از هر Settlement چه باشد ،شما باید یکی از این ساختمان ها رو بسازید. در زیر شکل هرکدام از این ساختمان ها آورده شده (این تصاویر از فایلهای PDF مربوط به ساختمانهای هر تمدن گرفته شده) :​

Governmental Buildings برای Factionهای یونانی و روم :​

2001039718421150905_rs.jpg

Governmental Buildings برای Factionهای خاوری (شرقی) :​

2001059712160456787_rs.jpg

Governmental Buildings برای Factionهای بربر :​

2001051884912963617_rs.jpg

Governmental Buildings برای Factionهای Nomad : سیستم این Factionها با (که دو تمدن هستن) با بقیه گروهها کمی فرق داره. برای درک بهتر اونها باید فایل PDF مربوط به ساختمانهای اینها رو مطالعه کنید. توجه داشته باشید که ،آیکون هائی که ضربدر قرمز خوردن جزو ساختمان های حکومتی نیستند.
2001006512335161263_rs.jpg

Governmental Buildings برای Faction ایرانیان (پهلویان) : ایرانیان دارای سیستمی کمی پیچیده تر از Nomadها می باشن. ازاینرو برسی نمودار درختی ساختمان هاشون (فایل PDF مربوط به پهلوها) توصیه نمی شه ،بلکه یک باید هست !​

2001049161079178887_rs.jpg

-ساختمان های نظامی Military Industrial Complex :
هرجند که اینها ساختمان های حکومتی نیستند ،اما بدلیل اینکه یگان های نظامی در این ساختمان ها ایجاد می شن و طبعا تاثیر بسزائی دارند ،بهتر دیدم که توضیح کوتاه هم برای اینها بدم.
در EB ،همهء یگانهای نظامی که در بازی اصلی روم در سه ساختمان مختلف ،یعنی Archery Range ,Barracks و Stable آموزش داده می شدند ،در یک ساختمان واحد آموزش داده می شوند ،که اصطلاحا به این ساختما ها "تاسیسات صنعتی نظامی ( MIC=Military Industrial Complex )" گفته می شود. البته دو گونه MIC در هر شهر Settlementی وجود داره که خودتون تفاوتشون رو خواهید فهمید. شکل زیر MICهای پهلویان رو نشون می ده.​

2005737410963321849_rs.jpg

- حال برای نمونه ،مراحلی که باید بطور کلی پس از فتح یک Settlement انجام بشه رو من اینجا برای شما میآرم.​

1- من در اینجا Settlementی رو که ازآن Epeiros بود ،توسط رومی ها فتح کردم. همانطور که گفتم ،نخستین کاری که باید بکنم ،ازمیان بردن ساختمان(های) حکومتی مربوط به Faction پیشین هست. بدین صورت که من بر روی آیکون Icon آن ساختمان راست کلیک میکنم تا پنجرهء توصیف Description آن باز شود. سپس در آن پنجره ،بر روی Destroy Building کلیک می کنم ،تا بدین ترتیب آن سا ختمان ویران شود (شکل زیر)​

2002270609110284687_rs.jpg

2-بلافاصله پس از نابودی ساختمان حکومتی دشمن ،Military Occupation Building پدیدار می گردد. شما این ساختمان را برای ساخت سفارش می دهید ! یک turn برای ساخت این ساختمان نیاز هست.​

2002286981293096148_rs.jpg

3-پس از گذشت یک turn که Military Occupation Building ساخته شد ،ساختمان های حکومتیGovernmental Buildings پدیدار گشته وشما می توانید یکی را برای ساخت انخاب کنید.​

2002229226094925794_rs.jpg

2002272028671641101_rs.jpg

2002200291237029750_rs.jpg

نکته : نیازی نیست که نگران گزینشتون باشید ،چرا که هر زمان که بخواهید می توانید ساختمان کنونی را ویران و یکی دیگر بجای آن بسازید. مثلا اگر شما قبلا ساختمان حکومتی گونهء چهارم Type IV رو ساختین و حالا می خواهید به گونهء اول Type I ارتقاء بدین ،کافیست ساختمان حکومتی کنونی را تخریب ،و همین مراحلی گه اینجا گفته شد را اینبار برای ساختمان حکومتی گونه اول Type I انجام بدید.​

-------------------------------------------------------------------------------------------------------​

تکاتی که دربارشون توضیح داده شد ،اگر درست بخاطر سپرده بشن البته بسیار ساده هستن ،اما خیلی هم مهم.​

یکبار دیگه آدرس سایت و لینک FAQ رو اینجا می گذارم.​

بدرود
~Pzt_Kami~​

آخرین ویرایش:
کامبیز جان منظورت رو دقیق نفهمیدم :blushing:
"حاکمان دست نشانده" Puppet ruler توسط اين ساختمان آماده ميشن
2003555598133200843_rs.jpg

بقيه رو هم در آخرين پست توضيح دادم ،همين طور شما بايد فايل PDF ِ مربوطه رو بخونى;)
دیگه کدوم تمدن ها هستند که رفرم دارند؟
Read the EB FAQ PLEASE
;)
نوشته شده توسط khosro-parviz:
من این mod از طریق لینک تورنت اون دانلود کردم که لینک دانلودش هم از خود صفحه دانلود سایت EB برداشتم
من هم از torrent استفاده كردم. نگران نباش ،به اندازه كافى seed ميكنن;)
آقای کامبیز و آقای cyrusempire شما در کجای ایران هستید؟ من در کردستان هستم
آه شما از کردستان هستين ! من براى كُردهاى عزيز خيلى احترام قائلم ،چرا كه اينها از نژاد ماد ها هستن. نخستين امپراتورى ايرانى توسط ماد ها تشكيل شد ،و اين گروه از آريا اى ها همواره نقش مهمى در تاريخ ايران باستان داشتن. درود ِ ويژۀ من به شما :worthy:
من هم در ايران زندگى ميكنم ... ۱۲۰Km جنوب ِ تهران. حالا ديگه خودت حدس بزن كجا:p

~Pzt_Kami~​

ويرايش : راستى cyrusempire ,چه Avator ِ قشنگى رو گذشتى ... Spâhbâdê Pahlavânîg :thumbup:​

آخرین ویرایش:
هی من میگم قدر این کامبیز رو بدونین باور نکنید. حالا باز شکسته نفسی می کنه.خدایی با هر توضیحی که میده باز که میرم سراغ TW و EB به کل متحول میشم :cheesygri. واقعا ممنون. تقریبا احساس می کنم اصلا تا حالا بازی نکردم فقط جنگیدم. در ضمن درباره شورش هم همیشه نمی شود با مردم مدارا کرد گاهی اوقات باید دست به قتل عامی هم زد ;) نتیجه اش اینکه صداشون خوابید و اوضاع رو به راه شد.

اما مساله بعدی درآمد زائی هست. در مدیوال درآمدزائی به خاطر بودن تاجران راحت تره. در EB روش خاصی برای درآمدزائی اضافه نشده؟

من هم در ايران زندگى ميكنم ... ۱۲۰Km جنوب ِ تهران. حالا ديگه خودت حدس بزن كجا
یعنی قم دیگه داداشم؟;)

Read the EB FAQ PLEASE
چشم

راستى cyrusempire ,چه Avator ِ قشنگى رو گذشتى ... Spâhbâdê Pahlavânîg
ممنون. اما هنوز با خوندن بعضی از اسمها مشکل دارم :(

آخرین ویرایش:
مساله بعدی درآمد زائی هست. در مدیوال درآمدزائی به خاطر بودن تاجران راحت تره. در EB روش خاصی برای درآمدزائی اضافه نشده؟
تيم ِ EB نمى توانند engin ِ بازى رو دستكارى كنن. اينجور چيز ها "Hard Code" هست ،و نميشه تغييرشون داد. اما اينكه شما چندان پولى در نمى آرى ،در واقع پيش بينى شده است. من خودم هم همين مشكل رو داشتم ،اما حالا وضع ام خيلى خوب هست. كلا اينطور كه در بازى هاى اصلى ِ TW ميشد پول در آورد ،از هيجان و دشوارى ِ بازى كم ميكرد. ضمنا من به شخصه با اين بازرگان ها Merchants در M2TW چندان موافق نيستم:thumbdown
اما هنوز با خوندن بعضی از اسمها مشکل دارم :(
پارسى اى كه در EB بكار رفته پارسی "پهلوی اشکانی" هست و به شما اطمينان ميدم كه از اين نظر كاملا درست و دقيق هستن (از فارسى هم پارسى ترند);) . اما اگر شما در خوندن نام ها مشكل دارى ،چنان كه پيشتر هم به شما گفتم ،بايد همانطور كه نوشته شدن ،اون ها رو بخونى. حالا چون ميدونم كه تاريخ خوندى ،يه چيزى برات در اين مورد دارم كه بعدا برات خواهم فرستاد.:yes:

~Pzt_Kami~

درود دوستان.
از شما سپاسگزارم آقای کامبیز به راستی که پارس ها و پارت ها نیز کم برای ایران فداکاری نکردند. نمونه اش خود شما و آقای cyrusempire که پیداست که میهن پرستان دلیری هستید.
بالاخره این مود را در کافی نت دانلود کردم ولی هنوز به خانه نرفته ام که آن را نصب کنم.
راستی مودی برای بازی ROME:TOTAL WAR :BARBARIAN INVASION سراغ ندارید؟
زیرا در این بازی ساسانیان نیز هستند. یا یک کمپینگ که نقشه ی ساسانیان را تا غرب هند کامل کند.
اگر هست بگویید
سپاسگزارم

بالاخره این مود را در کافی نت دانلود کردم ولی هنوز به خانه نرفته ام که آن را نصب کنم.
خيلى خوبه ... اميدوارم ازش لذت ببرى.
راستی مودی برای بازی ROME:TOTAL WAR :BARBARIAN INVASION سراغ ندارید؟
زیرا در این بازی ساسانیان نیز هستند. یا یک کمپینگ که نقشه ی ساسانیان را تا غرب هند کامل کند.
اگر هست بگویید
چرا "INVASIO BARBARORVM" ! روى امضام كليك كنيد.
من قبلا هم گفتم ،اگر به اون سايت هايى كه گفتم سر بزنيد ،ميبينيد كه چندين مد براى Barbarian Invasion هم وجود داره.
البته درباره INVASIO BARBARORVM بايد بگم كه آخرين versionش زياد Crash ميكرد ! ولى اميدوايم كه version ِ بعديش روان تر اجرا بشه.

~Pzt_Kami~

آخرین ویرایش:
من خودم هم همين مشكل رو داشتم ،اما حالا وضع ام خيلى خوب هست. كلا اينطور كه در بازى هاى اصلى ِ TW ميشد پول در آورد ،از هيجان و دشوارى ِ بازى كم ميكرد. ضمنا من به شخصه با اين بازرگان ها Merchants در M2TW چندان موافق نيستم:thumbdown

خوب قربوت برم چه طوری؟ در ضمن فکر کنم بد هم نیستن این بازرگانان چرا مخالفی؟

پارسى اى كه در EB بكار رفته پارسی "پهلوی اشکانی" هست و به شما اطمينان ميدم كه از اين نظر كاملا درست و دقيق هستن (از فارسى هم پارسى ترند);) . اما اگر شما در خوندن نام ها مشكل دارى ،چنان كه پيشتر هم به شما گفتم ،بايد همانطور كه نوشته شدن ،اون ها رو بخونى. حالا چون ميدونم كه تاريخ خوندى ،يه چيزى برات در اين مورد دارم كه بعدا برات خواهم فرستاد.:yes:
اونو که صددرصد مطمئنم. منتهی فقط گفتم با الفبای لاتین کمی سخته که اونم با یه ذره دقت حل میشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or