بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود دوستان.
از شما سپاسگزارم آقای کامبیز به راستی که پارس ها و پارت ها نیز کم برای ایران فداکاری نکردند. نمونه اش خود شما و آقای cyrusempire که پیداست که میهن پرستان دلیری هستید.
بالاخره این مود را در کافی نت دانلود کردم ولی هنوز به خانه نرفته ام که آن را نصب کنم.

شما هم بی نهایت لطف داری منم خوشحال شدم این بهترین مود عالم TW رو دانلود کردی. امیدوارم لذت ببرین که قطعا می بری ولی شک نکن با پهلوی ها خیلی سخته. البته من همین امروز موفق شدم سلوکی ها رو از خاک ایران بندازم بیرون و babylon رو هم ازشون بگیرم:thumbsup:

نوشته شده توسط cyrusempire:
من همین امروز موفق شدم سلوکی ها رو از خاک ایران بندازم بیرون و babylon رو هم ازشون بگیرم:thumbsup:
تبریک می گم:balloon:امیدوارم که زیاد به دوستان یونانیمون سخت نگرفته باشی:cheesygri بد نیست اگر عکسی از وضعیت کنونی شاهنشاهیت پست کنی ... والبته بهتر خواهد بود اگر یک AAR بر پایهء کمپینی که داری میری بنویسی:yes:
راستی کامبیز جان نظرت درباره مود ROME Medival چیه؟
راستش من با این مود آشنائی ندارم ،چون دورهء وسطی چندان برام جذاب نیست. ولی اگر شما به دنبال یک مود Rome:TW که دربارهء قرون وسطی باشه می گردی ! من Chivalry: Total War( البته این مود برای RTW : BI هست:p )رو پیشنهاد می کنم. ظاهرا مود خوبی برای این دورهء تاریخی هست و ضمنا ورژن بتاش رو هم میشه دانلود و بازی کرد. شاید این یکی هم برات جایب باشه ، Ogniem i Mieczem:Total War . این هم برای RTW : BI هست. نکته ئی که برای ما می تونه جالب باشه ،همون صفویه هست.
سلام خدمت طرفداران بازی:love:
یه راهنما برای Rome: Total War - Barbarian Invasion :

امیدوارم مفید باشه.
اوه البته که سودمند هست ،امیدوارم دمستان این راهنما رو دانلود کنن و حتما بخونن. من ضمنا پست هائی که در این thread داشتی رو دیدم ،خیلی جالب بود:thumbup:​

سپسگزارم mox1x2​

تبریک می گم:balloon:امیدوارم که زیاد به دوستان یونانیمون سخت نگرفته باشی:cheesygri بد نیست اگر عکسی از وضعیت کنونی شاهنشاهیت پست کنی ... والبته بهتر خواهد بود اگر یک AAR بر پایهء کمپینی که داری میری بنویسی:yes:
این یونانیان عزیز چندان هم دوست نبودند ;) بعضی جاها مثل پرسپولیس و اکباتانا مجبور شدم کوروش نباشم و شبیه سلطان محمود غزنوی بشم :cheesygri اما کامبیز جان بعضی از اصطلاحات رو بچه های اینجا از جمله خودم دقیقا نمی دونیم چیه! مثل همین AAR :blushing: اگه منظورت راهنماست تا جایی که بتونم حتما
اینم نقشه الان من:
mymap.jpg

در مورد مودهایی هم که گفتی برای قرون وسطی فقط محض اطلاع بود ولی اون دومی که معرفی کردی و صفویان رو داشت رو خیلی خوشم اومد.

آخرین ویرایش:
آیا امکانش هست چندتا مود رو روی RTW نصب کرد؟ (البته بعید می دونم ولی گفتیم شاید راهی داشته باش:blushing:)

در ضمن بد نیست کم کم یه سری بحث های آموزشی رو شروع کنیم؟

آخرین ویرایش:
آیا امکانش هست چندتا مود رو روی RTW نصب کرد؟ (البته بعید می دونم ولی گفتیم شاید راهی داشته باش:blushing:)
امکانش هست ولی توصیه نمی شه و من خودم که دست کم این کار رو نمی کنم. اما Total War بازها برای اینکه بخوان بیش از یک مود رو نصب کنن ،از دایرکتوری Rome:TW یک کپی می گیرن و مود جدید رو بر روی این دایرکتوری تازه نصب می کنن. البته یک برنمه ای هم هست که می تونه بین چند مود سویچ کنه ،نامش رو فرامش کردم:blushing:
در ضمن بد نیست کم کم یه سری بحث های آموزشی رو شروع کنیم؟
راستش چی بگم ! آخه یک community سه نفره که دیگه این حرفا رو نداره:-"
در مورد مودهایی هم که گفتی برای قرون وسطی فقط محض اطلاع بود ولی اون دومی که معرفی کردی و صفویان رو داشت رو خیلی خوشم اومد.
مگه دانلودش کردی؟؟؟
بعضی از اصطلاحات رو بچه های اینجا از جمله خودم دقیقا نمی دونیم چیه! مثل همین AAR :blushing: اگه منظورت راهنماست تا جایی که بتونم حتما
AAR = After Action Report یعنی گزارش پس از کار/واقعه یا گزارش پس از نبرد. در دنیای بازی های استراژیکی RTS مانند همین سری Total War کسانی که مایل باشند دیگران رو هم از روند پیشرفت بازیشون و عملکردشون در آن آگاه کنن ، AAR اونرو می نویسن. برای تمونه ،این یک AAR برای Barbarian Invasion هست که توسط Selifator نوشته شده : http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=129616
البته برای نوشتن یک AAR ،دست کم به یک برنامه ای که بتونه حین بازی عکس بگیره داری (من خودم از XFire استفاده می کنم) ،که البته اگه بگردی ،یا حتی در اونجا سوال کنی ،برنامه رو پیدا خواهی کرد.
در این چند سال ،AAR نویسی خیلی جا افتاده و در نتیجه ،AARهای بسیار جالبی و خواندنی ای نوشته شده. هر کس هم به سبک ویژهای AAR می نویسه ،ولی برخی از سبک ها استاندارد شده ،برای نمونه سبک تاریخی که میشه "PRIMVS INTER PARES" رو بعنوان یک AAR خوب در این سبک مثال زد. یا AARهای سبک کمیک Comic که اگر خوب نوشته بشن ،خیلی پر طرفدار خاهند شد مانند "AAR - The Waste Land - A EB Parthian Story" که توسط Obelics نوشته شده و به جرات می تونم بگم بهترین AARیه که تابحال خوندم.
حالا شما هم یک AAR برای کمپینت می نویسی یا نه؟;)

ویرایش : از عکسی پست کردی هم ممنونم. راستی الآن چه سالی هستی؟

آخرین ویرایش:
درود دوستان
این مود را نصب کردم بسیار خوب است.
چمنزارها بسیار زیباتر شده اند. در میدان جنگ گرد و خاک بسیار زیباتر بلند می شود.
من با پهلوی ها شروع کردم و پس از صلحی طولانی، با سکاها بر ضد باکتریان متحد شدم و آنها را به سختی از میان برداشتم. اکنون هم در سال 250 پیش از میلاد هستم ولی هنوز شهرهایم nomad هستند این چادرنشینی تا کی ادامه دارد.؟
تا اینجا که شهرهای یونانی باکتریا را گرفتم ساختمانهای حکومتی آنها را ویران نکردم زیرا هنوز به ساختمان های gonverment?? نرسیدم. و نیم توانم این ساختمان ها را برای خود بسازم.
دو پرسش نیز داشتم:
1- آرامگاه کوروش و پارسه را نمی شود در جنگ های نزدیک دید؟
2- این مود INVASIO-BARBARORUM چقد حجم دارد؟ لینکش را نیز بگویید.

و در آخر از شما سپاسگزارم که این مود زیبا را به من نشان دادید.

نوشته شده توسط khosro-parviz:
پس از صلحی طولانی، با سکاها بر ضد باکتریان متحد شدم و آنها را به سختی از میان برداشتم.
خیلی جالبه که تونستی با سکاها صلح کنی و تازه از کمکشون بر ضد حکومت باختر Bakteria هم برخوردار بشی:happy:
تا اینجا که شهرهای یونانی باکتریا را گرفتم ساختمانهای حکومتی آنها را ویران نکردم زیرا هنوز به ساختمان های gonverment?? نرسیدم. و نیم توانم این ساختمان ها را برای خود بسازم.
خسروپرویز جان ،دوست گرامی ،من که در پستی که در این باره اینجا گذاشتم Post#99 که قشنگ همه چیز رو توضیح دادم !!! در ضمن من بارها تاکید کردم که FAQ ،فایل PDFنمودار درختی ساختمان ها و Description هر ساختمان Building رو حتما باید بخونید. البته این تنها برای بار اول ،واین بازی هم مانند هر بازی دیگه ای که اولش برای یادگیری باید همهء نکات رو با دقت خوند ،وقتی که راه بیفتید ،اینا دیگه عادی می شه.

1- عزیزم ،شما تا ساختمان های حکومتی Governmental Buildings قبلی رو از بین نبری ،نمی تونی مال خودت رو بسازی. پس حتما اول ساختمان های حکومتی قبلی رو ازمیان ببر. بیاد داشته باش که در برخی از Settlementها چندین ساختمان حکومتی وجود داره (بدلیل اینکه AI
بازی با این سیستم آشنا نیست !) ... شما باید همه رو تخریب کنی تا Military Occupation Building پدیدار بشه در لیست ساختمان هاتون ،وشما بتونین اونرو بسازین.

2-ساختمان های حکومتی Governmental Buildings پهلویان و Nomadها با بقیهء Factionها فرق داره. و احتمالا به همین خاطر شما دوچار سردرگمی شدی ،هرچند که من اینها رو هم توضیح دادم ،و در پستی که در این باره کردم دور ساختمان های حکومتی این گروه ها با رنگ سبز خط کشیدم. من بیش از نمی تونم توضیح بدم ،شما باید "،فایل PDFنمودار درختی ساختمان های پهلویها" رو با دقت بررسی کنی.
اکنون هم در سال 250 پیش از میلاد هستم ولی هنوز شهرهایم nomad هستند این چادرنشینی تا کی ادامه دارد.؟
برای اینکه بتونی Settlementی رو به شهرنشینی پهلوی تبدیل کنی ،باید این موارد رو بدونی :

1-ساختمانی هست بنام "Parthian Reformed Government" که پیشنیازی هست برای تبدیل کردن یک Settlement به یک شهر متودن پارتی. شکل زیر آیکون این ساختمان رو نشون میده

2001741502616606484_rs.jpg

که برای رسیدن به اون ،شما باید Pastoralism (زندگی روستائی) رو بسازید و سپس با توجه به
نمودار درختی ساختمان های پهلویبقیه ساختمان های مربوطه رو برای رسیدن به Parthian Reformed Government بسازید.شکل زیر آیکون ساختمان Pastoralism رو نشون میده

2001782998162410071_rs.jpg

2-ضمنا همهء Settlement رو نمی شه به Parthian Reformed Government ارتقا داد. شهرهائی که این امکان رو دارند در Spoiler زیر لیست کردم
Asaak ,Zadrakata ,Hekatompylos ,Apameia ,Alexandreia-Ariana ,Prophthasia ,Alexandropolis .Kermana ,Pura ,Gabai ,Persepolis ,Charax ,Susa ,Ekbatana ,Phraaspa Armavir ,Arbela ,Seleukeia ,Babylon ,Karkathiokerta and Edessa

امیدوارم که دیگه این بار توضیحاتم کافی بوده باشه:p

دو پرسش نیز داشتم:
1- آرامگاه کوروش و پارسه را نمی شود در جنگ های نزدیک دید؟
خیر. در واقع حتی Wonderهای قبلی هم حذف شدن.
2- این مود INVASIO-BARBARORUM چقد حجم دارد؟ لینکش را نیز بگویید.
این آدرس Sub-Forum این مود هست : http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=113 حجم : 450MB

در آخر از شما سپاسگزارم که این مود زیبا را به من نشان دادید
خواهش می کنم:happy: البته اگر به توضیحات داده شده چه از سوی من و بویژه از سوی خود بزی بیشتر توجه ،اونوقت بیشتر هم لذت خواهید برد;)

آخرین ویرایش:
امکانش هست ولی توصیه نمی شه و من خودم که دست کم این کار رو نمی کنم.
راست میگی به دردسرش نمی ارزه. یک ربع صبر کنیم دوباره نصب میشه;)
راستش چی sبگم ! آخه یک community سه نفره که دیگه این حرفا رو نداره:-"مگه دانلودش کردی؟؟؟
کامبیز جان مگه چی کم داریم :p باورت نمیشه همون پستی که گذاشتی باعث شده دوباره از اول پهلوی ها رو ببرم چون دقیقا احساس کردم فقط همینجوری جنگیدم پشت سرم فقط خرابی گذاشتم:mad:
درباره آموزش مود هم خدا رو چه دیدی یهو دیدی همین سه نفر یه کارایی کرد بابا دست کم نگیر (فکر کنم من اعتماد به نفسم خیلی بالاست:blushing:)اونم که گفتی دانلود کردم ولی هنوز درست حسابی ندیدم چون فعلا حسابی درگیر EB هستم.

در این چند سال ،AAR نویسی خیلی جا افتاده و در نتیجه ،AARهای بسیار جالبی و خواندنی ای نوشته شده. هر کس هم به سبک ویژهای AAR می نویسه ،ولی برخی از سبک ها استاندارد شده ،برای نمونه سبک تاریخی که میشه "PRIMVS INTER PARES" رو بعنوان یک AAR خوب در این سبک مثال زد. یا AARهای سبک کمیک Comic که اگر خوب نوشته بشن ،خیلی پر طرفدار خاهند شد مانند "AAR - The Waste Land - A EB Parthian Story" که توسط Obelics نوشته شده و به جرات می تونم بگم بهترین AARیه که تابحال خوندم.
حالا شما هم یک AAR برای کمپینت می نویسی یا نه؟;)
دقیقا گرفتم جریان چیه! حتما مخصوصا حالا که می خوام از اول برم می نویسم. دفعه قبلی مثل چنگیز بودم :) عکسی هم که ازش ندارم ولی از این جدید حتما می نویسم
از عکسی پست کردی هم ممنونم. راستی الآن چه سالی هستی؟
خواهش می کنم. این عکس برای 220 پیش از میلاد بود. البته الان 232 هستم و کمی جلو رفتم. لعنتی ها از وقتی وارد بین النهرین شدم خیلی سگ جون شدن:mad:

---------
راستی چرا صفحه اول EB اینقدر لود اون طولانیه؟

آخرین ویرایش:
من با پهلوی ها شروع کردم و پس از صلحی طولانی، با سکاها بر ضد باکتریان متحد شدم و آنها را به سختی از میان برداشتم.
خیلی جالب شد! من دقیقا عکس شما بودم. باکتریا که از همون اول متحد بود. بعدش کلی رشوه بهشون دادم و انداختمشون به جون سکاها (البته بابت این کار بیچاره شدم و حسابی بی پول شدم که تلافی اونو سر یونانی های بدبخت درآوردم:p

درباره wonder که کامبیز گفت حذف شده من در حمله به babylon به جایی برخوردم که شبیه باغهای معلق بابل بود. البته شاید هم اشتباه کنم ولی عکسش رو اینجا گذاشتم:
babylon.jpg

خیلی جالبه که تونستی با سکاها صلح کنی و تازه از کمکشون بر ضد حکومت باختر Bakteria هم برخوردار بشی:happy:

ابتدا با آنها صلح کردم و ارتش هر دوی ما کنار شهر باکتریان بود به آنها پیشنهاد دوستی و سپس اتحاد نطامی دو طرفه و پس از آن حمله به باکتریان را دادم ولی اینبار برای پذیرفتن این جنگ از من خواستند که به سارماتها حمله ور شوم. ارتش نیرومندی هم داشتند و در تصرف شهر خیلی کمکم کردند. مثل یونانی ها هم پیمان شکن نبودند و هنوز پیمان خود را نشکسته اند.

که برای رسیدن به اون ،شما باید Pastoralism (زندگی روستائی) رو بسازید و سپس با توجه به
نمودار درختی ساختمان های پهلویبقیه ساختمان های مربوطه رو برای رسیدن به Parthian Reformed Government بسازید.شکل زیر آیکون ساختمان Pastoralism رو نشون میده

2001782998162410071_rs.jpg

2-ضمنا همهء Settlement رو نمی شه به Parthian Reformed Government ارتقا داد. شهرهائی که این امکان رو دارند در Spoiler زیر لیست کردم

من در شهر nisa پس از ساخت pastoralism هر چه قدر هم جمعیت من زیاد می شود نمی توانم
ساخنمانم های government بسازم. راستی رفرم ها در کدام FAQ توضیح داده شده اند؟

خیلی جالب شد! من دقیقا عکس شما بودم. باکتریا که از همون اول متحد بود. بعدش کلی رشوه بهشون دادم و انداختمشون به جون سکاها (البته بابت این کار بیچاره شدم و حسابی بی پول شدم که تلافی اونو سر یونانی های بدبخت درآوردم

اگر دوباره با این سکاهای آریائی متحد بشوی خواهی دید که چقدر نیرومند هستند و به شما در مقابل یونانیان کمک می کنند.

راستی رفرم ها در کدام FAQ توضیح داده شده اند؟

در این FAQ درباره رفرم ها توضیح داده.

در مورد سکاها هم درسته که از اقوام آریایی بودند (هرچند بین مورخین اختلافه) اما همیشه مهاجم بودند و به مرزهای ایران حمله می کردند. یکی از انتقادات من نسبت به EB همین بود که بد نبود سکاها هم چادرنشین بودند چون سکاها در واقعیت چنین قومی بودند

راستی گرافیک EB به شدت بهتر از rise of persia است. امروز داشتم یک مقایسه ای می کردم خیلی خیلی بهتر بود. منتهی چیزی که EB نسبت به ROP کمتر داشت تعدد فیلم هایی بود که با انتخاب هر faction نشون میداد. در ضمن کاش یک گرافیست درست و حسابی توی تیم ROP بود که این صفحه های loading یا منوها رو کمی قشنگ تر درسته کنه نه اینجور زشت و بدقواره! سایتشون هم که فاجعه است

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or