بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله ولی اگر این طور بنویسیسم اشکال ندارد : مثلا اگر بخواهیم برای ایرانیان در Rop بنویسیم، مثل یک مورخ بنویسیم یا از زبان پادشاه و سرداران؟

نوشته شده توسط cyrusempire:
اون لینکی هم که دادی برای کتاب نتیجه اش در سایتavax این بود:
Requested page was not found
Try browsing by categories or using search. :(
ببخشيد ،من لينك رو نا درست گذاشتم.براى خودم هم كار نكرد:p دوباره لينك رو ميذارم :
http://avaxhome.info/ebooks/history_military/elite_41_50.html
ولى به هر حال ،من توضيح دادم كه بعضى از پست ها چند كتاب دارن ،و شما بايد بر روى Details كليك كنى تا همه چيز رو ببينى. بلاخره شما خودت واردى ديگه.
نوشته شده توسط khosro-parviz:
بله ولی اگر این طور بنویسیسم اشکال ندارد : مثلا اگر بخواهیم برای ایرانیان در Rop بنویسیم، مثل یک مورخ بنویسیم یا از زبان پادشاه و سرداران؟
البته كه اشكال ندار ِ. گفتم كه ،هر كس به شيويه خودش AAR مي نويسه. اتفاقا اين سبك كه شما گفتى خيلى هم معمول و پر طرفدار هست.
شما بهتر ِ كه اول چند نمونه AAR رو بخونى ،تا بيشتر با AAR نويسى آشنا بشى.

پيروز باشيد

ويرايش : كسانى كه دارند با پهلوى ها campaign ميرن ،برند به "1.0 fixes you should try before posting" در sub-forum ِ EB ،و hotfixى با نام "Pahlava MIC5" رو دانلود كنند و در شاخه يه "/EB/data" بريزند.

آخرین ویرایش:
درود
راستی rop 2 کامل شد یا نه؟
ROME-TOTAL-REALISM6 رو هم یه 7 ماه پیش بازی می کردم بد نبود درکل خوب بود. یه نبر تاریخی خیلی قشنگ داشت در کل بازی خوبی بود ولی به گستردگی EB نیست ولی آن هم خوبی های خودش را دارد.

این فایل ها که گفتید چه کار می کنند؟
قبلا در campaign پهلوى ها نمى شد MIC level 5 رو بسازى ! اين فايل اين مشكل رو بر طرف ميكنه.
راستی این Aar ها باید به زبان انگلیسی باشند؟
خوب خودت چى فكر ميكنى؟ ;) روشن ِ كه AARت رو به زبان forum اى كه درش پست ميكنى بايد بنويسى. مثلا اگر اينجا ميخواى پست كنى بهتره كه به زبان خودمون باشه.
راستی rop 2 کامل شد یا نه؟
اگر منظور از RoPII همون RoP version2.0 هست ،كه خيلى وقته كه release شده !!!
ROME-TOTAL-REALISM6 رو هم یه 7 ماه پیش بازی می کردم بد نبود درکل خوب بود. یه نبر تاریخی خیلی قشنگ داشت در کل بازی خوبی بود ولی به گستردگی EB نیست ولی آن هم خوبی های خودش را دارد.
من Total Realism رو بازى نكردم ،اما كسانى كه هم RTR و هم Euroba Barbarorum رو بازى كردن ، EB رو بهتر از RTR ميدونن.

درود بیکران بر همه دوستان (فکر کنم فقط 2 نفر هستن ;)

من یه مشکلی دارم که حدس می زنم جوابش چیه اما مطمئن نیستم!!! الان در کمپین بنده که دارم با پهلوی ها میرم قوی ترین یگان های من همشون فقط در nisa و اون 1-2 تا شهری که از اول داشتم ساخته میشن با اینکه سال 227bc هستم اما نمی دونم چرا هنوز یگان های من اینقدر ابتدایی هستن. مجبورم در nisa بسازم و با کلی بدبختی منتقل کنم به غرب که خودش اقلا 6 یا 7 turn طول میکشه :(

فکر می کنم دلیلش اینه که من هنوز به level مربوطه نرسیدم یا اینکه ترتیب رو طبق اون فایل pdf که گفتین رعایت نکردم. درسته؟

راستی بچه ها کسی خبر نداره که سگا بخواد نسخه جدیدی از rome رو منتشر کنه یا نه؟ منظورم مثل medival II بود که در ادامه MTW بود. البته گویا EMPIRE ورژن جدید توتال وار هست ولی می خواستم ببینم برای ROME سری جدیدی میاد یا اینکه پرونده اش بسته شده؟

نوشته شده توسط cyrusempire:
الان در کمپین بنده که دارم با پهلوی ها میرم قوی ترین یگان های من همشون فقط در nisa و اون 1-2 تا شهری که از اول داشتم ساخته میشن با اینکه سال 227bc هستم اما نمی دونم چرا هنوز یگان های من اینقدر ابتدایی هستن. مجبورم در nisa بسازم و با کلی بدبختی منتقل کنم به غرب که خودش اقلا 6 یا 7 turn طول میکشه :(

فکر می کنم دلیلش اینه که من هنوز به level مربوطه نرسیدم یا اینکه ترتیب رو طبق اون فایل pdf که گفتین رعایت نکردم. درسته؟
همون آخری که گفتی درسته !شما اون فایلِ pdf رو با پست های من رو با دقت نخوندی ! شما باید "Parthian Reformed Government" رو بسازی تا بتونی ساختمان های پیشرفته تر بسازی. برای رسیدن به این ساختمان Building ،شما باید Pastoralism رو بسازی. پس از اون باید مطمئن بشی که این دو ساختمان زیر رو ساخته ای :

Larg Setteled Community
Warlord's Horse Herds​

پس از اینکه این دو ساخته شد Advanced Pastoralism رو می سازی. و پس از اون Advanced Settlement و Settled Aristocracy . اگر این ساختمان ها بدرستی ساخته بشن ،پس از این مراحل ،آیکون "Parthian Reformed Government" پدیدار خواهد شد :yes:

امیدوارم که دیگه این بار همه چیز روشن شده باشه !​

ویرایش :
راستی بچه ها کسی خبر نداره که سگا بخواد نسخه جدیدی از rome رو منتشر کنه یا نه؟
نه ،دست کم هیچ چیز بصورت رسمی اعلام نشده. حالا خیلی زود برای این پرسش ها. بذار اول این Empire:TW رود درست کنن ،تا ببینیم بعد چی میشه.​

ویرایش 2 : من یکبار دیگه Settlementهائی که میشه به "Parthian Reformed Government" ارتقا داد رو اینجا می گذارم :​

dfgsgfsgsgfsgsfgfsggfsg​

آخرین ویرایش:
امیدوارم که دیگه این بار همه چیز روشن شده باشه !​
نه تنها روشن شد بلکه حل هم شد عجب چیزای جدیدی دارن :cheesygri

ذار اول این Empire:TW رود درست کنن ،تا ببینیم بعد چی میشه.
آخه من می کنم EMPIRE به نوعی دنباله MEDٍIVAL باشه. منظورم از نظر تاریخی بود. یا اینکه شاید در آینده سگا بخواد شوگان 2 یا ROME2 رو داشته باشه.

درود بر دوستان
مدیوال اصلا از روم توتال وار جلو نزد. روم خیلی بهتر است. این empire-total war هم کی می آید؟

اگر منظور از RoPII همون RoP version2.0 هست ،كه خيلى وقته كه release شده !!!

عجب، چون من 3 ماه پیش نسخه ی آزمایشی آن را بازی می کردم. ولی مود جالبی هست. افسوس که گستردگی EB را ندارد.

درود بر دوستان
(دو برگ پرسش کرده بودم ولی تو لود شدن اینترنتم قطع شد و پرید... این از نخستین بد شانسی:()
خب دوستان به صورت چکیده می پرسم:
نخست اینکه من تو کار بازی و اینا نیستم ولی تو سال اخیر فقط بازی روم رو بازی کردم اونم چون به نظرم بی نظیر بود... برا همین فکر نکنید یک گیمر حرفه ای هستم نه از آماتور ها هم آماتور ترم برا همین اگه دیدید جایی ضایع بازی دروردم مسخرم نکنید.:blushing:

1. من بازی rome:total war و barbarian invasion رو دارم و rise of persia رو هم امروز دانلود کردم... من تا همین امروز نمی دونستم اصلا این چیزا هم هست! همین طوری الکی سرچ کردم ببینم درباره ی ایران هم بازی چیزی هست این اومد خیلی حال کردم بعد شش ماه دوباره روم رو نصب کردم و رایز آف پرشیا رو روش نصب کردم بعدش خواستم بازی کنم ارور دیتابیس داد!!
کلی گشت زدم تا این فروم رو پیدا کردم بعد دیدم یه جا نوشته برای این بازی باید ورژن 5 رو داشت یکی هم نوشته بود ورژن 1.5 اخر من نفهمیدم کدوم ورژن؟ در ضمن از کجا باید دانلود کنم؟؟؟

2. بازی هست که بشه توش کل شاهشاهی ساسانی رو انتخاب کرد؟ یعنی مثل barbarian invason نباشه که فقط نصف شاهنشاهی دستمون باشه؟ اگه هست باید ورژنش رو از کجا دانلود کرد و تازه ورژن های پیش نیازش کدوماس؟

3. درباره پارت ها هم یک پرسش همچون پرسش دوم دارم؟

امیدوارم دوستان خسته نشده باشن و پاسخ رو بدن ... چون از شدت هیجان دارم سکته می کنم خواهش کمکم کنید می خوام جهان رو کامل تصرف کنم:cheesygri
با سپاس

خب دوستان من یه پچ 1.5 با حدود 25 مگ دانلود کردم... بدش تازه فهمیدم 1.3 هم قبلش باید داشته باشم:(:cheesygri
بعدش 1.3 رو هم دانلود کردم که حجمش خیلی کم بود...
حالا پرسشم اینه 1.2 یا 1.1 چیزی هم داره یا نه ؟؟؟ دیگه رمق برام نمونده:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or