cyrusempire
کاربر سایت
کامبیز قبلا این سوال رو جواب داده بودراستی کامبیز می شه یکم در مورد AAR توضح بدی و اینکه چگونه بنوسیم؟
کامبیز قبلا این سوال رو جواب داده بودراستی کامبیز می شه یکم در مورد AAR توضح بدی و اینکه چگونه بنوسیم؟
بله ولی اگر این طور بنویسیسم اشکال ندارد : مثلا اگر بخواهیم برای ایرانیان در Rop بنویسیم، مثل یک مورخ بنویسیم یا از زبان پادشاه و سرداران؟
ببخشيد ،من لينك رو نا درست گذاشتم.براى خودم هم كار نكرد دوباره لينك رو ميذارم :نوشته شده توسط cyrusempire:اون لینکی هم که دادی برای کتاب نتیجه اش در سایتavax این بود:
Requested page was not found
Try browsing by categories or using search.
البته كه اشكال ندار ِ. گفتم كه ،هر كس به شيويه خودش AAR مي نويسه. اتفاقا اين سبك كه شما گفتى خيلى هم معمول و پر طرفدار هست.نوشته شده توسط khosro-parviz:بله ولی اگر این طور بنویسیسم اشکال ندارد : مثلا اگر بخواهیم برای ایرانیان در Rop بنویسیم، مثل یک مورخ بنویسیم یا از زبان پادشاه و سرداران؟
قبلا در campaign پهلوى ها نمى شد MIC level 5 رو بسازى ! اين فايل اين مشكل رو بر طرف ميكنه.نوشته شده توسط khosro-parviz:این فایل ها که گفتید چه کار می کنند؟
خوب خودت چى فكر ميكنى؟ روشن ِ كه AARت رو به زبان forum اى كه درش پست ميكنى بايد بنويسى. مثلا اگر اينجا ميخواى پست كنى بهتره كه به زبان خودمون باشه.نوشته شده توسط khosro-parviz:راستی این Aar ها باید به زبان انگلیسی باشند؟
اگر منظور از RoPII همون RoP version2.0 هست ،كه خيلى وقته كه release شده !!!نوشته شده توسط khosro-parviz:راستی rop 2 کامل شد یا نه؟
من Total Realism رو بازى نكردم ،اما كسانى كه هم RTR و هم Euroba Barbarorum رو بازى كردن ، EB رو بهتر از RTR ميدونن.نوشته شده توسط khosro-parviz:ROME-TOTAL-REALISM6 رو هم یه 7 ماه پیش بازی می کردم بد نبود درکل خوب بود. یه نبر تاریخی خیلی قشنگ داشت در کل بازی خوبی بود ولی به گستردگی EB نیست ولی آن هم خوبی های خودش را دارد.
همون آخری که گفتی درسته !شما اون فایلِ pdf رو با پست های من رو با دقت نخوندی ! شما باید "Parthian Reformed Government" رو بسازی تا بتونی ساختمان های پیشرفته تر بسازی. برای رسیدن به این ساختمان Building ،شما باید Pastoralism رو بسازی. پس از اون باید مطمئن بشی که این دو ساختمان زیر رو ساخته ای :نوشته شده توسط cyrusempire:الان در کمپین بنده که دارم با پهلوی ها میرم قوی ترین یگان های من همشون فقط در nisa و اون 1-2 تا شهری که از اول داشتم ساخته میشن با اینکه سال 227bc هستم اما نمی دونم چرا هنوز یگان های من اینقدر ابتدایی هستن. مجبورم در nisa بسازم و با کلی بدبختی منتقل کنم به غرب که خودش اقلا 6 یا 7 turn طول میکشه
فکر می کنم دلیلش اینه که من هنوز به level مربوطه نرسیدم یا اینکه ترتیب رو طبق اون فایل pdf که گفتین رعایت نکردم. درسته؟
نه ،دست کم هیچ چیز بصورت رسمی اعلام نشده. حالا خیلی زود برای این پرسش ها. بذار اول این Empire:TW رود درست کنن ،تا ببینیم بعد چی میشه.راستی بچه ها کسی خبر نداره که سگا بخواد نسخه جدیدی از rome رو منتشر کنه یا نه؟
نه تنها روشن شد بلکه حل هم شد عجب چیزای جدیدی دارن :cheesygriامیدوارم که دیگه این بار همه چیز روشن شده باشه !
آخه من می کنم EMPIRE به نوعی دنباله MEDٍIVAL باشه. منظورم از نظر تاریخی بود. یا اینکه شاید در آینده سگا بخواد شوگان 2 یا ROME2 رو داشته باشه.ذار اول این Empire:TW رود درست کنن ،تا ببینیم بعد چی میشه.
اگر منظور از RoPII همون RoP version2.0 هست ،كه خيلى وقته كه release شده !!!