درود به دوستان؛
@king_yazdgerd3
من نمی دونم چرا همه اینجا حول هستن !؟ من مطمئنم که شما حتی پست هائی که در همین thread شده رو هم درست مطالعه نکردی.
عزیزم ،شما یک بار دیگه پست های همین تاپیک رو دست کم از صفحهء 5
با دقت بخون ،همچنین سایت هائی که cyrusempire معرفی کرد رو هم باز با دقت بررسی کن ،یقین دارم که پاسخ بسیاری از پرسش هات رو خواهی گرفت.
این لینک یکراست به تاپیک دانلود IBFD هست :
== DOWNLOAD IBFD7 HERE ==
دربارهء Invasio Barbarorum و آنچه که شما بدنبالش هستی یعنی جنگ ایرانیان با تازیان ،باید بگم که از اونجا که این مود در 410AD آغاز می شه ،و در نتیجه هنوز اسلامی در کار نبوده ،از اینرو اون اعرابی که شما می خوای درش نیست. تنها Faction عرب در این مود ،لخمیدها Lakhmid هستن ،که در حاشیه شمالی عربستان هستن و چنان که می دونی ،اینها تحت الحمایهء شاهنشاهی ایران بودند. به همین خاطر در بازی متحد ایران می باشن.
نوشته شده توسط king_yazdgerd3:
و پرسش آخرم رو هم باز پاسخ ندادید...
موافق با ساخت یک وب سایت هستید؟ شاید اینجوری طرفداران پارسی زبان روم توتال وار و مدیوال توتال وار بیشتر بشن؟؟؟
نه . . . من که امیدی بهش ندارم !
نوشته شده توسط cyrusempire:
در ضمن اعراب رو هم داره اما نه به صورت دولت و کشور. در EB عرب های به صورت دهکده های کوچک هستند.
در EB اعراب یمنی که بنام "آل صبا" شناخته می شن هستن که در اون زمان مردمان به نسبت متمدنی بودن. البته آگاهی های من درموردشون کم هست ،ولی به هر روی حتما شما نام ملک آل صب رو شنیدین
مودی در حال ساخته به نام
Broken Crescent که برای مدیوال 2 هست و انصافا کار فوق العاده ای هم داره میشه.
این مود ،یعنی Brocken Crescent آغازش در قرن 10-11 پس از میلاد هست. که یعنی 3-4 قرن از یورش اعراب می گذره. در این مود گروه اصلی
خوارزمشاهیان هستن.
Rise of the Caliphate هست که موضوعش دربارهء یورش اعراب و گسترش اسلام هست. و روشنه که یکی از Factionهای مهم در این مود ،ایرانیان ساسانی هستن. این مود برای Medieval2:TW داره ساخته می شه ،و تا دست کم سال دیگه کار داره.
کامبیز جان این آقای پرتقالی قرار به پارسی پهلوی صحبت کنند یا اینکه فارسی الان؟
همونطور که گفتم ،پارسی پهلوی اشکانی.
این ورژن 7.03 مشکلات CTD ورژن 7 رو حل کرده؟
من نگفتم که خود ورژن 7 کرش زیاد می کنه ! من گفتم آخرین ورژن که 7.04 باشه CTD زیاد داره. ظاهرا به همین خاطر هم لینک 7.04 رو برداشتن و جاش 7.03 رو گذاشتن. من خودم 7.03 رو بازی نکردم ،ولی لابد کمتر مشکل داره !؟!
~Pzt_Kami~