بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باز هم درود...
دوستان من دارم ورژن 1.2 رو که حدود 50 مگ با بدبختی دانلود می کنم بعدش میرم سراغ دانلود 1.1 :(
خواستم بگم من برای انجام بازی رایز آف پرشیا باید همه ی این ورژن ها رو داشته باشم تا بشه بازی کرد؟
ورژن اصلی
1.1
1.2
1.3
1.5
rise of persia
؟؟؟
باید همه ی اینا رو داشته باشم؟
اگه آره سر نصب و اینا مشکل خاصی پیش میاد یا نه؟
امشب که تموم شد لطفا اگه کسی پست من رو می بینه پاسخ بده...:(

اقا من 1.2 و 1.1. رو هم دانلود کردم. خدا رو شکر که اینا دیگه 100 مگی نبودند یه 25 مگی و یک 50 مگی
که البته اینم اذیت کرد...
خب حالا من باید به جز روم اصلی همه ی این ورژن ها یعنی 1.1 / 1.2 / 1.3 / 1.5 رو نصب کرده باشم دیگه؟
1.4 که دیگه نداره؟؟؟:cheesygri

خب اگه سر نصب اینا باید کار خاصی بکنم جون من پاسخ بدید...
==========
راستی کسی نگفت قضیه این پارتی ها و ساسانی ها چیه بخوام ورژن اینا رو داشته باشم باید چه ورژن های پیش نیازی داشته باشم؟ فقط کامل و مجزا توضیح بدید که بعدا قاتی نکنم....
==========
در اون قسمت که ساسانیان هستند تازیان هم وجود دارند؟ اگه هم ساسانیان باشن هم تازیان خیلی حال میده بریم به عربستان حمله کنیم...:)
==========
اینم گفتار اخرم که سرتون درد نگیره دوستان کسی پایه هست که ما هم یک وب سایت مخصوص بازی هم روم توتال وار درست کنیم؟
به نظرتون هنوز بازیش ادامه داره ؟
هر کس نظری داره بگه من می تونم خیلی راحت وب سایت درست کنم خرجش هم با خودم... اگه کسی می تونه مثلا در امور آموزشی و اینجور چیزا کمک کنه و یا فروم هم بزنیم و غیره و غیره بگه که دیگه ما هم یه وب سایت پارسی بزنیم!!:cheesygri

جناب یزدگرد گرامی به جمع فروم پادشاهان خوش آمدی اینجا تا دلت بخواد شاهان هخامنشی و ساسانی و اشکانی جمع شدن بعد 2500 سال گل میگن گل می شنویم.

نخست اینکه خوشحالم که شما هم دنیای واقعی TW رو کشف کردی ;)

. من بازی rome:total war و barbarian invasion رو دارم و rise of persia رو هم امروز دانلود کردم... من تا همین امروز نمی دونستم اصلا این چیزا هم هست! همین طوری الکی سرچ کردم ببینم درباره ی ایران هم بازی چیزی هست این اومد خیلی حال کردم بعد شش ماه دوباره روم رو نصب کردم و رایز آف پرشیا رو روش نصب کردم بعدش خواستم بازی کنم ارور دیتابیس داد!!
کلی گشت زدم تا این فروم رو پیدا کردم بعد دیدم یه جا نوشته برای این بازی باید ورژن 5 رو داشت یکی هم نوشته بود ورژن 1.5 اخر من نفهمیدم کدوم ورژن؟ در ضمن از کجا باید دانلود کنم؟؟؟
برای استفاده از ROP و خیلی دیگه از مودهای ROME باید پچ 1.5 ROME رو داشته باشی. خود 1.5 نیاز به نصب 1.3 داره که حجمش بیشتر (فکر کنم 127 MB) برای دانلودش هم یه سرچ کوچیک تو گوگل بکنی برات میاره. اما اگه پیدا نکرده لینک دانلود 1.5 و 1.3 اینجا هست این توضیح رو بدم که اول حتما باید 1.3 رو نصب کنی. در ضمن برای دنلود کرک این دو پچ هم می تونی از اینجا اونا رو دانلود کنی.

. بازی هست که بشه توش کل شاهشاهی ساسانی رو انتخاب کرد؟ یعنی مثل barbarian invason نباشه که فقط نصف شاهنشاهی دستمون باشه؟ اگه هست باید ورژنش رو از کجا دانلود کرد و تازه ورژن های پیش نیازش کدوماس؟
بعلههههه. هست خوبش هم هست. مودی هست به نام Invasio Barbarorum که اطلاعاتش رو در این فروم می تونی پیدا کنی از جمله لینک دانلودش رو. ما اینجا یه آقا کامبیز داریم اطلاعتش حرف نداره
:p
. درباره پارت ها هم یک پرسش همچون پرسش دوم دارم
در مورد پارت ها که دیگه یه شاهکار هست به اسم europabarbarorum که خداوندگار همه مودهای عالم TW هست. البته حجمش هم خدایی هست برای خودش ولی شخص بنده رو به شدت از کار و زندگی انداخته.
حالا پرسشم اینه 1.2 یا 1.1 چیزی هم داره یا نه ؟؟؟ دیگه رمق برام نمونده
1.2 و 1.1 رو بیخیال به چسب به 1.3 و 1.5.

خلاصه اینکه تبریک امیدوارم فروم 4 نفره بشه. یه شاه جدید اضافه شد.:cheesygri

راستی! به این 2تا سایت هم سر بزن.
www.totalwar.org
www.twcenter.com

درود بر دوستان
مدیوال اصلا از روم توتال وار جلو نزد. روم خیلی بهتر است. این empire-total war هم کی می آید؟

درود بر خسرو پرویز گرامی. به نظرم مدیوال توی کیفیت بهتر از روم بود. البته این نظر شخصی. در بعضی چیزها هم پیشرفت کرد. مثل درآمدزایی (شخصا تو این یکی در روم واقعا مشکل داشتم و دارم) همچنین وجود ادیان که به نظرم در مدیوال جدی تر شده و البته واقعی تر. با این حال روم یه جور حس نوستالژیک داره. من فکر می کنم چون در مدیوال کمتر به ایران پرداخته شده ما چندان استقبالی ازش نکردیم. البته باز هم میگم همش نظر شخصی بود.
empire هم فکر می کنم حالا حالاها کار داره. فعلا منتظرش نباشین ولی گویا انقلابی در گرافیک TW. شاید لازم باشه به کامپیوترها اساسی یه حالی بدیم ;)

با درود
با سپاس از دوست گرامی cyrusempire

من گفتم شاید 1.1 و 1.2 رو هم بخواد اونا رو هم دانلود کردم... بعدش همه کارا رو کردم تازه فهمیدم اون 1.3 که نصب کرده بودم چپ نبوده یکی از مد های این پچ بوده:(
از دیشب تا حالا شروع کردم به دانلود 1.5 از این سایت که ظاهرا سایت خوبیه:

http://www.strategyinformer.com/pc/mods/rometotalwar/mod.html

بدبختی این سیم های شبکه هم قاتی کردن هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه هی دانلود قطع و وصل میشه خدا رحمت کنه اونی که اینترنت دانلود منجر رو ساخته :)
خب پس برای رایز اف پرشیا به جز روم اصلی ورژن های 1.3 . 1.5 نصب باشه تمومه... ایول امیدوارم مشکلی پیش نیاد...
===============
اما تمام پرسش هام رو جواب ندادید:
1. برای بازی پارت ها گفتید این ورژن هست: europabarbarorum
خواستم بپرسم پیش نیاز این ورژن چیه؟
برای ساسانیان هم همین پرسش رو دارم برای نصب Invasio Barbarorum چه ورژن هایی قبلش باید نصب شده باشه؟؟؟
در ضمن تو این Invasio Barbarorum عربا هم هستن؟ یعنی همسایه ی ساسانی ها عرب هستن یا بازم از این شورشی های بی نام و نشان گذاشتن؟
خیلی خوشم میاد دمار از روزگار عربا در بیارم... تو زندگی واقعیش که هنوز کاری از پیش نبردیم حداقل در رویا عربا رو نابود کنیم...
خیلی حال می داد یه ورژن بسازن مخصوص جنگ ساسانیان و تازیان!!!:laughing:

==============
و پرسش آخرم رو هم باز پاسخ ندادید...
موافق با ساخت یک وب سایت هستید؟ شاید اینجوری طرفداران پارسی زبان روم توتال وار و مدیوال توتال وار بیشتر بشن؟؟؟
سپاس و بدرود

دوستان خیلی ببخشید بازم مزاحم شدم...
این ورژن Invasio Barbarorum رو یه چیزای دربارش دیدم خیلی باید جالب باشه...
ولی من فقط تونستم لینک دانلود ورژن 7 رو پیدا کنم...
خواستم ببینم پیش نیاز این ورژن چیه؟ ورژن های سابق رو از چطوری میشه دانلود کرد؟ اصلا چند تا ورزن قبلش هست؟
لطفا پاسخ این سوال را کاملا منظم بدید که یه وقت خراب نکنم:cheesygri
سپاس

Europa Barbarorum Voicemod

2001532112342484497_rs.jpg

در میان مودهای گوناگون Total War ،برخی از اونها در اندیشهء صداگذاری تازه ( Voicemod ) ،و جانشین کردن آن با صدای های کنونی بازی هستن ،چراکه برای نمونه ،مودی ممکنه که دربارهء دوران پس از قرون وسطی باشه و طبعا صداهای کنونی Rome نامناسب برای یگان های یکچنین مودی خواهند بود. البته این کاری آسان نیست و زمان بر هست ،از اینرو بیشتر مودها در نهایت به بی صدا گذاشتن یونیت ها بسنده می کنن.

اما شمار کمی از مودها هستن که پا رو از این فراتر می گذارن و نه تنها بدنبال صداگذاری مجدد هستن ،بلکه هدفشون ضبط صداهای بومی هست ،که مودهائی مانند Invasio Barbarorum و Europa barbarorum از این دست هستن.

Europa Barbarorum که موضوع این Mini-Review هست ،مانند دیگر بخشها ،می خواهد که یک کار کامل و بی نقص رو انجام داده باشه. کسانی که این مود رو تاکنون بازی کردن ،حتما دریافتن که صداهای تمدن روم و تمدنهای یونانی عوض شده و بجای انگلیسی به لاتین و یونانی سخن می گن. و جالب اینجاست که برای نمونه صداهای یونانی ،یونانی باستان هستن نه یونانی امروزی. همین دقت و سخت گیری در درستی صداها ،پروژهء صداگذاری رو بویژه برای محققین و تاریخدانان تیم دشوارتر می کنه ،چراکه برخی از این زبان ها مانند پارسی پهلوی اشکانی در گذر زمان ،دچار دگرگونی های بسیاری شدند و دیگه آن زبانی که در 272 پیش از میلاد سخن گفته می شد نیستن. برخی هم مانند Proto-Germanic زبان های مرده هستن ،و محققین EB باید به یک جنین زبانهائی جانی دوباره بدن.

تیم سازندهء این مود افزون بر صداهای Battle map ،قصد داره که برای سخنرانی های ابتدای هر نبرد Speeches نیز صدا ضبط کنه. بنابراین ،دیگه ژنرال شما در بازی به انگلیسی مردانش رو به جنگ تشویق نمی کنه ،بلکه با زبان بومی خود این کار رو خواهد کرد ،یعنی یک ژنرال رومی به لاتین و یک اسپاهبد ایرانی به پارسی سخنرانی خواهد کرد. همچنین صداهای Campaign map نیز بومی خواهند شد ،یهنی جاسوس یا دیپلمات شما به زبان بومی به دستور شما پاسخ میده.

گمان می کنم تا اینجا ،این توضیح کوچک و اولیه کافی بوده ،اما اگر خواستار این هستین که بیشتر بدونین ، سری به "EB: Voicemod Preview" بزنید تا بیشتر بخوانید و بدانید.

Pahlavi-Voicemod
ایرانیان در قرن سوم مردمانی بسیار مهم بودن. در این میان پهلویان تنها مردمانی در خاورمیانه بودن که باقی ماندند و تبدیل به یک کشور نبرومند در کنار روم شدن. از اینرو این Faction در EB دارای جایگاه ویژه ای هست ،و با چرخششون از چادرنشینی به شهرنشینی ،میشه گفت یکتا هستن ،و انصافا در EB توجه کافی به این گروه شده. ساختمان های تازه ،آماده سازی لیست یونیت ها ،نامهای پارسی و بویژه توصیفات Description هرکدام از اینها ،که همه کار یک جوان ایرانی (مقیم سوئد) که دکترای تاریخ نظامی هست می باشد. زمانی که من ،بهنوان کسی که تا اندازه ای با تاریخ ایران آن زمان آشنا هست ،لیست نامها و صداهای میدان نبرد Battle Voices رو دیدم ،بسیار هیجان زده شدم. چراکه واژهای پارس ای رو دیدم که تا اون زمان تنها عربی اونها رو می شناختم. کاری که این دوست گرامی کردن براستی جای سپاس و ستایش بسیار داره.

کمک برایPahlavi-Voicemod: از اونجا که تقریبا می شه گفت ایرانی ای در TW community نیست ،تیم سازندهء این مود هم اکنون یک پرتقالی رو برای صداگذاری پارسی بکار گرفته ،که البته ایشون تمرین بسیاری کرده تا بتونه پارسی رو بدرستی سخن بگه ،و چون صدای محکم و نیرومندی رو داره ،انصافا خوب این کار رو انجام داده. اما تیم هنوز بدنبال یک ایرانی برای این کار هست ،چراکه زبان پارسی دارای صداها و آوای های بسیاری هست که در خیلی از زبانهای دیگه نیست مانند صدای "خ" که حتی آلمانیها هم در تلفظ این صدا مشکل دارند.

بنابراین اگر کسی از شما که گمان می کنه دارای صدای خوبی داره و مایل به همکاری هست ،آمادگی خودش رو اعلام کنه. پیشتر از همکاریتون سپاسگذارم.

~Pzt_Kami~​

هم سلام هم درود ;) به یزدگرد عزیز

برای همه مودهایی که گفتی باید 1.5 نصب بشه که پیش نیاز 1.5 هم 1.3 هست. پس اول 1.3 سپس 1.5. تا اینجا حله؟
برای پارت ها europabarbarorum هم باید همان 1.3 سپس 1.5 نصب بشه.
در مود Invasio Barbarorum اینجا آقا کامبیز هستند که Developerهای این مود هستند. ایشون بهتر می تونن توضیح بدن اگر پست های قبلی رو یک مروری بکنید قبلا چیزهایی رو اشاره کردند. فقط اینو بگم که گویا ورژن آخر Invasio Barbarorum مشکلاتی داره که بهتر فعلا صبر کنیم تا اونا برطرف بشه.
من شخصا به شما پیشنهاد می کنم EB رو نصب کن پارت ها رو هم داره. از همه نظر شاهکاره. در ضمن اعراب رو هم داره اما نه به صورت دولت و کشور. در EB عرب های به صورت دهکده های کوچک هستند. و واقعا هم همینطور بوده تا قبل از اسلام اعراب عملا حکومتی نداشتند.
در مورد ورژنی که هم ساسانیان باشند هم دولت عربی مودی در حال ساخته به نام Broken Crescent که برای مدیوال 2 هست و انصافا کار فوق العاده ای هم داره میشه.

----
در مورد سایت کمی صبر کنید خبرهای خوبی داریم فعلا به همین جا بسنده کنید. کمی که اینجا باشی می بینی که این فروم عملا یک فروم 3 نفره و حالا امیدوارم 4 نفره شده باشه. ;)

آخرین ویرایش:
کامبیز جان درود.
آقا تو هر دفعه یه چیزی از این Eb رو می کنی ما اندر کف این مود می مونیم.:blink: کارشون عالیه منتهی حیف صدای ما در حد مرحوم پاواراتی نیست وگرنه خیلی دوست داشتیم کمک کنیم. بقیه بچه ها چطور؟

ویرایش: کامبیز جان این آقای پرتقالی قرار به پارسی پهلوی صحبت کنند یا اینکه فارسی الان؟

آخرین ویرایش:
درود
با سپاس از cyrusempire گرامی
من که چیزی نمی دونم و آماتور هستم ولی از جمع این تاپیک خوشم اومد سعی می کنم زود زود سر بزنم شاید منم آروم آروم بتونم تو بحث های شما شرکت کنم...

دوست عزیز دانلود ورژن 1.3 داره به آخرین درصد هاش می رسه...
پس من ورژن های 1.3 و 1.5 رو داشته باشم هم می تونم RISE OF PERSIA رو نصب کنم و هم بازی europabarbarorum

این بازی europabarbarorum هم فعلا یه ورژن داره دیگه ظاهرا فقط یک ورژن رو باید دانلود کرد اونم Europa Barbarorum v1.0 Full Install
پس نیازی به نصب سی دی که قبلا گرفتم یعنی barbarian inavasion نداره؟
اوکی اقا دمت گرم منم اگه تو این بازی هم اعراب هستن باید جالب بشه بریم نسلشون رو منقرض کنیم...:cheesygri فقط ای کاش تازی ها ارتش و دولت مرکزی داشتن ... ولی باید صبر کنیم شاید بازی یا پچ جالبی در این باره ساخته شد!!(حداقل امیدوارم invasion barbarorum دیگه اینجوری باشه

فقط دوستانی که اطلاع دارن به ویژه آقا کامبیز که ظاهرا سالار این تاپیک هستن راهنمایی کنن بگن برای
Invasio Barbarorum
باید کدوم ورژن هاش رو دانلود کرد چون ظاهرا چند تا ورژن داره ضمنا ورژن های پیش نیازش کدوماس؟ لطفا توضیح کامل رو بدید بار پنجم دارم می پرسم انگشتم تاول زد حرف های روی کیورد هم پاک شدن اینقدر این سوال رو پرسیدم:)

ببخشید سرتون رو درد اوردم دیگه ما شب بریم برای دانلود پارت ها و حمله به سلوکی ها:cheesygri:love:

یزگرد عزیز شما یک مروری به تاپیک های قبلی بکنی جواب خیلی از سوالاتت رو پیدا می کنی. شما برای نصب همه این مودهایی که گفتی ROP و EB و IB باید پچ 1.3 و 1.5 رو نصب کنی. همین! لینک دانلود IB هم اینجاست
فقط با 3 miror مختلف گذاشته وگرنه همه اش یکی است. آخریش ورژن 7 + آپگرید 7.03
در مورد پارت ها هم یک توصیه برادرانه می کنم:cheesygri حتما حتما توضیحاتی رو که کامبیز داده درباره پارت ها یا همون پهلوی ها مطالعه کن. تاکید می کنم تاپیک های قبلی
این رو هم اضافه کنم. اگر با پهلوی ها بری کلی کار داری تا به اعراب برسی. ;) چون در منطقه ای هستی که با عربستان و اعراب خیلی فاصله داری. من الان در سال 224 هستم و تازه تونستم اولین دهکده عربی رو تصرف کنم.

------------
البته من یه سوالی هم از کامبیز دارم. این ورژن 7.03 مشکلات CTD ورژن 7 رو حل کرده؟

درود به دوستان؛
@king_yazdgerd3
من نمی دونم چرا همه اینجا حول هستن !؟ من مطمئنم که شما حتی پست هائی که در همین thread شده رو هم درست مطالعه نکردی.
عزیزم ،شما یک بار دیگه پست های همین تاپیک رو دست کم از صفحهء 5 با دقت بخون ،همچنین سایت هائی که cyrusempire معرفی کرد رو هم باز با دقت بررسی کن ،یقین دارم که پاسخ بسیاری از پرسش هات رو خواهی گرفت.

این لینک یکراست به تاپیک دانلود IBFD هست : == DOWNLOAD IBFD7 HERE ==

دربارهء Invasio Barbarorum و آنچه که شما بدنبالش هستی یعنی جنگ ایرانیان با تازیان ،باید بگم که از اونجا که این مود در 410AD آغاز می شه ،و در نتیجه هنوز اسلامی در کار نبوده ،از اینرو اون اعرابی که شما می خوای درش نیست. تنها Faction عرب در این مود ،لخمیدها Lakhmid هستن ،که در حاشیه شمالی عربستان هستن و چنان که می دونی ،اینها تحت الحمایهء شاهنشاهی ایران بودند. به همین خاطر در بازی متحد ایران می باشن.
نوشته شده توسط king_yazdgerd3:
و پرسش آخرم رو هم باز پاسخ ندادید...
موافق با ساخت یک وب سایت هستید؟ شاید اینجوری طرفداران پارسی زبان روم توتال وار و مدیوال توتال وار بیشتر بشن؟؟؟
نه . . . من که امیدی بهش ندارم !
نوشته شده توسط cyrusempire:
در ضمن اعراب رو هم داره اما نه به صورت دولت و کشور. در EB عرب های به صورت دهکده های کوچک هستند.
در EB اعراب یمنی که بنام "آل صبا" شناخته می شن هستن که در اون زمان مردمان به نسبت متمدنی بودن. البته آگاهی های من درموردشون کم هست ،ولی به هر روی حتما شما نام ملک آل صب رو شنیدین :yes:
مودی در حال ساخته به نام Broken Crescent که برای مدیوال 2 هست و انصافا کار فوق العاده ای هم داره میشه.
این مود ،یعنی Brocken Crescent آغازش در قرن 10-11 پس از میلاد هست. که یعنی 3-4 قرن از یورش اعراب می گذره. در این مود گروه اصلی خوارزمشاهیان هستن.
Rise of the Caliphate هست که موضوعش دربارهء یورش اعراب و گسترش اسلام هست. و روشنه که یکی از Factionهای مهم در این مود ،ایرانیان ساسانی هستن. این مود برای Medieval2:TW داره ساخته می شه ،و تا دست کم سال دیگه کار داره.
کامبیز جان این آقای پرتقالی قرار به پارسی پهلوی صحبت کنند یا اینکه فارسی الان؟
همونطور که گفتم ،پارسی پهلوی اشکانی.
این ورژن 7.03 مشکلات CTD ورژن 7 رو حل کرده؟
من نگفتم که خود ورژن 7 کرش زیاد می کنه ! من گفتم آخرین ورژن که 7.04 باشه CTD زیاد داره. ظاهرا به همین خاطر هم لینک 7.04 رو برداشتن و جاش 7.03 رو گذاشتن. من خودم 7.03 رو بازی نکردم ،ولی لابد کمتر مشکل داره !؟!

~Pzt_Kami~

من فکر می کنم یزدگرد عزیز به خاطر این برهوت اطلاعات فارسی درباره TW وقتی اینجا رو دیده براش عجیب بوده حق داره به خدا ;)
نه . . . من که امیدی بهش ندارم !
امید داشته باش پسر :cheesygri
ر EB اعراب یمنی که بنام "آل صبا" شناخته می شن هستن که در اون زمان مردمان به نسبت متمدنی بودن. البته آگاهی های من درموردشون کم هست ،ولی به هر روی حتما شما نام ملک آل صب رو شنیدی
اعراب یمنی به نوعی از اعراب خالص نبودند. کسانی بودند که به خاطر ارتباط زیاد و علاقه اعراب خود عربستان به یمن عرب شدند. حکومت آل صبا هم تا حدودی رنگ افسانه به خودش گرفته. مثلا حکایت های سلیمان و ملکه صبا و... اطلاعاتی که EB درباره حکومت صبا داده بود خیلی جالب بود.
این مود ،یعنی Brocken Crescent آغازش در قرن 10-11 پس از میلاد هست. که یعنی 3-4 قرن از یورش اعراب می گذره. در این مود گروه اصلی خوارزمشاهیان هستن.
شما درست گفتیم اشتباه کردم منظورم Rise of the Caliphate بود که هنوز کلی کار داره. (من دارم برای FACTION ساسانی ها موزیک پیدا می کنم خدا به خیر بگذرونه;))
در ضمن غیر از خوارزمشاهیان در BC سلجوقیان هم هستند. اگه من باشم اونا رو بیشتر می پسندم.
مونطور که گفتم ،پارسی پهلوی اشکانی.
یعنی واقعا اون آقا می خواد به زبان پهلوی اشکانی صحبت کنه؟ لهجه اش رو چه کار می کنن؟ حدس می زنم کمی شبیه تاجیک ها باید باشه هرچند که خیلی هم عالیه

من خودم 7.03 رو بازی نکردم
حالا خود 7 چه طور بود؟ در ضمن من هرچی دنبال MAP این IB گشتم پیدا نکردم :(
---
منتظرم شر سلوکی ها کم بشه برم سراغ یه مود دیگه اما این کامبیز همه اش یه چیز رو می کنه آدمو بیخیال می کنه :p

آخرین ویرایش:
درود
سپاس از cyrusempire و Pzt_Kami

در پاسخ دوست عزیز کامبیز جان بگم که من تمام پست ها رو خوندم خوب هم خوندم یه مقداری بهم شوک وارد شد اخه فکر نمی کردم تو یه روز یدفعه به این اطلاعات دست پیدا کنم که این همه ورزن هم هست... ولی یه ویژگی بدی که دارم اینه که وسواس دارم می خوام کامل مطمئن بشم برا همین دوباره پرسیدم تا مطمئن بشم:cheesygri :blushing:

در هر صورت دست شما درد نکنه خیلی حال دادید...
راستی کامبیز جان شما بازی CLOSE COMBAT رو هم انجام دادید؟ من فقط ورژن بازی مال نبرد نورماندی رو انجام دادم اونم 6-7 سال پیش!!! الان هم سی دیش رو ندارم تو اهواز هم هیچ جایی گیر نمیاد:(
کلی مد و اینا براش پیدا کردم ولی افسوس که سی دی رو بعد 6-7 سال گم کردم... جایی نیست که ورژن کامل CLOSE COMBAT: INVASION NORMANDY رو بشه دانلود کرد؟

یزدگرد عزیز بین پیغمبرا گیر داد به جرجیس! clos combat اونم ورژن 6-7 سال پیش. به نظرم بیخیال بشی بهتره ;) هرچند اگه توی فروم های دیگه مطرح کنی سوالت رو شاید جواب بهتری بگیری. به نظر میاد ADSL هم داری که اگه داری با تورنت شاید بتونی پیدا کنی اینجا رو بگردی چیزای خوبی پیدا می کنی. تازه الان با اومدن WORLD OF CONFLICT دیگه باید دور همه بازی های شبیه به اون مثل همین CLOSE COMBAT یا RED ALERT رو خط کشید. (هرچند که من شخصا خیلی با این بازیا حال نمی کنم صرفا برای کنجکاوی امتحانشون می کنم )
در ضمن اهوازی دیگه. خوشم میان برخلاف تبلیغات عرب ها بچه های اهواز هم دلشون بیش از همه ایرانیه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or