بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود دوستان
دوست گرامی پادشاه یزذگرد سوم. میهن پرستی تو و تنفرت از اعراب جای سپاس دارد. بگذار rise pf the caliphte کارش تمام شود. سپس ساسانیان را برگزین به فرماندهی رستم فرخزاد ارتش مهاجم اعراب را در هم بکوب پس از آن به مدینه یورش ببر، پس از کشتار مردم آنجا بهتر است راهت را به سوی مکه ادامه دهی و با ویران کردن آنجا به سوی یمن رهسپار شوی و آنجا را از تازیان باز پس گیری. پس از نابودی دولت مرکزی مسلمانان ارتش های متفرق آنها را نابود نما و زنان و کودکانشان را به بردگی بگیر ،آگاه باش که به آنها "آزادی مذهب" ندهی. همان کاری که 1400 سال پیش خود تازیان با ما کردند.

rise of persia مود بسیار جالبی هست. EB هم بسیار خوب است. ولی من هم همچون دوست خوبمان یزدگرد سوم به دنبال مودی گسترده برای ساسانیان هستم. اگر rise of the caliphte زود آماده شود بسیار خوب است ولی بازی های سری توتال بسیار خوب هستند و هیچ بازی استراتژیکی به خوبی آنها وجود ندارد. ولی دو ایراد دارند:
1- امکان ساخت و ویران کردن شهر ها وجود ندارد در صورتی که در دنیای قدیم پادشاهان شهرهای جدیدی می ساختند و وحشیانی چون اعراب شهرهایی را ویران می کردند.

2-در بازی هنگام جنگ های نزدیک شما محدودیت عجیبی دارید و آن این است که مربع قرمزی که دورتان است و امکان گذشتن از آن نیست حال اگر به ارتش نیرومندی حمله ور شوید و قصد شکست دادن و نابودی آن را داشته باشید، آنها از همان ابتدای بازی به راحتی خود را در آخر نقشه مستقر می کنند و در آغاز جنگ می گریزند و امکان تعقیب آنها وجود ندارد. باید مساحت میدان جنگ را حداقل 3 یا 4 برابر می کردند.

یزدگرد عزیز بین پیغمبرا گیر داد به جرجیس! clos combat اونم ورژن 6-7 سال پیش. به نظرم بیخیال بشی بهتره ;) هرچند اگه توی فروم های دیگه مطرح کنی سوالت رو شاید جواب بهتری بگیری. به نظر میاد ADSL هم داری که اگه داری با تورنت شاید بتونی پیدا کنی اینجا رو بگردی چیزای خوبی پیدا می کنی. تازه الان با اومدن WORLD OF CONFLICT دیگه باید دور همه بازی های شبیه به اون مثل همین CLOSE COMBAT یا RED ALERT رو خط کشید. (هرچند که من شخصا خیلی با این بازیا حال نمی کنم صرفا برای کنجکاوی امتحانشون می کنم )
در ضمن اهوازی دیگه. خوشم میان برخلاف تبلیغات عرب ها بچه های اهواز هم دلشون بیش از همه ایرانیه :love:

درود
چشم دیگه فقط درباره ی روم توتال وار گفتگو می کنیم...
من هم اهوازی نیستم دوست گرامی... از پدر یزدی (پارسی) و از مادر آذری (مادی) هستم... بنابراین حتی 1 رگ از این خراب شده رو هم ندارم:cheesygri
ای کاش adsl داشتم یه وایرلس 256 دارم که با چند نفر دیگه به یه شبکه وصل هستیم که شبکمون هم سیم هاش اینقدرپوسیده این اینترنت هی قطع و وصل میشه:p

درود دوستان
دوست گرامی پادشاه یزذگرد سوم. میهن پرستی تو و تنفرت از اعراب جای سپاس دارد. بگذار rise pf the caliphte کارش تمام شود. سپس ساسانیان را برگزین به فرماندهی رستم فرخزاد ارتش مهاجم اعراب را در هم بکوب پس از آن به مدینه یورش ببر، پس از کشتار مردم آنجا بهتر است راهت را به سوی مکه ادامه دهی و با ویران کردن آنجا به سوی یمن رهسپار شوی و آنجا را از تازیان باز پس گیری. پس از نابودی دولت مرکزی مسلمانان ارتش های متفرق آنها را نابود نما و زنان و کودکانشان را به بردگی بگیر ،آگاه باش که به آنها "آزادی مذهب" ندهی. همان کاری که 1400 سال پیش خود تازیان با ما کردند.

rise of persia مود بسیار جالبی هست. EB هم بسیار خوب است. ولی من هم همچون دوست خوبمان یزدگرد سوم به دنبال مودی گسترده برای ساسانیان هستم. اگر rise of the caliphte زود آماده شود بسیار خوب است ولی بازی های سری توتال بسیار خوب هستند و هیچ بازی استراتژیکی به خوبی آنها وجود ندارد. ولی دو ایراد دارند:
1- امکان ساخت و ویران کردن شهر ها وجود ندارد در صورتی که در دنیای قدیم پادشاهان شهرهای جدیدی می ساختند و وحشیانی چون اعراب شهرهایی را ویران می کردند.

2-در بازی هنگام جنگ های نزدیک شما محدودیت عجیبی دارید و آن این است که مربع قرمزی که دورتان است و امکان گذشتن از آن نیست حال اگر به ارتش نیرومندی حمله ور شوید و قصد شکست دادن و نابودی آن را داشته باشید، آنها از همان ابتدای بازی به راحتی خود را در آخر نقشه مستقر می کنند و در آغاز جنگ می گریزند و امکان تعقیب آنها وجود ندارد. باید مساحت میدان جنگ را حداقل 3 یا 4 برابر می کردند.

درود
خشنود شدم شما هم ساسانی هستید!!
من هم شدیدا چشم انتظار این ورژن هستم که یکسره به مکه حمله کنیم!!! اسپهبد رستم فرخزاد رو مامور اشغال مکه می کنم اسپهبد بهمن جادویه رو هم مامور تسخیر یمن!!:p
این بازی که میگن توش خوارزمشاهیان هستن هم شاید بد نباشه اگه خوارزمشاهیانش زیاد اسلامی نباشن میشه یه انتقامی از اسلام گرفت:p:cheesygri

بهه
شانس ما رو ... روم رو نصب کردم و کرکش رو هم نصب کردم یه ریست کردم... بعدش نصب 1.3 و بعد نصب 1.5 دوباره یه ریست کردم اصلا بازی اجرا نشد!! بعدش پرشیا رو هم گذاشتم... برا هر سه ورژن وقتی می خواستم اجرا کنم می گفت کرک می خواد...
کرک دیگه از کجا پیداش شد... هر جایی هم می گردم اصلا چیزی به اسم کرک نیست!:(

هی یزدگرد عزیز ،منو غافلگیر کردی ! همیشه فکر می کردم که تنها ایرانی هستم که Close Combat بازی می کنه. فکر نمی کردم که نفر دومی هم در کار باشه ،بابا ای ول کارت درسته:thumbsup:
بله ،من هم Close Combat بازی می کنم و هم اکنون هم ورژن های یک و سه و پنجش رو دارم. من این بازی رو Online بازی می کنم ،چون بگونه ای که میشه با Ping 200-500 هم بدمن مشکل خاصی این بازی رو انجام داد. در واقع این Pzt_Kami هم نام کلنی من هست. حالا شما که ADSL داری ،خیلی راحت می تونی بوسیله Game Spy Arcade این بازی رو Online بازی کنی. خوشبختانه ظاهرا با مودهای این بازی هم که آشنائی. اتفاقا Community این بازی ،با وجود اینکه این بازی برای 6-7 سال پیش هست ،ولی خیلی فعال Active هست.

دست cyrusempire ،از لینکی که داد می تونی تورنت Torrent این بازی رو دانلود کنی. تنها کافی که Close Combat رو جستجو کنی ،و تورنتی با نام Close Combat Series که شامل همهء ورژن های این بازی هست رو دانلود کن.
بهه
شانس ما رو ... روم رو نصب کردم و کرکش رو هم نصب کردم یه ریست کردم... بعدش نصب 1.3 و بعد نصب 1.5 دوباره یه ریست کردم اصلا بازی اجرا نشد!! بعدش پرشیا رو هم گذاشتم... برا هر سه ورژن وقتی می خواستم اجرا کنم می گفت کرک می خواد...
کرک دیگه از کجا پیداش شد... هر جایی هم می گردم اصلا چیزی به اسم کرک نیست!:(
عزیزم ،شما وقتی روم رو نصب می کنی ،نباید کرکش رو بریزی. در واقع این کرکی که شما الآن داری بدرد بازی پچ شده نمی خوره !
شما باید پس از نصب بازی ،بلافاصله پچ 1.3 و پس پشت سرش ،بلافاصله پچ 1.5 رو نصب کنی. وقتی بازی به ورژن 1.5 ارتقا داده شد ،اونوقت برای اجرا بازی شما باید کرک ورژن 1.5 رو بریزی. کرک ورژن 1.5 رو از اینجا بگیر : www.gamecopyworld.com

سپاس

درود کامبیز جان...
(با پوزش cyrusempire به دلیل بحث دوباره درباره بازی کلوز کومبت)
نه من عاشق close combat هستم... امسال که برادرم هم کامپیوتر خرید با هزار بدبختی خونه رو گشتم بعدش کل اهواز رو گشتم تا بازیش رو پیدا کنم تا با برادرم از طریق شبکه بازی کنیم... ولی اصلا این بازی نبود که نبود مجبور شدم close combat normandy رو ورزن بتا ر دانلود کنم که فقط 1 map داشت ... همین یه نقشه رو شاید بگم 100 بار با برادرم بازی کردیم:p:p:p
ظاهرا یه ورژن هم داره میاد به اسم Iron For Cross باید خیلی توپ باشه!
در ضن باهات موافقم این بازی هنوز خیلی طرفدار داره!!
فعلا باید برا روم به یه نتیجه ای برسم بعد سراغ کلوز کومبت هم میرم فعلا جو گیر بازی روم شدم!!
============
برای روم هم خیلی ممنون از اون لینکی که دادی دنبال کرک 1.5 هستم... امیدوارم پیدا بشه...

خسروپرویز عزیز به عنوان یک ایرانی وطن دوست انتظار نداشتم در مقابل یک قوم بیگانه (هرچند وحشی) چنین نظری داشته باشی. درست است که اعراب در حق ما جنایت ها کرده اند اما راه و روش ما باید روش کوروش کبیر باشد که می گوید :

منم کوروش، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه دادگر، شاه بابل، شاه سومر و اکد، شاه جهان. پسر کمبوجیه، شاه بزرگ ... آنگاه که بدون جنگ و پیکار وارد بابل شدم، همه مردم گامهای مرا با شادمانی پذیرفتند. در بارگاه پادشاهان بابل بر تخت شهریاری نشستم، مردوک (مردوخ = خدای بابلیان)، دلهای پاک مردم بابل را متوجه من کرد. ... زیرا من او را ارجمند و گرامی داشتم. ارتش بزرگ من به آرامی وارد بابل شد. نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد آید. آن‌ها را از زیر یوغ اسارت خارج ساختم، به بدبختی‌های آنان پایان بخشیدم. ... من فرمان دادم که هیچکس اهالی شهر را از هستی ساقط نکند. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و کسی آنان را نیازارند. خدای بزرگ از کردار من خشنود شد ... او برکت و مهربانیش را ارزانی داشت. ما همگی شادمانه و در صلح و آشتی مقام بلندش را ستودیم ... من همه شهرهایی را که ویران شده بود از نو ساختم. فرمان دادم تمام نیایشگاه‌هایی را که بسته شده بود، بگشایند. همه مردمانی را که پراکنده و آواره شده بودند، به سرزمین خود برگرداندم و خانه¬های ویران آنان را آباد کردم، باشد که دلها شاد گردد و هر روز در پیشگاه خدای بزرگ، برایم زندگانی بلند خواستار باشند ... من برای همه مردم جامعه‌ای آرام مهیا ساختم و صلح و آرامش را به تمامی مردم اعطا کردم

خسروپرویز عزیز این چیزی که شما گفتی سابقه ای در تاریخ ایران زمین نداشته است.

بابا بیخیال ما چی کاره هستیم از ما عذر خواهی می کنین;) فقط می خواستم حالا که فقط همین یک فروم هست از دست نرد. من متاسفانه هیچ وقت فرصت نکردم close combat رو بازی کنم. بد نیست یه تاپیک به همون اسم هم بزنیم بیشتر باهاش آشنا بشم شاید ما هم خوشمون اومد. ;) ظاهرش که به شدت خوبه چون اگه خوشم بیاد به شدت پایه آنلاین هستم همین الان civilization رو آنلاین بازی می کنم . من از فانتزی هایی مثل وارکرافت اصلا خوشم نمیاد هرچه قدر واقعی تر بهتر هر کسی پایه است تاپیک رو بزنیم و البته هر کسی بیشتر close combat کار بوده بریم که اونم بترکونیم!

برادر شما منظورت از کرک همینه دیگه:

Rome: Total War v1.5 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE

؟؟؟
آره همین کرک
دوستان این بازی Broken Crescent ظاهرا هنوز ساخته نشده نه؟
فکر می کنم حدود یک ماه دیگه حاضر بشه

آخرین ویرایش:
بابا بیخیال ما چی کاره هستیم از ما عذر خواهی می کنین;) فقط می خواستم حالا که فقط همین یک فروم هست از دست نرد. من متاسفانه هیچ وقت فرصت نکردم close combat رو بازی کنم. بد نیست یه تاپیک به همون اسم هم بزنیم بیشتر باهاش آشنا بشم شاید ما هم خوشمون اومد. ;) ظاهرش که به شدت خوبه چون اگه خوشم بیاد به شدت پایه آنلاین هستم همین الان civilization رو آنلاین بازی می کنم . من از فانتزی هایی مثل وارکرافت اصلا خوشم نمیاد هرچه قدر واقعی تر بهتر هر کسی پایه است تاپیک رو بزنیم و البته هر کسی بیشتر close combat کار بوده بریم که اونم بترکونیم!

آره همین کرک
فکر می کنم حدود یک ماه دیگه حاضر بشه

اقا دمتون گرم بالاخره ظاهرا تونستم بازی رو بیارم...

در ضمن دوست گرامی به نظر من سخنان کوروش بزرگ به درد همون موقع می خورد چون هنوز ایرانیان از جانب قومی بیگانه تحقیر نشده بودن...
اما الان فرق می کنه خیلی اتفاقات افتاده... حداقل چیزی که فهمیدیم اینه که با مهروزی نمیشه بر دشمنان چیره شد... عربان رو باید به عربستان بازگردوند...
یه چیز میگم بهتره بدونی... هیتلر برای عزت آلمان و حفظ نژاد آلمانی رایش سوم رو بر پا کرد تا نژاد آلمانی حداقل تا 1000 سال دیگه به قول خودشون بهش آسیبی نرسه(رایش هزار ساله) اما امروز می بینیم که ترس هیتلر از نابودی نژادش یعنی نژاد آلمانی جلو بوده چون طبق گزارشات جدید پیش بینی شده نژاد آلمانی تا 200 سال دیگه منقرض میشه... پس می بینی که بعضی جاها خشونت هم لازمه... هیتلر خوب وضع کشورش رو پیش بینی کرد اما شکست خورد..
ما نباید بدون منطق حرف بزنیم... گفتار کوروش بزرگ بسیار زیباست اما به درد این عصر نمی خوره... شاید روزی که ایرانیان دوباره ابر قدرت شدن بشه تا حدی اجراش کرد اما الان که ما تو دنیا توفاله هم نیستیم گفتار کوروش رو باید فراموش کرد...
ببخشید از لحن گفتارم... برای اینکه کشته نشیم مجبوریم بکشیم...
در هر صورت امیدوارم در این تاپیک بحث سیاسی نکنیم درباره ی این بازی بحث کنیم...
اقا راستی من رفتم برا دانلود europabarbarorum این فقط یه ورژن دیگه؟ کرکی چیزی نمی خواد ؟
باز هم از لحن گفتارم پوزش می خوام
سپاس و بدرود

من فقط یک جمله میگم کوروش در دنیایی میزیست که قتل عام افتخار بود. آشور بانی پال ها چه کتیبه هایی که ننوشتند در مدح کشتارشون. نه عزیز من. گفتار کوروش برای همه دوران هاست. عاقبت رایش و رایش بازی چیزی نیست به جز روسیاهی در تاریخ. ما ایرانیان هیچ وقت شاگردان خوبی در تاریخ نبودیم. اگر تو دنیا توفاله نیستیم دلایلی داره که ربطی به اعراب نداره. اگر واقعا توفاله بودن ما ربطش به یه عرب ملخ خور باشه که خاک بر سرمون! ما اگر شاگردان خوبی در تاریخ بودیم به جای اینکه برای عرب یک لاقبا فحش بسازیم اندکی فکر می کردیم چرا ایرانی که ذره ای مقابل روم ابرقدرت اون زمان کم نیاورد و یکی از دو ابرقدرت دنیا بود ناگهان از مشتی عرب که تا به حال فرش ندیده بودند شکست بخورند؟ ایراد کجا بود؟ من هم به اندازه شما از اعراب متنفرم اما واقعیت ها رو هم قبول کنید. بیخیال! باز داره منحرف میشه بحث!
به قول شما بیخیال اینجا جای این حرفا نیست ;) بچسبیم به خود بازی!

اقا راستی من رفتم برا دانلود europabarbarorum این فقط یه ورژن دیگه؟ کرکی چیزی نمی خواد ؟
نه دیگه این کرک نمی خواد

در مورد مسائل سیاسی و جهان بینی ،دیدگاه cyrusempire رو بیشتر می پسندم. ولی خوب ،نمی خوام دنبال این بحث رو بگیرم ... OFF TOPIC
کرک ! از کی تا حالا مودها هم کرک میخوان:laughing:

آخرین ویرایش:
من فقط یک جمله میگم کوروش در دنیایی میزیست که قتل عام افتخار بود. آشور بانی پال ها چه کتیبه هایی که ننوشتند در مدح کشتارشون. نه عزیز من. گفتار کوروش برای همه دوران هاست. عاقبت رایش و رایش بازی چیزی نیست به جز روسیاهی در تاریخ. ما ایرانیان هیچ وقت شاگردان خوبی در تاریخ نبودیم. اگر تو دنیا توفاله نیستیم دلایلی داره که ربطی به اعراب نداره. اگر واقعا توفاله بودن ما ربطش به یه عرب ملخ خور باشه که خاک بر سرمون! ما اگر شاگردان خوبی در تاریخ بودیم به جای اینکه برای عرب یک لاقبا فحش بسازیم اندکی فکر می کردیم چرا ایرانی که ذره ای مقابل روم ابرقدرت اون زمان کم نیاورد و یکی از دو ابرقدرت دنیا بود ناگهان از مشتی عرب که تا به حال فرش ندیده بودند شکست بخورند؟ ایراد کجا بود؟ من هم به اندازه شما از اعراب متنفرم اما واقعیت ها رو هم قبول کنید. بیخیال! باز داره منحرف میشه بحث!
به قول شما بیخیال اینجا جای این حرفا نیست ;) بچسبیم به خود بازی!

نه دیگه این کرک نمی خواد

دوست گرامی طرز فکر خوبی دارید اما به درد این دوره نمی خوره چون نتیجش نابودی تدریجی کشور...
اگه ما از عربا شکست خوردیم رومی شرقی هم از همین عربا شکست خورد!! تقریبا اکثر مناطق روم بدست اعراب افتاد!!
این رو گفتم خیال نکنی فقط ما شکست خوردیم... در ضمن شکی نیست دلیل شکست ما جنگ های داخلی بود اما بحث من فرهنگ عربی و اون چیزیه که ما رو نابود کرد...
مطمئن باش اگه مغول ها هم گاو پرست های متعصبی بودن ما ایرانی ها و اروپای شرقی الان گاو پرست بودیم...
این قوم رو باید تحقیر کرد...
من دیگه این بحث رو دنبال نمی کنم...
سپاس از راهنمایی ...

europabarbarorum هم فعلا 11 درصدش دانلود شده :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or