بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مورد مسائل سیاسی و جهان بینی ،دیدگاه cyrusempire رو بیشتر می پسندم. ولی خوب ،نمی خوام دنبال این بحث رو بگیرم ... OFF TOPIC
کرک ! از کی تا حالا مودها هم کرک میخوان:laughing:

از وقتی که من اومدم تو کار بازی :cheesygri :cheesygri
من حتی تا دیروز فرق mod و patch رو هم نمی دونستم عزیز;) :p

آره کامبیز جان دنبال بحث رو پی نگیریم. من یه دوست تاجیک دارم توی یاهو مسنجرم که از 1-2 سالی می شناسمش. همین الان به صبح میگه پگاه! چند باهاش درباره این موضوع صحبت کردم میگه فرهنگ وقتی تعصب واردش بشه دیگه فرهنگ نیست. همین الان در مود ROC که بچه های منتظرن بیاد حال اعراب رو بگیرن یه عده عرب و فارس (eranshahr که کامبیز می شناستش و یک ایرانی متعصبه) ترک و اروپایی و آمریکایی دارن یک مود رو می سازن و خیلی متمدن کنار هم هستند.
راستی کامبیز نگفتی لهجه رو می خوان چی کار کنن؟ فکر نمی کنی گفتن پارسی پهلوی با لهجه امروز زیاد جالب نمیشه؟ به نظرم اصلش کمی شبیه تاجیک ها باید باشه. درسته؟

آره کامبیز جان دنبال بحث رو پی نگیریم. من یه دوست تاجیک دارم توی یاهو مسنجرم که از 1-2 سالی می شناسمش. همین الان به صبح میگه پگاه! چند باهاش درباره این موضوع صحبت کردم میگه فرهنگ وقتی تعصب واردش بشه دیگه فرهنگ نیست. همین الان در مود ROC که بچه های منتظرن بیاد حال اعراب رو بگیرن یه عده عرب و فارس (eranshahr که کامبیز می شناستش و یک ایرانی متعصبه) ترک و اروپایی و آمریکایی دارن یک مود رو می سازن و خیلی متمدن کنار هم هستند.
راستی کامبیز نگفتی لهجه رو می خوان چی کار کنن؟ فکر نمی کنی گفتن پارسی پهلوی با لهجه امروز زیاد جالب نمیشه؟ به نظرم اصلش کمی شبیه تاجیک ها باید باشه. درسته؟

دوست عزیز من پاسخ های منطقی برای شما دارم ولی می دونم که شما در حفظ اندیشه هاتون تعصب دارید ادامه نمیدهم...
می دونید فرق من و شما چیه؟
من رو اندیشه خودم تعصب دارم و شما هم رو این تعصب دارید که نباید تعصب داشت!! شما هم به هیچ وجه حاضر نیستید منطقی فکر کنید اینم میشه تعصب...
اما من همون طور که گفتم پاسخ نمیدم چون مطمئنا شما هم در جهت پاسخگویی بر میایید و بحث ادامه پیدا می کنه بنابراین بیخیال سیاست اصلا من حرف شما رو قبول کردم یه ایرانی نژاده که زمانی برترین تمدن جهان رو داشته با عرب سوسمار خور برابر.... والسلام...
بازی روم رو بچسبید...
فی امان الله

نوشته شده توسط cyrusempire:
درسته می گی. در واقع لهجه ای که ما امروزه داریم ،که به لهجهء تهرانی شناخته می شه ،عمری کمتر از 300 سال داره ،و در واقع فتحعلی شاه پدید آورندهء اون هست. اما نگران نباش ،این نکات هم رعایت می شه :yes:

آخرین ویرایش:
راستی من 2-3 از آموزش های مودینگ رو برای خودم ترجمه کردم به نظرت اینجا بذارمشون؟
گمان کنم اگه توی اون تاپیک قبلیه ،یعنی : "چگونگی modingکردن بازی rome:total war" بذاری بهتر باشه. ولی درضمن یک لینک هم از اینجا به اون thread بذار.

به نام اهورامزدا
درود دوستان
دوست گرامی آقای cyrusempire همان طور که یزدگرد گفت این عقیده به درد این زمان نمی خورد. ندیدید تازیان با ما چه کردند؟ آیا نمی بینید با وجود کشتارهای وحشیانه ی آنها و به بردگی گرفتن زنان و دخترانمان بسیاری از هم میهنان در صدد خوب جلوه دادن آنها هستند؟ ایران پس از هجوم وحشیانه ی الکساندر مقدونی توانست فرهنگ خویش را احیا کند، ولی اعراب چون نیروی دین را با خود داشتند طوری ایران را کوبیدند که پس از 14 قرن نتوانست کمر راست کند و هنگامی که می رفت بسیاری از ارزش های ایرانی دوباره زنده شود، باز هم حادثه ی قادسیه ی دوم در همین قرن تکرار شد.
آیا یکی از همین مشاوران موسس انقلاب کوروش را همجنس گرا نخواند؟؟ آیا خسروپرویز شاه بزرگ ایران را به باد ناسزا نمی گیرند؟آیا ایرانیان پیش از اسلام را وحشی و آتش پرست نخواندند و نگفتند اعراب تمدن را به کشور ما آوردند؟ من نژاد پرست نیستم ولی صریحا می گویم نژاد آریایی از نژاد تازیان برتر است از لحاظ هوش.
تاریخ بر این موضوع گواهی داده است. دانشمندان بززگی چون زکریای رازی، ابن سینا، فارابی، خیام و ...
اکنون بر همگان روشن است که اسلام با شمشر عرب وارد ایران شد و مردم از مهاجمان استقبال نکردند، به همین دلیل :
«وقتی شمشر عرب در پواتیه ی فرانسه از برندگی افتاد گسترش اسلام در اروپا غربی متوقف شد و باز وقتی همین شمشیر در قسطنطنیه از کار افتاد راه اروپای شرقی به رویش بسته شد»
_________________________________________________________________________________

بگذریم و به ROME:TOTAL WAR بپردازیم:
پرسش از دوست خوبمان کامبیز داشتم: همانطور که معلوم است هر بازی ایراداتی دارد و به کمک فایل هایی یا پچ هایی حل می شود، پچ هایی که برای EB می آیند بیشتر در کدام سایت ها هستند؟

چند پیشنهاد هم داشتم:
1- از دوستان ایرانی که در فروم های خارجی عضو هستند دعوت کنید که در این تاپیک فعالیت داشته باشند.
2-آن ایرانی ای که دوستمان گفتند که در سوئد هستند و دکترای تاریخ نظامی دارند در این مود کمکی کرده اند؟
خداوند را سپاس که ایرانیان فهمیده ای در خارج از کشور حضور دارند تا در چنین مواقعی از حق ما دفاع نمایند.

بدرود.

واااااا من همچین حرفی زدم؟؟!!
بیخیال همون بازی روم رو بچسبیم

درود بر دوستان
دوست گرامی تکلیف رو روشن کنید؟ چنانچه شما به برتری ایرانی از عرب معتقد هستید پس شما یک نژاد پرست هستید !
خودتون رو گول نزنید... ایرانی مجبور نژاد پرست باشه!
=================
اما من دیشب بازی rome: rise of persia رو نصب کرد بدک نیست باید باحال باشه...
راستی دوستانی که EB رو بازی کردن چه فرق هایی نسبت به ورژن های مثل ورژن اولی روم توتال وار و یا rise of persia داره؟
تغییر محسوسی کرده؟ یا فقط کشور ها و زمان عوض شدن؟ تغییری کرده که برجسته باشه؟
سپاس

نوشته شده توسط khosro-parviz:
«وقتی شمشر عرب در پواتیه ی فرانسه از برندگی افتاد گسترش اسلام در اروپا غربی متوقف شد و باز وقتی همین شمشیر در قسطنطنیه از کار افتاد راه اروپای شرقی به رویش بسته شد»
با وجود اینکه با دیدگاهت مخالفم ،اما این تیکه خوب اومدی:thumbup:
پچ هایی که برای EB می آیند بیشتر در کدام سایت ها هستند؟
فروم و سایت:wallbash:
آن ایرانی ای که دوستمان گفتند که در سوئد هستند و دکترای تاریخ نظامی دارند در این مود کمکی کرده اند؟
همهء کارهای پژوهشی دو فکشن پهلوی و سکا با ایشون هست. همچنین در مورد پونتوس و سارمات هم ایشون کمک اصلی بودند و هستن:cool:
خداوند را سپاس که ایرانیان فهمیده ای در خارج از کشور حضور دارند تا در چنین مواقعی از حق ما دفاع نمایند.
خب ما درون مرزی ها بجاش کار بزرگتری داریم که بکنیم ،اونم آماده کردن شرایط برای تشریف فرمائی امام غائب از چاه جمکران می باشد ،تا ایشون امپراتوری اسلامی را در جهان برپا کنند ،و بقیه دنیا هم مانند سرزمین های کنونی اسلامی تبدیل به گدا خونه بشه ... انشاء الاله !!!
چطوری میشه rome رو آنلاین بازی کرد؟ وقتی میرم از من cdkey می خواد باید چه کنم؟ اصلا میشه؟
اختیار دارین ،با سی دی کپی داری بازی می کنی ،اونوقت می خوای آنلاین هم بشه بازی کرد :cheesygriاگه می خوای آنلاین بازی کنی باید یه 30-20 هزار تومانی بدی;)
نوشته شده توسط king_yazdgerd3:
راستی دوستانی که EB رو بازی کردن چه فرق هایی نسبت به ورژن های مثل ورژن اولی روم توتال وار و یا rise of persia داره؟
تغییر محسوسی کرده؟ یا فقط کشور ها و زمان عوض شدن؟ تغییری کرده که برجسته باشه؟
ای خدا ،آخه این پرسش ها چیه که شما می کنین:wallbash: عزیز من ،این مود هم سایت داره و هم فروم که این اطلاعات رو به آسونی می تونین در اونجا پیدا کنین. افزون بر این ،من خودم هم به اندازهء کافی در صفحات گذشتهء همین تاپیک توضیح دادم.

" از این به بعد اینجور پرسش ها پسخ داده نمی شه "

درضمن ،Europa barbarorum هم مانند RoP یک مود هست نه یک بازی کامل ! انتظار تغییر برجستهاز یک مود داشتن یکسره بیجاست.

من نژادپرست نیستم و نخواهم بود چون اجدادم و هیچ ایرانی در گذشته نبوده. این افتخار ما بود که بردگی و نژادپرستی رو نداشتم حالا ما هی زبونمون مو درآورد که بحث خارج از موضوع نکنید لطفا

اختیار دارین ،با سی دی کپی داری بازی می کنی ،اونوقت می خوای آنلاین هم بشه بازی کرد :cheesygriاگه می خوای آنلاین بازی کنی باید یه 30-20 هزار تومانی بدی
آخه قربونت من civilization و flight simulator حتی Company of heroes رو آنلاین بازی کردم مخصوصا civilization! یعنی واقعا راه دیگه ای نداره؟ حالا از کجا میشه تهیه اش کرد؟ از دوستان اونور آب دیگه یا اینکه اینجا کسی هست؟

با وجود اینکه با دیدگاهت مخالفم ،اما این تیکه خوب اومدی:thumbup: فروم و سایت:wallbash: همهء کارهای پژوهشی دو فکشن پهلوی و سکا با ایشون هست. همچنین در مورد پونتوس و سارمات هم ایشون کمک اصلی بودند و هستن:cool: خب ما درون مرزی ها بجاش کار بزرگتری داریم که بکنیم ،اونم آماده کردن شرایط برای تشریف فرمائی امام غائب از چاه جمکران می باشد ،تا ایشون امپراتوری اسلامی را در جهان برپا کنند ،و بقیه دنیا هم مانند سرزمین های کنونی اسلامی تبدیل به گدا خونه بشه ... انشاء الاله !!! اختیار دارین ،با سی دی کپی داری بازی می کنی ،اونوقت می خوای آنلاین هم بشه بازی کرد :cheesygriاگه می خوای آنلاین بازی کنی باید یه 30-20 هزار تومانی بدی;) ای خدا ،آخه این پرسش ها چیه که شما می کنین:wallbash: عزیز من ،این مود هم سایت داره و هم فروم که این اطلاعات رو به آسونی می تونین در اونجا پیدا کنین. افزون بر این ،من خودم هم به اندازهء کافی در صفحات گذشتهء همین تاپیک توضیح دادم.

" از این به بعد اینجور پرسش ها پسخ داده نمی شه "

درضمن ،Europa barbarorum هم مانند RoP یک مود هست نه یک بازی کامل ! انتظار تغییر برجستهاز یک مود داشتن یکسره بیجاست.

عزیز چرا ناراحت میشی من گفتم فعلا چند تا از این پست های الکی بدم تا منم چند روز بازی بکنم بعد بحث های حرفه ای تری بکنیم.... بالاخره گفتم فعلا یه جوری دفع الوقت کنم حداقل تاپیک نخوابه...:p

من نژادپرست نیستم و نخواهم بود چون اجدادم و هیچ ایرانی در گذشته نبوده. این افتخار ما بود که بردگی و نژادپرستی رو نداشتم حالا ما هی زبونمون مو درآورد که بحث خارج از موضوع نکنید لطفا

آخه قربونت من civilization و flight simulator حتی Company of heroes رو آنلاین بازی کردم مخصوصا civilization! یعنی واقعا راه دیگه ای نداره؟ حالا از کجا میشه تهیه اش کرد؟ از دوستان اونور آب دیگه یا اینکه اینجا کسی هست؟

باشه شما نژاد پرست نیستید ولی ایرانیان رو برتر از عرب ها می دونید!!! این است منطق شما من هم قول میدهم دیگه این بحث رو ادامه ندم...
- - - - - - - - - - - - - -
به نظر من بازی آنلاین روم از بازی تکنفره بهتر نیست چون تو بازی آنلاین فقط باید تو یه میدان با جنگید و بس که این جنگ بعد از چند بار خسته کننده میشه...
اما تو بازی اصلی میشه یک امپراتوری رو گسترش داد و خیلی واقعی تر و منطقی تر و راحت تر جلوه می کنه در ضمن کلی جنگ هم توش هست....:cheesygri ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or