پیشنهاد خوبیه ،ولی باید یاد آور بشم که شمار ایالات Provinces (مانند شمار یگانها units ) در بازی محدوده !یعنی اگر درست یادم باشه ،تنها در حدود 150 Provinces رو بازی پشتیبانی می کنه. بنابر این تیم EB مجبور که ایالات رو اولویت بندی کنه ,وگرنه حتی ایالاتی مهمتر از عربستان بودند که اضافه نشدن.میگم حالا که حرف از عرب ها شد کامبیز جان یه پیشنهادی به تیم EB داشتم. در کمپین crusader ورژن kingdoms همین M2TW اعراب در شبه جزیره عربستان به صورت قبیله هایی هستند که شهرک های کوچیکی رو دارن و در واقع هر کدامشون یک ایالت رو دارن. فکر می کنم اگر در EB هم چنین چیزی گنجانده می شد بد نبود. در EB عملا شبه جزیره عربستان همینجوری افتاده البته در واقعیت هم چندان جای آبادی نبوده ولی فکر می کنم اگر مثل سکاها اونجا رو هم قبایل چادرنشین قرار میدادن جالب می شد. میدونم اون موقع اعراب اصلا تمدنی نداشتند ولی قبلیه های چادرنشین بودند.
ورژن جدید توتال وار که ایران توش نیست ولی جنگ های دریایی رو داره. خودشون که بارها گفتن انقلابی در گرافیک! من حس می کنم TW داره مقاطع تاریخ رو یکی یکی میاد جلو. در همین EMPIRE عثمانی هست و امپراطوری هایی که تا حدود قرن 18 هستند. (شاید اشتباه کنم چون شک دارم)من که اصلا نمی دونم Empire چی هست
راستی این بازی پیرامون مسائل تاریخی است. حال مدیرها گفته اند بحث تاریخی نکنید؟!!!
دوست عزیزساکت!!! حتی اسم تاریخ رو هم نیار... فقط باید درباره ی بکش و بکش حرف بزنیم!!!!!!
اینجا مثلا بزرگترین فروم بازی تو ایرانه...
واقعا که...
درباره ROC بارها گفتیم که شاید تا سال دیگه هم طول بکشه. ظاهرا استقبال از مدیوال بیشتر بوده و به مذاق سگا خوش آمده که رفتن توی این دوره از تاریخ. بابا این همه مود خوب هست. دانلود کنین دیگه چرا خجالت میکشین!دوستان این مود Roc کی می آید؟ ای کاش به جای ساخت Empire یک بازی در مورد جنگهای باستان می ساختند.