بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کامبیز جان فایل اصلی اجرایی EB کجاست؟ ما اگر احیانا این فایلی که در start ویندوز داشتیم رو پاک کرده باشیم shortcut اون رو هم نداشته باشیم باید چه کنیم؟ من هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم

جایی نیست
تو باید روی شورتکات روم توتال وار properties بزنی و جلوش تابپ کنی
اول یک فاصله با space بعد:
یه -
بعد کلمه ی mod:EB

آخه یه موضوع دیگه هم هست. من می خواستم با این rome tool که معرفی کردم ببینم داخل این EB چه خبره (بیشتر برای فضولی :cheesygri) ولی هرچی گشتم فایل اجرایی اونو پیدا نکردم rome total realism یا rop فایل اجرایی خودشون رو دارن این برنامه rome tool برای اینکه مودها رو هم مثل خود بازی باز کنه احتیاج به فایل اجراییش داره

نرم افزار جدید Rome Tool منتشر شد.

rome_tool_9dZ.jpg

rome tool این امکان رو به شما میده که بسیاری از فایل های RTW رو ببینید و بتونین اونا رو به صورت ویژوال تغییر بدین. به عنوان مثال شما می تونید تمام تمدن ها رو یا تعداد دلخواهی از اونها رو برای خودتون قابل انتخاب کردن کنید. (در بازی اصلی فقط 3 تمدن رومی قابل بازی بودند) تغییر در دیپلماسی، پول و ثروت یک تمدن، دیدن جزئیات تمام یونیت ها و سازه های شما و ...
خلاصه اینکه می تویند با rome tool بازی RTW رو به شکل دلخواه خودتون در بیارید اونم فقط با چندتا کلیک ساده!
شخصا هنوز باهاش خیلی کار نکردم و بعضی از امکاناتش رو نمی دونم. مثلا هنوز نمی دونم میشه نقشه رو هم تغییر داد یا نه.
یکی از امکانات جالب اون گرفتن یک بکاپ است که در صورت هرگونه تغییر اشتباهی اوضاع رو به روز اولش برگردونه. این برنامه رو می تونید از این آدرس دانلود کنید.
سپاس cyrusempire

این لیست کارهائیه که این برنامه می تونه انجام بده :
  • Unlock all factions.
  • Modify compain dates.
  • Modify diplomacy, money, level of factions, population and building of different cities.
  • Review list of all units and buildings. Modify parameters like ost, time to build or recruit...
  • Complete review for every unit or building .
  • Discover every trait and caracter and his effects i the game.
  • Ecouter et enregistrer les musiques, effets sonores et voix du jeu.
  • Look to intro vidéos, defeat and victory.
  • Look into your starting territories.
  • Add data (maps, portraits, descriptions...).
  • Read and add quotes.
کامبیز جان فایل اصلی اجرایی EB کجاست؟ ما اگر احیانا این فایلی که در start ویندوز داشتیم رو پاک کرده باشیم shortcut اون رو هم نداشته باشیم باید چه کنیم؟ من هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم :(
فایل اصلی نداره ،بعنوان یک مود سویچ می کنه;)
شما اینکار رو بکن ،یک Shortcut از RomeTW.exe درس کن ،اونوقت به Properties برو بیار و بعد به تب Shortcut رفته و درانتهای Target عبارتی رو که در شکل زیر های لایت شده رو اضافه کن

2001793218564479866_rs.jpg

سلام
ببخشید که مزاحم جمع چهار نفرتون شدم:p
من تا دو روز پیش که این تاپیک رو ندیده بودم فقط Rome خالی با BI بازی میکردم :blushing:
اینترنتم Dial up نمیتونمم دانلود کنم:blushing:
فقط میخواستم بگم خیلی تاپیک خوبیه و یه سوال سایت کی آماده میشه ؟:biggrin1:

نمی دونستم RTR رو هم داری :happy: من RTR رو امتحان نکردم:p چطوره؟ آخرین ورژنش رو داری دیگه ،نه؟

والا نمی دونم آخرین ورژنش هست یا نه چون خیلی وقت که ازش خبری ندارم. از قضا خیلی هم باهاش کار نکردم. فقط دانلودش کرده بودم. چون تو راهنمای این rome tool برای نصب مود این مود رو معرفی کرده بود من فقط تستش کردم و درست بود. فکر کنم خسروپرویز RTR رو داشته.

ببخشید که مزاحم جمع چهار نفرتون شدم:p
درود. خواهش می کنم خوش اومدید

من تا دو روز پیش که این تاپیک رو ندیده بودم فقط Rome خالی با BI بازی میکردم :blushing:
اینترنتم Dial up نمیتونمم دانلود کنم:blushing:
نمی دونم باید چی بگم فقط می تونم اظهار تاسف کنم بابت اینکه هنوز مملکت ما از یه امکان اولیه مثل اینترنت پر سرعت محرومه. (الان مدیران فروم باز میگن سیاسی حرف زدی) با همه اینها کافی نت رو برای همین جاها ساختن. اگر واقعا می خوای از دنیای TW لذت ببری برو تو کار دانلود مودها. برای اینکه باهاشون آشنا بشی صفحه های قبل رو حتما بخون اگه باز سوالی بود بپرس.

سایت کی آماده میشه ؟:biggrin1:
بابا چه قدر هولی پسر! حاضر میشه ;)

آره من داشتمش خیلی خوب بود اولین مودی بود که دیده بودم قلمرو پارتها توش درسته و نقشه ایران هم کامل بود. این پرسش رو هم پاسخ بدی بد نیست:
فقط میخواستم بگم خیلی تاپیک خوبیه و یه سوال سایت کی آماده میشه ؟:biggrin1:

s.jpg

اینم از اولین ادیت ما در TW به وسیله ROME TOOL الان تمام کشورها رو میشه انتخاب کرد. از جمله پارتیها رو. این کار رو من فقط با 2 کلیک انجام دادم ;) اگر قبلا می خواستیم این کار رو انجام بدیم باید یکی از فایل ها رو دستکاری می کردیم.
یکی از کارای جالبی که rome tool انجام میده و ازش خیلی میشه سوءاستفاده کرد;) اینه که واحدهای نظامی رو جابه جا کرد. البته بگم همه این کارها رو دستی و با ادیت فایل های txt میشه انجام داد ولی این برنامه این کار رو راحت کرده و به صورت ویژوال می تونین همان تغییرات رو سریع تر و راحت تر بدین. اما ظاهرا نمیشه کاری روی نقشه بازی انجام داد. اگه اونم میشد امکان ساخت یک مود کامل فراهم می شد.

پاسخ داده بودی در فاصله ای که من داشتم تایپ می کردم!
آقایون مدیران ببینن فعال بودن اینجا! بزنین به تخته چشم نخوریم (شوخی کردم نیاین منو بن بکنین)

آخرین ویرایش:
درود بر تو
یه کاری کن
برو تو RTR کلید پ رو بزن بعد تایپ کن : toggle_fow
این طوری همه ی نقشه معلوم میشه
بعد لطف کن یه عکس بگیر بذار ما ببینیم کدام ورژنشه
اصلا می خوایم ببینیم چه طور شده؟
چه فرقی با EB داره؟
من 5 ماه پیش فکر کنم بازیش کردم یادم نیست.

درود بر تو
یه کاری کن
برو تو RTR کلید پ رو بزن بعد تایپ کن : toggle_fow
این طوری همه ی نقشه معلوم میشه
بعد لطف کن یه عکس بگیر بذار ما ببینیم کدام ورژنشه
اصلا می خوایم ببینیم چه طور شده؟
چه فرقی با EB داره؟
من 5 ماه پیش فکر کنم بازیش کردم یادم نیست.
یه کمی دیر گفتی :( چون پاکش کردم دوباره EB رو گذاشتم البته خوشم اومد ازش. آخر شب می خوام دوباره نصبش کنم با این rome tool یه کمی داخلش بچرخم اون موقع حتما ازش یک عکس میگیرم میذارم
کاش می شد چندتا مود رو با هم گذاشت و راحت سوئیچ کرد. (شدنش میشه ولی کامبیز خان که فرمودن دردسر داره و البته داره!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or