بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود دوستان
من الان دارم Invasio Barbarorum رو دانلود می کنم و فکر کنم با این اینترنت نفتی یه 3 یا 4 روز کار ببره.
بعد از دانلود گفتم یک AAR خوب برای ساسانیان بنویسم. مثلا جنگ بهرام چوبین با ترک ها. یا جنگ انوشیروان با رومیها.

یعنی می تونی همزمان هر دو تا مود رو بازی کنی (البته همزمان منظورم بدون پاک کردن اون یکیه) در واقع مود قبلی )eb) رو توی یک جای دیگه هست و مود جدید در همان جای قبلی حالا هر وقت بخوای می تونی Eb بازی کنی هر وقت هم نه Rop
درست فهمیدم؟
آره همین که میگی. راستی سایتت کی را میفته؟؟؟؟؟ ما منتظریم.

درود دوستان
من الان دارم Invasio Barbarorum رو دانلود می کنم و فکر کنم با این اینترنت نفتی یه 3 یا 4 روز کار ببره.
بعد از دانلود گفتم یک AAR خوب برای ساسانیان بنویسم. مثلا جنگ بهرام چوبین با ترک ها. یا جنگ انوشیروان با رومیها.

من IB رو دانلود کردم مشغول شدم ولی هنوز اونقدر مثل EB غرقش نشدم. به نظرم که جالب اومده.

راستی سایتت کی را میفته؟؟؟؟؟ ما منتظری
یکی دو روزی نتونستم خیلی روش کار کنم. تقریبا جزئیات مونده. فقط باید کمی سرعت بدم. همانطور که قبلا گفتم دارم روی قالب فروم کار می کنم. من می خوام تلاش کنم تو همین هفته حاضر بشه.

نوشته شده توسط cyrusempire:
خیلی عالی عالی بود کامبیز جان. لذت بردیم.
سپاس از لطفت :happy:
راستی کتابی رو که داری می خونی عالیه. من فکر می کنم کتاب اشکانیان مالکوم کالج که تو ایران ترجمه خوبی هم شده رو بعدش بخونی بد نیست.
اگر گیرش بیارم حتما می خونم :yes:
منم 2 تا Aar نوشتم دارم حاضرشون می کنم. خیلی کار جالبیه
حتما خوندنی خواهند بود:happy: در ضمن از مطلبی که دربارهء 11 آذر گفتی هم خیلی سپاسگزارم. من خودم یجورائی از این دیلمی ها خوشم میآد. خیلی دلم می خواد بیشتر دربارهء این مردمان باستانی بدونم.

@Pzt_Kami
دیلمی ها طایفه ای بودند که در مناطق بین جونب گیلان و شمال قزوین و طالقان امروز زندگی می کردند. به نوعی کوه نشین بودند. همیشه در ارتش ایران قوی ترین دسته ها از دیلمی ها بودند. شجاعت آنان وصف ناپذیر بود. و همانطور که گفتم اولین ایرانیانی که ایران را به طور کامل از وجود اعراب پاک کردند. نوع لباس سپاه آنان هم برگرفته از لباس نظامیان ایران باستان بودند همینطور برادران بویه برای نخستین بار بعد از اسلام از درفش کاویانی در جنگهایشان استفاده کردند. تاریخ دیلمی ها واقعا خواندنیه کامبیز عزیز.

این کارای سایت تمام بشه حتما aar ها رو میذارم بالا. در کتاب اشکانیان مالکوم کالج خوندم پارتیها تقریبا به مدت نیم قرن فقط مشغول جنگ در شمال ایران یا هیرکانیا بودند و همین باعث شد تا برای جنگ های بعدیشان در نقاط مرکزی و جنوبی ایران مسلط باشند. الان که دوباره شروع کردم با EB و پهلوی ها بازی می کنم از همان سمت شروع کردم. بعد از خوندن این کتاب قدرت بیشتر به قدرت EB پی بردم. دقت زیادی در طراحی جنگ ها داشته اند چون اگر از شمال حرکت کنیم یعنی جنگ در هیرکانیا و سپس تا غرب آذربایجان فعلی مسیرهای کوتاه تری تا مرکز و جنوب از جمله نقطه استراتژیکی مثل پرسپولیس هست. واقعا باید تبریک گفت به سازندگان EB.

آخرین ویرایش:
داشتم فکر می کردم اگر یک مودی ساخته بشه با موضوع اسطوره های ایران باستان. یعنی شاهان پیشدادی و کیانی ایرانی از یک طرف و تورانیان و رومیان (البته رومیان اسطوره ای شاهنامه) از طرف دیگر خیلی جالب می شد البته بیشتر شبیه بازی هایی مثل lord of the rings و غیره میشه ولی به نظرم کیفیت اسطوره های ما خیلی خیلی بالاتر از اسطوره های ساختگی غربی هاست. کلا تاریخ اسطوره های ما خیلی خواندنی و جالبه و البته فقط شاهنامه هم نیست. شاهنامه یکی از مهم ترین منابع اما همه اش نیست. ما چندین کتاب دیگر داریم ( البته مانند شاهنامه مفصل نیستند) یا اشاره های اوستا که همگی پر از روایت هایی از اسطوره های ایرانی است.

شدن که بله ولی مهم چگونگی تغییر آن است! نگفتین چطور
درود بر تو
می دانی چطور؟
چند حالت داره.
یکی اینکه شما اسم شهر رو به ظاهر عوض کنی یعنی اینکه با چه اسمی نشان داده بشه.
یکی اینکه شما اسم رو واقعا عوض کنی. که کمی پیچیده تر هست ولی بهتر.
هر کدوم رو که خواستی بگو برات بگم.

راستی من الان با سواره نظام سنگین خودم دارم به سوی میانرودان پیشروی می کنم. در جنگ ها خیلی کم تلفات می دم چون اول با 6 واحد سوار سبک اسلحه داهه که تیر انداز هستند دشمن رو از چند طرف محاصره می کنم و به دنبال خودم می کشونم و بعد از خسته کردن اونها با سواره نظام سنگین و تازه نفس خودم به اونها حمله می کنم و به علت خستگی پا به فرا می زارن ( حتی فالانژهای سلوکی فقط باید از دو طرف به آنها حمله کنید )
رومیها هم تمام گائل و اسپانیا ، کارتاژ، شمال آفریفا و قسمتی از آسیای صغیر و سوریه رو اشغال کردند. الان در سال 60 پیش از میلاد هستم. نبرد حران نزدیکه. حالا تو نبرد من وقتی ازش عکس گرفتم با فتوشاب اسم سردارم رو می کنم سورنا و اسم سردار اونا رو می کنم کراسوس. Aar نبرد حران (کاره).

بطالسه هنوز مصر رو در اشغال دارن و سکاها و سارماتها با هم در حال حنگ هستند. من سکاهای شرقی رو در مقابل سارماتها تقویت کردم. چون اونا در مقابل حکومت باختر به من کمک کردن و اگر اونا نبودن نمی تونستم شهرهای شمالی اونا رو تصرف کنم.
دیلمیان بسیار دلیر و جسور بودند به طوری که تا مدت ها پس از فتح ایران مسلمانان نتوانستند اونجا رو فتح کنند. من هم دارم Ib رو دانلود می کنم فعلا 30 در صد رفته جلو راستی چطوره؟ ساسانیان توش نیرومندن؟

خیلی جالبه من این را نمخی دانستم برای عوض کردن اسم شهرها فایل های بازی رو دستکاری می کردم.
پس الان برم اسم شهر Seleucia رو بکنم تیسفون و اونجا رو پایتخت امپراتوریم قرار بدم.

رومیها هم تمام گائل و اسپانیا ، کارتاژ، شمال آفریفا و قسمتی از آسیای صغیر و سوریه رو اشغال کردند. الان در سال 60 پیش از میلاد هستم. نبرد حران نزدیکه. حالا تو نبرد من وقتی ازش عکس گرفتم با فتوشاب اسم سردارم رو می کنم سورنا و اسم سردار اونا رو می کنم کراسوس. Aar نبرد حران (کاره).
چه خوب! چون من هر کاری می کنم این رومی هام اصلا خوب نبودن. خلاصه اینکه از اول رفتم چون می دونم چند جا سوتی های اساسی دادم.
ساسانیان توش نیرومندن؟
به شدت! ساسانیان در IB خیلی قوی هستند از همون اول 4 تا ژنرال چند ستاره بهت میده که هر کدوم یک ارتش خیلی قوی حتی با فیل دارن. البته ناگفته نمونه رومی ها هم خیلی قوی هستن.

راستی منم نمی دونستم میشه اسم رو اینجوری عوض کرد.

برای اینکه رومیها قوی بشن از اول برو فایل desr_strat و 5 تا ارتش خیلی قوی با ژنرال های خوب براشون بزار و پولشونو هم ببر رو 500000 اینطوری مثل واقعیت پیش می رن.

برای اینکه رومیها قوی بشن از اول برو فایل desr_strat و 5 تا ارتش خیلی قوی با ژنرال های خوب براشون بزار و پولشونو هم ببر رو 500000 اینطوری مثل واقعیت پیش می رن.

اینا رو که گفتی با همان rome tool هم میشه انجام داد البته فقط برای بازی اصلی برای مودها نه! البته نه همه مودها مثلا RTR میشه تغییر داد ولی EB یا IB رو نه

(چقدر نه گفتم ;) )

آخرین ویرایش:
اسم سردارم رو می کنم سورنا و اسم سردار اونا رو می کنم کراسوس. Aar نبرد حران (کاره).
خسرو جان هر کاری کردی بزن پدر و مادرشو یکی بکن!! این کراسوس از اون ضد ایرانی هایی بوده که بدجور دماغش به خاک مالیده شده.

درود دوستان
این invasio-barbarorum خوبه ولی خیلی باگ داره. اصلا هم به گستردگی EB نیست. ولی خیلی جالبه. ساسانیان خیلی قدرتمندن. راستی بگم من مودی رو که تو سایت www.gamespot.com گذاشته بود دانلود کردم. راستی بگم که لخمیان عرب متحد ساسانیان نیستند. در حال جنگ هم نیستند. مگر در تاریخ تحت الحمایه ی ساسانیان نبودند؟
یه ایراد خیلی بزرگ دیگه هم داره اینکه وقتی می خوای unit ها رو جابجا کنی ( تو جنگ) یه طوری نامنظم پیشروی می کنند و در حال پیشوری خیلی هاشون بر مگردند دوباره میان. این پچ نداره این ایراد ها رو بر طرف کنه؟؟ راستی من نمی دانم نسخه ی چنده؟ 7 که مطمئنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or