ببخشید یه سوال داشتم
من Barbarian Invasion را دارم . آیا بازم برای بازی کردن مودها باید پچ 1.3 و 1.5 را داشته باشم؟
درود
بستگی به این داره که بخوای چه مودی رو نصب کنی. برای مود EB نیاز به نصب پچ 1.3 ( که با نصب barbarian invasion به طور خودکار نصب می شه) و دیگر اینکه پچ 1.5. پس از اینها شما به کرک پچ 1.5 احتیاج داری که اگر پیدا نکردی بگو برات گیر بیارم. حالا می توانید Europe barbarorum رو نصب کنید. همین طور که می دانید این مود مربوط به سال 272 پیش از میلاد هست و پارتها هنوز دو ایالت رو در اختیار دارن. ولی کم کم قوی می شن.
بهرحال بگو چه طور مودی می خوای تا بهت معرفی کنم و بگم چه پچ هایی نیاز داره.
اگه با منی که بايد بگم اين چيزا هاليم نيست!مود موده ديگه!!يه چيزی که توش ايرانی داشته باشه
درود.
چه ایرانی ای؟ مود هست در مورد هخامنشیان. (Rise of Persia 2 ) که احتیاج به پچ 1.3 و 1.5 و کرک 1.5 داره. حجم این مود 110 هست.
مود هست که پارتها ( اشکانیان) در آن هستند ولی هنوز اوایل حکومتشان هست و دو ایالت بیشتر در اختیار ندارن. ولی اگر بلد باشید خوب از آنها استفاده کنید از رومیها هم قدرتمند تر هستند. نام این مود ( Europe barbarorum) این مود هم نیاز به پچ 1.3 و 1.5 و کرک 1.5 دارد. حجم آن حدود 600 مگ هست. عکسی از campaing این مود که از ارشک پادشاه اشکانی گرفتم.
عکسی از جنگ نزدیک در این مود : در این جنگ هم سربازان مزدور فالانژ رو برای مقابله با سواره نظام در صف اول قرار دادم.
مود در مورد ساسانیان هم هست به این نام : Invasio Barbarorum که 300 مگ حجم دارد و برای نصب آن احتیاج به بازی اضافه شونده ی barbarian invasion و پچ 1.3 و 1.5 و 1.6 و کرک 1.6 دارید. این بازی هم خوب است در این مود ساسانیان بسیار نیرومند هستند و سرزمینهای بسیاری را در تصرف دارند مودهای دیگری هم هستند.
عکسی از campaing این مود (روی نقشه ی ساسانیان زوم کردم):
عکسی از نبرد نزدیک در این مود : ( سواره نظام سنگین اسلحه و زره پوش ساسانی.)(راستی بگم که ساسانیان مسلمان نبودند. اصلا اون موقع اسلامی وجود نداشت.) همون طور که می بینید آرم "فروهر" روی سپرهای آنها مشخص هست.
بهرحال مشکلی بود خوشحال می شم کمک کنم بدرود.