بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید یه سوال داشتم
من Barbarian Invasion را دارم . آیا بازم برای بازی کردن مودها باید پچ 1.3 و 1.5 را داشته باشم؟

درود
بستگی به این داره که بخوای چه مودی رو نصب کنی. برای مود EB نیاز به نصب پچ 1.3 ( که با نصب barbarian invasion به طور خودکار نصب می شه) و دیگر اینکه پچ 1.5. پس از اینها شما به کرک پچ 1.5 احتیاج داری که اگر پیدا نکردی بگو برات گیر بیارم. حالا می توانید Europe barbarorum رو نصب کنید. همین طور که می دانید این مود مربوط به سال 272 پیش از میلاد هست و پارتها هنوز دو ایالت رو در اختیار دارن. ولی کم کم قوی می شن.
بهرحال بگو چه طور مودی می خوای تا بهت معرفی کنم و بگم چه پچ هایی نیاز داره.

اگه با منی که بايد بگم اين چيزا هاليم نيست!مود موده ديگه!!يه چيزی که توش ايرانی داشته باشه

درود.
چه ایرانی ای؟ مود هست در مورد هخامنشیان. (Rise of Persia 2 ) که احتیاج به پچ 1.3 و 1.5 و کرک 1.5 داره. حجم این مود 110 هست.
مود هست که پارتها ( اشکانیان) در آن هستند ولی هنوز اوایل حکومتشان هست و دو ایالت بیشتر در اختیار ندارن. ولی اگر بلد باشید خوب از آنها استفاده کنید از رومیها هم قدرتمند تر هستند. نام این مود ( Europe barbarorum) این مود هم نیاز به پچ 1.3 و 1.5 و کرک 1.5 دارد. حجم آن حدود 600 مگ هست. عکسی از campaing این مود که از ارشک پادشاه اشکانی گرفتم.

6k7m7tk.jpg

عکسی از جنگ نزدیک در این مود : در این جنگ هم سربازان مزدور فالانژ رو برای مقابله با سواره نظام در صف اول قرار دادم.

7w6iz4o.jpg

مود در مورد ساسانیان هم هست به این نام : Invasio Barbarorum که 300 مگ حجم دارد و برای نصب آن احتیاج به بازی اضافه شونده ی barbarian invasion و پچ 1.3 و 1.5 و 1.6 و کرک 1.6 دارید. این بازی هم خوب است در این مود ساسانیان بسیار نیرومند هستند و سرزمینهای بسیاری را در تصرف دارند مودهای دیگری هم هستند.

عکسی از campaing این مود (روی نقشه ی ساسانیان زوم کردم):

86rt2ty.jpg

عکسی از نبرد نزدیک در این مود : ( سواره نظام سنگین اسلحه و زره پوش ساسانی.)(راستی بگم که ساسانیان مسلمان نبودند. اصلا اون موقع اسلامی وجود نداشت.) همون طور که می بینید آرم "فروهر" روی سپرهای آنها مشخص هست.

7yhnfx1.jpg

بهرحال مشکلی بود خوشحال می شم کمک کنم بدرود.

• Like
Reactions: Ariaaaaam
دستت درد نکنه RoP رو میخواستم که گفتی. آخه دارم دانلودش میکنم (9%)
گفتم بقیشون که خیلی بزرگن دست کم اینو دانلود کنم اما مثل اینکه باید 1.5 رو هم دانلود کنم.(102MB):((

یعنی چه 1 رو؟ چون فقط یک نسخه باید دانلود کنی که خودش 110 مگابایته اون یکی ها خرابن. خواستی بگو لینکش رو بدم.
خيلی ممنون دوست عزيز!:love:اگه ميشه لينک دانلود اين پچ ها به همراه کرکشان و همچنين لينک دانلود اين مود رو بگين:cool::biggrin1::love:

خيلی ممنون دوست عزيز!:love:اگه ميشه لينک دانلود اين پچ ها به همراه کرکشان و همچنين لينک دانلود اين مود رو بگين:cool::biggrin1::love:
خواهش می کنم
لینک کدام یک را می خواهی؟ چون یکی از آنها را باید انتخاب کنی. اگر هم ضروری است می گویم چطور چند مود ر ا نصب کنی.

راستی چيزی برای Medival 2 نداره؟
مودهایی برای مدیوال ساخته شدند که زیاد جالب نیستد. ولی یک مود بسیار عالی برای آن در ساخت است که نام Rise_of_the_Caliphte که موضوع آن خلفای اسلامی است. ( از خلفای راشدین تا عباسیان) در این مود شما می توانید مسلمانان را برگزیده و مطابق با تاریخ ایران ساسانی و روم را شکست دهید و اسلام را با قهر و زور به ایران تحمیل کنید. و یا می توانید ساسانیان را بر گزیده و با ازتش مهاجم اسلامیون ( اعراب ) مقابله کنید و در صورت لزوم به سوی مدینه لشگرکشی کنید. فعلا با مودهای ROME سرگرم باشی بهتر است. چون شنیدم این مود 1 سالی کار دارد. و خوشبختانه یک ایرانی میهن پرست به نام Eranshahr در ساخت مود شرکت دارد.

منظورتو نمیفهمم.:blushing: با منی؟
بله. می گم کدام یک از مودها رو داری دانلود می کنی؟ اسم دقیقشو بنویس و دیگر اینکه بگو حجمش چقدره. چون می گم از نسخه قبلی هاش اشتباه دانلود نکنی. این نسخه ی اصلی هست:
Rise-Of-Persia 2.1

معذرت میخواهم ببخشید اشتباه از من بود منظور من این بود من دارم Rise Of Persia 2.1 رو دانلود میکنم. منظورمم از 1.5 در واقع Rome Total War 1.5 بود. چون هنوز Patch 1.5 رو دانلود نکردم اون سوال رو پرسیدم که ببینم دانلودش لازمه یا نه.
حجم اونی هم که دانلود میکنم 109.7MB هست.

البته بهترین مود برای medival2 که در حال ساخت Broken Crescent است که شامل دوران خوارزمشاهیان و سلجوقیان. نمی دونم آیا به وسعت EB هست یا نه ولی از ظواهر امر پیداست که مود بسیار بسیار خوبیه. در ضمن باید به زودی هم منتشر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or