khosro-parviz
کاربر سایت
درود دوستان.
من هم این کتاب را ( سرزمین جاوید ) خوانده ام و در آن گفته شده که ارابه های داس دار ایرانی با 4 اسب سرکش کشیده ی شد و برای سرکش کردن آنها به آنها کشمش مخلوط با جو و کاه خوابیده در شراب می دادند. در کل در ایران ارابه های بی نظیر و قدرتمندی ساخته می شد که در جای دیگری نظیر نداشت و این ارابه ها از زمان داریوش به بعد به طور گشترده در ارتش مورد استفاده قرار گرفت و همان گونه که در حکومت ساسانی واحد های اصلی سوارنظام سنگین اسلحه بود در زمان هخامنشیان واحد های اصلی ارابه های داس دار بودند. خود گزنفون هم به استفاده ی ارابه در سپاه کوروش اشاره کرده و گفته ارابه ها را در صف اول می گماشتند تا موجب بی نظمی و هراس در سپاه دشمن گردد. ایراد بسیار بزرگ rise of persia این است که هر سال دو دوره است و اگر شما بسیار سریع به ماد حمله کنید و سپس به سوی لیدی رهسپار شوید، کوروش مرده است.
ایرانیان خود داوطلبانه بدون درخواست یزذگرد به سپاه ساسانی می پیوستند تا مسلمانان را برانند. در قادسیه با دلاوری تمام نبرد کردند ولی افسوس که دو واقعه باعث شکست ایرانیان شد
1- رسیدن نیروی کمکی از شامات برای تازیان.
2-وزیدن طوفان شن از جبهه ی تازیان به روی ایرانیان. ( البته بعضی خرافه پرست ها می گویند این طوفان را خدا فرستاد تا آثار آتش پرستی برای همیشه محو گردد!!!!)
در نهاوند هم ایرانیان در مقابل اعراب ایستادگی کردند طوری که تلفات اعراب در نهاودند بسیار بود و هنگامی که به عمر خبر دادند که چه کسانی به دست ایرانیان به کشتن رفتند ، گریست و به به تمام قبایل عربستان فرمان داد برای کمک به هم وطنان خویش به نهاوند بروند و به سپاه اسلام بپیوندند. و سرانجام در نهاوند این گونه پیروز شدند:
سپاهیان اسلام تظاهر به عقب نشینی کردند و ایرانیان را به دنبال خود کشاندند و سپس از چند طرف به آنها حمله ور شدند. ایرانیان مردانه پیکار کردند ولی به علت کثرت سپاه اعراب و غافلگیری شکست خوردند.
در جلولاء هم ایرانیان داوطلبانه به دور هم گرد آمدند و سوگند خوردند تسلیم اعراب نشوند و در جنگ به قدری از دو طرف کشته شد و زمین را پوشاند که اعراب آنجا را "جلولاء" ( پوشیده ) خواندند.
پس از فتح ایران به دست تازیان ایرانیان هنوز تسلیم نمی شدند و می کوشیدند تازیان را به همراه دین آنها از ایران برانند .
پس پاسخ دهید : این است «استقبال ایرانیان از اعراب و اسلام» ؟؟!!
من که منتظر ROC هستم
دوست عزیز خود من هم در منابع رسمی و یا کتاب هایی که به صورت آماری و تحقیقی اطلاعات میدن این مساله رو ندیدم.
اما در کتاب سرزمین جاوید (اقتباس ذبیح الله منصوری) که کاملا از نوشته های پرفسور هرتزفلد، ماریژان موله و گریشمن معروف برداشته شده نوشته شده در دوره ی هخامنشیان ارابه های جنگی که بسیاری از آنان در آذربایجان و بخشی هم در شمال شرق ایران ساخته می شدند(آموزش می دیدند) در ارتش هخامنشی حرف اول رو می زنه...
در یک کتاب داستانی به نام "پانته آ" هم که بخشی از کتاب به زندگی کوروش اختصاص داشت نوشته بود شخصی به نام آبرادات (آبراداتاس) (فرماندار شوش) برای کوروش تعدادی ارابه داس دار ساخت...
و یا عکس هایی دیدم از داریوش سوم بر روی ارابه...
به نظر من اگه حرفشون اینه ارابه در اوایل دوران هخامنشی نبوده حداقل باید ارابه رو یکی از آخرین سلاح ها بزارن که بعد از یه مدت از آغاز بازی بشه استفاده کرد...
به نظر من این اشتباه محض که برای ارتش هخامنشی ارابه نزارن..
من هم این کتاب را ( سرزمین جاوید ) خوانده ام و در آن گفته شده که ارابه های داس دار ایرانی با 4 اسب سرکش کشیده ی شد و برای سرکش کردن آنها به آنها کشمش مخلوط با جو و کاه خوابیده در شراب می دادند. در کل در ایران ارابه های بی نظیر و قدرتمندی ساخته می شد که در جای دیگری نظیر نداشت و این ارابه ها از زمان داریوش به بعد به طور گشترده در ارتش مورد استفاده قرار گرفت و همان گونه که در حکومت ساسانی واحد های اصلی سوارنظام سنگین اسلحه بود در زمان هخامنشیان واحد های اصلی ارابه های داس دار بودند. خود گزنفون هم به استفاده ی ارابه در سپاه کوروش اشاره کرده و گفته ارابه ها را در صف اول می گماشتند تا موجب بی نظمی و هراس در سپاه دشمن گردد. ایراد بسیار بزرگ rise of persia این است که هر سال دو دوره است و اگر شما بسیار سریع به ماد حمله کنید و سپس به سوی لیدی رهسپار شوید، کوروش مرده است.
یعنی EB II مربوط به دنیای باستان است؟ چون در سایت twcenter.net زده بود سال 272 BCEBII همون EB هست ،اما برای Medieval2:TW
خسارتی که تازیان زدند که بسیار بیش از مغولان و مقدونیان است. مسلمانان کتابخانه ای را به آتش کشیدند که آثار دانشمندان بسیاری در آن بود. همان طور که می دانیم در قدیم هم از یک کتاب بیش از چند نسخه وجود نداشت. به همین دلیل علوم بسیاری از بین رفت...و مهم تر از همه حمله ی عمر تازی گجستگ بی پدر مادر فرومایه پست نژاد به ایران که گفت هر چی کتاب بر ضد قران باشه کفر و باید نابود بشه هر چی هم که مطابق قران باشه باید نابود بشه چون تا وقتی قران هست نیازی به اونا نیست!!!
بنابراین می تونم بگم نباید بر نیاکانمان ایراد گرفت... من با توجه به همان مقدار ناقصی که از ایران باستان می دانم عقیده دارم ایرانیان از بزرگترین تاریخ نویسان بودند...
ولی همین ارتش بزرگ جلوی چهارتا عرب لاجون شکست خورد! میشه اینا رو هم از خودمون بپرسیم؟ بپرسیم چرا همین جناب یزدگرد سوم که آخرین شاه ساسانی بود کلی التماس کرد اما دریغ از چهارتا سرباز که مردم در اختیارش قرار بدن؟ اینو دیگه نه من میگم نه یونانی ها!
ایرانیان خود داوطلبانه بدون درخواست یزذگرد به سپاه ساسانی می پیوستند تا مسلمانان را برانند. در قادسیه با دلاوری تمام نبرد کردند ولی افسوس که دو واقعه باعث شکست ایرانیان شد
1- رسیدن نیروی کمکی از شامات برای تازیان.
2-وزیدن طوفان شن از جبهه ی تازیان به روی ایرانیان. ( البته بعضی خرافه پرست ها می گویند این طوفان را خدا فرستاد تا آثار آتش پرستی برای همیشه محو گردد!!!!)
در نهاوند هم ایرانیان در مقابل اعراب ایستادگی کردند طوری که تلفات اعراب در نهاودند بسیار بود و هنگامی که به عمر خبر دادند که چه کسانی به دست ایرانیان به کشتن رفتند ، گریست و به به تمام قبایل عربستان فرمان داد برای کمک به هم وطنان خویش به نهاوند بروند و به سپاه اسلام بپیوندند. و سرانجام در نهاوند این گونه پیروز شدند:
سپاهیان اسلام تظاهر به عقب نشینی کردند و ایرانیان را به دنبال خود کشاندند و سپس از چند طرف به آنها حمله ور شدند. ایرانیان مردانه پیکار کردند ولی به علت کثرت سپاه اعراب و غافلگیری شکست خوردند.
در جلولاء هم ایرانیان داوطلبانه به دور هم گرد آمدند و سوگند خوردند تسلیم اعراب نشوند و در جنگ به قدری از دو طرف کشته شد و زمین را پوشاند که اعراب آنجا را "جلولاء" ( پوشیده ) خواندند.
پس از فتح ایران به دست تازیان ایرانیان هنوز تسلیم نمی شدند و می کوشیدند تازیان را به همراه دین آنها از ایران برانند .
پس پاسخ دهید : این است «استقبال ایرانیان از اعراب و اسلام» ؟؟!!
من که منتظر ROC هستم