بحث و تبادل نظر در مورد سری Total War

• Thread starter Thread starter Hassan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود دوستان.
دوست عزیز خود من هم در منابع رسمی و یا کتاب هایی که به صورت آماری و تحقیقی اطلاعات میدن این مساله رو ندیدم.
اما در کتاب سرزمین جاوید (اقتباس ذبیح الله منصوری) که کاملا از نوشته های پرفسور هرتزفلد، ماریژان موله و گریشمن معروف برداشته شده نوشته شده در دوره ی هخامنشیان ارابه های جنگی که بسیاری از آنان در آذربایجان و بخشی هم در شمال شرق ایران ساخته می شدند(آموزش می دیدند) در ارتش هخامنشی حرف اول رو می زنه...
در یک کتاب داستانی به نام "پانته آ" هم که بخشی از کتاب به زندگی کوروش اختصاص داشت نوشته بود شخصی به نام آبرادات (آبراداتاس) (فرماندار شوش) برای کوروش تعدادی ارابه داس دار ساخت...
و یا عکس هایی دیدم از داریوش سوم بر روی ارابه...

به نظر من اگه حرفشون اینه ارابه در اوایل دوران هخامنشی نبوده حداقل باید ارابه رو یکی از آخرین سلاح ها بزارن که بعد از یه مدت از آغاز بازی بشه استفاده کرد...
به نظر من این اشتباه محض که برای ارتش هخامنشی ارابه نزارن..

من هم این کتاب را ( سرزمین جاوید ) خوانده ام و در آن گفته شده که ارابه های داس دار ایرانی با 4 اسب سرکش کشیده ی شد و برای سرکش کردن آنها به آنها کشمش مخلوط با جو و کاه خوابیده در شراب می دادند. در کل در ایران ارابه های بی نظیر و قدرتمندی ساخته می شد که در جای دیگری نظیر نداشت و این ارابه ها از زمان داریوش به بعد به طور گشترده در ارتش مورد استفاده قرار گرفت و همان گونه که در حکومت ساسانی واحد های اصلی سوارنظام سنگین اسلحه بود در زمان هخامنشیان واحد های اصلی ارابه های داس دار بودند. خود گزنفون هم به استفاده ی ارابه در سپاه کوروش اشاره کرده و گفته ارابه ها را در صف اول می گماشتند تا موجب بی نظمی و هراس در سپاه دشمن گردد. ایراد بسیار بزرگ rise of persia این است که هر سال دو دوره است و اگر شما بسیار سریع به ماد حمله کنید و سپس به سوی لیدی رهسپار شوید، کوروش مرده است.

EBII همون EB هست ،اما برای Medieval2:TW
یعنی EB II مربوط به دنیای باستان است؟ چون در سایت twcenter.net زده بود سال 272 BC

و مهم تر از همه حمله ی عمر تازی گجستگ بی پدر مادر فرومایه پست نژاد به ایران که گفت هر چی کتاب بر ضد قران باشه کفر و باید نابود بشه هر چی هم که مطابق قران باشه باید نابود بشه چون تا وقتی قران هست نیازی به اونا نیست!!!
بنابراین می تونم بگم نباید بر نیاکانمان ایراد گرفت... من با توجه به همان مقدار ناقصی که از ایران باستان می دانم عقیده دارم ایرانیان از بزرگترین تاریخ نویسان بودند...
خسارتی که تازیان زدند که بسیار بیش از مغولان و مقدونیان است. مسلمانان کتابخانه ای را به آتش کشیدند که آثار دانشمندان بسیاری در آن بود. همان طور که می دانیم در قدیم هم از یک کتاب بیش از چند نسخه وجود نداشت. به همین دلیل علوم بسیاری از بین رفت...

ولی همین ارتش بزرگ جلوی چهارتا عرب لاجون شکست خورد! میشه اینا رو هم از خودمون بپرسیم؟ بپرسیم چرا همین جناب یزدگرد سوم که آخرین شاه ساسانی بود کلی التماس کرد اما دریغ از چهارتا سرباز که مردم در اختیارش قرار بدن؟ اینو دیگه نه من میگم نه یونانی ها!

ایرانیان خود داوطلبانه بدون درخواست یزذگرد به سپاه ساسانی می پیوستند تا مسلمانان را برانند. در قادسیه با دلاوری تمام نبرد کردند ولی افسوس که دو واقعه باعث شکست ایرانیان شد
1- رسیدن نیروی کمکی از شامات برای تازیان.
2-وزیدن طوفان شن از جبهه ی تازیان به روی ایرانیان. ( البته بعضی خرافه پرست ها می گویند این طوفان را خدا فرستاد تا آثار آتش پرستی برای همیشه محو گردد!!!!)

در نهاوند هم ایرانیان در مقابل اعراب ایستادگی کردند طوری که تلفات اعراب در نهاودند بسیار بود و هنگامی که به عمر خبر دادند که چه کسانی به دست ایرانیان به کشتن رفتند ، گریست و به به تمام قبایل عربستان فرمان داد برای کمک به هم وطنان خویش به نهاوند بروند و به سپاه اسلام بپیوندند. و سرانجام در نهاوند این گونه پیروز شدند:
سپاهیان اسلام تظاهر به عقب نشینی کردند و ایرانیان را به دنبال خود کشاندند و سپس از چند طرف به آنها حمله ور شدند. ایرانیان مردانه پیکار کردند ولی به علت کثرت سپاه اعراب و غافلگیری شکست خوردند.
در جلولاء هم ایرانیان داوطلبانه به دور هم گرد آمدند و سوگند خوردند تسلیم اعراب نشوند و در جنگ به قدری از دو طرف کشته شد و زمین را پوشاند که اعراب آنجا را "جلولاء" ( پوشیده ) خواندند.

پس از فتح ایران به دست تازیان ایرانیان هنوز تسلیم نمی شدند و می کوشیدند تازیان را به همراه دین آنها از ایران برانند .

پس پاسخ دهید : این است «استقبال ایرانیان از اعراب و اسلام» ؟؟!!

من که منتظر ROC هستم

یزدگرد ساسانی هم تلاش خود را برای باز پس گیری ایران نمود ولی در بلخ به کشتن رفت. در ضمن فقط عمر نبود که در ایران مبادرت به کشتار و غارت کرد بلکه بسیاری از اشخاصی که هم اکنون در ایران بزرگوار!! به حساب می آیند.

راستی این قلمرو من در مود ROP II است دوستان دیگر هم عکس نقشه ی خود را بگذارند.

85273is.jpg

با اسکیت ها متحد هستم و هندی ها و saba تحت الحمایه ی من هستند. مساساژت ها هم دشمنم هستند.

آخرین ویرایش:
ولی همین ارتش بزرگ جلوی چهارتا عرب لاجون شکست خورد! میشه اینا رو هم از خودمون بپرسیم؟ بپرسیم چرا همین جناب یزدگرد سوم که آخرین شاه ساسانی بود کلی التماس کرد اما دریغ از چهارتا سرباز که مردم در اختیارش قرار بدن؟ اینو دیگه نه من میگم نه یونانی ها!

تیم تاریخ ROP واقعا بی نقصه. اینو من صریحا می تونم بگم. به نظر من هم اگر سوالت رو اونجا مطرح کنی مطمئن باش جواب میگیری. اصولا در تاریخ هیچ چیز محضی نداریم اما چه بخواهیم چه نخواهیم منابع اصلی منابع یونانی است و ما فقط می تونیم حدس بزنیم که فلان چیز رو داشتیم و فلان چیز رو نداشتیم.

واقعا گفتارتون من رو ناراحت کرد... این نهایت بی شرمی که شخصی که خودش رو میهن پرست می دونه بیاد و با بی شرمی و نادانی کامل به آخرین شاهنشاه بزرگ ایران زمین توهین کنه و به بگه "کلی التماس می کرد اما دریغ از 4 تا سرباز"!!!
پس نبرد قادسیه کشک بود؟ نبرد نهاوند کشک بود؟ این همه نبرد کشک بودن؟ دفاع هرمزان در شوش کشک بود؟
آیا شما می دونید همین یزدگرد که اینجوری بهش توهین می کنید بیش از بیست سال با تازیان جنگید و لحظه ای از اسب به زیر نیامد؟ آیا می دانستید وقتی فرماندار طبرستان به شاهنشاه یزدگرد پیشنهاد می کنه به طبرستان بره تا با در حصار های اون در امان باشه (که اگر می رفت کشته نمی شد چنانکه بعد از یک قرن هم طبرستان اشغال نشد.) حال آنکه یزدگرد گفت که باید ارتشی بزرگ جمع آوری کنه تا تازیان رو بیرون کند... این میهن پرستی است که شخصی نفع طلبی رو کنار بزاره و به فکر میهنش باشه... ببینید فردوسی چطوری در شاهنامه از شاهنشاه یزدگرد سوم تعریف و تمجید کرده... اگه دیدی تو شاهنامه یک کلمه بر ضد شاهنشاه یزدگرد نوشته شده باشه بیاید گردن من رو بزنید...
حال اینکه شما که مطمئنا چند خط درباره ی یزدگرد بیشتر نخوندید میاید و اینجوری دربارش حرف می زنید...
تمام سربازان ایرانی ساسانی را داوطلبان تشکیل می دادند. کسی رو به زور وارد ارتش نمی کردند...
در ضمن فراموش نکنید که ارتش عرب بسیار زیاد بودند حال آنکه اساس ارتش ایارن پس از این همه جنگ داخلی از هم پاشیده و مهم تر از همه رقابت بزرگان با هم بود... شاهنشاه یزدگرد که هیچی شاهنشاه کوروش هم اگه میومد نمی تونست وضع رو تغییر بده... همین که یزدگرد پس از این همه شاه تونست سال ها بر سلطنت رو تثبیت کنه نشان از شایستگیش است...
بدرود
از گفتار دیگر شما در درباره ی ROP و سپس منابع یونانی در ابتدا بوی تعصب و سپس بوی خیانت می آید...
بدرود

راستی این قلمرو من در مود ROP II است دوستان دیگر هم عکس نقشه ی خود را بگذارند.

85273is.jpg

با اسکیت ها متحد هستم و هندی ها و saba تحت الحمایه ی من هستند. ماساژت ها هم دشمنم هستند.

من فعلا تو حکومت کوروش بزرگ هستم... تقریبا پیر شده... بخش های عظیمی از ماد، قفقاز، بابل و میانرودان و شام در دست منه... وقت کنم یه نقشه می زارم...
با هندی ها و اسکیت ها و ماساژت ها متحد هستم... و با بلخ در حال جنگ...
هندی ها و مساژت ها هم قول حمله به بلخ رو دادن:cheesygri
بلخ که کارش تموم شد نوبت ماساژت ها هم می رسه:p
=====================
حیف شد که ارتش تازیان دشداشه ای نیست... تو EB تازی هاش چطورین؟ دشداشه دارن؟ خیلی حال میده با سوار نظام سنگین به این زباله ها حمله کرد:p:p:p
راستی خسرو پرویز جان شاهنامه ی فردوسی رو می خوندم از آونچه که درباره ی شاهنشاه یزدگرد نوشته شده بود به نظر میومد شاهنشاه یزدگرد یک تازی ستیز و نژاد پرست دو آتشه باشه... به طوری کلی شاهنشاه یزدگرد تازیان رو عاری از نژاد، دانش، چهره و شرم می دونسته و این نهایت نژاد پرستیست...:p
زنده باد شاهنشاه یزدگرد
جاوید یزدگرد
کوبنده درفش کاویانی

@king_yazdgerd3
دوست گرامی ،من با اینکه شما چه باوری دارید کاری ندارم. اما شیوهء برخورد شما اصلا شایسته نیست. شما حق نداری cyrusempire رو تنها برای یک اظهار نظر اینجوری متهم کنی. من نمی خوام دربارهء شما داوری کنم ،ولی انصافا شما متعصب هستی یا cyrusempire؟ من هم در این مورد با cyrusempire موافق نبودم ،اما بفرض اگر هم چیزی که می گه نادرست باشه ،شما خیلی دوستانه می تونستی راهنمائیش کنی ،نه اینکه با اون واژه های زننده متهم به خیانت بکنیش !

به هر روی ،این طرز برخورد شما اصلا مناسب نیست. من ازت می خوام که پستت رو پاک یا بشکل مناسبی ویرایش کنی. و امیدوارم که یکچنین مواردی هم دوباره تکرار نشه.

~Pzt_Kami~

@king_yazdgerd3
دوست گرامی ،من با اینکه شما چه باوری دارید کاری ندارم. اما شیوهء برخورد شما اصلا شایسته نیست. شما حق نداری cyrusempire رو تنها برای یک اظهار نظر اینجوری متهم کنی. من نمی خوام دربارهء شما داوری کنم ،ولی انصافا شما متعصب هستی یا cyrusempire؟ من هم در این مورد با cyrusempire موافق نبودم ،اما بفرض اگر هم چیزی که می گه نادرست باشه ،شما خیلی دوستانه می تونستی راهنمائیش کنی ،نه اینکه با اون واژه های زننده متهم به خیانت بکنیش !

به هر روی ،این طرز برخورد شما اصلا مناسب نیست. من ازت می خوام که پستت رو پاک یا بشکل مناسبی ویرایش کنی. و امیدوارم که یکچنین مواردی هم دوباره تکرار نشه.

~Pzt_Kami~

درود
من توهین به شاهنشاهان ایران رو نمی تونم بپذیرم... چه داریوش باشه چه خسروپرویز چه یزدگرد!
نحوه ی گویش من دلیل بر تعصب من نیست... اما کسی که با کستاخی تمام به یک شاهنشاه ایران توهین می کنه مثل اینکه که به خاک ایران توهین می کنه... اونم شاهنشاه یزدگرد که یک لحظه لذت سلطنت رو نچشید و دائم در اندیشه ی بیرون راندن تازیان بود...
درباره ی خیانت هم من کسی رو متهم به خیانت نکردم.. گفتم بوی خیانت میاد... اینا خیلی فرق داره...
من با کسی دوستانه صحبت می کنم که بر اون چیزی که میگه دانایی داشته باشه... ایشون بر فرض بر بخشی از تاریخ ایران آگاهی دارن قبول اما این دلیل بر توهین بی جا نسبت به شخصی چون یزدگرد سوم نمیشه... من بار ها گفتم طرز برخورد من همیشه با هر کس مثل خودشه... آیا این شایسته است که ایشون در کمال نامردی درباره ی شاهنشاه ساسانی توهین کنن؟ توهین ایشون بسیار زننده تر بوده و مشکل اساسیش اینجاس که شخص مورد توهین شاه سابق کشور بوده.. اینکه الان شاهنشاهی ساسانی نابود شده دلیل بر این نیست که احترام شاهنشاهان رو پایمال کنیم. اینجوری می خواید فرهنگ ایران رو درست کنید؟ توهین به شاهنشاهان ایران، دوستی با عرب ها و واردات دموکراسی امریکایی به ایران؟
چنانچه ایشون بپذیرن توهین نا به جایی به شاهنشاه ایران کردن و پوزش بخواهند من نیز از ایشان پوزش می خواهم.

درود دوستان مگر یزدگرد پادشاهی نبود که با جان و دل با تازیان جنگید؟ آیا نوشته های فردوسی در مورد یزدگرد را به یاد ندارید؟
کامبیز تو که جانبداری می کنی نظر خودت چیست؟؟ آیا اگر کسی بگوید علی هم در مقابل معاویه به مردمش التماس کرد به او سرباز بدهدند ، ندادند به شما بر نمی خورد؟ آیا اگر بگویند حسن بن علی به مردم التماس کرد در مقابل معاویه سرباز بگیرد و مردم قبول نکردند و ناچار پیمان صلح بست و با معاویه بیعت کرد، به شما بر نمی خورد؟؟

@king_yazdgerd3
من برای شاهانی چون یزدگرد به همون اندازهء شما احترام قائلم ،اما این دلیل نمی شه که بدیگران چون مثل من فکر نمی کنن توهین کنم. گستاخ ،بی شرم ،نادان خواندن یکی از دید من توهین به اون شخص هست. این یک فروم دربارهء یک بازی. اگر شما در فروم دیگه ای اینجوری برخورد کنید ،بلافاصله اخراج Ban می شدید. شما باید به افرادی که اینجا هستن احترام بگذاری ،ولو اینکه که یکسره مخالف شما باشن.

بنابراین برای آخرین بار می گم ،شما باید پستتون رو پاک/ویرایش کنی و برخورد و لحن گفتارتون رو هم اصلاح کنین ،وگرنه من اینرو به مسئول سایت Administrator گزارس می کنم.
درضمن کسی که باید پوزش بخواد شما هستی ،نه cyrusempire

~Pzt_Kami~

درود
این کار درست نیست کامبیز
شما نباید این کار رو بکنی چون او از کشورش دفاع کرد نباید تفرقه بندازیم بین خودمان.
cyrus empire نباید به یزدگرد توهین می کرد
بهتره که همین جا حلش کنیم... می فهمید که چی می گم...........

@king_yazdgerd3
من برای شاهانی چون یزدگرد به همون اندازهء شما احترام قائلم ،اما این دلیل نمی شه که بدیگران چون مثل من فکر نمی کنن توهین کنم. گستاخ ،بی شرم ،نادان خواندن یکی از دید من توهین به اون شخص هست. این یک فروم دربارهء یک بازی. اگر شما در فروم دیگه ای اینجوری برخورد کنید ،بلافاصله اخراج Ban می شدید. شما باید به افرادی که اینجا هستن احترام بگذاری ،ولو اینکه که یکسره مخالف شما باشن.

بنابراین برای آخرین بار می گم ،شما باید پستتون رو پاک/ویرایش کنی و برخورد و لحن گفتارتون رو هم اصلاح کنین ،وگرنه من اینرو به مسئول سایت Administrator گزارس می کنم.
درضمن کسی که باید پوزش بخواد شما هستی ،نه cyrusempire

~Pzt_Kami~

درود... من با جانبازان ساسانی از آن سرباز گمنام جانباز در قادسیه تا شاهنشاه یزدگرد سوم پیمانی بسته ام و هرگز قادر ب تحمل توهین به ایشان نیستم... آن هم از سوی کسی که خود را میهن پرست می داند. در ضمن من نگفتم cyrusempire از من عذر خواهی کنن!! من گفتم این کاربر بخاطر توهین خود به شاهنشاه ایران که یک نماد مقدس میهنی است باید عذر خواهی کنند... در چنین صورتی من هم از ایشان پوزش می خوام...
شما هم می تونید برید به مسئول سایت گزارش بدید... برید به آدمین بگید کاربری از شرف شاهنشاه خود دفاع کرده و باید بن بشه... بن بشم بهتر از اینه که در مقابل خرد شدن احترام شاهنشاه ایران ساکت بمونم...
بدرود

نوشته شده توسط khosro-parviz:
خوب یزدگرد هم دلایل قانع کننده ای دارد... باید بر میهن پرستی او آفرین گفت.
دلایل خوبی داره که به دیگران توهین کنه؟!؟!
EBII داستانش چیست؟
این همون Europa Barbarorum هست ،اما برای Medieval2:TW

دلایل خوبی داره که به دیگران توهین کنه؟!؟! این همون Europa Barbarorum هست ،اما برای Medieval2:TW

آیا ایشون دلیل قانع کننده ای برای توهین به یزدگرد سوم دارن؟
دلیل من رو که گفتم... دفاع از شاهنشاه جانباز ایران؟
اما ایشون دلیل محکم ندارن...
پس اگه بازم این مورد ها پیش بیاد همین رفتار رو از من می بینید چه تو این فروم چه تو فروم های دیگه
بدرود

درود کامبیز
من invasio barbarorum رو می خوام دانلود کنم باید پچ 1.6 رو برای BI بگیرم قبلش؟ اگه میشه لیست کامل چیزهایی رو که قبلش باید نصب کنم بنویس
سپاسگزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or