Heart Broken
کاربر سایت
اتفاقاً لیان جان به نظر من داستان واقع گرایانه و قابل لمس سری RE خیلی تو موفقیتش تأثیر گذار بوده، داستانی که به دور از واقعیت نیست! تصورش رو بکن شاید واقعاً روزی همچین اتفاقی بیفته! این خودش سهم بزرگی تو القای ترس داره. به عنوان مثال فیلمی مثل paranormal activity خیلی رو مخاطب خودش تأثیر میگذاره چون (مثلاً) داستان یک زندگی واقعی رو به تصویر میکشه، این یعنی شاید برای شما هم اتفاق بیفتد! در صورتی که تخیل اسمش روشه: تخیل. خیلی سخت انسان باور میکنه که داستانهای خیالی و به دور از منطق روزی حقیقت پیدا کنند!I Love U اسفندیار...
بچه ها من با داستان واقع گرایانه موافق نیستم... البته فقط یه نظره. نمیگم که داستان خیلی فانتزی و تخیلی باشه... اما خیلی واقع گرایانه زیاد مزه نمیده.
هم میتونه چند انتخابی باشه هم نه! در صورتی که ما مهمترین عامل رو در نظر بگیریم فقط حق یک انتخاب داریم. در صورتی که از نظر من بها دادن به همه این گزینهها عامل موفقیت سریای مثل RE هست.منم همینو میگم دیگه ولی افشین قبول نمیکنه. منم میگم یا باید همه گزینه ها باشه یا اینکه تعداد رو مجدود تر کنیم که به قول خود افشین فقط المان های اصلی باشن.