بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام بر دوستان گرامی. میبینم که فعلا سر گرم ORC هستین.
درسته که این بازی به مزاجه کلاسیک باز ها خوش نمیاد و درسته که دارن یک سری اتفاقا که شاید اصلا نیوفتاده بوده رو میکنن تو پاچمون ولی اولا این بازی یک اسپین آف بیشتر نیست ثانیا به قول افشین این بازی خیلی بیشتر جنبه فان داره تا سری کلاسیکش. چرا؟ چون اینا میخوان از همه ی پتانسیل بازار استفاده کنن. یعنی الان بازیه آنلاین رو بورسه. حالا شما فرض کنید یک بازی با اسم دهن پرکن رزیدنت اویل بیاد و بخش آنلاینه خفنی هم براش بزاره. خب معلومه که همه واسه یکبار هم که شده میرن سمتش ببینن چیه ولی اگه یک رزیدنت اویل با سبک کلاسیک بیاد بیرون همه نمیرن سمتش فقط فنهای قدیمی میرن سمتش و اگه تبلیقاته زیادی داشته باشه(هایپ اگه اشتباه نکنم) یه ذره طرفدار دیگه هم جمع میکنه.
در کل سعی کنید که خودتون رو واسه این بازی ناراحت نکنید چون دیگه بازی ساخته شده و دو ماه دیگه میادش.
من خودم به شخصه طرفدار سری کلاسیکش هستم ولی از جنبه ی فان و اکشن بازی هم بدم نمیاد.
دوشنبه هفته بعد امتحانام تموم میشه:d

افشین نظر سنجی خوبه. خودت ردیفش کن :دی البته گزینه‌های نظرسنجی کلی باشن تا بشه روی جزئیاتش بحص کرد. مثلا گزینه‌ها اینا باشن ...

محیط
B.O.W
موزیک‌ها

بعدش روی تک تک اینا بحث کنیم. نهایتا هم روی تغیی و تحولاتی که در طول سری رخ داده حرف بزنیم.

1- فضای تاریک بازی و بازی در شب 2- صدا گذاری بازی 3- وجود زامبی ها 4- کمبود مهمات 5 - نبود پرتنر و احساس تنهایی در بازی 6- موزیک متن بازی 7- مرحله ای نبودن بازی و پیوسته بودن اون فعلا همینا یادم میاد.

افشین جان طرحت برای یک نظر سنجی جدید عالیه، امیدوارم بچه‌های دیگه هم همکاری کنند. واقعاً چه چیزی باعث شده که سری رزیدنت اویل وحشت‌ناک به نظر برسه؟

1- داستان واقع گرایانه و قابل لمس و روایت قابل قبول آن.
2- طراحی محیط آشفته و ویران و جو سنگین.
3- وجود زامبی‌ها و هیولاهای غیر منطقی.
4- صداگذاری و طراحی موسیقی عالی و متناسب با هر محیط.
5- جوسازی مناسب و استفاده مناسب از عناصر محیطی برای شوکه کردن مخاطب.
6- تنهایی کاراکتر و ضعف آن در برابر جریانات در حال اتفاق.

نظر سنجی که افشین گفت خوبه.ولی به نظرم فعلا شخصیت اصلی RE6 در اولویته.نظر سنجی افشین رو همیشه میشه گذاشت.

احد با این نظر سنجی موافقت نکرد البته دلایل خودش رو داره من نمیدونم چرا؟!
نظر افشین هم خوبه، میشه مدت‌ها روش بحث کرد، ولی در مورد کاراکتر قسمت ششم چه بحثی میشه کرد؟:d
بچه‌ها تاپیک 6000تا رو هم رد کرد:victory: (فقط 5900 تاش اسپم‌های خودم بود:d)
کلاً ببخشید اسپم دادم!:sorry:

افشین نظر سنجی خوبه. خودت ردیفش کن :دی البته گزینه‌های نظرسنجی کلی باشن تا بشه روی جزئیاتش بحص کرد. مثلا گزینه‌ها اینا باشن ...

محیط
B.O.W
موزیک‌ها

بعدش روی تک تک اینا بحث کنیم. نهایتا هم روی تغیی و تحولاتی که در طول سری رخ داده حرف بزنیم.

سلام به همگی
خب از تمام صحبت این برمیاد اکه این نظرسنجی موافق هاش بیشتر گرچه نیما هم دوس داره شخصیت شماره 6 رو بزاریم که خوب بچه ها گفتن دلیلش چیه که نمیشه
ازینا که بگذریم فک می کنم در مجموع نظرسنجی به این صورت باشه خوبه

مهمترین المان وحشت در سری بازی های رزیدنت ایول کدام است؟؟؟

1- محیط و اتمسفر

2- دشمنان و B.O.W ها

3- موزیکِ دارک امبینت و صدا گذاری

4 - تنهایی کاراکتر بازی

5- داستان واقع گرایانه
----------------------------------
هر تغییری یا گزینه جدید که نیاز بگید

احد جان اگر تونستی خودت بزار چون من الان باید برم سر کار شاید نرسم

سلام به همگی
خب از تمام صحبت این برمیاد اکه این نظرسنجی موافق هاش بیشتر گرچه نیما هم دوس داره شخصیت شماره 6 رو بزاریم که خوب بچه ها گفتن دلیلش چیه که نمیشه
ازینا که بگذریم فک می کنم در مجموع نظرسنجی به این صورت باشه خوبه

مهمترین المان وحشت در سری بازی های رزیدنت ایول کدام است؟؟؟

1- محیط و اتمسفر

2- دشمنان و B.O.W ها

3- موزیکِ دارک امبینت و صدا گذاری

4 - تنهایی کاراکتر بازی

5- داستان واقع گرایانه
----------------------------------
هر تغییری یا گزینه جدید که نیاز بگید

احد جان اگر تونستی خودت بزار چون من الان باید برم سر کار شاید نرسم

عالیه فقط باید کمبود مهمات رو هم حتما اضافش کنی افشین. واسه اینکه وقتی مهمات کم داشته باشی همیشه از این میترسی که باید مهماتتتو نگه داری و تو مصرفش صرفه جویی کنی و این خودش باعث ترس بیشتر در بازی میشه و گر نه مهماتت که زیاد باشه احساس ترس زیادی نمیکنی چون احتمال زنده موندن خیلی بالا میره. =d>8->

آخرین ویرایش:
افشین متحرک یا ثابت بودن دوربین رو هم لحاظ کن. چون توی سری هایی که دوربینش ثابت بود آدم از پاگرد راهپله ها یا دوراهی ها یا هرجایی که پشتش معلوم نبود و یا تغییر دوربین نیاز داشت میترسه که چی اون ورش قرار داره.( البته نمیدونم دوربین جزء هیچ کدوم از گزینه هایی که گفتی میشه یا نه) ولی اگه نیست که به نظر من المانه مهمی هست.

عالیه فقط باید کمبود مهمات رو هم حتما اضافش کنی افشین. واسه اینکه وقتی مهمات کم داشته باشی همیشه از این میترسی که باید مهماتتتو نگه داری و تو مصرفش صرفه جویی کنی و این خودش باعث ترس بیشتر در بازی میشه و گر نه مهماتت که زیاد باشه احساس ترس زیادی نمیکنی چون احتمال زنده موندن خیلی بالا میره. =d>8->

افشین متحرک یا ثابت بودن دوربین رو هم لحاظ کن. چون توی سری هایی که دوربینش ثابت بود آدم از پاگرد راهپله ها یا دوراهی ها یا هرجایی که پشتش معلوم نبود و یا تغییر دوربین نیاز داشت میترسه که چی اون ورش قرار داره.( البته نمیدونم دوربین جزء هیچ کدوم از گزینه هایی که گفتی میشه یا نه) ولی اگه نیست که به نظر من المانه مهمی هست.

بچه ها موارد خوبی رو گفتین ولی این موارد به تنهایی نمی تونن یه بازی رو پر از اضطراب و وحشت کنن
باید گزینه ای رو بگین که اینا توش بگنجه و بتونه یک المان و یک اصل باشه تا بتونه بازی رو به تنهایی وحشتناک کنه

بچه ها موارد خوبی رو گفتین ولی این موارد به تنهایی نمی تونن یه بازی رو پر از اضطراب و وحشت کنن
باید گزینه ای رو بگین که اینا توش بگنجه و بتونه یک المان و یک اصل باشه تا بتونه بازی رو به تنهایی وحشتناک کنه

خب اگه اينجوري باشه افشين جان خيلي بازي ها داستان واقع گرايانه دارن يا خيلي بازيها كركترشون تنهان پس ديگه ترسناك هستند ؟ پس اين دو مورد هم به تنهايي اصلا نميتونه يه بازي رو ترسناك جلوه بده. يه مثال ميزنم فرض كن داستان رزيدنت اويل اصلا ربطي به زامبي و اين چيزا نداشت ولي داستان واقع گرايانه ي داشت . اين باعث ترسناك بودن بازي ميشه ؟ يا مثلا فقط كركتر تنها بود ولي داستان ربطي به زامبي و اين چبزا نداشت! پس اينا هم به تنهايي يه المان براي ترسناك جلوه دادن بازي محسوب نميشن اگه اينطوري كه ميگي حساب كنيم.

آخرین ویرایش:
بچه ها فقط یه چیزی...
آخه تمام گزینه هایی که گفتید به نوعی از فاکتورهای وحشت به حساب میان...

من میگم حداقل نظرسنجی رو MultiChoice کنید...

پس گزينه هاي نظر سنجي رو بزاريد 1 - داستان 2 - اتمسفر 3- B.O.W چون اتمسفر شامل موزيك و اينام ميشه ديگه تقريبا اگر هم نه كه پس بايد همه ي گزينه ها رو بزاريد.

پس گزينه هاي نظر سنجي رو بزاريد 1 - داستان 2 - اتمسفر 3- B.O.W چون اتمسفر شامل موزيك و اينام ميشه ديگه تقريبا اگر هم نه كه پس بايد همه ي گزينه ها رو بزاريد.

ولی من میگم که گزینه ها رو هرچی بیشتر کنید بهتره. بیشتر میشه بحث کرد.
لیون راست میگه افشین. نظر سنجی رو مالتی چویس بزارید.
آقا اگه کسی گزینه ی دیگه ای به نظرش نمیرسه نظر سنجی رو بزارید دیگه;;)

I Love U اسفندیار...
;)
بچه ها من با داستان واقع گرایانه موافق نیستم... البته فقط یه نظره. نمیگم که داستان خیلی فانتزی و تخیلی باشه... اما خیلی واقع گرایانه زیاد مزه نمیده.

ولی من میگم که گزینه ها رو هرچی بیشتر کنید بهتره. بیشتر میشه بحث کرد.
آقا اگه کسی گزینه ی دیگه ای به نظرش نمیرسه نظر سنجی رو بزارید دیگه;;)

منم همینو میگم دیگه ولی افشین قبول نمیکنه. منم میگم یا باید همه گزینه ها باشه یا اینکه تعداد رو مجدود تر کنیم که به قول خود افشین فقط المان های اصلی باشن.

بچه ها بیایید فعلا راجع به اینا بحث نکنیم و نظر ندیم تا نظر سنجی رو بزارن. اگه الان همه حرفاتونو بزنید واسه نظر سنجی چیزی نمی مونه هااا!!!!!:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or