بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

I Love U اسفندیار...
;)
بچه ها من با داستان واقع گرایانه موافق نیستم... البته فقط یه نظره. نمیگم که داستان خیلی فانتزی و تخیلی باشه... اما خیلی واقع گرایانه زیاد مزه نمیده.
اتفاقاً لیان جان به نظر من داستان واقع گرایانه و قابل لمس سری RE خیلی تو موفقیتش تأثیر گذار بوده، داستانی که به دور از واقعیت نیست! تصورش رو بکن شاید واقعاً روزی همچین اتفاقی بیفته! این خودش سهم بزرگی تو القای ترس داره. به عنوان مثال فیلمی مثل paranormal activity خیلی رو مخاطب خودش تأثیر میگذاره چون (مثلاً) داستان یک زندگی واقعی رو به تصویر میکشه، این یعنی شاید برای شما هم اتفاق بیفتد! در صورتی که تخیل اسمش روشه: تخیل. خیلی سخت انسان باور میکنه که داستان‌های خیالی و به دور از منطق روزی حقیقت پیدا کنند!

منم همینو میگم دیگه ولی افشین قبول نمیکنه. منم میگم یا باید همه گزینه ها باشه یا اینکه تعداد رو مجدود تر کنیم که به قول خود افشین فقط المان های اصلی باشن.
هم میتونه چند انتخابی باشه هم نه! در صورتی که ما مهم‌ترین عامل رو در نظر بگیریم فقط حق یک انتخاب داریم. در صورتی که از نظر من بها دادن به همه این گزینه‌ها عامل موفقیت سری‌ای مثل RE هست.

اتفاقاً لیان جان به نظر من داستان واقع گرایانه و قابل لمس سری RE خیلی تو موفقیتش تأثیر گذار بوده، داستانی که به دور از واقعیت نیست! تصورش رو بکن شاید واقعاً روزی همچین اتفاقی بیفته! این خودش سهم بزرگی تو القای ترس داره. به عنوان مثال فیلمی مثل paranormal activity خیلی رو مخاطب خودش تأثیر میگذاره چون (مثلاً) داستان یک زندگی واقعی رو به تصویر میکشه، این یعنی شاید برای شما هم اتفاق بیفتد! در صورتی که تخیل اسمش روشه: تخیل. خیلی سخت انسان باور میکنه که داستان‌های خیالی و به دور از منطق روزی حقیقت پیدا کنند!

هم میتونه چند انتخابی باشه هم نه! در صورتی که ما مهم‌ترین عامل رو در نظر بگیریم فقط حق یک انتخاب داریم. در صورتی که از نظر من بها دادن به همه این گزینه‌ها عامل موفقیت سری‌ای مثل RE هست.

کمبود مهمات هم مهمه خیلی هم مهمه من از شما اویل باز ها ها تعجب میکنم که در این مورد نظری ندارید !

کمبود مهمات هم مهمه خیلی هم مهمه من از شما اویل باز ها ها تعجب میکنم که در این مورد نظری ندارید !
کی میگه که نیست؟ خیلی هم مهمه. مخصوصاً تو رزیدنت اویل 1 (ریمیک)! وقتی با کریس بازی میکردی تازه قدر این نعمت(مهمات) رو می‌فهمیدی! وای چه وحشتی داشت! فقط با یک نایف با یک گله زامبی روبه‌رو میشدی! البته فکر کنم نسخه‌های دوم و سوم زیاد روی این مورد مانور نداده بودند!
ولی حالا حمید جان یک نکته: این مورد رو میشه با استفاده از یک ترینر یا کد تقلب ویا یک امتیاز بازی دور زد ولی موارد دیگه به همین راحتی دور زده نمی‌شند!:d مثلاً میخوای داستان واقع گرایانه رو با ترینر دور بزنی؟ یا طراحی محیط رو... .
حالا یک اعترافی بکنم، خودم بعد از گرفتن کلت بی نهایت تو ریمیک دیگه هیچ ترسی از این لحاظ نداشتم ولی هنوز هم صدای گاه و بی گاه رعد و برق و یا نعره یک هانتر بدنم رو می‌لرزوند! راهروی طبقه پایینی عمارت اسپنسر رو که یادتون هست؟:d یعنی دیوانه کردند منو با این طراحی. هیچ وقت کلم رو ننداختم پایین تا با سرعت از جلوی شیشه‌ها عبور کنم، چون همیشه میترسیدم با حمله یک سگ غافلگیر بشم... پس موارد مهمتری هم هست.

آخرین ویرایش:
خب اگه اينجوري باشه افشين جان خيلي بازي ها داستان واقع گرايانه دارن يا خيلي بازيها كركترشون تنهان پس ديگه ترسناك هستند ؟ پس اين دو مورد هم به تنهايي اصلا نميتونه يه بازي رو ترسناك جلوه بده. يه مثال ميزنم فرض كن داستان رزيدنت اويل اصلا ربطي به زامبي و اين چيزا نداشت ولي داستان واقع گرايانه ي داشت . اين باعث ترسناك بودن بازي ميشه ؟ يا مثلا فقط كركتر تنها بود ولي داستان ربطي به زامبي و اين چبزا نداشت! پس اينا هم به تنهايي يه المان براي ترسناك جلوه دادن بازي محسوب نميشن اگه اينطوري كه ميگي حساب كنيم.

پس گزينه هاي نظر سنجي رو بزاريد 1 - داستان 2 - اتمسفر 3- B.O.W چون اتمسفر شامل موزيك و اينام ميشه ديگه تقريبا اگر هم نه كه پس بايد همه ي گزينه ها رو بزاريد.

حمید جان منظورم این بود که بازی استدلال علمی یا واقعی داشته باشه
خوب مثلا بازی مث سایلنت هیل توضیح علمی نداره که منظورم sci fi بودن بود
موزیک کلا بحثش از محیط جداست اگه بخوای موزیک رو جزئی از محیط حساب کنی دیگه باید کل بازی رو محیط حساب کنی چون زامبی ها هم تو محیط هستن داستان هم تو اون محیط میگذره و....

ولی من میگم که گزینه ها رو هرچی بیشتر کنید بهتره. بیشتر میشه بحث کرد.
لیون راست میگه افشین. نظر سنجی رو مالتی چویس بزارید.
آقا اگه کسی گزینه ی دیگه ای به نظرش نمیرسه نظر سنجی رو بزارید دیگه;;)

نه مالتی چویس نتیجه ای به ما نمیده
ما دنبال مهمترین هستیم تا کم اهمیت ترین
اینجوری رای ها غیر قابل استناد میشه

منم همینو میگم دیگه ولی افشین قبول نمیکنه. منم میگم یا باید همه گزینه ها باشه یا اینکه تعداد رو مجدود تر کنیم که به قول خود افشین فقط المان های اصلی باشن.

بزار من ایول حرف بزنم بعد بیا بگو من قبول نمی کنم :دی خو

کی قبول نداره خیلی هم قبول دارم فقط می گم یه گزینه کامل تر بگو که اینم شاملش بشه

کی میگه که نیست؟ خیلی هم مهمه. مخصوصاً تو رزیدنت اویل 1 (ریمیک)! وقتی با کریس بازی میکردی تازه قدر این نعمت(مهمات) رو می‌فهمیدی! وای چه وحشتی داشت! فقط با یک نایف با یک گله زامبی روبه‌رو میشدی! البته فکر کنم نسخه‌های دوم و سوم زیاد روی این مورد مانور نداده بودند!
ولی حالا حمید جان یک نکته: این مورد رو میشه با استفاده از یک ترینر یا کد تقلب ویا یک امتیاز بازی دور زد ولی موارد دیگه به همین راحتی دور زده نمی‌شند!:d مثلاً میخوای داستان واقع گرایانه رو با ترینر دور بزنی؟ یا طراحی محیط رو... .
حالا یک اعترافی بکنم، خودم بعد از گرفتم کلت بی نهایت تو ریمیک دیگه هیچ ترسی از این لحاظ نداشتم ولی هنوز هم صدای گاه و بی گاه رعد و برق و یا نعره یک هانتر بدنم رو می‌لرزوند!
نکته خوبی رو اشاره کردی

خوب می تونیم گیم پلی دشوار رو به عنوان یه گزینه اضافه کنیم نظرتون چیه؟؟؟

حمید جان منظورم این بود که بازی استدلال علمی یا واقعی داشته باشه
خوب مثلا بازی مث سایلنت هیل توضیح علمی نداره که منظورم sci fi بودن بود
موزیک کلا بحثش از محیط جداست اگه بخوای موزیک رو جزئی از محیط حساب کنی دیگه باید کل بازی رو محیط حساب کنی چون زامبی ها هم تو محیط هستن داستان هم تو اون محیط میگذره و....

نگرفتم منظورتو الانم :d

کی قبول نداره خیلی هم قبول دارم فقط می گم یه گزینه کامل تر بگو که اینم شاملش بشه

نمیدونم خب چی بگم ! :-??

حتما ببینید!

http://forum.bazicenter.com/thread55683/

چه جالب.همین جمعه برگزار میشه؟حمید جان،قربون دستت.خبرهاش رو به طور دقیق بذار.البته من بیشتر منتظر دامناشن با حضور ربکا چیمبرز و بیلی کوئن هستم تا رزیدنت اویل 6!
نظرسنجی هم خوبه.ولی تابلویه که مهم ترین عامل ترس و وحشت محیط است.مخصوصا اگه توی یک عمارت باشه.در درجه ی دوم هم صحنه های غیر منتظره و غافلگیرکننده که حتما باید به گزینه ها اضافه بشه.نمونه ی بارزش هم رزیدنت اویل 1 (هم نسخه ی قدیمی و هم ریمیک) و رزیدنت اویل 2!واقع گرایی داستان هم گرچه بسیار خوبه.ولی به نظر من ربطی به ترسناکی نداره.اتفاقا هر چی تخیلی تر باشه ترسناکتر میشه!گرچه من شخصا حاضرم که واقعی باشه،ولی ترسناک نباشه!

چه جالب.همین جمعه برگزار میشه؟حمید جان،قربون دستت.خبرهاش رو به طور دقیق بذار.البته من بیشتر منتظر دامناشن با حضور ربکا چیمبرز و بیلی کوئن هستم تا رزیدنت اویل 6!

آها حالا فهمیدم منظورتو باشه حتما. البته من ژاپنی بلد نیستم ولی باشه.:d

http://ustre.am/jZnU

qqel34ynh8bey2u6054l.jpg

یک بار گفتم، حالا دوباره میگم:
1- داستان واقع گرایانه
2- طراحی محیط آشفته و ویران و جو سنگین.
3- وجود زامبی‌ها و هیولاهای غیر منطقی.
4- صداگذاری و طراحی موسیقی عالی و متناسب با هر محیط.
5- جوسازی مناسب و استفاده مناسب از عناصر محیطی برای شوکه کردن مخاطب.
6- تنهایی کاراکتر و ضعف آن در برابر جریانات در حال اتفاق و کمبود مهمات.

حالا اگر گزینه‌ها به نظرت طولانیه تو چندتای دیگه خرد کن.

Full Support :x

اصلا اگه همین گزینه هارو نزاری افشین من رای نمیــــــــــــــــــدم :))

من رای نمیدم بعنوان یکی از بزرگترین فن های رزیدنت اویل میگم نظر سنجی کامل نیست.

آخرین ویرایش:
بچه های جای اینکه یه جمله مرکب ده متری بنویسید گزینه کوتاه و مختصر که اون بالا جا بشه بگید همین

یک بار گفتم، حالا دوباره میگم:
1- داستان واقع گرایانه
2- طراحی محیط آشفته و ویران و جو سنگین.
3- وجود زامبی‌ها و هیولاهای غیر منطقی.
4- صداگذاری و طراحی موسیقی عالی و متناسب با هر محیط.
5- جوسازی مناسب و استفاده مناسب از عناصر محیطی برای شوکه کردن مخاطب.
6- تنهایی کاراکتر و ضعف آن در برابر جریانات در حال اتفاق و کمبود مهمات.

حالا اگر گزینه‌ها به نظرت طولانیه تو چندتای دیگه خرد کن.

قبلا گفته بودم بازم میگم:رزیدنت اویل تنها در صورتیکه برگرده توی عمارت،احیا میشه!درمورد این مسئله اصلا شک ندارم!میتونید برید یه باز از1تا5 بازی کنید تا ببینید که از 2 به بعد رو به افول رفت و تنها توی ورنیکا کمی خودشو نشون داد!بنابراین به گزینه ی1 رای دادم!
من ریمیک رو چندین بار بازی کردم ولی بعد که بادقت فکر کردم دیدم ریمیک هم به اندازه ی1 ترسناک و جذاب نیست!1 تکرار نشدنیه:x

خُب راستش، اقرار می کنم که حرفت درسته. می دونی علاقه ی بیش از حد من به تخیل و فانتزی باعث شد که اینو بگم... چون RE هم محبوبترین بازیمه...
;)
"ولی من شدیداً ایمان دارم که تخیل و فانتزی، برای من واقعیته و نقطه مقابلش، این واقعیتی که جلوی چشم ماست، تخیلی مزخرف بیش نیست..."

---------- نوشته در 09:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 AM ارسال شده بود ----------

آره، شدیداً تایید میشه...
ولی به قول یکی از دوستان... یه ذره درست مصرف کنیم مهمات رو، آخر بازی کلی مهمات داریم...
;)
"پیام های بازرگانی"

---------- نوشته در 09:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 AM ارسال شده بود ----------

خوب می تونیم گیم پلی دشوار رو به عنوان یه گزینه اضافه کنیم نظرتون چیه؟؟؟
اوه اوه اوه...
Hard Core بازی تو RE... محشره....

---------- نوشته در 09:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 AM ارسال شده بود ----------

قبلا گفته بودم بازم میگم:رزیدنت اویل تنها در صورتیکه برگرده توی عمارت،احیا میشه!
عمارت که پوکید و رفت... حالا چه کار کنیم...
خودمون بریزیم توش درستش کنیم...؟
;)

---------- نوشته در 09:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 AM ارسال شده بود ----------

من ریمیک رو چندین بار بازی کردم ولی بعد که بادقت فکر کردم دیدم ریمیک هم به اندازه ی1 ترسناک و جذاب نیست!1 تکرار نشدنیه:x
منم از وقتی که بازی کردم این Remake لعنتی رو به همین نتیجه رسیدم...

---------- نوشته در 09:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 AM ارسال شده بود ----------

راستی من به گزینه محیط و اتمسفر رای دادم...
دوست داشتم به داستان رای بدم... چون هیچ چیزی مثل یه داستان قوی نمیتونه تاثیر گذار باشه... حالا تو هر مقوله ای ولی این واژه ی واقع گرایانه نذاشت...

نظرسنجی عوض شد !
احد فک کنم زحمتشو کشید
خوب من هنوز رای ندادم دلم می خواد اول بحث کنیم بعدا رای بدم
ببینید بچه ها من بین سه مورد گیر کردم اولیش محیط بازی و بعد دشمن های بازی و بعد موزیک
مورد اول به نظرم نمی تونه مورد دوم و سوم رو کنار بزنه
مثلا فرض کنید محیط ما اصلا ترسناک نباشه مثلا یه مهدکودک که تمام رنگ آمیزیش صورتی باشه و پر از بچه های شاد :دی
خب حالا بر فرض مثال یک عدد زامبی وحشی رو ما وارد این محیط می کنیم در لحظه همه چیز پر از وحشت و خشونت میشه
ینی منظورم اینه به جز محیط های غیر از عمارت و جنگل بقیه محیط ها به واسطه زامبی ها و bow ها ترسناک میشن
ولی خوب بحث موزیک داک امبینت از اینها جداس
این دوتا لینک برای کسانی که اطلاعاتی در مورد این سبک ندارن

موسیقی امبینت - ویکی‌پدیا

Dark ambient - Wikipedia, the free encyclopedia

خوب ن آهنگ ها رو حتما دانلود کنید و گوش کنید به تنهایی می تونه شما رو بترسونه حتی اگه روی بازی قرار نگیره
اگه شما توی بازی توی یه محیطی که نه امارت و نه زامبی و موجود دیگه ای توش هست این موزیک رو پخش کنید خود به خود بازی کن وحشت می کنه

Dark Ambient.rar

حتما دانلود کنید 2 تا آهنگ از رزیدنت ایول و 2 تا از سایلنت هیل و 2 تا ترک جدید هم هست که فک کنم این دوتا به خوبی منظور منو برسونه
اگه می تونید با صدای بلند گوش کنید

ممنون از پیگیری افشین جان و احد عزیز برای تغییر نظر سنجی.
خوب افشین جان تمامی نظراتت رو قبول دارم ولی به نظرم محیط تأثیر گذارتر میتونه باشه و ریشه‌ای تره. البته نه به این معنا که دو مورد دیگه‌ای که ذکر کردی تأثیر چندانی نداره. موسیقی مناسب متن بسیار تو روحیه مخاطب تأثیر میگذاره ولی این موسیقی تأثیر گذار هم باز ریشه در طراحی فضا و اتمسفر مناسب داره. به نظر من اگر موسیقی در محیط مناسب پخش بشه تا چندین برابر تأثیر گذاریه بیشتری داره. مثلاً اگر همین ترکی رو که شما بهش اشاره داشتی، تو یک محیط شلوغ و پر رفت و آمد گوش بدیم کمترین تأثیر رو روی ما میگذاره، حالا اگر شرایط محیطی رو برای گوش دادن این موسقی فراهم کنیم مطمئناً بیشتر تحت تأثیر قرار میگیریم.
اما در مورد دشمنان، بستگی به طراحی دشمنان و نحوه استفاده از اونها داره. مثلاً شما بازی‌ای مثل DEAD RISING یا همین ORC رو در نظر بگیر. واقعاً دشمنان بازی یا زامبی‌ها ترسی رو به شما القا می‌کنند؟
حالا یک مثال میزنم: نمسیس، برای چی اینقدر این موجود وحشت ناک به نظر میرسه؟ چون در کنار طراحی مناسب ظاهر، استفاده درستی ازش کردند. در بدترین شرایط که حتی فکرش رو هم نمیکنید این غول بی شاخ و دم در برابر شما ظاهر میشه که البته اینجا طراحی محیط هم تأثیر گذاره. فرار کردن از دست نمسیس در کوچه‌های تنگ و تاریک!
و اما در مورد طراحی محیط، به غیر از اون مثالی رو که از عمارت اسپنسر(تو پست قبلی) براتون آوردم، شما یک راهروی تاریک رو در نظر بگیرید که سرتاسرش پنجره‌های بدون شیشه هست که البته این پنجره‌ها به وسیله تخته‌های چوبی بسته شده. حالا حتی اگر شما با اسپیکر خاموش هم بازی رو ادامه بدید، سعی می‌کنید با احتیاط کامل از این راهرو رد بشید. تصور کنید در میانه راه دست یک زامبی از پنجره بیرون بیاد و لباس شما رو بگیره حتی بدون تأثیر صداگذاری و موسیقی مناسب هم، این صحنه شکه کنندست.
به نظر من عامل موفقیت و محبویت سبک غربی وحشت در بین گیمرها هم همین اهمیت دادن به طراحی محیط باشه.

Wowwww
چقدر خوشحالم که دوباره بحث های تُپُل داره پا می گیره...
;)
راستش بچه ها... من در ابتدا با یه داستان گیرا، قوی و قرص و محکم بیشتر حال میکنم تا بقیه چیزا... اگه داستان، پیچ و خم های زیادی داشته باشه و بتونه جزییات زیادی رو در عین سادگی بیان کنه، می تونه خیلی موفق باشه...
اما مهمترین مسئله همون محیطه... چرا؟ چون همه چیز تاثیر پذیر از محیط هست و هیچ چیزی نمی تونه تاثیر به سزایی رو محیط بذاره. مثال افشین کاملاً درست بود... اصولاً موارد ناسازگار به این دلیل تو ذوق می زنن که تو یه محیط نامربوط قرار داده میشن...
بقیه موارد هم نقش خودشون رو به موقع و به جا ایفا می کنند ولی در Levelهای پایین تر...

در همه ی بازی های ترسناک ابتدا جو ومحیط بازی اهمیت دارد وبعد داستان بازی.که فکر کنم رزیدنت اویل 1و2و3 به خوبی این محیط و داستان را ساخته بود. خودم به محیط و اتمسفر بازی رای دادم اخه هیچ وقت محیط وجو راکون سیتی یادم نمی رود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or