کپکام برای پخش کردن مراسم سالگرد رزیدنت اویل بصورت زنده در سراسر جهان آماده میشود

hmd2009

کاربر سایت
381462_342496789103315_153137754705887_1318814_1967555484_n.jpg

درود

پانزدهمین سالگرد رزیدنت اویل در سال 2011 تموم شد اما به نظر میرسه کپکام از جشن گرفتن هرگز خسته نمیشه. کپکام این جشن رو برای این فرانچایز همچنان نگه داشته تا فرصتی پیدا کنه که همزمان با این جشن رزیدنت اویل رولیشنز رو برای کنسول Nintendo 3DS لانچ کنه. این جشن همین جمعه در Shibuya در منطقه ای از توکیو برگزار خواهد شد و کپکام برای کسانی که نمیتونند در جشن شرکت کنند این مراسم رو بصورت زنده از طریق این وبسایت カプコンちょこっと公認 ハギーのとこトンやってみよう! on USTREAM: カプコンの名物宣伝マン“ハギー”がお届けする、カプコンのゲームを中心にしたバラエティ情報番組です。ゲーム� پخش خواهد کرد این حشن در ساعت 7PM در ژاپن و 10AM در انگلستان شروع خواهد شد. اما سوال اینجاست این تبلیغات برای چی هست ؟ آیا ممکنه کپکام بخواد چیز دیگه ای رو نشون طرفدارن بده مثل رزیدنت اویل 6 .
خب همه ی اینا حدس و گمان هست . پس این جمعه همراه ما باشید اگه میخواین نمایش لانچ رزیدنت اویل رولیشنز رو ببینید که این بازی چجوری هست یا احتمالا چیزی در مورد مطلبی که در بالا گفته شد . (رزیدنت اویل 6)

Resident Evil Event To Be Streamed Online, Reveals Incoming? - NowGamer

آخرین ویرایش:
بعید میدونم کپکام به همین راحتی‌ها RE6 رو رونمایی بکنه، باید اول حسابی خون به جیگر طرفدارها بکنه تا رونمایی بهشون بچسبه! بیشتر فکر کنم رو همون رولیشنز و ORC مانور بدند. شاید هم خبرهای بیشتر از Damnation بشنویم.

بعید میدونم کپکام به همین راحتی‌ها RE6 رو رونمایی بکنه، باید اول حسابی خون به جیگر طرفدارها بکنه تا رونمایی بهشون بچسبه! بیشتر فکر کنم رو همون رولیشنز و ORC مانور بدند. شاید هم خبرهای بیشتر از Damnation بشنویم.

چون تو ژاپن هست هیچی بعید نیست علی جان. فقط باید منتظر موند ممکنه هم هست باز یه لوگو نشون بدن زیرش بنویسن رزیدنت اویل 6 E3 2012 :d

شما اینترنتو شارج کن به هر حال :d

چون تو ژاپن هست هیچی بعید نیست علی جان. فقط باید منتظر موند ممکنه هم هست باز یه لوگو نشون بدن زیرش بنویسن رزیدنت اویل 6 E3 2012 :d

شما اینترنتو شارج کن به هر حال :d
آخه کی بدش میاد؟! به شخصه با شنیدن خبری غیر فیک از RE6 کل محل رو شیرینی تر میدم.
اون که صد در صد:d

سلام!!!
حمید راست میگه.بعید نیست شاید RE6 باشه.ولی باز از یه طرف دیگه حق با علی هست.خدا کنه بگه که میخوان ریمیک 2 و3 رو بسازن!!! خدایا!!! یه عقلی به این کپکام بده!!!

آخه کی بدش میاد؟! به شخصه با شنیدن خبری غیر فیک از RE6 کل محل رو شیرینی تر میدم.
اون که صد در صد:d

هیچ کس ولی خب چون تو ژاپن هست بالاخره باز یکم احتمال داره . حداقل در مورد دمنیشن احتمالش زیادتره. من شامم میدم تازه.:d

حالا بشینید الکی شایعه درست کنید ، آخرش هم بگید مراسم چرتی بیش نبود چرا ؟
چون انتظار معرفی رزیدنت 6 رو داشتید !
بابا سالگرد هست نمایشگاه نیست که

حالا بشینید الکی شایعه درست کنید ، آخرش هم بگید مراسم چرتی بیش نبود چرا ؟
چون انتظار معرفی رزیدنت 6 رو داشتید !
بابا سالگرد هست نمایشگاه نیست که

پسرم تو خبر اینطوری گفته شده حدس و گمان هست .من هم میگم ممکنه یه اسکنی چیزی نشون بدن. منم علم غیب ندارم اصل خبر در مورد چیز دیگه ای هست. در مورد رزیدنت اویل6 که نیست در مورد لانچ رزیدنت اویل رولیشنز در ژاپن هست.

پسرم تو خبر اینطوری گفته شده حدس و گمان هست .من هم میگم ممکنه یه اسکنی چیزی نشون بدن. منم علم غیب ندارم اصل خبر در مورد چیز دیگه ای هست. در مورد رزیدنت اویل6 که نیست در مورد لانچ رزیدنت اویل رولیشنز در ژاپن هست.
عزیزم منظور من خبر شما نبود ، کلی گفتم
دستتون هم بابت خبر درد نکنه ،

حمید جان توی عکس نوشته 26 ام ولی تو نوشتی جمعه ، آخرش کدوم درسته ؟!

من که از خدامه RE6 رو معرفی کنند ، من حتی به یه عکس هم راضیم ( البته رسمیش نه از اون شایعه ها ) فقط نوشته باشه E3 2012 Resident Evil 6 ، اینطوری خیال همه ی هوادارا رو راحت میکنند

حمید جان توی عکس نوشته 26 ام ولی تو نوشتی جمعه ، آخرش کدوم درسته ؟!

من که از خدامه RE6 رو معرفی کنند ، من حتی به یه عکس هم راضیم ( البته رسمیش نه از اون شایعه ها ) فقط نوشته باشه E3 2012 Resident Evil 6 ، اینطوری خیال همه ی هوادارا رو راحت میکنند

جمعه درسته . اینم یه منبع دیگه واسه جمعه 20 تم. 26 تاریخ عرضه رسمی بازی هست تو ژاپن ولی تو چشن جمعه قراره که لانچ بشه. منظورم لانچ تریلر هست.

http://www.relyonhorror.com/latest-news/resident-evil-news/capcoms-resident-evil-15th-anniversary-event-set-to-be-streamed-live/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or