بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اگه همه موافق باشن، نظر سنجی را ریست میکنیم و چند انتخابیش میکنیم
تصمیمتون را بگیرین و به من اطلاع بدین تا درستش کنم

حمید جان خبر خاصی شده؟:d اصلاً امروز روزه RE6 هست. چپ و راست خبر این عنوان رو می‌شنویم!

نکن اینکارو با خودت حمید :biggrin1:

یه وقت دیدی ربطی به RE6 نداشت دوباره همگی مون دپرس میشیما :|

No Hope Left” ad campaign created by Capcom

میلا یوویچ راجع به اون سایت که بهروز خبرشو گذاشت تو سایت از کپکام سوال کرده. کپکام هم دیگه نتونسته به اون دروغ بگه. کار تمومه.:x

موافق-اینجوری بهتر میشه.شما ریستش کن،هر کی اومد چیزی بگه با من!!!:d

rems.jpg

آخرین ویرایش:
HA ha ha ha ha ha ha .... :|

یکی به این بگه تو رو چه به بازی RE .
برو با شوهرت ادامه ی فیلم های &*&%)&^% ^*^%)^%))%% بساز ! :|:d

فن های رزیدنت اویل که با میلا دوست بودند ازش درخواست کردند چون میبینند کپکام به اونا جواب منطقی نمیده در مورد RE6

فن های رزیدنت اویل که با میلا دوست بودند ازش درخواست کردند چون میبینند کپکام به اونا جواب منطقی نمیده در مورد RE6

البته میلا هم رفتی پرسیده بازی کی منتشر میشه :|

اونا هم اول بهش خندیدن ( همون Hahahahahaha ) بعد هم بهش گفتن محرمانه است :|

درود بر شما
فکر نمی کنم کار درستی باشه چون از ابتدا که من پیشنهاد این نظرسنجی رو دادم دنبال فقط و فقط مهمترین المان بودم
در واقع با این کار نظرسنجی accuracy نداره
لطفا این کار رو نکنید چون نتایج برامون مهمه

درود بر شما
فکر نمی کنم کار درستی باشه چون از ابتدا که من پیشنهاد این نظرسنجی رو دادم دنبال فقط و فقط مهمترین المان بودم
در واقع با این کار نظرسنجی accuracy نداره
لطفا این کار رو نکنید چون نتایج برامون مهمه
افشین جان کاش زودتر میگفتی
همین الان عوضش کردم
البته مشکلی نداره
چند روز تست میذاریمش، اگه دیدیم درست جواب نمیده برش میکردونیم و تک انتخابش میکنیم

افشین جان کاش زودتر میگفتی
همین الان عوضش کردم
البته مشکلی نداره
چند روز تست میذاریمش، اگه دیدیم درست جواب نمیده برش میکردونیم و تک انتخابش میکنیم
اشکالی نداره نوید جان
حالا ببینیم چطور پیش میره
اگر همون طور که گفتی جواب نداد تغییرش میدیم
-------------------------------------------------------
علی جان من هنوز منتظر جوابم
چون هنوز به نتیجه نرسیدم

مرسی علی جان
من از بحث کردن با تو خیلی لذت می برم
شما خیلی بزرگواری افشین جان

خب به نکته خوبی اشاره کردی ولی در نظر بگیر محیط شلوغ به چه صورتی باشه
اصولا چیز های نامانوس که انسان رو می ترسونه اگر منظورت یه محیط شلوغ که پر از آدم عادی باشه ترسی وجود نداره ولی خب موزیک ترسناک می تونه این محیط رو پر تنش کنه در واقع برای هر چیزی میشه یه موسیقی ترسناک و در نهایت پر تنش درست کرد
پر تنش مث اینکه تو رو منتظر یه اتفاق ترسناک بزاره
حتی تو محیط شلوغ هم میشه آهنگ خیلی ترسناک ساخت مثلا وقتی که یه ویروس توی یه فرودگاه بزرگ و شلوغ آزاد میشه
گرچه نمی شه موزیک رو عنوان اصلی در نظر گرفت برای همین من هنوز رای ندادم و نیاز به دلایل قوی تری دارم
خوب افشین جان هنوزم تأکید دارم که موسیقی بعد از طراحی محیط میاد، حالا شما در نظر بگیر تو یک محیط رعب آور موسیقی لایت و دلنشینی پخش بشه، باز هم ترس در درون شما موج میزنه، چرا؟ چون اتمسفر تأثیر خودش رو روی شما گذاشته. پس محیط تأثیر بیشتری از موسیقی داره. در واقع به نظر من، موسیقی مکمله جو و اتمسفر بازی است.

ببین علی جان یه موجود ترسناک اساسا به ذاتش مربوطه
در واقع اگر مثلا زامبی رو در نظر بگیریم این موجود برای ترسوندن منو شما ساخته شده خوب ولی این موجود باید به بلوغ برسه زامبی های ریمیک کاملا ترین زامبی های ساخته شده در تمام بازی های کامپیوتری تا به حال هستن
ولی تو بازی مث orc یا dead risin
زامبی ها برای ترسوندن ساخته نشدن ساخته شدن تا فقط ما از کشتنشون لذت ببریم
در نهایت می خوام بگم اسم باعث نمیشه که ما از چیزی بترسیم اگر هدف ترسوندن باشه زامبی ها بهترینن چون
1- ظاهر شبیه انسان دارن
2 - می تونن آلوده تون کنن
3 - شاید اون فرد دوستتون یا حتی اعضای خانوادتون باشه
4 - به خاطر شباهتشون جسم انسانیشون می تونن بهترین شرایط رو بین تمام موجودات داشته باشن
و...
حالا فک کن نمیسیس بخواد توی همون کوچه تنگ و تاریک جای حمله به تو برقصه !!!!!! خوب هم محیط مزحک میشه هم نمیسیس

دقیقاً قبول دارم و در این مورد هم نظریم، منم گفتم که استفاده مناسب از هیولاها باعث میشه ترسناک‌تر به نظر برسند. اگر فقط به زامبی‌ها و هیولاها به عنوان یک شیء نگاه کنیم نتیجه خوبی نمیگیرم. این موجودات با هر شمایلی که باشند در صورتی هراس و وحشت رو منتقل می‌کنند که مخاطب رو به چالش بکشند. البته به نظر من اگر در طراحی هیولاها هیچ تنوعی وجود نداشته باشه باعث میشه بعد از مدتی این موجودات کاملاً بی خاصیت به نظر برسند! پس برای همینه تو یک بازی از انواع مختلف دشمنان استفاده می‌کنند.

محیط به تنهایی نمی تونه ترسناک باشه
یک آزمایشگاه خالی بدون هیچ زامبی یا هر موجودی و بدون هیچ صدا و موزیکی نمی تونه ترسناک باشه شاید برای چند دقیقه ولی بعد از اون همه چیز بی خود و بی مزه میشه
تو مثالی که زدی هم از زامبی ها استفاده کردی گرچه از تجربه خودم بگم
وقتی رزیدنت ایول رو بدون صدا تو گوشی یا پی اس پی بازی می کنم از هیچیش نمی ترسم در واقع راحت بازی می کنم ولی بعد از این همه سال وقتی هدفون تو گوشم میزارم و شماره 3 رو بازی می کنم بازم از صدای نمیسیس و موزیکی که وقتی نمیسیس دنبالتون می کنه می ترسم
قبول ندارم، پس به نظرت چه جوری یک محیط تاریک ترسناک به نظر میرسه؟ چون ترسی رو در انسان به وجود میاره که ناشناختست، انسان علم به این نداره که در این محیط چه چیزی انتظارش رو میکشه! این فقط یک مثال بود، ایستگاه متروی خالی، یک قبرستان در تاریکی شب، یک پارک سوت و کور، یک پاسگاه پلیس خالی! سالن بیمارستان خلوت، راهرویی با پنجره‌های باز و ... همه و همه بدون وجود دشمن شناخته شده و موسیقی هراسناک، ترسناک به نظر میرسند! این طور نیست؟ حالا اگر در کنار این محیط‌ها موسیقی مناسب و دشمن شناخته شده رو قرار بدیم ترس دوچندان میشه.

بازهم من تأکید میکنم مواردی همچون طراحی دشمنان و طراحی موسیقی خیلی مهم هستند ولی تأثیرگذارتر از طراحی محیط نیستند.

خدایی دشمنان از همه ترسناکتر هستن محیط میتونه ترسناک نباشه اتمسفر هم ترسناک نباشه میشه اینا رو ندید گرفت ولی دشمنه که وحشت رو میندازه به جون آدم
نمیدونم کیا فیلم های paranormal activity رو دیدن؟ من که نسخه 1 رو دیدم هنوزم که هنوزه بعد از 1,5 سال یه موقع هایی میگیره منو نه محیط ترسناک داره نه اتمسفر نه حتی موسیقی ترسناک هیچی نداره ولی یه دشمن فقط داره
تو اویل 3 وقتی نمسیس میگه استارززززززز موی تن آدم سیخ میشه حالا بخواد اونجا مهد کودک باشه یا پارک میدونی که 3 راه بیشتر نداری 1 وایسی بکشتت 2 فرار کنی 3 مثل مرد رو در رو بجنگی باهاش و با افتخار بمیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or