بابا تایید شد رفت جووووووووووووووووووووووووووووون>:d<
http://forum.bazicenter.com/thread55803/#post1818001
http://forum.bazicenter.com/thread55803/#post1818001
این حرفت درسته که تو محیط بسته ترس بیشتری موجوده ولی اینم در نظر بگیر که راه فرار موجوده یعنی یه جور خیال جمعی برای طرف هست که اگه نشد در میرم و بیخیالش میشم ولی تو اون فیلم فراری در کار نبود من به شخصه از موجوداتش و دشمنانش بیشتر میترسیدم تا بسته بودن محیطش نمونشم همین اکبرا که گفتی تو اویل 5 واقعا برای اولین بار ترسش منو میخکوب کرد درسته بار اول میبینی میترسی ولی بار دوم اون ترسه کمتر و کمتر میشه و در نهلیت اون ترس زیر پوستی که گفتی فقط میمونه
ببین تو اویل مجموعه ای از المانها هستن که باعث میشن ترس به بالاترین حدش برسه وگرنه یه عنصر نمیتونه خیلی زیاد ایجاد ترس کنه (به تنهایی)این نظرسنجی دنبال اون عنصر تنهایی که بیشترین درصد ترس رو به خودش اختصاص داده. وگرنه مشخصه همه اینا باید کنار هم قرار بگیرن تا ترس به بیشترین حد برسه یادمه اولین بار تو اویل 2 که به سوسماره رسیدم قلبم اومد تو دهنم و اصلا نمیدونستم چیکار باید بکنم و فقط از روی ترس شروع کردم به تیراندازی که با کمال خونسردی خورده شدم توسط اون موجود
آره اینم من قبول دارم
همه اینا دست به دست هم میده و ترس ایجاد میکنه
محمد تو تو بار اول اویل بازی کردنت رو یادت بیاد نه الان اونوقت تصمیم بگیر کدوم عنصر ترساکتر بوده برات نظر سنجی هم از اسمش معلومه دنبال اینیم که ببینیم بیشترین تعداد از ترسیدن از کدوم عنصر بوده
حمید جون دمت گرم با این خبرت!چه خبر خوبیآره. اشتباه کردم .خیلی ذوق زده شدم.
آخرین شایعه ها در مورد رزیدنت اویل 6
Leon Kennedy و Chris Redfield هر دو قهرمانان Resident evil 6 هستند. ادا ونگ در بازی حضور داره بازی ترکیبی از رزیدنت اویل 4 و 5 هست.
بازی توسط غربی ها ساخته نشده. گیم پلی تا حد بسیار کمی شبیه رزیدنت اویل 5 هست بازی Action/Horror هست. بازی از اون حد اکشنی که رزیدنت اویل 5 بود دور خواهد بود اما ترکیبی از اکشن و ترسناک هست. برای اولین بار در سری های رزیدنت اویل شخصیت های اصلی مرد هستند. بازی توسط شرکتی ساخته شده که قبلا در ساخت رزیدنت اویل های قبل شرکت داشته.
مبارک باشه ایول راضیم از کپکام
ولی کلیر پس چی؟؟؟
--------------------------------------------------
بچه های اصلا انتظار ریشه ها و وحشت رو نداشته باشید
بهتر بگیم رزیدنت ایول آنچارتدی بود ولی خوب بود سرعت بازی مخصوصا تو بخش کریس خیلی زیاد بود و لیان خیلی خیلی تغییر کرده
فک کنم آلودگی اینبار در سطح جهانی رخ بده
کپکام نامرد اگه کلیر رو نیاره
در کل یه ورژن ژاپنی از orc بود
---------- نوشته در 02:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------
خوابین همه ؟؟؟
چرا من تنهام
چرا هیچکی منو دوس نداره
من که دیگه خوابم نمیبره میخوام جشن رو هم لایو ببینم اگه سرعت اینترنتم بزاره. اتفاقا افشین این رزیدنت اویل دقیقا رزیدنت اویلیهست که میخواستیم وحشتناک هم هست زامبی هم داره.
فقط قسمت لیان ترسناک بود
گرچه با ابهت کریس هم خیلی حال کردم هیکلش هم عالی شده راضیم
ولی قسمت اون شخصیت جدید خیلییییی اکشن بود و در حد آنچارتد می رسید فک کنم این بابا به جی که وسکر آلوده بود آلوده شده
من فرصت ندارم الانم همه چیزو با موبایل دنبال کردم وگرنه منم میشستم میدیدم
بچه ها به نظرتون بازی معما و اینا هم خواهد داشت و یا فقط "بکش تا کشته نشی " یا "در رو تا نخورنت" هست؟؟