بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اینم فرمتهای دیگش برای دانلود
:d آقایون خانوما بزنید تو رگ :d
13270374271.jpg

Resident Evil 6
HD SD

اونجا نوشتم اینجا هم مینویسم :دی

019yrmiw6tqzjbccdow2.jpg

با شماییم با درس رزیدنت ایول :biggrin1: لطفا به تخنه نگاه کنید :biggrin1:
خوب عکس گویای همه چیز هست. فقط با پاورپوینت ساختم. یه ذره ساده شد اما همینم نظریات من رو میرسونه.
من چند بار به تریلر نگاه کردم و فقط چند مورد رو که لازم بود رو میگم.
اولش اینکه توی اولای تریلر وقتی رییس جمهور آلوده به ویروس شده لیان رو میبینیم که به طرفش اسلحه کشیده. اما از اون طرف پارتنرش رو میبینیم که اونم به رییس جمهور نشانه رفته. اما اگه دقت کرده باشین لیان در اصل به رییس جمهور نشانه نرفته و میشه گفت اصلا لیان توی یه محیط دیگه ای قرار داره. خوی این اگه رییس جمهور نیست کیه که لیان با ترس و شک بهش میگه نیا جلو؟ خوب تنها کسی که میتونه یه لیان رو توی چنین وضعیتی قرار بده ایدا هست. احتمالا اونجا لیان به طرف ایدا نشانه گیری کرده. حالا علتش میتونه مثلا تبدیل شدت ایدا به B.O.W باشه. البته دور از انتظار هم نیست.
مطلب دوم در مورد حضور کرس هست. اصلا این یه قانونه هرجا کرس بوده وسکر هم پشتش اومده. توی RE1, RE:CV, RE:UC RE5 خوب آیا دوباره با وسکر روبرو میشیم؟ 2 تا فرضیه هست. اولش اینه که وسکر اصلی که بهتره بهش آلبرت بگیم هنوز نمرده باشه. واسه زنده بودن آلبرت وسکر دلایل گوناگون با دلایل و مدارک زیادی میتونم واستون بیارم. دومین فرضیه میتونه شخصی به اسم الکس وسکر باشه.
اما در مورد شخصیت جدید. این هر کی هست شخصیتش جدیده. کلا همچین آدمی نداشتیم. همون طور که گفتم این شخصیت نقش پل رو داره و رابط داستانی هست.
اما در مورد شخصیت‌های دختر. احتمالا یکیشون اشلی گراهام هست و اون یکی شری بیرکین. توی این مورد یه ذره مشکوکم و باید بیشتر بررسی کنم. اما بیشترین احتمال روی اینهاست. (با فرض اینکه شخصیتشون آشنا باشه)
تو پست بعدی به نکات ریز بیشتری پرداخت میکنم.

019yrmiw6tqzjbccdow2.jpg

خوب عکس گویای همه چیز هست. فقط با پاورپوینت ساختم. یه ذره ساده شد اما همینم نظریات من رو میرسونه.
اولش اینکه توی اولای تریلر وقتی رییس جمهور آلوده به ویروس شده لیان رو میبینیم که به طرفش اسلحه کشیده. اما از اون طرف پارتنرش رو میبینیم که اونم به رییس جمهور نشانه رفته. اما اگه دقت کرده باشین لیان در اصل به رییس جمهور نشانه نرفته و میشه گفت اصلا لیان توی یه محیط دیگه ای قرار داره. خوی این اگه رییس جمهور نیست کیه که لیان با ترس و شک بهش میگه نیا جلو؟ خوب تنها کسی که میتونه یه لیان رو توی چنین وضعیتی قرار بده ایدا هست. احتمالا اونجا لیان به طرف ایدا نشانه گیری کرده. حالا علتش میتونه مثلا تبدیل شدت ایدا به B.O.W باشه. البته دور از انتظار هم نیست.
مطلب دوم در مورد حضور کرس هست. اصلا این یه قانونه هرجا کرس بوده وسکر هم پشتش اومده. توی RE1, RE:CV, RE:UC RE5 خوب آیا دوباره با وسکر روبرو میشیم؟ 2 تا فرضیه هست. اولش اینه که وسکر اصلی که بهتره بهش آلبرت بگیم هنوز نمرده باشه. واسه زنده بودن آلبرت وسکر دلایل گوناگون با دلایل و مدارک زیادی میتونم واستون بیارم. دومین فرضیه میتونه شخصی به اسم الکس وسکر باشه.
اما در مورد شخصیت جدید. این هر کی هست شخصیتش جدیده. کلا همچین آدمی نداشتیم. همون طور که گفتم این شخصیت نقش پل رو داره و رابط داستانی هست.
اما در مورد شخصیت‌های دختر. احتمالا یکیشون اشلی گراهام هست و اون یکی شری بیرکین. توی این مورد یه ذره مشکوکم و باید بیشتر بررسی کنم. اما بیشترین احتمال روی اینهاست. (با فرض اینکه شخصیتشون آشنا باشه)

درسته احد،من اول فکر کردم رئیس جمهورو میزنه مخصوصا اینکه صدای لیونه داد میزنه آقای رئیس جمهور!ولی بعد که دقت کردم دیدم نه اون دخترس که روی رئیس جمهور زامبی شده اسلحه کشیده.
لیون میگه هر کس!این نشون میده که باید شخصیت مهمی باشه!
اون شخصیت جدید هم برام خیلی جالب بود.حرکاتش دقیقا حرکات آلبرت وسکره!شاید الکس باشه و این دفه ما یه وسکر مثبت داشته باشیم!قیافه و استایلش که به روس ها شباهت داره!
درضمن اون دختره که همراه شخصیت جدیده،من میگم90%اشلیه.چون صدا همون صدای اشلیه!
ولی اون یکی که با لیونه نمیدونم کیه!شاید شری باشه!
و اما مهمترین نکته ی قضیه:قهرمان بازی:x
تریلرو با دقت نگاه کنید و ببینید که فقط یه قهرمان،قهرمانانه وارد ماجرا میشه!
معلومه که اومده تا گره کور رو باز کنه.
این عکس نشون میده که همه بی صبرانه منتظر ورود قهرمان بازی بودن حتی خود کپکام!
مطمئنم تو این بازی خیلی چیزا معلوم میشه!خیلی فرقها نمایان میشه!
خیلی فرق هست بین قهرمان و بقیه!اینم یه سند کوچیک!
90068634810134794580.jpg
و این هم پایان سناریوی خیالی تموم شدن و به پایان رسیدن عمو کرس!
ولی در کل بازی تو سبک و سیاق اویل 5هستش و توقع بازگشت به سبک کلاسیک رو نداشته باشید.

آخرین ویرایش:
خب اون دختره که رو رئیس جمهور اسلحه کشیده به احتمال زیاد شری هست و اون دختر مو زرده هم که 100% اشلی هست صداشم کپی صدای اشلی هست.

fywb1ow16bh2w1izoa5f.jpg

اما در مورد شخصیت مرد دیگه احتمال داره هانک باشه این بار در نقش + ظاهر شده باشه . در مورد البرت یا الکس وسکر هم هیچی نمیتونم بگم فقط مطمعنم یکیشون پشت قضیه هست. سیستم کاور گیری بازی یکم شبیه ORC هست ولی در مجموع خوبه .

باز هم زامبی های تیرانداز در بازی هستند. در قسمت بازی در نقش کرس.
q3r58f3lb4igzrcl1k0u.jpg

ضمنا کارگردان رزیدنت اویل 6 Eiichiro Sasaki هست کسی که کارگردان رزیدنت اویل اوتبریک هم بوده.

آخرین ویرایش:
خب اون دختره که رو رئیس جمهور اسلحه کشیده به احتمال زیاد شری هست و اون دختر مو زرده هم که 100% اشلی هست صداشم کپی صدای اشلی هست.

fywb1ow16bh2w1izoa5f.jpg

اما در مورد شخصیت مرد دیگه احتمال داره هانک باشه این بار در نقش + ظاهر شده باشه . در مورد البرت یا الکس وسکر هم هیچی نمیتونم بگم فقط مطمعنم یکیشون پشت قضیه هست. سیستم کاور گیری بازی یکم شبیه ORC هست ولی در مجموع خوبه .

q3r58f3lb4igzrcl1k0u.jpg

اونا زامبی نیستن حمید. تروریست هستن که ویروس رو تو سطح دنیا پخش کردن. حالا ظاهرا ویروسشون طوری هست که میتونن افراد رو هم کنترل کنن.
نمونه هاشم داشتیم: وسکر که کلا ویروسی شده بود و کنترلش هم دست خودش بود
کراوزر هم به خودش لاسپلاگاس زد و با لیون جنگید هیولا نشد و کنترلش دست خودش بود.
اینا هم به احتمال زیاد یا تروریست معمولی هستن یا ویروس به خودشون تزریق کردن که یا تحت کنترل خودشونن یا تحت کنترل سر دسته هاشون

احد صد در صد با نظریه ات موافقم. ما حتما تو این بازی هم وسکر داریم. یا آلبرت یا آلکس یا هر جفتشون.
اگه به دیالوگ های اون شخصیت جدید مو قرمز دقت کرده باشد میگه که خونش برای همه مهمه!! ظاهرا خونش نوعی ضد ویروس هستش.
قیافش هم کمی شبیه به اون شخصیت مو قرمزه که تو رولیشنز رو نمایی شده میخوره( Raymond Vester )
6107879068_a1e776a47b.jpg

سلام دوستان.3 سال پیش بود که وارد این تاپیک شدم.تا جایی که در توانم بود،سعی کردم بهتون کمک کنم.واقعا از آشنایی با همتون خوشحال شدم.به خاطر کمک ها و راهنمایی های تک تکتون هم ممنون.به هر حال هر کسی یک روز میاد و یک روز هم باید بره!اگه حرفی زدم که باعث دلخوریتون شده حلالم کنید.خداخافظ بازی سنتر.خداحافظ رزیدنت اویل!

اونا زامبی نیستن حمید. تروریست هستن که ویروس رو تو سطح دنیا پخش کردن. حالا ظاهرا ویروسشون طوری هست که میتونن افراد رو هم کنترل کنن.
نمونه هاشم داشتیم: وسکر که کلا ویروسی شده بود و کنترلش هم دست خودش بود
Raymond Vester )

میدونم زامبی نیستن بابا کلا منظورم اینبود که تیراندازی میکنن و حالت اکشنشو گفتم زامبی های تیر انداز :)) یعنی من فرق زامبی و اینا رو نمیدونم بعد این همه مدت اگه ندونم که باید برم بمیرم مهدی جان. من الان داشتم پای تلفن با لیان راجع به همینا حرف میزدم. ترو خدا باز ببین داری فحش میدی:d

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان.3 سال پیش بود که وارد این تاپیک شدم.تا جایی که در توانم بود،سعی کردم بهتون کمک کنم.واقعا از آشنایی با همتون خوشحال شدم.به خاطر کمک ها و راهنمایی های تک تکتون هم ممنون.اگه حرفی زدم که باعث دلخوریتون شده حلالم کنید.خداخافظ بازی سنتر.خداحافظ رزیدنت اویل!

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

نیما یعنی به خاطر این که کلر نیســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ؟ بابا بی خیال این کارا چیه ؟ خب شاید کلر هم تو رزیدنت اویل6 باشه یه جورایی حالا نقش اول نداره شاید تو داستان باشه هنوز اطلاعات کاملی نیومده ازش. . نیما این چه حرفیه زدی خیلی ناراحتم کردی !!! خب تو رزیدنت اویل 7 کلر باز میاد . ول کن ترو خدا این کارارو نیما جان.

آخرین ویرایش:
:p:p:p:p:p
my bad!!! ولی در کل بازیه قشنگیه.
بعدشم 11 ماه دیگه میادش. حتما بهترش میکنن!!!
تازه اگه تاخیر نخوره!!
کسی راجع به حرف من که اون یارو جدیده ممکنه این Raymond Vester باشه نظری نداره!!!؟؟؟
شبیه نیستن؟؟
البته همه اینها بخاطر اینه که اسم اونو نمیدونیم. اگه اسمش رو بشه سریع تایید یا تکذیب حرفم در میاد ولی تا اون موقع نظری ندارید؟؟

خدا را شکر، کپکام زامبی هاش را فرستاده کلاس هنرهای رزمی
ترلیر را که دیدم ، ماشالله خیلی هم پیشرفت کردن
تایجتسو، نینجتسو که همه میزدن
حتی یسریشون شارینگان هم داشتن :دی

ولی بدون شوخی، اپیزود لیانش میتونه خوب باشه، با اینکه الکی اکشن داشت، با اون چرخش 360 درجه و فن هایی که میزد ( یاد تریلر آخری مکس پین افتادم )، اما اون اپیزود کریس واقعا همه چی بود الا رزیدنت اویل

واااااااای خدا من دارم هنگ می کنم ! هم اکنون تازه این خبر به دستم رسیده و واقعا این جوریم هنوز :-o
تریلر رو در حال دانلود کردن هستم و هنوز اینجوریم :-o
دارم پستهای شما رو می خونم و هنوز این جوریم :-o
تا اسم لئون و کریس رو در کنار هم دیدم این جوری :-o و هنوز هم این جوریم :-o
اشلی گراهم و شری و .... و من هنوز این جوریم :-o
-------------------------------------
وقتی از اون حالت بالا خارج شدم من هم نظرم می گم :d

fywb1ow16bh2w1izoa5f.jpg

q3r58f3lb4igzrcl1k0u.jpg

ضمنا کارگردان رزیدنت اویل 6 Eiichiro Sasaki هست کسی که کارگردان رزیدنت اویل اوتبریک هم بوده.

صد در صد بات موافقم اون دختر اشلی بود حداقل صداش که خودش بود
اما در مورد شری شک دارم امیدوارم شخصیت جدید نباشه ولی مطمئن باشید اگه این شری باشه پای کلیر هم میاد وسط ینی اگه نیاد بزرگترین نا مردی رو کرده کپکام در حق طرفدارای کلیر
در کل یه ترکیب جدیدِ
شخصیت جدید هم بیشتر گیم پلی hs داشت :دی
این چند وقته انقدر زد حال خوردیم می ترسم خیلی روش حساب کنم پس بازم منتظر تریلر های بیشتر می مونم
حدس میزنم دمنیشن کنسل شده باشه متاسفانه :(

---------- نوشته در 12:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 PM ارسال شده بود ----------

خدا را شکر، کپکام زامبی هاش را فرستاده کلاس هنرهای رزمی
ترلیر را که دیدم ، ماشالله خیلی هم پیشرفت کردن
تایجتسو، نینجتسو که همه میزدن
حتی یسریشون شارینگان هم داشتن :دی

ولی بدون شوخی، اپیزود لیانش میتونه خوب باشه، با اینکه الکی اکشن داشت، با اون چرخش 360 درجه و فن هایی که میزد ( یاد تریلر آخری مکس پین افتادم )، اما اون اپیزود کریس واقعا همه چی بود الا رزیدنت اویل

بخش کریس اشکن خوبی داشت ولی فک کنم شما بخش کریس رو با بخش اون شخصیت جدید یکم اشتباه گرفتی کریس
کلا اون جوری که از بازی بر میاد شروع و استارت با لیان باشه و پایان هم با شخصیت جدید

---------- نوشته در 12:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

019yrmiw6tqzjbccdow2.jpg

احد موافق هستم ونیستم همین که لیان فریاد میزنه این رییس جمهوره ینی اون جا حضور داره
و من حدس میزنم لیان تو نجات دادن پرزیدنت ناکام میمونه
اگر اون خانومی که همراه لیان شری باشه ممکن شری تو آلوده کردن افراد تاثیر داشته چون به نظرم اومد با لیان آشنایی نداره و می خواد راهنماییش کنه و یه چیزایی رو بش نشون بده
خوب معادله آلبرت یخورده بد میشه ینی اگه آلبرت هنوز زنده باشه دیگه هیچ وقت من باورم نمیشه که بمیره امیدوارم الکس شخصیت منفی باشه
اون دختر مو طلایی 90 درصد اشلیِ
ولی در مورد آلوده شدن ایدا یکم خیالی میشه بهتر یکم صبر کنیم تریلر جدید تر بیاد چون اینجوری دچار خئد هایپی میشیم :دی

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

کسی راجع به حرف من که اون یارو جدیده ممکنه این Raymond Vester باشه نظری نداره!!!؟؟؟
من فعلا نظری نمیدم چون ممکنه بحثمون به بی راه بره تا الان بهتره فقط و فقط تریلر رو آنالیز کنیم

اوه مای گاد!!!! من تریلر رو دیدم و .... :-o
بچه ها از نظر من فوق العاده بود ! از نظر گیم پلی که با اینکه اکشن شده ولی فوق العاده بود ! ترس+اکشن
بخش لئون ترس رو داره
بخش کریش اکشن رو داره
بخش این شخصیت جدیده هم که هر دوش رو با هم داره
-------------------------------
نظرم در مورد شخصیتها :
لئون : خوش تیپتر از همیشه ، باحال تر از همیشه پر جرئت تر و با جسارت تر از همیشه :x
کریس: قهرمان وارد می شود - یعنی این تنهای جمله ای که می تونم باهاش کریس رو توصیف کنم
شخصیت جدید: چهره ی عالی ، قدرت فوق العاده ، حرکاتش خیلی مشابه با وسکر ، یه حسی بهم میگه یه وابستگی با وسکر داره
--------------------------------
شخصتهای زن:
دختره که با لئون بود : دوست داشتم در کنار لئون کلر رو ببینم ولی .... باید دید آیا کلر هم تو این سری هست یا نه ، ولی به نظرم دختره یه کاره ای بود شاید هم شری باشه ، البته شک دارم !
دختره که با اون شخصیت جدید بود: خوده اشلیه! اون جیغی که زد و گفت world need you صدای خودش بود ! فقط فکریم با این یارو چیکار می کرد؟!!!!
-------------------------------
در کل شدید منتظرشم به نظرم یکی از بازیهای به یاد موندنی تاریخ کاپکوم میشه !

آخرین ویرایش:

بخش کریس اشکن خوبی داشت ولی فک کنم شما بخش کریس رو با بخش اون شخصیت جدید یکم اشتباه گرفتی کریس
کلا اون جوری که از بازی بر میاد شروع و استارت با لیان باشه و پایان هم با شخصیت جدید
بحث سر اکشن خوب و بد نیست
مگه رزیدنت بازی اکشنه که اکشن خوب بخوایم؟

این نکته را هم متوجه نشدم، کلا بازی از دو دید روایت میشه، کریس و دار و دستش ( حالا هر کدوم که میخوام پلی ابل باشن ) و لیون و دار و دستش ...
بخش کریسش که کاملا اکشنه، تانک سواری، تکواندو، کنگ فو و ...
دیگه نمیدونم منظورتون از اینکه بخش کریس را با این کارکتر تازه وارد اشتباه گرفتم چیه ...

بخش لیونش میشد گفت RE بود، همون برتای قدیمیش ...
همون محل های تاریک RE2 و RE 3

بحث سر اکشن خوب و بد نیست
مگه رزیدنت بازی اکشنه که اکشن خوب بخوایم؟

این نکته را هم متوجه نشدم، کلا بازی از دو دید روایت میشه، کریس و دار و دستش ( حالا هر کدوم که میخوام پلی ابل باشن ) و لیون و دار و دستش ...
بخش کریسش که کاملا اکشنه، تانک سواری، تکواندو، کنگ فو و ...
دیگه نمیدونم منظورتون از اینکه بخش کریس را با این کارکتر تازه وارد اشتباه گرفتم چیه ...

بخش لیونش میشد گفت RE بود، همون برتای قدیمیش ...
همون محل های تاریک RE2 و RE 3

برای اون دسته از افرادی که از شماره 4 شروع کردن رزیدنت ایول یه بازی اکشن حساب میشه در واقع توازن ایجاد شده اگر اون مقاله IGN رو که ترجمه کرده بودم رو خونده باشی این دقیقا همونه
اما در مورد شخصیت ها
شخصیت ها سه دسته ابتدا لیان بعد کریس و بعد یه شخصیت جدید که با اون دختر مو طلایی (به احتمال زیاد اشلی گراهام ) بود اونجوری که تو تریلر می گفتن دنیا به خون این شخصیت جدید احتیج داره تا یه دارو بسازه و کریس هم دنبال این یارو تروریست ها هم دنبالشن
این شخصیت جدید هم گیم پلی شبیه به وسکر تو حالت مرسناریس شماره 5 داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or