اونجا نوشتم اینجا هم مینویسم
با شماییم با درس رزیدنت ایول :biggrin1: لطفا به تخنه نگاه کنید :biggrin1:
خوب عکس گویای همه چیز هست. فقط با پاورپوینت ساختم. یه ذره ساده شد اما همینم نظریات من رو میرسونه.
من چند بار به تریلر نگاه کردم و فقط چند مورد رو که لازم بود رو میگم.
اولش اینکه توی اولای تریلر وقتی رییس جمهور آلوده به ویروس شده لیان رو میبینیم که به طرفش اسلحه کشیده. اما از اون طرف پارتنرش رو میبینیم که اونم به رییس جمهور نشانه رفته. اما اگه دقت کرده باشین لیان در اصل به رییس جمهور نشانه نرفته و میشه گفت اصلا لیان توی یه محیط دیگه ای قرار داره. خوی این اگه رییس جمهور نیست کیه که لیان با ترس و شک بهش میگه نیا جلو؟ خوب تنها کسی که میتونه یه لیان رو توی چنین وضعیتی قرار بده ایدا هست. احتمالا اونجا لیان به طرف ایدا نشانه گیری کرده. حالا علتش میتونه مثلا تبدیل شدت ایدا به B.O.W باشه. البته دور از انتظار هم نیست.
مطلب دوم در مورد حضور کرس هست. اصلا این یه قانونه هرجا کرس بوده وسکر هم پشتش اومده. توی RE1, RE:CV, RE:UC RE5 خوب آیا دوباره با وسکر روبرو میشیم؟ 2 تا فرضیه هست. اولش اینه که وسکر اصلی که بهتره بهش آلبرت بگیم هنوز نمرده باشه. واسه زنده بودن آلبرت وسکر دلایل گوناگون با دلایل و مدارک زیادی میتونم واستون بیارم. دومین فرضیه میتونه شخصی به اسم الکس وسکر باشه.
اما در مورد شخصیت جدید. این هر کی هست شخصیتش جدیده. کلا همچین آدمی نداشتیم. همون طور که گفتم این شخصیت نقش پل رو داره و رابط داستانی هست.
اما در مورد شخصیتهای دختر. احتمالا یکیشون اشلی گراهام هست و اون یکی شری بیرکین. توی این مورد یه ذره مشکوکم و باید بیشتر بررسی کنم. اما بیشترین احتمال روی اینهاست. (با فرض اینکه شخصیتشون آشنا باشه)
تو پست بعدی به نکات ریز بیشتری پرداخت میکنم.
خب اون دختره که رو رئیس جمهور اسلحه کشیده به احتمال زیاد شری هست و اون دختر مو زرده هم که 100% اشلی هست صداشم کپی صدای اشلی هست.
اما در مورد شخصیت مرد دیگه احتمال داره هانک باشه این بار در نقش + ظاهر شده باشه . در مورد البرت یا الکس وسکر هم هیچی نمیتونم بگم فقط مطمعنم یکیشون پشت قضیه هست. سیستم کاور گیری بازی یکم شبیه ORC هست ولی در مجموع خوبه .
باز هم زامبی های تیرانداز در بازی هستند. در قسمت بازی در نقش کرس.
اونا زامبی نیستن حمید. تروریست هستن که ویروس رو تو سطح دنیا پخش کردن. حالا ظاهرا ویروسشون طوری هست که میتونن افراد رو هم کنترل کنن.
نمونه هاشم داشتیم: وسکر که کلا ویروسی شده بود و کنترلش هم دست خودش بود
Raymond Vester )
سلام دوستان.3 سال پیش بود که وارد این تاپیک شدم.تا جایی که در توانم بود،سعی کردم بهتون کمک کنم.واقعا از آشنایی با همتون خوشحال شدم.به خاطر کمک ها و راهنمایی های تک تکتون هم ممنون.اگه حرفی زدم که باعث دلخوریتون شده حلالم کنید.خداخافظ بازی سنتر.خداحافظ رزیدنت اویل!
خب اون دختره که رو رئیس جمهور اسلحه کشیده به احتمال زیاد شری هست و اون دختر مو زرده هم که 100% اشلی هست صداشم کپی صدای اشلی هست.
اما در مورد شخصیت مرد دیگه احتمال داره هانک باشه این بار در نقش + ظاهر شده باشه . در مورد البرت یا الکس وسکر هم هیچی نمیتونم بگم فقط مطمعنم یکیشون پشت قضیه هست. سیستم کاور گیری بازی یکم شبیه ORC هست ولی در مجموع خوبه .
باز هم زامبی های تیرانداز در بازی هستند. در قسمت بازی در نقش کرس.
ضمنا کارگردان رزیدنت اویل 6 Eiichiro Sasaki هست کسی که کارگردان رزیدنت اویل اوتبریک هم بوده.
خدا را شکر، کپکام زامبی هاش را فرستاده کلاس هنرهای رزمی
ترلیر را که دیدم ، ماشالله خیلی هم پیشرفت کردن
تایجتسو، نینجتسو که همه میزدن
حتی یسریشون شارینگان هم داشتن
ولی بدون شوخی، اپیزود لیانش میتونه خوب باشه، با اینکه الکی اکشن داشت، با اون چرخش 360 درجه و فن هایی که میزد ( یاد تریلر آخری مکس پین افتادم )، اما اون اپیزود کریس واقعا همه چی بود الا رزیدنت اویل
احد موافق هستم ونیستم همین که لیان فریاد میزنه این رییس جمهوره ینی اون جا حضور دارهاونجا نوشتم اینجا هم مینویسم
با شماییم با درس رزیدنت ایول :biggrin1: لطفا به تخنه نگاه کنید :biggrin1:
خوب عکس گویای همه چیز هست. فقط با پاورپوینت ساختم. یه ذره ساده شد اما همینم نظریات من رو میرسونه.
من چند بار به تریلر نگاه کردم و فقط چند مورد رو که لازم بود رو میگم.
اولش اینکه توی اولای تریلر وقتی رییس جمهور آلوده به ویروس شده لیان رو میبینیم که به طرفش اسلحه کشیده. اما از اون طرف پارتنرش رو میبینیم که اونم به رییس جمهور نشانه رفته. اما اگه دقت کرده باشین لیان در اصل به رییس جمهور نشانه نرفته و میشه گفت اصلا لیان توی یه محیط دیگه ای قرار داره. خوی این اگه رییس جمهور نیست کیه که لیان با ترس و شک بهش میگه نیا جلو؟ خوب تنها کسی که میتونه یه لیان رو توی چنین وضعیتی قرار بده ایدا هست. احتمالا اونجا لیان به طرف ایدا نشانه گیری کرده. حالا علتش میتونه مثلا تبدیل شدت ایدا به B.O.W باشه. البته دور از انتظار هم نیست.
مطلب دوم در مورد حضور کرس هست. اصلا این یه قانونه هرجا کرس بوده وسکر هم پشتش اومده. توی RE1, RE:CV, RE:UC RE5 خوب آیا دوباره با وسکر روبرو میشیم؟ 2 تا فرضیه هست. اولش اینه که وسکر اصلی که بهتره بهش آلبرت بگیم هنوز نمرده باشه. واسه زنده بودن آلبرت وسکر دلایل گوناگون با دلایل و مدارک زیادی میتونم واستون بیارم. دومین فرضیه میتونه شخصی به اسم الکس وسکر باشه.
اما در مورد شخصیت جدید. این هر کی هست شخصیتش جدیده. کلا همچین آدمی نداشتیم. همون طور که گفتم این شخصیت نقش پل رو داره و رابط داستانی هست.
اما در مورد شخصیتهای دختر. احتمالا یکیشون اشلی گراهام هست و اون یکی شری بیرکین. توی این مورد یه ذره مشکوکم و باید بیشتر بررسی کنم. اما بیشترین احتمال روی اینهاست. (با فرض اینکه شخصیتشون آشنا باشه)
تو پست بعدی به نکات ریز بیشتری پرداخت میکنم.
من فعلا نظری نمیدم چون ممکنه بحثمون به بی راه بره تا الان بهتره فقط و فقط تریلر رو آنالیز کنیم
بحث سر اکشن خوب و بد نیست
بخش کریس اشکن خوبی داشت ولی فک کنم شما بخش کریس رو با بخش اون شخصیت جدید یکم اشتباه گرفتی کریس
کلا اون جوری که از بازی بر میاد شروع و استارت با لیان باشه و پایان هم با شخصیت جدید
بحث سر اکشن خوب و بد نیست
مگه رزیدنت بازی اکشنه که اکشن خوب بخوایم؟
این نکته را هم متوجه نشدم، کلا بازی از دو دید روایت میشه، کریس و دار و دستش ( حالا هر کدوم که میخوام پلی ابل باشن ) و لیون و دار و دستش ...
بخش کریسش که کاملا اکشنه، تانک سواری، تکواندو، کنگ فو و ...
دیگه نمیدونم منظورتون از اینکه بخش کریس را با این کارکتر تازه وارد اشتباه گرفتم چیه ...
بخش لیونش میشد گفت RE بود، همون برتای قدیمیش ...
همون محل های تاریک RE2 و RE 3