movyn
کاربر سایت
به نگرم؛ در بین REهای کلاسیک؛ ریمیک یه چیز دیگس. اما بازم میگم؛ به لحاظ داستان، RE2 یک شاهکار بود. واقعا شاهکار بود. علم، عشق و وحشت بسیار قشنگ باهم ترکیب شده بودن.اینا همه درست .ولی به نظر من هر چی رزیدنت اویل سخت تر باشه بهتره . شرط میبندم اگه خیلی از کسانی که به رزیدنت اویل 2 رای دادن رزیدنت اویل ریمیک و دیده بودن شاید به 2 رای نمیدادن حالا بگذریم.شما کدوم رزیدنت اویل ها رو تا آخرش رفتی ؟ من 1.2.3.4.5 , gun survivor وcode veronica .remake . zero .
outbreak هارم یکم بازی کردم ولی خوشم نیومد یه جوریه اصلا احساس نمیکنم که دارم رزیدنت اویل بازی میکنم نه ترسی نه هیجانی .زامبی هاش که من دیدم همون اولش یه گاز میکیرن بعد و امیستن نگات میکنن .اون نسخه ای که من دارم زاپنی هست و هیچی نمیفهمم. .در ضمن با حرف اون دوستمونم کاملا موافقم داستان اصلی رزیدنت اویل تو ریمیک خلاصه میشه .ولی هر کی میخواد با داستان پیش بره بهتره که اول zero رو بازی کنه بعد ریمیک چون اوت اتفاقات قبل از رزیدنت اویل 1 هست اونم خیلی قشنگه ولی نه به اندازه ریمیک.
من تمامی نسخه هاشو به جز بعضی نسخه های موبایل و کنسول های دستی این سری رو بازی کردم.
این یک بازی اصولیه !