درود بر راکر های نارنجی!
جالب ترین بخش داستان پردازیش بود که هیچ مشکلی نداشت در ضمن رنگ آمیزی این بازی رو دوست دارم همین ها باعث شد به ریمیک رای ندم
میگم سیستم شما چی بود که اجراش کرد؟
افشین خان مثل دفعه قبل، خیلی خوب بود. خسته نباشید.![]()
افشین خان، واقعا حال کردیم. دستتون درد نکنه.
آها پس بگو چرا همه به resident evil 2 رای دادن چون بعضی ها ریمیکو اصلا بازی نکردن که ببینن چقدر قشنگه یا حتی نمیدونن رو کدوم کنسوله.:d اقای کندی و بهزاد بهتون توصیه میکنم حتما بازیش کنین.
میدونی چرا؟من دیشب خیلی فکر کردم هر جور حساب میکنم میبینم بین رزیدنت اویل 2 و ریمیک نمیتونم از ریمیک بگذرم من نزدیک 3 4 سال صبر کردم تا بتونم این بازی رو خودم بازی کنم از روز اولی که دیدم کفتم این قشنگتریم رزیدنت اویل هست که تا حالا دیدم.افشین جان شرمندتم ولی اگه میتونستم یه بار دیگه رای بدم بازم به ریمیک رای میدادم.هر چند که با رزیدنت اویل 2 خاطرات خیلی زیاد و جالبی دارم که بعدا میگم.خودتم داری میبینی که هنوز خیلیا ریمیکو بازی نکردن اصلا بزار بازی کنن بعد بیاد نظرشونو دربارش بگن علت این که ریمیک کم رای اورده این بوده که چون خیلی ها بازی نکردن هنوز نه تنها تو این تاپیک از خیلی ها پرسیدم همه اکثرا رزیدنت اویل 4 و 5 رو فقط بازی کردن.ولی ریمیک چیز دیگه ی اصلا.
قربونتدستت طلا :d
از خانومتون هم تشکر کنید از طرف من واقعا پیانو نوازیشون حرف نداره (من بعد از گیتار الکتریک عاشق پیانو هستم)
من خودم تمام شماره های re را بازی کردم، از وقتی تقریبا 13 سالم بود و با این بازی بزرگ شدم،
اما خوب به نظر من سری های اصلی فوق العاده بودن ( 1-2-3 ) بعد 4
بعد سریهای اصلی هم Spin Offها مثل OB و CV
البته نسخه های مخصوص GC یعنی 0 و Remake شاهکار بودن
خودت داری میگی صعب الدسترسیالبته نباید فراموش کرد که علارقم صعب الدسترسی () بودن RE0 و RE remake، این دو هم جز سری های اصلی بودن. RE remake، کامل تر از RE original بود و در دسته بندی هم، RE remake به عنوان RE1 اصلی شناخته میشه. دلیلش کامل تر بودن داستان هست نسبت به RE original.
و در دسته بندی هم، RE remake به عنوان RE1 اصلی شناخته میشه.
حالا گرفتمبا این وصله ها، تکهای که نگرفتی رو گرفتی! :biggrin1:
خودت داری میگی صعب الدسترسی
خیلی ها هستن که 0 , ریمیک را بازی نکردن چون دسترسی بهش نبوده، اما کسی که بیاد بگه من re1 - 2 - 3 - 4 را بازی نکردم چون در دسترس نبوده مسخرش میکنن ( البته توی ایران )
البته من میدونم اونها جز شماره های اصلی هستن و همشون داستان اصلی را بیان میکنن ولی من چون همه بازی نکردن نیاوردم جزء سری اصلی همه گیر
پ.ن: این تکه جملت را نگرفتم :
و در دسته بندی هم، RE remake به عنوان RE1 اصلی شناخته میشه.
میدونی چرا؟
اولا برای کسانی که رزیدنت را شروع کردن، خوش رنگ و آب ترین نسخه براشون شماره 2 هستش و در ضمن این شماره نسبت به بقیش آسونتره ( اگه که با بازوکای بینهایت بازی کنین که اعلب این روش را میزنن )
دوم اینکه رزیدنت تقریبا روی همه سیستم ها بودش، هم PC و هم PS و اون زمان خیلی راحت میشد بازی کردش ( الان هم فوق العاده راحت میشه بازی کرد )
سوم اینکه ریمیک خیلی خیلی سختر از Original RE بودش و خیلی افراد به دلیل همین سختی نرفتن سراغش
و دلیل آخر اینکه خیلیا wii یا GC یا PC که بتونن شبیه سازی کنن ریمیک را ندارن
من خودم تمام شماره های re را بازی کردم، از وقتی تقریبا 13 سالم بود و با این بازی بزرگ شدم،
اما خوب به نظر من سری های اصلی فوق العاده بودن ( 1-2-3 ) بعد 4
بعد سریهای اصلی هم Spin Offها مثل OB و CV
البته نسخه های مخصوص GC یعنی 0 و Remake شاهکار بودن