Little John
کاربر سایت
فعلا اجازه بده یه آمار بگیرم، بعد میگم.من تمومش کردم.zero رو هم همینطور .چطور؟
روم سیاه هنوز remakeرو بازی نکردم![]()
آها پس بگو چرا همه به resident evil 2 رای دادن چون بعضی ها ریمیکو اصلا بازی نکردن که ببینن چقدر قشنگه یا حتی نمیدونن رو کدوم کنسوله.:d اقای کندی و بهزاد بهتون توصیه میکنم حتما بازیش کنین.Remake برای کدوم کنسوله؟؟؟؟ PS2 ??
تیکه میندازی دیگه.خب تا حالا دستم نرسیده وگرنه من اویل ببینمو تمومش نکنم دستم بشکنه .اصلا بهم برخورد.بگو نسخه pcرو از کجا میتونم بخرم تا تو یه چشم به هم زدن تمومش کنم.آها پس بگو چرا همه به resident evil 2 رای دادن چون بعضی ها ریمیکو اصلا بازی نکردن که ببینن چقدر قشنگه یا حتی نمیدونن رو کدوم کنسوله.:d اقای کندی و بهزاد بهتون توصیه میکنم حتما بازیش کنین.
خواهش می کنمالان دانلودش كردم خوب دراورديش اتفاقا اهنگ اتاق سيو ميخواستم خدايش عجب اتاق ارامش بخشيم بود
عزيز جان اگر بازم از اين كارا داري بزار ما استفاده ميكنيم
ممنون
درود بر راکر های نارنجی!درود بر هویمتال !
البته به جز کارهای استاد زیمر.
بچه ها چقدر از اصول تاپیک خارج میشین. یکم بیشتر در موردRE صحبت کنین!
در مورد این صحبت کنین که کدوم بخش از بازی RE2 براتون جالب تر بوده.
حالا به پیشنهادم گیر ندین ها. میرم تو شوک !
الان میزارمافشین خان، من منتظرمها![]()
منم دوست دارم با کلیر بازی کنم!!!!سیلام به همه:d
اقا افشین بابا مگه اشکالی داره که اول با کلر بازی کنم ؟:d کلر که عشقمه:d
انگار خیلی واس این اهنگ ها تو زحمت افتادی :d:d
ما هم منتظریم اق افشین
1-نه خیر باید ایمان داشته باشی که re2 بهترین بوده!1-بله.شکی نیست که رزیدنت اویل 2 یکی از بهترین ها بود.گرچه من فکر می کردم که رزیدنت اویل 3 حیلی بیشتر از 2 رای بیاره.با اینکه خودم هم 2 رو بیشتر دوست دارم.ولی خیال نمی کردم که بقیه هم اینطوری فکر کنند.
2-Big Boss جان!دمت گرم.پس ما دو تا هم دردیم.در ضمن درستش هم همونه که بازی رو با کلیر شروع کنی.چون طبق اظهارات کاپکوم در دارک ساید و کتاب Archives داستان اصلی رزیدنت اویل 2 سناریوی کلیرA/لیونB است.به امید ظهور بانو ردفیلد در رزیدنت اویل 6 یا هر کوفت و زهر مار دیگه ای.
3-یک نفر توی همین تاپیک گفته بود که رزیدنت اویل 4 از همه لحاظ بهتره.از لحاظ داستان،ترس و....:d جالب اینجاست که ضعیف ترین و پیش پا افتاده ترین داستان متعلق به همین رزیدنت اویل 4 است.چون اصلا به خاطر داستان ساخته نشد.بلکه قصدش تحول در گیم پلی بود.فکر کنم ایشون داستان رزیدنت اویل 2،کد ورونیکا و 5 رو نمی دونند.در مورد ترسناکیش هم که دیگه چیزی نمی گم.چون فکر کنم ایشون فقط رزیدنت اویل 4 رو بازی کردند.:d
4-افشین جان!حالا چرا ناراحت میشی؟تو شوخی سرت نمیشه؟:d
5-واقعا شرمنده!منظورم از حامد که گفتم همش توی تاپیک ولویه حمید بود!اشتباه تایپی کردم! :d
6-میشه کمی بیشتر راجع به موسیقی راک و هوی متال توضیح بدید؟(ترجیحا افشین) من تا حالا حتی اسمشون رو هم نشنیدم!
7-امروز توی کتاب Archives یک چیزی خوندم که خیلی حال کردم.توی بخش بیوگرافی کلیر نوشته بود که گرچه کلیر یک شهروند معمولی بود،ولی قادر بود که از همه چیز از چاقو گرفته تا موشک انداز استفاده کند!مهارت های کلیر با جیل والنتاین برابری می کند! (این رو دیگه نمی تونید انکار کنید.چون خود کاپکوم گفته.اگر هم باور نمی کنید،به کتاب مراجعه کنید.
8-لطفا به ترتیب شماره به موضوعاتی که مطرح کردم بپردازید.(شماره گذاری کنید.)
الان میزارمآقا افشین عزیز بزار آهنگ رو من یکی که طلبه هستم گوش بدم با قبلی که خیلی حال کردم
حرفتم قبول دارم آهنگ های فیلم واقعا قشنگ بودن
دشمنت شرمنده اشکالی نداره عزیز پیش میاد
بچهها کدومتون تا حال RE Remake رو بازی کرده؟
تیکه میندازی دیگه.خب تا حالا دستم نرسیده وگرنه من اویل ببینمو تمومش نکنم دستم بشکنه .اصلا بهم برخورد.بگو نسخه pcرو از کجا میتونم بخرم تا تو یه چشم به هم زدن تمومش کنم.
افشین داری با ملت چیکار میکنی؟
کاسبی راه انداختی؟![]()
نه عزیز عشق reافشین داری با ملت چیکار میکنی؟
کاسبی راه انداختی؟![]()
میگم سیستم شما چی بود که اجراش کرد؟نه عزیز من تیکه چیه ؟ من منظورم این بود که بیشتر اونایی که به رزیدنت اویل 2 رای دادن ریمیک و بازی نکردن اگه بازی کرده بودن شاید موقع رای دادن یه مکثی میکردن همین. منم خودم سیستمم قبلا ضعیف بود 20 روز یا 1ماهه که ریمیک و زیرو رو تموم کردم .تیکه میندازی چیه ! من منظوری نداشتم در عین حال اگه بد منظورمو رسوندم معذرت میخوام. ..... ضمنا نسخه PC هم ساخته نشده و باید با شبیه ساز Dolphin بازیش کنی.