بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

مگه کسی چیزی گفته؟
بیخیال
بچه ها اگه با آهنگ قبلی حال کردین این دفعه دارم یه آهنگ عالی آماده می کنم ولی نه از بازی از فیلم رزیدنت ایول!
انصافا فیلمش هر چقدر هم از بد باشه ولی آهنگسازیش حرف نداره مخصوصا شماره یکش که تم فیلم رو استاد منسون ساخته دارم آمادش می کنم !
اگر خواستین بزارم!

بیخیال
بچه ها اگه با آهنگ قبلی حال کردین این دفعه دارم یه آهنگ عالی آماده می کنم ولی نه از بازی از فیلم رزیدنت ایول!
انصافا فیلمش هر چقدر هم از بد باشه ولی آهنگسازیش حرف نداره مخصوصا شماره یکش که تم فیلم رو استاد منسون ساخته دارم آمادش می کنم !
اگر خواستین بزارم!
ایول ( eyval ) !
کارات اصولیه ها!

:دی

خداییش RE2 فوقالعاده بود
من شماره 3 رو تموم کردم چند بار ولی 2 رو بازی نکردم
یه بار بازیشو توی سیستم یکی از بچه ها دیدم تا اجراش کردم و وارد بازی شدم پشمم ریخت:d
همون اول بازی یک موزیک خوف+زامبیهای آتیش گرفته(در حال کباب شدن)مهاجم!:d

ايول خوشم مياد اويل 2 بيشترين طرفدار رو داره
يه نكته بود كه احتمالا همه مي دونيد اما گفتم باز هم بگم شايد بعضي دوستان ندونن.حيفه

وقتي Evil2 رو با يه سي دي ميريد آخرش(فرقي نداره ليون يا كلاير)
اگر با اون يكي سي دي،Save آخر بازي رو لود كنيد مي تونيد داستان جديدي رو بازي كنيد كه همه اون حوادث رو ازديد اون يكي كاراكتر نشون ميده
نمونه: اون تمساح بزرگ ديگه كشته شده و فقط شكستگي روي ديوار مونده
و يا اون لرزش آخر بازي كه باعث شمارش 5 دقيقه ميشه و بعد بيش كاملا منفجر ميشه، مي فهميد دليلش چي بوده

سلام
من فكر ميكردم شايد فقط خودم عاشقه اين بازي باشم اما ميبينمكه بيشتر دوستان عم با هم هم عقيده هستند
ميشه گفت من اين بازي خوردم و به بيشتر سوراخ سومبه هاش اشنام يه نكته كه جالب بود تو بازي كسي اين كار كرده با ليان قسمت قطار ميريد اخر راهرو بعد زاويه ديد از تويه دوربين مياد بعد اگر شاتگان داشته باشيد شليك كنيد بهش شيشه دوربين ميريزه پايين فقط يبار اينجور ميشه فقطم بايد با ليان با شاتگان بهش بزنيد
خوب بياين در مورد RE2 بحث كنيم. مثلا شخصيت ليان رو توي RE2 تحليل كنيم.
شروع كنين منم ادامه ميدم. :d
برادره من شما كه خودت استادي با اون مقاله هايه فوقالعاده اي كه در مورد رزيدنت ايل گذاشتي جايه تحليله ديگه اي نزاشتي كه عزيزه من:d
واقعا دستت درد نكنه سه روزه دارم همشون ميخونم هنوز تمام نشده دمت گرم

افشین نظرت راجه به آهنگای هانس زیمر چیه؟
مخصوصا تو فیلم دزدان دریایی کارائیب.
چه عرض کنم والا؟!!!!!!
من واقعا از کاراش لذت میبرم
البته خوب نمی تونم بگم بهترین ولی هالیوود به هانس زیمر مدیون
تو آهنگ ساز های هالیوودی بیشتر بادالامنتی کوربیل و هری گرگسون ویلیام رو می پسندم
حالا من ازت یه سوال داشتم راک یا متال گوش نمیدی؟
مثل Asphyx یا Within Temptation یا After Forever؟
یا راک آمریکایی یا بریتیش؟
خوب بياين در مورد RE2 بحث كنيم. مثلا شخصيت ليان رو توي RE2 تحليل كنيم.
شروع كنين منم ادامه ميدم. :d
لیان خوب قوی خط و خش بر نیمداره یخ هم نیمزنه!!!!!!!:دی

سلام
من فكر ميكردم شايد فقط خودم عاشقه اين بازي باشم اما ميبينمكه بيشتر دوستان عم با هم هم عقيده هستند
ميشه گفت من اين بازي خوردم و به بيشتر سوراخ سومبه هاش اشنام يه نكته كه جالب بود تو بازي كسي اين كار كرده با ليان قسمت قطار ميريد اخر راهرو بعد زاويه ديد از تويه دوربين مياد بعد اگر شاتگان داشته باشيد شليك كنيد بهش شيشه دوربين ميريزه پايين فقط يبار اينجور ميشه فقطم بايد با ليان با شاتگان بهش بزنيد
خوب شما می تونی تو extreme battle هم با کریس این کارو بکنی!:دی

در ضمن دیگه مطمئن شدم از کاور های من خوشتون نمیاد متاسفانه:((

آخرین ویرایش:
خوب شما می تونی تو extreme battle هم با کریس این کارو بکنی!:دی

در ضمن دیگه مطمئن شدم از کاور های من خوشتون نمیاد متاسفانه:((
ا ميشه نميدونستم ممنون گفتي
ميگم داداش متوجه نشدم ازچي خوشمون نمياد؟شرمنده من تازه اين تاپيك پيدا كردم اونم از طرفه امضايه خودتون تو جريان بحثاش نيستم؟ميشه به منم بگيد من هرچي در مورده رزيدنت باشه خوشم مياد حمايت ميكنيم:x

ا ميشه نميدونستم ممنون گفتي
ميگم داداش متوجه نشدم ازچي خوشمون نمياد؟شرمنده من تازه اين تاپيك پيدا كردم اونم از طرفه امضايه خودتون تو جريان بحثاش نيستم؟ميشه به منم بگيد من هرچي در مورده رزيدنت باشه خوشم مياد حمايت ميكنيم:x

منظورم کاور کردن آهنگ های رزیدنت ایول مگه گوش نکردی اولی رو؟
اون پست رو برات نقل و قول می کنم اگه خوشت اومد بگو
یکی از آهنگ های فیلمش رو آکاده کردم ولی چون بچه ها چیزی نگفتن نمیزارم
امروز بعد از مدت ها رفتم استودیو برای ضبط
بعد از چند ساعت کار و صدا برداری داشتیم استراحت می کردیم که من به خانومم گیر دادم که بیا همین الان آهنگ اتاق سیو re3 رو با پیانو بزن (اگه خودم پیانو بلد بودم عمرا منت نمی کشیدم:دی)
بالاخره راضیش کردم از استراحتش بزنه بیاد اینو صدا برداری کنیم
گوش کنید حالشو ببرید فقط یادتون نره تعریف و تمجید اینا
در ضمن اگه بد شد بود تقصیر منه(من زن زلیل نیستم:دی)
آخه تب هاش رو گیر نیاوردم با گوش کردن رو گیتار زدم و سمیرا هم رو پیانو زده فقط خواهشا اول اصلیش رو گوش کنید بعد اینو
اصلی
پیانو

بیخیال
اگر خواستین بزارم!

:(:(:(:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or