نمیشه 2 بار رای داد؟ :d
من میخوام بازم به اویل 2 رای بدم:d
===========
===========
راستی نیایین بگین علافم 24 ساعته اینجام ها بنده سحرخیزم نه علاف
کاش میشدنمیشه 2 بار رای داد؟ :d
===========
راستی نیایین بگین علافم 24 ساعته اینجام ها بنده سحرخیزم نه علاف
مگه کسی چیزی گفته؟کاش میشد
حامد جان اصلا به کسی ربطی نداره کی میای کی میری
بیخیالمگه کسی چیزی گفته؟
ایول ( eyval ) !بیخیال
بچه ها اگه با آهنگ قبلی حال کردین این دفعه دارم یه آهنگ عالی آماده می کنم ولی نه از بازی از فیلم رزیدنت ایول!
انصافا فیلمش هر چقدر هم از بد باشه ولی آهنگسازیش حرف نداره مخصوصا شماره یکش که تم فیلم رو استاد منسون ساخته دارم آمادش می کنم !
اگر خواستین بزارم!
ایول ( eyval ) !
کارات اصولیه ها!
برادره من شما كه خودت استادي با اون مقاله هايه فوقالعاده اي كه در مورد رزيدنت ايل گذاشتي جايه تحليله ديگه اي نزاشتي كه عزيزه من:dخوب بياين در مورد RE2 بحث كنيم. مثلا شخصيت ليان رو توي RE2 تحليل كنيم.
شروع كنين منم ادامه ميدم. :d
چه عرض کنم والا؟!!!!!!افشین نظرت راجه به آهنگای هانس زیمر چیه؟
مخصوصا تو فیلم دزدان دریایی کارائیب.
لیان خوب قوی خط و خش بر نیمداره یخ هم نیمزنه!!!!!!!خوب بياين در مورد RE2 بحث كنيم. مثلا شخصيت ليان رو توي RE2 تحليل كنيم.
شروع كنين منم ادامه ميدم. :d
خوب شما می تونی تو extreme battle هم با کریس این کارو بکنی!سلام
من فكر ميكردم شايد فقط خودم عاشقه اين بازي باشم اما ميبينمكه بيشتر دوستان عم با هم هم عقيده هستند
ميشه گفت من اين بازي خوردم و به بيشتر سوراخ سومبه هاش اشنام يه نكته كه جالب بود تو بازي كسي اين كار كرده با ليان قسمت قطار ميريد اخر راهرو بعد زاويه ديد از تويه دوربين مياد بعد اگر شاتگان داشته باشيد شليك كنيد بهش شيشه دوربين ميريزه پايين فقط يبار اينجور ميشه فقطم بايد با ليان با شاتگان بهش بزنيد
ا ميشه نميدونستم ممنون گفتيخوب شما می تونی تو extreme battle هم با کریس این کارو بکنی!
در ضمن دیگه مطمئن شدم از کاور های من خوشتون نمیاد متاسفانه![]()
ا ميشه نميدونستم ممنون گفتي
ميگم داداش متوجه نشدم ازچي خوشمون نمياد؟شرمنده من تازه اين تاپيك پيدا كردم اونم از طرفه امضايه خودتون تو جريان بحثاش نيستم؟ميشه به منم بگيد من هرچي در مورده رزيدنت باشه خوشم مياد حمايت ميكنيم![]()
امروز بعد از مدت ها رفتم استودیو برای ضبط
بعد از چند ساعت کار و صدا برداری داشتیم استراحت می کردیم که من به خانومم گیر دادم که بیا همین الان آهنگ اتاق سیو re3 رو با پیانو بزن (اگه خودم پیانو بلد بودم عمرا منت نمی کشیدم)
بالاخره راضیش کردم از استراحتش بزنه بیاد اینو صدا برداری کنیم
گوش کنید حالشو ببرید فقط یادتون نره تعریف و تمجید اینا
در ضمن اگه بد شد بود تقصیر منه(من زن زلیل نیستم)
آخه تب هاش رو گیر نیاوردم با گوش کردن رو گیتار زدم و سمیرا هم رو پیانو زده فقط خواهشا اول اصلیش رو گوش کنید بعد اینو
اصلی
پیانو
بیخیال
بچه ها اگه با آهنگ قبلی حال کردین این دفعه دارم یه آهنگ عالی آماده می کنم ولی نه از بازی از فیلم رزیدنت ایول!
انصافا فیلمش هر چقدر هم از بد باشه ولی آهنگسازیش حرف نداره مخصوصا شماره یکش که تم فیلم رو استاد منسون ساخته دارم آمادش می کنم !
اگر خواستین بزارم!