بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اینا همه درست .ولی به نظر من هر چی رزیدنت اویل سخت تر باشه بهتره . شرط میبندم اگه خیلی از کسانی که به رزیدنت اویل 2 رای دادن رزیدنت اویل ریمیک و دیده بودن شاید به 2 رای نمیدادن حالا بگذریم.شما کدوم رزیدنت اویل ها رو تا آخرش رفتی ؟ من 1.2.3.4.5 , gun survivor وcode veronica .remake . zero .

outbreak هارم یکم بازی کردم ولی خوشم نیومد یه جوریه اصلا احساس نمیکنم که دارم رزیدنت اویل بازی میکنم نه ترسی نه هیجانی .زامبی هاش که من دیدم همون اولش یه گاز میکیرن بعد و امیستن نگات میکنن .اون نسخه ای که من دارم زاپنی هست و هیچی نمیفهمم. .در ضمن با حرف اون دوستمونم کاملا موافقم داستان اصلی رزیدنت اویل تو ریمیک خلاصه میشه .ولی هر کی میخواد با داستان پیش بره بهتره که اول zero رو بازی کنه بعد ریمیک چون اوت اتفاقات قبل از رزیدنت اویل 1 هست اونم خیلی قشنگه ولی نه به اندازه ریمیک.
به نگرم؛ در بین REهای کلاسیک؛ ریمیک یه چیز دیگس. اما بازم میگم؛ به لحاظ داستان، RE2 یک شاهکار بود. واقعا شاهکار بود. علم، عشق و وحشت بسیار قشنگ باهم ترکیب شده بودن.

من تمامی نسخه هاشو به جز بعضی نسخه های موبایل و کنسول های دستی این سری رو بازی کردم.
این یک بازی اصولیه ! :دی

اینا همه درست .ولی به نظر من هر چی رزیدنت اویل سخت تر باشه بهتره . شرط میبندم اگه خیلی از کسانی که به رزیدنت اویل 2 رای دادن رزیدنت اویل ریمیک و دیده بودن شاید به 2 رای نمیدادن حالا بگذریم.شما کدوم رزیدنت اویل ها رو تا آخرش رفتی ؟ من 1.2.3.4.5 , gun survivor وcode veronica .remake . zero .

outbreak هارم یکم بازی کردم ولی خوشم نیومد یه جوریه اصلا احساس نمیکنم که دارم رزیدنت اویل بازی میکنم نه ترسی نه هیجانی .زامبی هاش که من دیدم همون اولش یه گاز میکیرن بعد و امیستن نگات میکنن .اون نسخه ای که من دارم زاپنی هست و هیچی نمیفهمم. .در ضمن با حرف اون دوستمونم کاملا موافقم داستان اصلی رزیدنت اویل تو ریمیک خلاصه میشه .ولی هر کی میخواد با داستان پیش بره بهتره که اول zero رو بازی کنه بعد ریمیک چون اوت اتفاقات قبل از رزیدنت اویل 1 هست اونم خیلی قشنگه ولی نه به اندازه ریمیک.
من تمام رزیدنت اویل ها را بازی کردم
اصلی - فرعی - اسپین آف و ...
یعنی فکر نکنم کسی اندازه من رزیدنت بازی کرده باشه :دی

ولی من outbreak هاشو بازی نکردم چون زاپنی هست اصلا هیچی نمیفهمم.میدونم که ربطی هم به داستان رزیدنت اویل نداره و هیچ کدوم از شخصیت های اصلی توش نیستند .

من تمامی نسخه هاشو به جز بعضی نسخه های موبایل و کنسول های دستی این سری رو بازی کردم.
این یک بازی اصولیه ! :biggrin1:
این جمیه معنیش چیشه ؟ منظورتو نفهمیدم.

ولی من outbreak هاشو بازی نکردم چون زاپنی هست اصلا هیچی نمیفهمم.میدونم که ربطی هم به داستان رزیدنت اویل نداره و هیچ کدوم از شخصیت های اصلی توش نیستند .

این جمیه معنیش چیشه ؟ منظورتو نفهمیدم.
outbreak خیلی هم بازی مهمی هست؛ این بازی اتفاقات مهمی رو نشون میده؛ چگونگی شیوع ویروس تی در شهر راکون تا انهدام این شهر رو با جزئیات قابل قبولی نمایش میده. ضمنا ورژن های انگلیسی هم دارن. درسته که شخصیت های اصلی توشون نبوده؛ اما داستان اون کامل کننده RE2 و RE3 هست.

شوما زیاد جدی نگیر؛ مشتقات " ا ص ل " جزء امضا هستن. :دی

داستان outbreak تو تاریخچه رزیدنت اویل هست؟ اگه نیست میشه یکی زحمتشو بکشه ؟
تاریخچه کامل و تاریخ بندی شده RE هست و در این لینک نوشته خودم هست.
داستان اون بازی هم در بخش دوم از فصل دوم در بازه زمانی 24سپتامبر تا 1 اکتبر 1998 هست.

بخون ببین عجب تاریخچه متفاوتیه !

به نگرم؛ در بین REهای کلاسیک؛ ریمیک یه چیز دیگس. اما بازم میگم؛ به لحاظ داستان، RE2 یک شاهکار بود. واقعا شاهکار بود. علم، عشق و وحشت بسیار قشنگ باهم ترکیب شده بودن.

این یک بازی اصولیه ! :دی
خوب شدیدا مخالفم ریمیک یک فرصت دوبار واسه یه کارگردان که با امکانات بالا تر یه بازی رو دوباره به نمایش کشیده
در ضورتی که re2 با تمام محدودیت هایی که داره بهترین رو در نوع خودش به نمایش می کشه در ضمن اتمسفر بازی در re remake به شدت افسردست و اینکه رنگ آمیزی سریع ادم رو خسته می کنه در صورتی که تو re2 با یک شهر خوش رنگ و لعاب طرفیم در ضمن اگر محیط re2 رو با remake مقایسه کنیم می بینیم سر و کله زدن با زامبی ها تو مساحت یک شهر یک انقلاب بزرگ بوده همچنین کلا ارتباط برقرار کردن با تمام شخصیت ها به یک کیفیت نیست بیشتر افراد remake رو با jill انجام میدن و با کریس ارتباط برقرار نمی کنن جمله از شینجی میکامی هست که میگه من بازیکن رو در روی دشمن قرار میدم تا اون بترسه و بگه اون چیه داره میاد طرف من
این کار باعث یک ایراد بزرگ میشه
احساس ضعف
من در کل طول باز re remake احساس می کردم دارم با دوتا بدبخت بازی می کنم
ولی تو صحنه اولی که لیون رو دیدم که جون کلیر رو نجات داد با خودم گفتم این خوب من یه شانسی دارم
مهم ترین چیزی که باعث شد من به ریمیک رای ندم اینه که بازی با تمام زیبایی هاش گیم پلی اعتیاد آوری نداره و گاهی اوقات باعث ایجاد خستگی میشه
بعد از تموم کردن بازی تو بازی کن اشتیاق این کم هست که بازی رو دوباره تموم کنه چون عنصر های ملالت آور بازی زیاده و مهم ترینشون رنگ آمیزی بازی هست که عموما رنگ های خاکستری و تیره هست
r_screen001.jpg

resident-evil-remake.jpg

residentevil2.jpg

22.jpg

خودتون راجع بهش قضاوت کنید
من تمام رزیدنت اویل ها را بازی کردم
اصلی - فرعی - اسپین آف و ...
یعنی فکر نکنم کسی اندازه من رزیدنت بازی کرده باشه :دی
من ادعایی ندارم ولی هرچی دستم اومده بازی کردم رو آیفون آی پد psp ps3 ....

یکی از دلایلی که کسی شاید دوباره نخواد ریمیکو بازی کنه رنگاشو حالت ملال آوری که البته نظر شماست نیست افشین جان. به خاطر سختی بازیه.شما ریمیکو رو very hard به زحمت میتونی تمومش کنی چون نه Dagger Knife رو داری نه هدف گیری اتوماتیک ولی رزیدنت اویل 2 نه سخت نیست .در مورد رنگ ها ؟ واقعا به نظرت کدوم طبیعی تره ؟ کدوم باعث ترس بیشتر میشه ؟راستی قراره resident evil :revelations همزمان با سالگرد رزیدنت اویل عرضه بشه به افتخارش... خدا کنه یه سورپرایزم CAPCOM برامون تو جشن سالگرد رزیدنت اویل داشته باشه.

یکی از دلایلی که کسی شاید دوباره نخواد ریمیکو بازی کنه رنگاشو حالت ملال آوری که البته نظر شماست نیست افشین جان. به خاطر سختی بازیه.شما ریمیکو رو very hard به زحمت میتونی تمومش کنی چون نه Dagger Knife رو داری نه هدف گیری اتوماتیک ولی رزیدنت اویل 2 نه سخت نیست .در مورد رنگ ها ؟ واقعا به نظرت کدوم طبیعی تره ؟ کدوم باعث ترس بیشتر میشه ؟راستی قراره resident evil :revelations همزمان با سالگرد رزیدنت اویل عرضه بشه به افتخارش... خدا کنه یه سورپرایزم CAPCOM برامون تو جشن سالگرد رزیدنت اویل داشته باشه.

من اتفاقا رو هارد بازی می کنم منظورت رو از طبیعی متوجه نشدم
اگر منظورت رنگ پردازی از لحاظ گرافیک خوب بله re2 سیزده سال پیش بهترین رنگ پردازی رو داشت در ضمن اگر قرار با تاریک بودن محیط بترسم من اصلا فن re نمیشدم چون تو تمام re ها شما نور کافی داری
در ضمن شما رزیدنت ایول 2 رو تو سری اولی که اومد یعنی قبل dual shock رو هارد سیو 00 لیون رو بازی کن تا معنی سختی رو متوجه بشی در واقع اصلا dagger وجود نداره یا هدف گیری اتوماتیک که حالا باشه یا نباشه
عنصر ترس هم که تا دلت بخواد هست از دست های که از پنجره ها میزدن بیرون بگیر تا تبدیل شدن بریکین به یه غول بی شاخو دم که همه اینها کلی نو آوری بوده و فقط یکبار فرصت انجامش بوده نه ریمیک کردن
در ضمن کاش کپکام واسه سالگرد re یه remake از re2 بزنه

آخرین ویرایش:
من اتفاقا رو هارد بازی می کنم منظورت رو از طبیعی متوجه نشدم
اگر منظورت رنگ پردازی از لحاظ گرافیک خوب بله re2 سیزده سال پیش بهترین رنگ پردازی رو داشت در ضمن اگر قرار با تاریک بودن محیط بترسم من اصلا فن re نمیشدم چون تو تمام re ها شما نور کافی داری
در ضمن شما رزیدنت ایول رو تو سری اولی که اومد یعنی قبل dual shock رو هارد سیو 00 لیون رو بازی کن تا معنی سختی رو متوجه بشی در واقع اصلا dagger وجود نداره که حالا باشه یا نباشه

خب افشین جان dagger فقط مخصوص ریمیک هست دیگه تونم واسه این بوده که کمبود تیر و مهمات رو جبران کنه .منظورم از طبیعی بودن رنگ ها بود.

قرمزرو میشه توضیح بدی

خب افشین جان dagger فقط مخصوص ریمیک هست دیگه تونم واسه این بوده که کمبود تیر و مهمات رو جبران کنه .منظورم از طبیعی بودن رنگ ها بود.

قرمزرو میشه توضیح بدی

بابا جوابتو دادم که پست های منو درست نمی خونیا
اون موقع خیلی طبیعی بود الان به نظر طبیعی نمیاد
ولی تعدد رنگ ها باعث میشه بازی کن دچار هیجان مثبت بشه مثلا آنچارتد 2 یکی از دلایل خفن بودنش رنگ آمیزی بی همتاش
اون قسمتی هم که قرمز بود به خاطر این گفتم که یکی از دلایلی که باعث میشه من فن re باشم اینه که هیچ وقت آدمو با تاریک کردن یا کور کردن دید تو نمی ترسونه و محیط کاملا روشن ولی تمامی بازی های دیگه که الان ادعای وحشت دارن مثل ds یا sh اگر به اندازه re نور تو بازیشون بیارن تبدیل میشن به یه جوک و حتی خشونت هم ندارن ولی re یه خشونت داتی داره که بی رحمی رو نشون میده ولی بقیه اینجوری نیستن
(هیشکی دیگه حرف نزنه.....هیشکی...ا ا هیش:دی)

آخرین ویرایش:
میگم افشین میتونی پیانوی Resident Evil Remake رو بزنی؟ :دی
همونی که جیل میتونه بزنه ولی کریس نمیتونه بزنه و بجاش ربکا میزنه :دی
یدونه آهنک اتاق سیو Zero رو هم بنواز :دی

در ضورتی که re2 با تمام محدودیت هایی که داره بهترین رو در نوع خودش به نمایش می کشه در ضمن اتمسفر بازی در re remake به شدت افسردست و اینکه رنگ آمیزی سریع ادم رو خسته می کنه در صورتی که تو re2 با یک شهر خوش رنگ و لعاب طرفیم در ضمن اگر محیط re2 رو با remake مقایسه کنیم می بینیم سر و کله زدن با زامبی ها تو مساحت یک شهر یک انقلاب بزرگ بوده همچنین کلا ارتباط برقرار کردن با تمام شخصیت ها به یک کیفیت نیست بیشتر افراد remake رو با jill انجام میدن و با کریس ارتباط برقرار نمی کنن جمله از شینجی میکامی هست که میگه من بازیکن رو در روی دشمن قرار میدم تا اون بترسه و بگه اون چیه داره میاد طرف من
این کار باعث یک ایراد بزرگ میشه
احساس ضعف
من در کل طول باز re remake احساس می کردم دارم با دوتا بدبخت بازی می کنم
ولی تو صحنه اولی که لیون رو دیدم که جون کلیر رو نجات داد با خودم گفتم این خوب من یه شانسی دارم
مهم ترین چیزی که باعث شد من به ریمیک رای ندم اینه که بازی با تمام زیبایی هاش گیم پلی اعتیاد آوری نداره و گاهی اوقات باعث ایجاد خستگی میشه
بعد از تموم کردن بازی تو بازی کن اشتیاق این کم هست که بازی رو دوباره تموم کنه چون عنصر های ملالت آور بازی زیاده و مهم ترینشون رنگ آمیزی بازی هست که عموما رنگ های خاکستری و تیره هست

کسی منکر بی‌بدیل بودن RE2 در زمان خودش نیست؛ اما باید مباحث رو در حیطه خودشون سنجید! در RE remake فضا باید طوری میبود که بیشتر جو سکوت و ترس و ... رو به گیمر القا میکرد؛ اما در RE2 این یکم متفاوت بود، تو اون بازی باید بیشتر رو داستان و محیطی گسترده تر روبه رو می شدیم.
حالا کلا این بحثا رو فراموش کنیم.

اون آهنگی که احد گفت فکر کنم اسمش moonlite یا یه همچین چیزی بود. ( :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or