بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوستان من دموهای Resident Evil 2,3,5,Code veronica,Zero,Umbrella Chronicles,Darkside Chronicles و چندتا متفرقه رو دارم اگه اکثریت مایل باشن برای دانلود بزارمشون.
Resident Evil 4 رو نگفتم چون تو خود پوشه بازی هست.

دوستان من دموهای Resident Evil 2,3,5,Code veronica,Zero,Umbrella Chronicles,Darkside Chronicles و چندتا متفرقه رو دارم اگه اکثریت مایل باشن برای دانلود بزارمشون.
ما همه موافقیم اگر اذیت نمیشی
ولی کار سختیه ها خوب فکراتو بکن
در ضمن تو چه رزولوشنی؟

تو کلا موافقی همیشه.چرا اذیت بشم فقط آپلودش زمان میبره.
اونقدری واضح هست که بشه دید و لذت برد.فقط همین الان مشخص کنید چون خود فایلهاش با فرمت FLV هست اگه میخاین به WMV تبدیل کنم.

ممنون میشیم اگه بفرستیشون
درضمن با برنامه k-lite codec pack میتونید فایل های flv رو ببینید

آقایون دوستان عزیزان همگی دور بقیه شخصیت ها رو خط بکشید اونم از نوع قرمز جیغ چون وسکر کبیر وارد میشود
به جان خودم میدونستم نمرده و برمیگرده
بقیه (شخصیت ها) در مقابل ایشون سوسکی بیشش نیستن (البته با نهایت احترام به دوستان تاپیک) پس راه را باز کنید که خدای خدایان، خفنِ خفنان، غولِ غولان، شاه شاهان، وسکر کبیر وارد میشود

من با FLV مشکلی ندارم برای شما ها گفتم.بقیه دوستان هم تا فردا نظر بدن که کم کم برای آپلود شروع کنم.
تو مدیا فایر که مشکلی ندارید؟؟؟
من اکانت رپیدشیر دارم ولی مدیافایر بزار تا همه بتونن دانلود کنن
k-lite codec pack
از لینک بالا میتونید دانلود کنید

آقایون دوستان عزیزان همگی دور بقیه شخصیت ها رو خط بکشید اونم از نوع قرمز جیغ چون وسکر کبیر وارد میشود
به جان خودم میدونستم نمرده و برمیگرده
بقیه (شخصیت ها) در مقابل ایشون سوسکی بیشش نیستن (البته با نهایت احترام به دوستان تاپیک) پس راه را باز کنید که خدای خدایان، خفنِ خفنان، غولِ غولان، شاه شاهان، وسکر کبیر وارد میشود

کجا وارد میشه ؟ مگه خبر جدیدی اومده ؟

من این اویل 5 ای که دارم برا ps3 نسخه special edition هستش توش 1 دی وی دی از پشت صحنه ساخت بازی داره هر بار که میبینم کف میکنم برا شخصیت "وسکر کبیر" 3 نفر هستن
یکی برای موشن کپچر سر (head)
یکی برای موشن کپچر هیکل(body)
یکی هم برای صدا (voice)
خیلی چیز شاخیه این dvd اگه بتونم لینکشو پیدا کنم از تو سایت های دانلود قرار میدم اگه هم نشد بتونم با این اینترنت زغالی تبدیلش میکنم آپلود میکنم اینجا شما هم دانلود کنین

تو کلا موافقی همیشه.چرا اذیت بشم فقط آپلودش زمان میبره.
اونقدری واضح هست که بشه دید و لذت برد.فقط همین الان مشخص کنید چون خود فایلهاش با فرمت FLV هست اگه میخاین به WMV تبدیل کنم.

پس موافق نیستم :دی
نمیشه divx کنی یا به شدت فشرده
وسکر مرد
یعنی باید میمرد در ضمن تو موشن کپچر دیجنریشن رو ببین کرک و پر آدم می ریزه:دی

پس موافق نیستم :دی
نمیشه divx کنی یا به شدت فشرده
وسکر مرد
یعنی باید میمرد در ضمن تو موشن کپچر دیجنریشن رو ببین کرک و پر آدم می ریزه:دی
بابا divx کنه یا فشردش کنه که کیفیتی براش نمیمونه
وسکر کبیر اگه هم مرده باشه زندش میکنن الکی نیمده تو داستان بازی که الکی هم از بین بره اونم تو معجونی به اسم اویل 5
ندارم افشین جان اگه سراغ داری بگو دانلود کنم blu-ray اش رو میخواستم بخرم ولی گیر نیوردم =((

سلام من اومدم دوباره
اقا من دو روز نبودم صفحات حسابی جلو رفتنا اگر کسی جلوتونو نگیره پس فردا پست دو هزارم رو هم میزارین همین دو سه ماه پیش پست هزارم بعد یک سال گذاشته شد به شما ها میگن پایه های درست حسابی تایپک واقعا دمتون گرم.
اقا دستت درست درد نکنه اگر با یه فرمتی بذاری که هم کیفیت خوب باشه هم هجمش زیاد نباشه ممنون میشم میدونی که اینترنت همه زغالیه مخصوصا مال اقا حامد همون بارنی خودمون.
اقا افشین 20/2/2011 چه تارخیه به زمان خودمون ؟
دوستان این پست فقط برای اظهار وجود بود و هیچ ارزش دیگه ای نداشت لطفا نیاین ازم سوتی بگیرین و حسابی بخندید.:d:d:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or