بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام من اومدم دوباره
اقا من دو روز نبودم صفحات حسابی جلو رفتنا اگر کسی جلوتونو نگیره پس فردا پست دو هزارم رو هم میزارین همین دو سه ماه پیش پست هزارم بعد یک سال گذاشته شد به شما ها میگن پایه های درست حسابی تایپک واقعا دمتون گرم.
اقا دستت درست درد نکنه اگر با یه فرمتی بذاری که هم کیفیت خوب باشه هم هجمش زیاد نباشه ممنون میشم میدونی که اینترنت همه زغالیه مخصوصا مال اقا حامد همون بارنی خودمون.
اقا افشین 20/2/2011 چه تارخیه به زمان خودمون ؟
دوستان این پست فقط برای اظهار وجود بود و هیچ ارزش دیگه ای نداشت لطفا نیاین ازم سوتی بگیرین و حسابی بخندید.:d:d:d:d

سلام
آهنگ هارو گرفتی
برو تو لینک امضام حتما بگیر نظر بده
29 بهمن چطور؟
خیلی لوسی چرا دیگه اقد کم میای تاپیک هادی خان ؟
هرکی ازت سوتی گرفت با من طرف

سلام من اومدم دوباره
اقا من دو روز نبودم صفحات حسابی جلو رفتنا اگر کسی جلوتونو نگیره پس فردا پست دو هزارم رو هم میزارین همین دو سه ماه پیش پست هزارم بعد یک سال گذاشته شد به شما ها میگن پایه های درست حسابی تایپک واقعا دمتون گرم.
اقا دستت درست درد نکنه اگر با یه فرمتی بذاری که هم کیفیت خوب باشه هم هجمش زیاد نباشه ممنون میشم میدونی که اینترنت همه زغالیه مخصوصا مال اقا حامد همون بارنی خودمون.
اقا افشین 20/2/2011 چه تارخیه به زمان خودمون ؟
دوستان این پست فقط برای اظهار وجود بود و هیچ ارزش دیگه ای نداشت لطفا نیاین ازم سوتی بگیرین و حسابی بخندید.:d:d:d:d
به به هادی خان چه عجب خوبی ؟
بابا اینترنت ما اونترنته زغالو پشت سر گزاشته خودت حساب کن 128 اونم از شرکت محترم مخابرات :((
راستی یادت رفت بگی بعد از 30 ثانیه پستت از بین میره=))
افشین خان NGP رو دیدی؟ خفن حال کردم باهاش فکر کنم شما هم مثل من بری رو کار خریدش نه؟

1-سلام.اینقدر پشت سر کلیر صفحه نذارید.کلیر اصلا محل لیون نمی ذاشت.:d
2-آهنگ های افشین رو هم دارم دانلود می کنم.هر وقت گوش کردم نظرم رو میگم.
3-به نظر من ریمیک از 2 بهتر بود.اون امکاناتی که در ریمیک وجود داشت،یک هزارمش هم در 2 نبود.(مثل ترفندهای دفاعی و زنده شدن زامبی ها)به علاوه اصلا رزیدنت اویل باید تاریک و تیره باشه.مگه شهر بازیه که توقع دارید رنگ و وارنگ باشه؟:d این رو هم اضافه کنم که من خودم رزیدنت اویل 2 رو بعد از ریمیک و زیرو از همه بیشتر دوست دارم.یعنی فکر نکنید که خودم ازش بدم میاد.به هر حال هر بازی رو باید با بازی های زمان خودش مقایسه کرد.مثلا همین رزیدنت اویل 5 رو اکثرا قبول ندارن و میگن که اصلا رزیدنت اویل نبوده.در صورتی که به نظر خودم یکی از بهترین های رزیدنت اویل بود!چون معمولا همه فقط به ظاهر نگاه می کنند.مثل:ترسناک بودن و این حرفها.ولی من به داستان و شخصیت پردازیش نگاه می کنم که نظیر نداشت!در ضمن افشین خان!شما اون یک باری که لیون جان کلیر رو نشون داد رو می بینید.ولی اون هزار باری که بری جان جیل رو نجات داد رو نمی بینید؟:d
4-در مورد وسکر هم به نظر من مرده.چون هر شخصیت منفی به هر حال یک روز باید بمیره و وسکر هم خداییش وقتش بود که بمیره.چون در اوج قدرتش بود.به علاوه در رزیدنت اویل 5 الکس رو وارد داستان کردن.همین نشون میده که کاپکوم می خواد با مرگ وسکر یک شخصیت منفی دیگه رو جایگزینش کنه و به عبارت دیگه به داستان تنوع بده.اگر هم بخوان زنده بکننش،وقتی اینکارو می کنن که همه ی داستان های مهم دیگه مثل:سرنوشت،شری،بیلی،الکس،ایدا و ....تموم شده باشه.مطمئن باشید که در رزیدنت اویل 6 خبری از وسکر نیست.
5-در مورد لیون هم حق با احده.لیون همیشه به خاطر یکی دیگه توی داستان بوده و خودش هیچ کاره بوده.مثلا در رزیدنت اویل 2 به نظر شما نقش لیون مهمتر بود یا ایدا؟لیون یک پلیس تازه کار بود که از هیچی خبر نداشت و فقط می خواست جون خودش رو نجات بده.ولی ایدا جاسوس سازمان و وسکر بود که ماموریت داشت نمونه ی ویروس G رو بدست بیاره و در این راه هم از لیون مثل یک ابزار استفاده کرد.در رزیدنت اویل 4 هم اصل داستان سر وسکر و ایدا بود که می خواستند نمونه ی انگل لاس پلاگا رو بدست بیارن.وسکر یکی از افرادش به نام کراوزر رو به اسپانیا می فرسته و کراوزر هم برای جلب اعتماد سدلر،اشلی خانم رو می دزده.تازه نقش لیون از اینجا شروع میشه.بعدش هم که وسکر به ایدا میگه که از لیون برای نابود کردن سدلر و افرادش استفاده کنه.یعنی لیون فقط ابزاری در دست وسکر و ایدا بود.از آخر هم که ایدا به وسیله ی لیون نمونه ی انگل رو بدست میاره.در واقع آغاز گر و پایان دهنده ی داستان ایدا بوده.عملیات:جاوییر هم که کلا به خاطر کراوزر و نشون دادن گذشتش ساخته شد.وگرنه لیون که چیز مبهمی نداشت.در قسمت های بعدی هم اگه لیون رو بیارن،مطمئن باشید که فقط به خاطر نشون دادن ایدا یا یک نفر دیگه است.چون معمولا ایدا رو در قالب داستان لیون وارد بازی می کنن.ماجرای ایدا هنوز مرموز و مبهمه.ولی واقعا لیون دیگه چه دلیلی برای حضور در داستان داره؟حالا خودتون قضاوت کنید.این رو هم اضافه کنم که شخصیت تجاری رزیدنت اویل همین لیونه.چون معمولا همه ی سازندگان فیلم ها و بازی ها از محبوبیت بازیگران یا شخصیت های محبوب برای فروش محصولاتشون استفاده می کنن و این موضوع قابل انکار نیست.مثل خیلی از بازیگران خودمون که علیرغم داشتن بازی خوب بسیار محبوب هستند.فقط چون تیپ و قیافه دارن.وگرنه شخصیت پردازی لیون کجا و شخصیت پردازی وسکر،جیل،کلیر و ایدا کجا؟(الآن اینجا جنگ راه میفته! :d)
6-افشین جان!ممکنه که اون آهنگ رزیدنت اویل 5 وقتی که باید جیل رو به حالت عادی برگردونیسم رو هم بنوازیم.چون به نظر من بهترین آهنگ رزیدنت اویل بود.ترکیبی از حماسه و احساس بود.
7-Just Claire Redfield.:d

آخرین ویرایش:
1-سلام.اینقدر پشت سر کلیر صفحه نذارید.کلیر اصلا محل لیون نمی ذاشت.:d
2-آهنگ های افشین رو هم دارم دانلود می کنم.هر وقت گوش کردم نظرم رو میگم.
3-به نظر من ریمیک از 2 بهتر بود.اون امکاناتی که در ریمیک وجود داشت،یک هزارمش هم در 2 نبود.(مثل ترفندهای دفاعی و زنده شدن زامبی ها)به علاوه اصلا رزیدنت اویل باید تاریک و تیره باشه.مگه شهر بازیه که توقع دارید رنگ و وارنگ باشه؟:d این رو هم اضافه کنم که من خودم رزیدنت اویل 2 رو بعد از ریمیک و زیرو از همه بیشتر دوست دارم.یعنی فکر نکنید که خودم ازش بدم میاد.به هر حال هر بازی رو باید با بازی های زمان خودش مقایسه کرد.مثلا همین رزیدنت اویل 5 رو اکثرا قبول ندارن و میگن که اصلا رزیدنت اویل نبوده.در صورتی که به نظر خودم یکی از بهترین های رزیدنت اویل بود!چون معمولا همه فقط به ظاهر نگاه می کنند.مثل:ترسناک بودن و این حرفها.ولی من به داستان و شخصیت پردازیش نگاه می کنم که نظیر نداشت!در ضمن افشین خان!شما اون یک باری که لیون جان کلیر رو نشون داد رو می بینید.ولی اون هزار باری که بری جان جیل رو نجات داد رو نمی بینید؟:d
4-در مورد وسکر هم به نظر من مرده.چون هر شخصیت منفی به هر حال یک روز باید بمیره و وسکر هم خداییش وقتش بود که بمیره.چون در اوج قدرتش بود.به علاوه در رزیدنت اویل 5 الکس رو وارد داستان کردن.همین نشون میده که کاپکوم می خواد با مرگ وسکر یک شخصیت منفی دیگه رو جایگزینش کنه و به عبارت دیگه به داستان تنوع بده.اگر هم بخوان زنده بکننش،وقتی اینکارو می کنن که همه ی داستان های مهم دیگه مثل:سرنوشت،شری،بیلی،الکس،ایدا و ....تموم شده باشه.مطمئن باشید که در رزیدنت اویل 6 خبری از وسکر نیست.
5-در مورد لیون هم حق با احده.لیون همیشه به خاطر یکی دیگه توی داستان بوده و خودش هیچ کاره بوده.مثلا در رزیدنت اویل 2 به نظر شما نقش لیون مهمتر بود یا ایدا؟لیون یک پلیس تازه کار بود که از هیچی خبر نداشت و فقط می خواست جون خودش رو نجات بده.ولی ایدا جاسوس سازمان و وسکر بود که ماموریت داشت نمونه ی ویروس G رو بدست بیاره و در این راه هم از لیون مثل یک ابزار استفاده کرد.در رزیدنت اویل 4 هم اصل داستان سر وسکر و ایدا بود که می خواستند نمونه ی انگل لاس پلاگا رو بدست بیارن.وسکر یکی از افرادش به نام کراوزر رو به اسپانیا می فرسته و کراوزر هم برای جلب اعتماد سدلر،اشلی خانم رو می دزده.تازه نقش لیون از اینجا شروع میشه.بعدش هم که وسکر به ایدا میگه که از لیون برای نابود کردن سدلر و افرادش استفاده کنه.یعنی لیون فقط ابزاری در دست وسکر و ایدا بود.از آخر هم که ایدا به وسیله ی لیون نمونه ی انگل رو بدست میاره.در واقع آغاز گر و پایان دهنده ی داستان ایدا بوده.عملیات:جاوییر هم که کلا به خاطر کراوزر و نشون دادن گذشتش ساخته شد.وگرنه لیون که چیز مبهمی نداشت.در قسمت های بعدی هم اگه لیون رو بیارن،مطمئن باشید که فقط به خاطر نشون دادن ایدا یا یک نفر دیگه است.چون معمولا ایدا رو در قالب داستان لیون وارد بازی می کنن.ماجرای ایدا هنوز مرموز و مبهمه.ولی واقعا لیون دیگه چه دلیلی برای حضور در داستان داره؟حالا خودتون قضاوت کنید.:d این رو هم اضافه کنم که شخصیت تجاری رزیدنت اویل همین لیونه.چون معمولا همه ی سازندگان فیلم ها و بازی ها از محبوبیت بازیگران یا شخصیت های محبوب برای فروش محصولاتشون استفاده می کنن و این موضوع قابل انکار نیست.مثل خیلی از بازیگران خودمون که علیرغم داشتن بازی خوب بسیار محبوب هستند.فقط چون تیپ و قیافه دارن.وگرنه شخصیت پردازی لیون کجا و شخصیت پردازی وسکر،جیل،کلیر و ایدا کجا؟(الآن اینجا جنگ راه میفته! :d)
6-Just Claire Redfield.:d
حالا که اینطوری شد هرکی از الان به بعد به وسکر کبیر چپ نگاه کنه با من طرفه (این حرکت من در ازای حرکت اوناییه که فقط کلیر و لیان رو میبینن)
ببین نیما من خودم ریمیک رو بازی نکردم ولی از رو عکس هایی که تو سرچ هام از اینترنت دیدم نظر میدم تفاوت زمانی اویل 2 با ریمیک رو ببین چقدره؟ خب اگه قرار بر این باشه که چیز جدید و گرافیک بهتر اضافه نشه پس هدف از ساختنش چی بوده (نگو داستان که حالی به حولی میشم درسته داستان قوی مهمه ولی فقط نمیشه ملاک رو داستان قرار داد)بعدشم جو تاریک بازی زیاد هم حال نمیده چون خودتو در نظر بگیر تو وسط یه همچین اتفاقی باشی (منظور اویل 2 هست) اونوقت دقیقا همون رنگی که الان در و دیوار شهر رو میبینی، میبینی نه سیاه یا تیره پس به نظر من اویل 2 با همون ترکیب رنگی که داشت بهتر از ریمک هستش
بعدشم 2 : لطف کن یکم بین نوشته هات فاصله بده پدر چشم در میاد تا بخونشون
دمت گرم
واویلا لیلی چاکرتونم خیلی

نیما جوابتو تو همین پست میدم ولی حالا که دست به دانلودی اینم دانلود کن
امروز بعد از مدت ها رفتم استودیو برای ضبط
بعد از چند ساعت کار و صدا برداری داشتیم استراحت می کردیم که من به خانومم گیر دادم که بیا همین الان آهنگ اتاق سیو re3 رو با پیانو بزن (اگه خودم پیانو بلد بودم عمرا منت نمی کشیدم:دی)
بالاخره راضیش کردم از استراحتش بزنه بیاد اینو صدا برداری کنیم
گوش کنید حالشو ببرید فقط یادتون نره تعریف و تمجید اینا
در ضمن اگه بد شد بود تقصیر منه(من زن زلیل نیستم:دی)
آخه تب هاش رو گیر نیاوردم با گوش کردن رو گیتار زدم و سمیرا هم رو پیانو زده فقط خواهشا اول اصلیش رو گوش کنید بعد اینو
اصلی
پیانو

• Like
Reactions: shefer
بچه ها اصلا بیخیال این چیز ها. یک بحثی رو مشخص کنید تا در موردش تبادل نظر کنیم.
مثلا در مورد چی؟:-/:-/:-/:d
یه سوال به نظر شما البرت وسکر یه شخصیت مظلوم بوده یا ظالم؟از بدو دزدیده شدن توسط اسپنسر تا زمان مرگش به دست کریس و شوا
ایا این کارها و خوی بی اخلاقش به خاطر ویروسیه که بهش اسپنسر تزریق کرده یا این جوری یادگرفته که رفتار کنه و بار اومده؟ کلا البرت وسکر رو چه جوری میبینید ؟
راستی یادم رفت ازت بپرسم بارنی این قضیه بازگشت وسکر چی بود؟
در جواب اقا نیما بهتره بگم تنها کسی که تاریخ مصرفش توی اویل تموم نمیشه همین لیون هستش هدفش بیانگر این قضیس شاید داستان جیل و کریس با از بین رفتن البرت وسکر تموم بشه ولی لیون هدفش بالاتر از این حرفاست اون هدفش از بین بردن این ویروس و نابودی میراث جهنمی امبرلاست مطمئنا در اینده نقشهای بیشتری ایفا میکنه . مطمئنا توی نابودی نهایی و نجات انسانها از این ویروس حضور مستقیم داره به نظر من لیون یه منجیه برای نجات انسانها تا حالا نقشش توی همین محور بوده و توی همین راه به مبارزه پرداخته. در رزیدنت اویل چهار لیون داشت ماموریت خودش رو ا میداد و ایدا بهش کمک میکرد در واقع اگر ایدا میخواست بذاره که لیون همه کارها رو انجام بده خودش زودتر نمیومد با سادلر در بیوفته اگر یادت نیست بهتره دوباره اویل چهار رو بازی کنی این که اخر سر لیون رفت با سادلر رو برو شد برای این بود که فکر کرد یه چیزایی درست نیست و رفت با اون قضیه روبرو شد
اقا نیما شاید ما اویل یک تا سه رو بازی نکرده باشیم ولی اویل 4 و پنج رو دهها بار بازی کردم این نظرهارو نده خواهشا کجا لیون بازیچه ایدا بود ما که چیزی ندیدیم ایدا توی ریپورت خودش گفت این داستان بدون حضور لیون پایانی نداره ولی استفاده ابزاری رو من ندیدم خواهشا یه مثال بزن تا منم بدونم کجا از لیون استفاده شد.

RE3 خوب داره بالا میاد !

افشین جان THE GREAT AHAD دیگه چیه؟!

the great صفت هست. صفت بعد اسم باید باشه.

AHAD THE GREAT

بی سفاد :دی

آخرین ویرایش:
RE3 خوب داره بالا میاد !

افشین جان THE GREAT AHAD دیگه چیه؟!

the great صفت هست. صفت بعد اسم باید باشه.

AHAD THE GREAT

بی سفاد :دی
re3 آره ولی دلم واسه degeneration میسوزه
چون یه re کامل بود با داستان زیبا ولی فقط قابل بازی نبود
عزیزم با من بحث نکن
adj تو انگلیسی قبل از اسم میاد
مثل blue eyes
:d
بی سفات
:smoke1::smoke1:

آخرین ویرایش:
عجب بحثی راه انداختی :دی
اینکه وسکر از اول خوب بوده یا بد نوعی بحث فلسفی هست. مثلا اگه کریس هم مثل وسکر مورد آزمایش قرار داده میشد آیا ممکن بود شخصیتی مثل اون پیدا کنه؟ :دی

طبق مشاهدات بازی, آلبرت وسکر کلا شخصیت منفی محسوب میشه و سعی میکنه اهدافش رو عملی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or