بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خواهش می کنم
در مورد کلیر باید بگم انقدر ها هم بدردنخور نیست چون تو Terra-Save کار میکنه که با فعالیت های ویروسی اگر اشتباه نکنم مبارزه میکنه که اگه به دیالوگ های دیجنریشن رجوع کنیم
بعد از اینکه رون دیویس به کلیر میگه
Inoculation would have been
entirely possible had Terra-Save not backed us
into an adversarial corner.
واکسيناسيون منحصرا زماني امکان‌پذير بود که "ترا-سيو" ما رو به دشمني متهم نميکرد

کلیر متوجه اشتباهش میشه
redegen5.jpg

و دیالوگی بین کلیر و لیان رد وبدل میشه
We just ended up
making things worse.
That's not true.
The villains here
are the ones who used the virus.
But worse than them
are the ones who made it.
Seven years ago,
our lives were changed forever...
...by the virus from Umbrella Corp.
Umbrella collapsed
but their viral legacy
continues to spread.
I'm gonna scrub this virus
from the face of the Earth.
You chose the role of rescuer
rather than fighter, like me.
You chose a path that
your brother and I couldn't follow.
You weren't wrong
.
کلیر :ما فقط باعث شديم مسائل بدتر بشن
لیان:اين درست نيست
آدمايي که اينجان همون رذل‌هايي هستن
که اين ويروس رو بکار ميبردن
اما بدتر از اينا، کسايي هستن که ويروس رو ميسازن
هفت سال قبل، زندگي‌هامون
براي هميشه به‌خاطر
ويروس ساخته شده شرکت آمبرلا
دستخوش تغيير شد
آمبرلا فرو پاشيد
اما ميراث مرگبارشون به پخش شدن ادامه داد
من ميخوام ريشه اين ويروس رو تو زمين بخشکونم
تو هم مثل من بيشتر نقش نجات‌دهنده
رو انتخاب کردي تا جنگنده
تو راهي رو انتخاب کردي که من و برادرت
نميتونيم ادامه بديم
تو اشتباه نکردي

redegen1.jpg

خوب از تمام اینا میشه نقش کلیر رو از لیان تمییز داد
درسته کلیر در هیچ شماره دیگه ای نبوده ولی همونطور که ما فرض می کنیم لیان دایره داره
کلیر هم میتونه به همون اندازه مفید باشه البته من برخلاف خود لیان فکر میکنم اون بیشتر نقش جنگنده رو داشته تا ناجی ولی کلیر بیشتر ناجی بوده و خودش رو محدود به دولت نکرده
من همیشه گفتم نقش جیل و کریس کاملا به نقطه آخرش رسیده و میشه فقط استفاده تجاری کرد و هی برای bsaa ماموریت گذاشت ولی اگه سری re رو شبیه یه سکه بدونیم الان موقع اینه که روی دیگشو ببینیم یعنی لیان و کلیر که باید به هدفشون برسن همون طور که کریسو جیل به هدفشون یعنی نابودی وسکر رسیدن
لیان محدود به دولته! کجا محدود به دولت نبوده؟
البته دولتی بودن باعث میشه که لیان دایره فعالیت بیشتری رو داشته باشه.

لیان محدود به دولته! کجا محدود به دولت نبوده؟
البته دولتی بودن باعث میشه که لیان دایره فعالیت بیشتری رو داشته باشه.

شما منظور من رو درست متوجه نشدی
منظورم اینه که لیان همیشه باید از یک نفر دستور بگیره در واقع یه مامور ولی کلیر نه البته این بستگی به رتبش تو terra - save داره

این طور که شماها میگین.بقیه اینطور برداشت میکنن که دیگر کاراکتر ها در انجام فعالیتها نا محدود هستند.ولی اکثرا عضو یه تشکیلاتی هستند.تازه به نظر من ازادی عمل لیان باید بیشتر از بقیه باشه.چون مامور دولت امریکا هست.ولی بقیه شخصیت ها عضو تشکیلات زیر مجموعه دولت هستند جز bsaaکه البته مطمئنا اونم تحت نفوذ شدید دولت امریکا هست.پس یه خورده غیر عاقلانه نیست که بگیم دایره فعالیت های مامور دولت امریکااونم با اونهمه دبدبه وکبکبه که دولت داره از افرادی که تشکیلاتشون زیر مجموعه دولته کمتر باشه.اونم امریکا که تو کل جهانreنفوذ شدیدی داره.من فکر میکنم که دوستان عزیز باید بیشتر تامل کنن

نه اجمد جان پست هارو عجولانه می خونی
درست همه زیر نظر دولتن ولی غیر مستقیم در ضمن terra -save سازمان جهانی همین دخالت دولت رو سخت میکنه
البته اینا همش فرضیه است چون ما هنوز اطلاعات شفافی از terra -save نداریم ممکنه اینم مثل bsaa یکی از بنیانگذارانش tricell باشه!

نه اجمد جان پست هارو عجولانه می خونی
درست همه زیر نظر دولتن ولی غیر مستقیم در ضمن terra -save سازمان جهانی همین دخالت دولت رو سخت میکنه
البته اینا همش فرضیه است چون ما هنوز اطلاعات شفافی از terra -save نداریم ممکنه اینم مثل bsaa یکی از بنیانگذارانش tricell باشه!
معلومه مطلب رو نگرفتی . من میگم دولت خیلی بیشتر از یه سازمان میتونه فعالیت هاش رو گسترده تر کنه.به همین ترتیب مامورانش.tera-saveنسبت به دولت خیلی کوچیکه.برای همین من میگم که فعالیت های لیان نسبت به کلیر باید خیلی گسترده تر باشه چون سازمانش بزرگتره.البته در اینده نقش کلیربه دلایلی خیلی میتونه پر رنگ تر باشه

شما منظور من رو درست متوجه نشدی
منظورم اینه که لیان همیشه باید از یک نفر دستور بگیره در واقع یه مامور ولی کلیر نه البته این بستگی به رتبش تو terra - save داره

نه افشین جان منظور شما رو متوجه شدم. بحث من اینه که لیان به دولت وابسته هست. برخلاف کریس و جیل که تو سازمان های غیرانتفاعی بودن. حضورش در دولت و عمق شخصیت پردازی اون که باعث محبوبیتش شده، اهرم های خیلی قدرتمندی هستن برای سازنده های بازی. داستان های زیادی با حضور اون ساخته میشه و بهترین نتایج اقتصادی هم برای کمپانی به دست میاد. حالا این منتقدین هستن که حرص بیخودی میخورن و خودشونو پیر می کنن. :دی
تو این بازی هیچ کس محدود به خودش نیست. کلر هم حتا اگه رئیس ترا سیو باشه ( :دی ) بازهم در جریاناتی که براش اتفاق می افته جدا از دیگران عمل نمی کنه و از دستوراتی تبعیت می کنه.

ای بابا شما چقدر تند تند پست میدین. آدم نمیرسه به همشون جواب بده :دی

نه افشین جان منظور شما رو متوجه شدم. بحث من اینه که لیان به دولت وابسته هست. برخلاف کریس و جیل که تو سازمان های غیرانتفاعی بودن. حضورش در دولت و عمق شخصیت پردازی اون که باعث محبوبیتش شده، اهرم های خیلی قدرتمندی هستن برای سازنده های بازی. داستان های زیادی با حضور اون ساخته میشه و بهترین نتایج اقتصادی هم برای کمپانی به دست میاد. حالا این منتقدین هستن که حرص بیخودی میخورن و خودشونو پیر می کنن. :دی
تو این بازی هیچ کس محدود به خودش نیست. کلر هم حتا اگه رئیس ترا سیو باشه ( :دی ) بازهم در جریاناتی که براش اتفاق می افته جدا از دیگران عمل نمی کنه و از دستوراتی تبعیت می کنه.

همون طور که خودت هم میدونی لیان وابسته به دولت هست و همین وابسته به دولت بودن باعث میشه که در موقعیت هایی که دیگران برای او تعیین میکنن وارد داستان بشه. اما کریس و جیل از اول خودشون دنبال وسکر بودن و همین انگیزه هاشون باعث شد جیل و کریس به عنوان دو مامور به همارت جدید اسپنسر فرستاده بشن.
کلا اهداف کریس و جیل مشخص بودند. اما لیان همیشه 3-4 ساعت بعد ورودش به منطقه متوجه میشه قضیه از چه قراره.

ای بابا شما چقدر تند تند پست میدین. آدم نمیرسه به همشون جواب بده :دی

همون طور که خودت هم میدونی لیان وابسته به دولت هست و همین وابسته به دولت بودن باعث میشه که در موقعیت هایی که دیگران برای او تعیین میکنن وارد داستان بشه. اما کریس و جیل از اول خودشون دنبال وسکر بودن و همین انگیزه هاشون باعث شد جیل و کریس به عنوان دو مامور به همارت جدید اسپنسر فرستاده بشن.
کلا اهداف کریس و جیل مشخص بودند. اما لیان همیشه 3-4 ساعت بعد ورودش به منطقه متوجه میشه قضیه از چه قراره.
خسته نباشی.چشم بسته غیب گفتی؟الان منظورت این بود کریس و جیل وابسته به هیچ جایی نیستن؟

خسته نباشی.چشم بسته غیب گفتی؟الان منظورت این بود کریس و جیل وابسته به هیچ جایی نیستن؟

شما همیشه به این زودی پسر خاله میشی؟
نه خیر منظور من اونی که شما میگی نبود.

همون طور که متوجه نشدی منظور من این بود که کریس و جیل همیشه هدف بزرگی مثل نابود کردن وسکر تو کلشون بود. و برای این کار بود که رفتم عضو سازمان های مختلف شدند.

دقیقا همینه!
کریس و جیل هدفشون مشخص بود و همین باعث محدودیته !
البته من به هیچ وجه از لیان خوشم نمیاد؛ قبلا هم گفتم، یه قهرمان کاغذیه.
اما این ویژگی دولتی بودن رو داشت، ویژگی محبوبیت و ... که باعث میشه نامحدودتر از کریس و جیل باشه.

وقتی اهداف یکی مشخص نباشه، اهداف بیشتری پیش روش قرار میگیره؛
اونی که هدفش مشخصه، فکرش رو معطوف به یک هدف میکنه و این یعنی محدودیت. :دی

شما همیشه به این زودی پسر خاله میشی؟
نه خیر منظور من اونی که شما میگی نبود.

همون طور که متوجه نشدی منظور من این بود که کریس و جیل همیشه هدف بزرگی مثل نابود کردن وسکر تو کلشون بود. و برای این کار بود که رفتم عضو سازمان های مختلف شدند.
حالا چرا ناراحت میشی.منظورم این بود که اینی که گفتی رو همه میدونن.بازم ببخشید...

دقیقا همینه!
کریس و جیل هدفشون مشخص بود و همین باعث محدودیته !
البته من به هیچ وجه از لیان خوشم نمیاد؛ قبلا هم گفتم، یه قهرمان کاغذیه.
اما این ویژگی دولتی بودن رو داشت، ویژگی محبوبیت و ... که باعث میشه نامحدودتر از کریس و جیل باشه.

وقتی اهداف یکی مشخص نباشه، اهداف بیشتری پیش روش قرار میگیره؛
اونی که هدفش مشخصه، فکرش رو معطوف به یک هدف میکنه و این یعنی محدودیت. :دی
کاملا درسته.مثل بقیه مقاله هاتون

خوب شما اول بیخیال کریس . جیل شو چون من از اول هم گفتم می خوام جایگاه اون یکی روی سکه رو پیدا کنم
خوب اگر لیان مامور مخصوص کاخ سفید پس میتونه اکثر جاها حضور داشته باشه همین طور کلیر چون یه سازمان جهانی چه تو هند چه تو آمریکا چه هرجای دیگه در ضمن اینکه کی زود تر عمل کنه باعث برتری نیست مهم نتیجه عمل در کل من میدونم که لیان مهم ولی کلیر هم میتونه به همون اندازه مهم باشه
در واقع تمام اینها رو گفتم که بدونیم کلیر اونقدر ها هم بیهوده نیست
از تمام این حرف ها هم میشه یه نتیجه گرفت پایان رزیدنت ایول باید توسط این دو نفر انجام بشه
ماوین جان
این قهرمان کاغذی اون مفهومی که شما دنبالش رو نمیده
کاغذی بیشتر معنی بدرد نخور میده
تو ادبیات فارسی مثلا به عشقی می گن کاغذی که جلوی سختی ها که اگه تشبیه به باد و بارون بشه وا میره
همون فانتزی بهتره بکار ببری
افشین جان اون آهنگ هایی که گفته بودم اینا بودن. البته یدونه آهنگ سیو RE4 رو هم کنارش گذاشتم. ببین میتونی از پسشون بر بیای؟ :دی
http://www.4shared.com/file/jy71Of2s/RockIT.html
احد جان روی اون سیو ها دارم کار می کنم اون پیانو سونات بتهون هستش
فکر کنم با کیفیت ترش رو بتونی گیر بیاری حالا با خودت اگه می خوای اونم ردیف کنم
ولی خیلی نامردین همتون یه دونه اعتبارم به من ندادین!:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mr.Death

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or