بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

واسه همینه که بعد تموم شدن RE5 کریس اون جملات رو میگه. میشه گفت با اون جملات راه رو برای خودش بست.

اوکی !

کاملا درسته.مثل بقیه مقاله هاتون

خواهش میشه !

خوب شما اول بیخیال کریس . جیل شو چون من از اول هم گفتم می خوام جایگاه اون یکی روی سکه رو پیدا کنم
خوب اگر لیان مامور مخصوص کاخ سفید پس میتونه اکثر جاها حضور داشته باشه همین طور کلیر چون یه سازمان جهانی چه تو هند چه تو آمریکا چه هرجای دیگه در ضمن اینکه کی زود تر عمل کنه باعث برتری نیست مهم نتیجه عمل در کل من میدونم که لیان مهم ولی کلیر هم میتونه به همون اندازه مهم باشه
در واقع تمام اینها رو گفتم که بدونیم کلیر اونقدر ها هم بیهوده نیست
از تمام این حرف ها هم میشه یه نتیجه گرفت پایان رزیدنت ایول باید توسط این دو نفر انجام بشه

به نطرم برای داشتن یه جمع بندی خوب باید خوب مباحث رو سبک سنگین کرد. گذشتن از یه طرف سکه برای داشتن یه جمع بندی خوب درست نیست. البته معتقدم، اصول کریس و جیل و لیان از شبهت های زیادی برخوردارن. لیان مجبور شد تا برای دولت کار کنه و کریس و جیل هم مجبور بودن خط رویداد عمارت رو پی بگیرن.
کلر هرگز بی اهمیت نیست ! کسی منکر اهمیت کلر نیست. در جریان کریس و جیل با وسکر که خیلی جریان مهمیه، کلر مهمتر از لیانه ؛ اما تو خط اصلی داستان هست که لیان مهمتره. خط اصلی داستان هم مبارزه قهرمانان با B.O.Wها و سازنده هاش بود؛ خطی که اصول تمامی این بازی رو پوشش میده؛ اگه خط اصلی داستان رو محدود به کریس و جیل با وسکر کنیم، خب واقعا از خیلی نسخه ها چشم پوشی کردیم.

من درمورد فلسفه کاغذی یه چیو باید همون اول میگفتم.
لیان روی کاغذ یه قهرمان بود؛ معمولا بازی میخورد؛ لز طرف کلر، ایدا، ...
اما فانتزی بود؛ نامحدودتر از کریس و جیل؛ اقتصادی برای کمپانی و ...
دیگه ملت چی می خواد! :دی

به نطرم برای داشتن یه جمع بندی خوب باید خوب مباحث رو سبک سنگین کرد. گذشتن از یه طرف سکه برای داشتن یه جمع بندی خوب درست نیست. البته معتقدم، اصول کریس و جیل و لیان از شبهت های زیادی برخوردارن. لیان مجبور شد تا برای دولت کار کنه و کریس و جیل هم مجبور بودن خط رویداد عمارت رو پی بگیرن.
کلر هرگز بی اهمیت نیست ! کسی منکر اهمیت کلر نیست. در جریان کریس و جیل با وسکر که خیلی جریان مهمیه، کلر مهمتر از لیانه ؛ اما تو خط اصلی داستان هست که لیان مهمتره. خط اصلی داستان هم مبارزه قهرمانان با B.O.Wها و سازنده هاش بود؛ خطی که اصول تمامی این بازی رو پوشش میده؛ اگه خط اصلی داستان رو محدود به کریس و جیل با وسکر کنیم، خب واقعا از خیلی نسخه ها چشم پوشی کردیم.

من درمورد فلسفه کاغذی یه چیو باید همون اول میگفتم.
لیان روی کاغذ یه قهرمان بود؛ معمولا بازی میخورد؛ لز طرف کلر، ایدا، ...
اما فانتزی بود؛ نامحدودتر از کریس و جیل؛ اقتصادی برای کمپانی و ...
دیگه ملت چی می خواد! :دی
خوب خوشبختانه به نتیجه مورد نظر رسیدم
در مورد خط اصلی هم که گفتم re مثل یه سکه دو رو داره که مفهوم پیدا میکنه
در مورد قهرمان بازی خورده چیزی از قهرمانیش کم نمیکنه
در ضمن این که رو کاغذ قهرمان بود یعنی نیست ولی همه فک میکنن هست
در اصل بهش میگن قهرمان قلابی!!!!!!!!
305px-Leon_Kennedy_Evolution_D_by_AmeliaKader.jpg

من با نظر تک تکتون موافقم به جز هادی.:biggrin1:
هادی جان!واقعا برات متاسفم.من همیشه می گفتم تو خیلی با استعدادی که تونستی این همه اطلاعات رو در عرض این مدت کوتاه یادبگیری.تازه همه ی قسمت ها رو هم بازی نکردی.اونوقت تو میای اینجوری جواب من رو میدی؟
حالا خوبه که خودت هم می دونی که کلیر عضو یک سازمان مبارزه با ویروس هست.ولی لیون چی؟لیون فقط مامور دولته و وظیفش هم صرفا مبارزه با ویروس نیست.فقط چون در این زمینه تجربه داره،برای سر و سامان دادن به اوضاع فرستاده میشه.مثلا در رزیدنت اویل 4 لیون اصلا خبر نداشت که همچنین انگلی هم وجود داره.در حالی که کلیر از سال 1998 به بعد وارد تراسیو میشه و وظیفش هم مبارزه با حملات بیوتروریستی بوده.(مسلما در قسمت های بعدی هم تراسیو نقش مهمی رو ایفا خواهد کرد.یعنی از لحاظ شغل هم که بخواهیم حساب کنیم،کلیر نسبت به لیون برتری داره!
به علاوه در رزیدنت اویل 2 حداقل کلیر یک ربطی به قسمت قبلی داشت.چون کریس بعد از واقعه ی عمارت میره به پاریس و به کلیر هم نمیگه و همین زمینه ساز ورود کلیر به داستان میشه.ولی لیون رو چطوری میشه به رزیدنت اویل 1 ربطداد؟اصلا اول کلیر توی بازی نبود.ولی شینجی میکامی دید که لیون هیچ ربطی به داستاننداره.برای همین هم اوند کلیر رو به بازی اضافه کرد.دیگه از این تابلوتر؟بعدش هم نقش کلیر در رزیدنت اویل 2 تموم نشد.چون برادرش رو پیدا نکرد.ولی لیون دیگه چه دلیلی برای ادامه ی نقشش داشت؟اینکه می بینی توی رزیدنت اویل 4 آوردنش هم برای این بود که رزیدنت اویل 4 بر پایه ی گیم پلی ساخته شد نه داستان.کاپکوم هم می خواست از شخصیتی استفاده کنه که بتونه یک داستان فرعی و گذرا براش بیاره.وگرنه داستان رزیدنت اویل 4 که مثل کد ورونیکا ساخته شدنش اجباری نبود.کد ورونیکا ادامه ی مستقیم داستان رزیدنت اویل 2 بود و اگه ساخته نمی شد،کلا داستان رزیدنت اویل 2 ناقص می موند.به علاوه ماجرای کریس و وسکر از کد ورونیکا ادامه پیدا کرد و کریس از کد ورونیکا فهمید که وسکر زنده است.ولی رزیدنت اویل 4 چی؟در واقع لیون در این بازی فدای گیم پلی شد.دارک ساید هم که کلا به خاطر نشون دادن سرگذشت کراوزر ساخته شد.
در اینکه لیون بازیچه ی دست ایدا بوده هم هیچ شکی نیست.خود ایدا در گزارشش میگه:من دارم کاری می کنم که لیون خیال کنه مهم ترین نقش رو در این ماجرا داره.همچنین میگه:من باید لیون رو زنده نگه دارم تا ازش برای رسیدن به اهدافم استفاده کنم.
به علاوه وقتی که ایدا خبر مرگ کراوزر رو به وسکر میده،وسکر بهش میگه:ما می تونیم از لیون برای نابود کردن سدلر و افرادش استفاده کنیم.در انتها هم که همینطور میشه.لیون،سدلر رو می کشه و ایدا هم بدین وسیله نمونه ی انگل مستر پلاگا رو بدست میاره.
بازم دلیل می خوای؟(البته من بهت حق میدم.چون به قول خودت فقط 4 و 5 رو بازی کردی.به هر حال شنیدن کی بود ماند دیدن؟:biggrin1:)
در ضمن حامد جان!واقعا به نظرت گرافیک ریمیک بالاتر از رزیدنت اویل 2 نبود و از نظر گیم پلی هم پیشرفته تر نبود؟:biggrin1:
با نظر افشین هم موافقک که نقش کریس و جیل با مرگ وسکر تموم شده و کلیر و لیون (و حتی ربکا که ظاهرا به اندازه ی اونا مهم نیست) باید داستان رو ادامه بدن.

آخرین ویرایش:
احد جان روی اون سیو ها دارم کار می کنم اون پیانو سونات بتهون هستش
فکر کنم با کیفیت ترش رو بتونی گیر بیاری حالا با خودت اگه می خوای اونم ردیف کنم
ولی خیلی نامردین همتون یه دونه اعتبارم به من ندادین!:دی

افشین جان کیفیتش مهم نیست همین که بزنیش مهمه :دی

• Like
Reactions: RockIT
بعضی ها...بعضی هااصلا انگار متوجه نیستن که بین هر اویل یه فاصله زمانی بوده حالا کوتاه یا بلند فرقی نداره اصل اینه که توی همین فاصله پیشرفت های زیادی توی ساخت بازی صورت گرفته که همین باعث شده جلوه های بصری هر بازی از بازی قبلی بهتر بشه.ولی موضوع اینه کهیه بازی که چند سال قبل از اون یکی ساخته شده شرایط ساختش هم فرق داشته.100٪اویل های جدید از شماره قبلی بهترن(از نظر گیم پلی.گرافیک و...)ولی نمیشه مقایسه کرد چون مثلا گیم پلی اویل 1توی زمان خودش بهترین بود ولی اگه الان بازی کنیم خندمون میگیره چون تکنولوژی پیشرفت کرده.اصلا توی اویل جلوه های بصری دلیل بهتر یا بدتر بودن بازی نمیشه.چون فناوری هر زمان با زمان دیگه متفاوته.

سلام بر دوستان
نیما جان اول همه به شما میپردازم
ببین برادر من همون اول که داستان ابتدایی کدورونیکا و حمله کلیر به شعبه پاریس امبرلا رو گفتی من متوجه شدم کلیر چه عوجوبه اییه ولی اینقدر از لیون بی منطق انتقاد شدید کردی که منم مجبور به مقابله به مثل شدم دلیل نداره چون تو از لیون خوشت نمیاد علایق دیگران رو زیر سوال ببری تازه منم از منطق خود شما و داش احد استفاده کردم چیز بدی نگفتم .
در ضمن یه سوال دارم ازت این چه جور استفاده از لیون توی اویل 4 هستش که ایدا خودش زودتر سراغ سادلر میره و خودشو به خطر میندازه؟
توی قضیه درگیر شدن لیون با سادلر ایدا چه کاری کرد که لیون بیاد با سادلر بجنگه ؟ مگه خودش نگفت به اشلی همینجا بمون مثل اینکه یه چیزایی درست نیست یه جوری میگی انگار ایدا اومده یقه لیون رو گرفته انداخته جلوی سادلر که باهاش بجنگه اگر لیون رفت خودش خواست که بره برای انتقام خون لوییس و نجات جون ایدا
حالا هر چی ایدا توی ریپرتش گفت شما باید بگی چون ایدا اینجور گفت نه اقا جان بازم باید بگم غلط کرد گفت دیگه نمیگه
اقا افشین اگه یه کنسرت بذاری اولین نفر بلیط ورود رو میخرم هر چند که خیلی وقته تهران نیومدم ولی برای کنسرت شما حتما میام
در مورد دولتی بودن لیون باید بگم این کار کردن لیون برای دولت متزلزله میدونید لیون به خوبی میدونه که اگر یه نمونه از یه ویروس مخرب رو پیدا کنه باید سریعا نابودش کنه چون اگر برسه به دست دولت حتما توی ازمایشگاههای فوق سری برای ساخت سلاح استفاده خواهد شد اینبار نه به وسیله امبرلا و ترایسل که به وسیله یه سازمان که مستقیم توسط دولت حمایت میشه
پس با از بین بردن ویروس و عامل مخرب کار و امنیت شغلی خودش رو از بین میبره درست همون بلایی که سر کورتیس میلر اومد وقتی زیاد حرف زد از ویلفارما انداختنش بیرون.
ولی من میگم هدف لیون فراتر از این حرفاست به نظرم بازم الان نوبت پیشتازی لیون و کلیر ردفیلده من فکر کنم اخرش لیون یا با هانک در گیر میشه یا بسته به شرایط با ایدا چون یه مامور وظیفش انجام ماموریتشه.
زیاد حرف زدم بهتر دیگه تمومش کنم :d:d:d

در ضمن حامد جان!واقعا به نظرت گرافیک ریمیک بالاتر از رزیدنت اویل 2 نبود و از نظر گیم پلی هم پیشرفته تر نبود؟:biggrin1:
با نظر افشین هم موافقک که نقش کریس و جیل با مرگ وسکر تموم شده و کلیر و لیون (و حتی ربکا که ظاهرا به اندازه ی اونا مهم نیست) باید داستان رو ادامه بدن.

اگه منظورت از حامد منم . این سوال جوابش کاملا مشخصه دیگه نیازی به جواب نداره .منم با نظر شما موافقم که نقش های بعدی کلیر و لیان هستند . من هنوز دارم داستان رزیدنت اویل رو میخونم یه سوال از شما داشتم نیما جان در مورد رزیدنت اویل 3 .مگه نمیسیس واسه نابود کردن اعضای تیم S.T.A.R.S فرستاده نشده بود و همین طور گروه U.B.C.S که برای از بین بردن تمام بازماندگان و سربازان تا مدرکی علیه آمبرلا نمونه پس یعنی در واقع باید نمیسیس و این گروه تو یه تیم باشند پس چجوری شد که بین نمیسیس و میخاییل درگیری شد و میخاییل کشته شد ؟ مگه هدف نمیسیس فقط نابود کردن اعضای تیم S.T.A.R.S به هر حالا هر دوشون از طرف آمبرلا فرستاده شده بودن دیگه.راستی یه نسخه ورد از این تاریخچه که داری بده میخوام دوباره بخونم از اول خیلی قشنگ هست.واقعا انگار دوباره دارم بازی میکنم .

افشین قیمت psp2 چیزی حدود 1000000 هست .:d

آخرین ویرایش:
افشین جان؛ بازار سفارش حیلی گرمه ها! :دی
کاشکی یه فکری به حال سفارش من میکردی!

قضیه اعتبار چیه؟

اعتبار همونیه که فبلا غیر فعال کرده بودی و الان فعالش کردی :دی
کسی نظری توی تاپیک بده و نظرش کس دیگه ای رو جلب کنه و از دید ون پست خوبی محسوب بشه یک اعتبار بهش میده. هرچه اعتبار کسی بیشتر باشه نشون از اینه که آدم مهمیه :دی البته اینا رو جدی نگیر :دی

سلام بر دوستان
ببین برادر من همون اول که داستان ابتدایی کدورونیکا و حمله کلیر به شعبه پاریس امبرلا رو گفتی من متوجه شدم کلیر چه عوجوبه اییه ولی اینقدر از لیون بی منطق انتقاد شدید کردی که منم مجبور به مقابله به مثل شدم دلیل نداره چون تو از لیون خوشت نمیاد علایق دیگران رو زیر سوال ببری تازه منم از منطق خود شما و داش احد استفاده کردم چیز بدی نگفتم .
در ضمن یه سوال دارم ازت این چه جور استفاده از لیون توی اویل 4 هستش که ایدا خودش زودتر سراغ سادلر میره و خودشو به خطر میندازه؟
توی قضیه درگیر شدن لیون با سادلر ایدا چه کاری کرد که لیون بیاد با سادلر بجنگه ؟ مگه خودش نگفت به اشلی همینجا بمون مثل اینکه یه چیزایی درست نیست یه جوری میگی انگار ایدا اومده یقه لیون رو گرفته انداخته جلوی سادلر که باهاش بجنگه اگر لیون رفت خودش خواست که بره برای انتقام خون لوییس و نجات جون ایدا
حالا هر چی ایدا توی ریپرتش گفت شما باید بگی چون ایدا اینجور گفت نه اقا جان بازم باید بگم غلط کرد گفت دیگه نمیگه
اقا افشین اگه یه کنسرت بذاری اولین نفر بلیط ورود رو میخرم هر چند که خیلی وقته تهران نیومدم ولی برای کنسرت شما حتما میام
در مورد دولتی بودن لیون باید بگم این کار کردن لیون برای دولت متزلزله میدونید لیون به خوبی میدونه که اگر یه نمونه از یه ویروس مخرب رو پیدا کنه باید سریعا نابودش کنه چون اگر برسه به دست دولت حتما توی ازمایشگاههای فوق سری برای ساخت سلاح استفاده خواهد شد اینبار نه به وسیله امبرلا و ترایسل که به وسیله یه سازمان که مستقیم توسط دولت حمایت میشه
پس با از بین بردن ویروس و عامل مخرب کار و امنیت شغلی خودش رو از بین میبره درست همون بلایی که سر کورتیس میلر اومد وقتی زیاد حرف زد از ویلفارما انداختنش بیرون.
ولی من میگم هدف لیون فراتر از این حرفاست به نظرم بازم الان نوبت پیشتازی لیون و کلیر ردفیلده من فکر کنم اخرش لیون یا با هانک در گیر میشه یا بسته به شرایط با ایدا چون یه مامور وظیفش انجام ماموریتشه.

کلا منظور نیما اینه که برای اینکه لیان در مسیر داستان بازی قرار بگیره به عناصر دیگه ای نیاز داره. :دی

سلام بر دوستان
خوب اومدی.باهاتم.بابا استدلال

فراخوان ( :دی )

دوستان عزیز این یک فراخوان ( :دی ) است!
در بازی RE C:V اونجایی که وسکر با آلکسیا روبه رو میشه و بعدش کریس هم وارد جریان میشه. بعد کریس و آلکسیا رو تنها میذاره و خودش فرار میکنه.
در این جنگ اول کریس با آلکسیا یه موزیک خیلی قشنگ پخش میشه. کسی ازش اسمی، لینکی واس دانلود سراغ نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or