واسه همینه که بعد تموم شدن RE5 کریس اون جملات رو میگه. میشه گفت با اون جملات راه رو برای خودش بست.
کاملا درسته.مثل بقیه مقاله هاتون
خوب شما اول بیخیال کریس . جیل شو چون من از اول هم گفتم می خوام جایگاه اون یکی روی سکه رو پیدا کنم
خوب اگر لیان مامور مخصوص کاخ سفید پس میتونه اکثر جاها حضور داشته باشه همین طور کلیر چون یه سازمان جهانی چه تو هند چه تو آمریکا چه هرجای دیگه در ضمن اینکه کی زود تر عمل کنه باعث برتری نیست مهم نتیجه عمل در کل من میدونم که لیان مهم ولی کلیر هم میتونه به همون اندازه مهم باشه
در واقع تمام اینها رو گفتم که بدونیم کلیر اونقدر ها هم بیهوده نیست
از تمام این حرف ها هم میشه یه نتیجه گرفت پایان رزیدنت ایول باید توسط این دو نفر انجام بشه
خوب خوشبختانه به نتیجه مورد نظر رسیدمبه نطرم برای داشتن یه جمع بندی خوب باید خوب مباحث رو سبک سنگین کرد. گذشتن از یه طرف سکه برای داشتن یه جمع بندی خوب درست نیست. البته معتقدم، اصول کریس و جیل و لیان از شبهت های زیادی برخوردارن. لیان مجبور شد تا برای دولت کار کنه و کریس و جیل هم مجبور بودن خط رویداد عمارت رو پی بگیرن.
کلر هرگز بی اهمیت نیست ! کسی منکر اهمیت کلر نیست. در جریان کریس و جیل با وسکر که خیلی جریان مهمیه، کلر مهمتر از لیانه ؛ اما تو خط اصلی داستان هست که لیان مهمتره. خط اصلی داستان هم مبارزه قهرمانان با B.O.Wها و سازنده هاش بود؛ خطی که اصول تمامی این بازی رو پوشش میده؛ اگه خط اصلی داستان رو محدود به کریس و جیل با وسکر کنیم، خب واقعا از خیلی نسخه ها چشم پوشی کردیم.
من درمورد فلسفه کاغذی یه چیو باید همون اول میگفتم.
لیان روی کاغذ یه قهرمان بود؛ معمولا بازی میخورد؛ لز طرف کلر، ایدا، ...
اما فانتزی بود؛ نامحدودتر از کریس و جیل؛ اقتصادی برای کمپانی و ...
دیگه ملت چی می خواد!![]()
احد جان روی اون سیو ها دارم کار می کنم اون پیانو سونات بتهون هستش
فکر کنم با کیفیت ترش رو بتونی گیر بیاری حالا با خودت اگه می خوای اونم ردیف کنم
ولی خیلی نامردین همتون یه دونه اعتبارم به من ندادین!![]()
در ضمن حامد جان!واقعا به نظرت گرافیک ریمیک بالاتر از رزیدنت اویل 2 نبود و از نظر گیم پلی هم پیشرفته تر نبود؟:biggrin1:
با نظر افشین هم موافقک که نقش کریس و جیل با مرگ وسکر تموم شده و کلیر و لیون (و حتی ربکا که ظاهرا به اندازه ی اونا مهم نیست) باید داستان رو ادامه بدن.
افشین جان؛ بازار سفارش حیلی گرمه ها!
کاشکی یه فکری به حال سفارش من میکردی!
قضیه اعتبار چیه؟
سلام بر دوستان
نیما جان اول همه به شما میپردازم
ببین برادر من همون اول که داستان ابتدایی کدورونیکا و حمله کلیر به شعبه پاریس امبرلا رو گفتی من متوجه شدم کلیر چه عوجوبه اییه ولی اینقدر از لیون بی منطق انتقاد شدید کردی که منم مجبور به مقابله به مثل شدم دلیل نداره چون تو از لیون خوشت نمیاد علایق دیگران رو زیر سوال ببری تازه منم از منطق خود شما و داش احد استفاده کردم چیز بدی نگفتم .
در ضمن یه سوال دارم ازت این چه جور استفاده از لیون توی اویل 4 هستش که ایدا خودش زودتر سراغ سادلر میره و خودشو به خطر میندازه؟
توی قضیه درگیر شدن لیون با سادلر ایدا چه کاری کرد که لیون بیاد با سادلر بجنگه ؟ مگه خودش نگفت به اشلی همینجا بمون مثل اینکه یه چیزایی درست نیست یه جوری میگی انگار ایدا اومده یقه لیون رو گرفته انداخته جلوی سادلر که باهاش بجنگه اگر لیون رفت خودش خواست که بره برای انتقام خون لوییس و نجات جون ایدا
حالا هر چی ایدا توی ریپرتش گفت شما باید بگی چون ایدا اینجور گفت نه اقا جان بازم باید بگم غلط کرد گفت دیگه نمیگه
اقا افشین اگه یه کنسرت بذاری اولین نفر بلیط ورود رو میخرم هر چند که خیلی وقته تهران نیومدم ولی برای کنسرت شما حتما میام
در مورد دولتی بودن لیون باید بگم این کار کردن لیون برای دولت متزلزله میدونید لیون به خوبی میدونه که اگر یه نمونه از یه ویروس مخرب رو پیدا کنه باید سریعا نابودش کنه چون اگر برسه به دست دولت حتما توی ازمایشگاههای فوق سری برای ساخت سلاح استفاده خواهد شد اینبار نه به وسیله امبرلا و ترایسل که به وسیله یه سازمان که مستقیم توسط دولت حمایت میشه
پس با از بین بردن ویروس و عامل مخرب کار و امنیت شغلی خودش رو از بین میبره درست همون بلایی که سر کورتیس میلر اومد وقتی زیاد حرف زد از ویلفارما انداختنش بیرون.
ولی من میگم هدف لیون فراتر از این حرفاست به نظرم بازم الان نوبت پیشتازی لیون و کلیر ردفیلده من فکر کنم اخرش لیون یا با هانک در گیر میشه یا بسته به شرایط با ایدا چون یه مامور وظیفش انجام ماموریتشه.
زیاد حرف زدم بهتر دیگه تمومش کنم :d:d:d
خوب اومدی.باهاتم.بابا استدلالسلام بر دوستان
نیما جان اول همه به شما میپردازم
ببین برادر من همون اول که داستان ابتدایی کدورونیکا و حمله کلیر به شعبه پاریس امبرلا رو گفتی من متوجه شدم کلیر چه عوجوبه اییه ولی اینقدر از لیون بی منطق انتقاد شدید کردی که منم مجبور به مقابله به مثل شدم دلیل نداره چون تو از لیون خوشت نمیاد علایق دیگران رو زیر سوال ببری تازه منم از منطق خود شما و داش احد استفاده کردم چیز بدی نگفتم .
در ضمن یه سوال دارم ازت این چه جور استفاده از لیون توی اویل 4 هستش که ایدا خودش زودتر سراغ سادلر میره و خودشو به خطر میندازه؟
توی قضیه درگیر شدن لیون با سادلر ایدا چه کاری کرد که لیون بیاد با سادلر بجنگه ؟ مگه خودش نگفت به اشلی همینجا بمون مثل اینکه یه چیزایی درست نیست یه جوری میگی انگار ایدا اومده یقه لیون رو گرفته انداخته جلوی سادلر که باهاش بجنگه اگر لیون رفت خودش خواست که بره برای انتقام خون لوییس و نجات جون ایدا
حالا هر چی ایدا توی ریپرتش گفت شما باید بگی چون ایدا اینجور گفت نه اقا جان بازم باید بگم غلط کرد گفت دیگه نمیگه
اقا افشین اگه یه کنسرت بذاری اولین نفر بلیط ورود رو میخرم هر چند که خیلی وقته تهران نیومدم ولی برای کنسرت شما حتما میام
در مورد دولتی بودن لیون باید بگم این کار کردن لیون برای دولت متزلزله میدونید لیون به خوبی میدونه که اگر یه نمونه از یه ویروس مخرب رو پیدا کنه باید سریعا نابودش کنه چون اگر برسه به دست دولت حتما توی ازمایشگاههای فوق سری برای ساخت سلاح استفاده خواهد شد اینبار نه به وسیله امبرلا و ترایسل که به وسیله یه سازمان که مستقیم توسط دولت حمایت میشه
پس با از بین بردن ویروس و عامل مخرب کار و امنیت شغلی خودش رو از بین میبره درست همون بلایی که سر کورتیس میلر اومد وقتی زیاد حرف زد از ویلفارما انداختنش بیرون.
ولی من میگم هدف لیون فراتر از این حرفاست به نظرم بازم الان نوبت پیشتازی لیون و کلیر ردفیلده من فکر کنم اخرش لیون یا با هانک در گیر میشه یا بسته به شرایط با ایدا چون یه مامور وظیفش انجام ماموریتشه.
زیاد حرف زدم بهتر دیگه تمومش کنم :d:d:d
احد جان اینم از آهنگی خواسته بودی امیدوارم حالشو ببری
http://www.4shared.com/file/3KYR8zZx/piano_jill_1_.html
bye
احد جان اینم از آهنگی خواسته بودی امیدوارم حالشو ببری
http://www.4shared.com/file/3KYR8zZx/piano_jill_1_.html
bye