capcom در تابستان دو عنوان بزرگ را معرفی میکند

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
درود
Jun Takeuchi از capcom به مجله famitsu گفت:در تابستان دو عنوان بزرگ رونمایی میشود.همچنین ایشان به مجله گفتند که هردو عنوان در سال 2011 منتشر خواهند شد.او اضافه کرد که این 2 عنوان به نوعی یک سورپرایز است.

احتمالات این هست که یکی از این 2 عنوان ممکن است resident evil 6 باشد.اما اعلام شده است که هر دو بازی اورجینال هستند.

سال پیش capcom فرصتی بدست آورد که عنوانهایی رو در TGS رونمایی کند که یکی از آنها جدید بود.Asura’s Wrath از CyberConnect 2 و دیگری Devil May Cry reboot از Ninja Theory بعلاوه dead rising 2.

E3 در June 7-9 در لوس آنجلس برگزا خواهد شد.باید

منبع

باید تا E3 منتظر موند تا ببینیم این 2 بازی چی هست.

اي بابا مگه capcom جز زامبي ساختن چيزه ديگه اي هم بلده:dپس اون دو تا بازي حداقل از نظر سبك بازي مشخصه كه چيه
ولي اميدوارم به قول خودت يكيشون res 6 باشه.

هیچ کس نباید به بازی مورد علاقه اش دل امید داشته باشه به دو دلیل:1.به احتمال 85 درصد بازی درست و حسابی قدیمی نیست.2.اگر باشه یا ریبوت هست یا بازی خراب میشه!!!!
(گفتم تا بعد از معرفی اون دو بازی خود کشی نکنین!!!)

دوستان گل-چرا به خبر توجه نمی کنید.این 2 بازی اورجینال هستند.evil 6 تقریبا تائید شد ولی خوب حال نداشتم خبر اون رو هم بزارم:dبرید حال کنید.

فکر کنم به احتمال 99% با RE6 مواجه خواهیم شد. چون تنها بازی که اطلاعات چندانی ازش نیست و ملت هم در مورد این بازی دد رویا به سر میبرن همین بازی هست.

دلم لک زده واسه یه Dino Crisis و Onimusha ! اما فکر کنم با این سیاست جدید کپکام باید این آرزو رو با خودمون به گور ببریم!:(

شما هم کلا بیخیال این 2 فقره بازی شو.

اصلا امیدی به دو عنوان جدیدی که میخواد معرفی کنه هم ندارن
کپکام خیلی وقته دیگه نابود شده
به نظرم کپکام خیلی هم پسرفت نکرده.شرکتای دیگه خیلی پیشرفت کردن
یه چیز دیگه هم که هست کپکام دیگه ایده ی جدید رو نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or