بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بازم این اتفاق ها غیر ممکن نیست حالا میشد لیون بیاد چندتا لیچار بار وسکر بکنه و وسکر بره بمیره تا ما ارزو به دل نمونیم که لیون نتونست حتی دوتا فحش هم به وسکر بده .
در ضمن همه اینا جزو بازی رزیدنت اویل هستن خط داستان رو بیخیال تو این دوره زمونه هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته شاید دیدی فردا البرت وسکر برگشت اومد یه دونه از اون لبخندهاش رو زد و به کریس گفت اونی که تو کشتی یه نمونه بازسازی شده از من بود حالا بگیر که اومد.
در ضمن این داستان یه تراژدی کم داره اگه بشه اینو اظافه کنن جالب میشه هر چند دردناکه ولی قهرمانها وقتی تا ابد قهرمان میمونن که در میدان نبرد به خاطر دیگری فدا بشن فکر کنم نوبت به کریس وجیل رسیده باشه که توی این راه جون خودشون رو برای نجات دوستاشون از دست بدن و از داستان کنار برن تا شخصیت های جدید بتونن بیان.

البته Resident Evil فاقد تراژدی هم نبوده. اگه استیو رو یکی از شخصیت های CV حساب کنیم با یک تراژدی روبرو بودیم.
راستی فن های قدیمی به این لینک سری بزنن :دی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35306

همون طور که گفتم دیشب خیلی خسته بودم و این اشتباهم دلیلش همینه و منکر اشتباهم نمیشم.g-virus جان من Resident Evil 5 رو بیش از 30 بار روی 360,PC و PS3 بازی کردم ولی الان زدم تو خط شماره های 1,2,3 .کاپیتان جاش دیسکی به کریس نمیده یه هارد بهش میده http://projectum
همون هارد درایو گیر نده در کل منظورم همون بود راستی مرسناریس اویل 5 رو بازی کردی؟ بهترین شخصیتی که از بازی کردن باهاش لذت بردی کدوم بود؟ من وسکر استارز رو خیلی باهاش حال کردم تا قبلش اصلا گیم پلی وسکر رو بازی نکرده بودم به غیر از وسکر میدنایت خیلی قوی بود ولی کش یه جایی برای جاخالی های معروف وسکر با کلید های ترکیبی میذاشتن اینجوری بیشتر حال میداد و وسکر رو با تمام قدرتش در اختیار داشتیم این جوری خیلی معمولی بود. راستی ایکاش مثل اویل چهار توی مرسناریس از شخصیتهایی مثل هانک و لیون و ایدا و.... استفاده میشد اینجوری باحال تر میشد نمیدونم این ژاپنیا چرا خلاقیت ندارن تو این کارشون فقط میخوان تندی بازی بدن تو بازار

اون موقع که Resident Evil 5 بود من با کریس و جیل و وسکر میرفتم ولی بیشتر با کریس چون شاتگان داشت.از وقتی هم که Gold Edition رو گرفتم با ربکا و بری و اکسلا میرم با اکسلا بیشتر چون هی اشوه میاد در کل همشون رو آزاد کردم ولی خب پیرم در اومد

واقعا اگه یکی از شخصیت های اصلی بمیره داستان قشنگ میشه مطمئن باشید که کریس و جیل انقد طرفدار دارن که نشه بمیرن ولی میشه انتظار داشت ایدا بمیره و لیون بخواد انتقام بگیره!
احد جان این فیلم رو از کجا گیر آوردی واقعا باحال بود این بیچاره ها با این امکانات چی ساختن بعد paul ws anderson چی میسازه؟؟؟

واقعا اگه یکی از شخصیت های اصلی بمیره داستان قشنگ میشه مطمئن باشید که کریس و جیل انقد طرفدار دارن که نشه بمیرن ولی میشه انتظار داشت ایدا بمیره و لیون بخواد انتقام بگیره!
احد جان این فیلم رو از کجا گیر آوردی واقعا باحال بود این بیچاره ها با این امکانات چی ساختن بعد paul ws anderson چی میسازه؟؟؟

کلا اینجور فیلم ها برای فن های قدیمی ارزش زیادی داره. راستی به این لینک هم سزی بزنید.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35327

خوب بله.اگه یک تراژدی دیگه مثل استیو داشته باشیم عالی میشه.ایدا هم به نظر من توی این انیمیشن میمیره.از انتقام هم خبری نیست.شما دعا کنید که این لیون خودش ایدا رو نکشه انتقام پیشکشش باشه!در ضمن شخصیت های اصلی یعنی:کریس،جیل،کلیر و لیون هیچوقت نمی میرند.ایدا رو هم که میگم،چون شخصیت اصلی نیست.البته از این ژاپنی ها هر کاری که بگین برمیاد.شاید رزیدنت اویل هم به سرنوشت خدای جنگ دچار بشه.(در خدای جنگ 3 کرایتوس میمیره!) راستی!یک فرضیه ی جالب:شاید در قسمت بعدی بعکس انتظار ما الکس یک شخصیت مثبت و شری یک شخصیت منفی باشه!ولی باز هم به نظرمن الکس رئیس سازمان و ایدا است.
ویروس جی جان!در مورد لیون هم نگران نباش.به اندازه ی کافی توی رزیدنت اویل 4 وسکر رو اذیت کرد.وسکر روی قدرت لیون خیلی حساب می کنه!(این رو گفتم که فکر نکنید من از لیون بدم میاد!)

خوب بله.اگه یک تراژدی دیگه مثل استیو داشته باشیم عالی میشه.ایدا هم به نظر من توی این انیمیشن میمیره.از انتقام هم خبری نیست.شما دعا کنید که این لیون خودش ایدا رو نکشه انتقام پیشکشش باشه!در ضمن شخصیت های اصلی یعنی:کریس،جیل،کلیر و لیون هیچوقت نمی میرند.ایدا رو هم که میگم،چون شخصیت اصلی نیست.البته از این ژاپنی ها هر کاری که بگین برمیاد.شاید رزیدنت اویل هم به سرنوشت خدای جنگ دچار بشه.(در خدای جنگ 3 کرایتوس میمیره!) راستی!یک فرضیه ی جالب:شاید در قسمت بعدی بعکس انتظار ما الکس یک شخصیت مثبت و شری یک شخصیت منفی باشه!ولی باز هم به نظرمن الکس رئیس سازمان و ایدا است.
ویروس جی جان!در مورد لیون هم نگران نباش.به اندازه ی کافی توی رزیدنت اویل 4 وسکر رو اذیت کرد.وسکر روی قدرت لیون خیلی حساب می کنه!(این رو گفتم که فکر نکنید من از لیون بدم میاد!)

نیما جان بهتره بیخیال این قضیه شی چون اگه بازی ریبوت باشه دیگه این قضیه منتفی ولی امیدوارم یه بازی شبیه outbreak باشه نه بیشتر آیا کسی با من موافق هست یا نه؟ درضمن همه می دونن تو از لیون بدت نمیاد ولی خودت گفتی که ازش خوشت نمیاد اگه لازم مدرک هم دارم!!!!!

سلام بر دوستان عزیز
احد من هرچی گشتم نتونستم لینک دانلود فیلم اویل 1.5 رو پیدا کنم یه کمکی برسون .
حالا اگه زد و دیدی که لیون نقش اول اویل 6 باشه و از کلیر هیچ خبری نباشه حتی در حد یه گفته و حتی یه جمله غیر مستقیم چیکار میخوای بکنی نیما فکر کنم دیگه کلا اویل زده بشی و بالکل رزیدنت اویل رو کنار بذاری فکرشو بکنید شخصیت اصلی بازی اویل 6 لیون باشه و شخصیت دوومش هانک باشه فکر کنم خیلی محشر میشه نه نیما:d:d;)
دوستان اگه نسخه کامپیوتر اویل 5 گلد ادیشن اومد یه ندایی بدین دستتون مرسی
استاد کراش که معلوم نیس کی میاد و کی میره استاد بیا اون حرفایی که تو پست قبلیت نوشتی رمز گشایی کن و بعد برو من چند بار خوندم و هنوز متوجه منظورت نشدم اون دوچرخه رو بی خیال شو برو یه ماشین بخر اگه پول نداری موتور بخر . اگر تو این بی بنزینی خر هم خریدی خوبه.
البته بهتره بگم کشته شدن وسکر هم میتونه یه تراژدی برای طرفدارای وسکر باشه ولی چون توی اویل شخصیت منفی داره مرگش برامون دردناک نیس.

آخه این همه داستان مهم سربسته مونده.اونوقت شما گیر دادید به لیون؟هر چیزی حدی داره دیگه.دلیل نمیشه که چون محبوبه پا بزارن روی داستان.فعلا مسئله ی شری از همه چیز مهم تره و حضور شری هم وابسته به کلیر است.به علاوه لیون در این انیمیشنی که در دست ساخته هم به همراه ایدا حضور داره.لبته حضور ایدا اعلام نشده.ولی من مطمئنم.دیگه چه دلیلی داره که توی رزیدنت اویل 6 باشه؟
این هم اولین دموی این انیمیشنه:
دانلود

سلام
درمورد دوچرخه امروز حالم گرفته شد بارون می آمد م هم که لاستیک درست و حسابی نداشتم
در ضمن خجل شو من حاظرم30-35 میلیون تومن بدم دوچرخه بخرم در مورد موتور 60-70وماشین 300-700میلیون تومن
این تریلر هایی که تازگی ها گذاشتید (از اونی که دوتا کریس داشت)من متاسفانه به دلیل عدم دسترسی به high speed Internet نتونستم ببینم
اون پست هم کاملا رسا و شیوا بود که درکل منظورم یه شخصیت جدید و خفن بود که در آخر فدای همه میشه(شما احتما داشتی ساسان منکنی چیزی گوش می دادی)(اگر مرگ وسکر تراژدی بود ر-دن با این تراژدیشون -برابر ی)
این داستان من یهو اومد توذهنم و پرورشش دادم اگه از روش فیلم بسازن می ترکونه
دوستان کسی روش ارتباط با سازندگان فیلم هارو پیدا نکرد دوتا ایده بدیم نر-نن با این فیلم هاشون
دوستا کسی آدرس کریس رو نداره بریم خفتش کنیم فکر کنم نیما داشته باشه؟
برادر ریبوت رو نفهمیدم به چه معناست ولی در کل outbreak که من file2 رو بازی کردم خیلی باحال بود

درمورد اویل 6 هم الکس بده وهم شری حالا شاید(به احتمال زیاد) شری رو نجات می دی(مثل جیل) ولی الکس بدست
اگه نقش اول اویل6 لیان باشه فکر کنم نیما با کریس و کلیر میرن کپ کام رو باخاک یکسان میکنن

ایدا هم من احتمال 90در صد به بالا میدم که بمیره که نه کشته بشه حالا به دست لیان یا الکس یا هرکس داگه دیدی دو تا از این آمپول نیرو زا هام زد قوت بگیره
دیگه چیزی یادم نیست
خداحافظ
یاعلی

به احتمال زیاد کریس هستش که از اون سازمانه فرستادنش بازرسی منطقه که بازم بدشانسی آورده :دی
ولی به نظر من کریس نیست.:d
دلیلم هم اینه که تا حالا کریس و لیان تو هیچ کدوم از قسمتهای بازی با هم برخورد نداشتن.(نداشتن دیگه!!؟:d)بعیده الان یه دفه با هم کار کنن!!:d
حالا شاید هم باشه!!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or