Little John
کاربر سایت
بنده از کشته شدن کریس توسط وسکر استقبال میکنم به نیما هم گفتم بالاخره شاید یکیشون بمیره این کریس شبیه اران اوتان شده بود.
بازم این اتفاق ها غیر ممکن نیست حالا میشد لیون بیاد چندتا لیچار بار وسکر بکنه و وسکر بره بمیره تا ما ارزو به دل نمونیم که لیون نتونست حتی دوتا فحش هم به وسکر بده .
در ضمن همه اینا جزو بازی رزیدنت اویل هستن خط داستان رو بیخیال تو این دوره زمونه هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته شاید دیدی فردا البرت وسکر برگشت اومد یه دونه از اون لبخندهاش رو زد و به کریس گفت اونی که تو کشتی یه نمونه بازسازی شده از من بود حالا بگیر که اومد.
در ضمن این داستان یه تراژدی کم داره اگه بشه اینو اظافه کنن جالب میشه هر چند دردناکه ولی قهرمانها وقتی تا ابد قهرمان میمونن که در میدان نبرد به خاطر دیگری فدا بشن فکر کنم نوبت به کریس وجیل رسیده باشه که توی این راه جون خودشون رو برای نجات دوستاشون از دست بدن و از داستان کنار برن تا شخصیت های جدید بتونن بیان.
همون هارد درایو گیر نده در کل منظورم همون بود راستی مرسناریس اویل 5 رو بازی کردی؟ بهترین شخصیتی که از بازی کردن باهاش لذت بردی کدوم بود؟ من وسکر استارز رو خیلی باهاش حال کردم تا قبلش اصلا گیم پلی وسکر رو بازی نکرده بودم به غیر از وسکر میدنایت خیلی قوی بود ولی کش یه جایی برای جاخالی های معروف وسکر با کلید های ترکیبی میذاشتن اینجوری بیشتر حال میداد و وسکر رو با تمام قدرتش در اختیار داشتیم این جوری خیلی معمولی بود. راستی ایکاش مثل اویل چهار توی مرسناریس از شخصیتهایی مثل هانک و لیون و ایدا و.... استفاده میشد اینجوری باحال تر میشد نمیدونم این ژاپنیا چرا خلاقیت ندارن تو این کارشون فقط میخوان تندی بازی بدن تو بازارهمون طور که گفتم دیشب خیلی خسته بودم و این اشتباهم دلیلش همینه و منکر اشتباهم نمیشم.g-virus جان من Resident Evil 5 رو بیش از 30 بار روی 360,PC و PS3 بازی کردم ولی الان زدم تو خط شماره های 1,2,3 .کاپیتان جاش دیسکی به کریس نمیده یه هارد بهش میده http://projectum
واقعا اگه یکی از شخصیت های اصلی بمیره داستان قشنگ میشه مطمئن باشید که کریس و جیل انقد طرفدار دارن که نشه بمیرن ولی میشه انتظار داشت ایدا بمیره و لیون بخواد انتقام بگیره!
احد جان این فیلم رو از کجا گیر آوردی واقعا باحال بود این بیچاره ها با این امکانات چی ساختن بعد paul ws anderson چی میسازه؟؟؟
خوب بله.اگه یک تراژدی دیگه مثل استیو داشته باشیم عالی میشه.ایدا هم به نظر من توی این انیمیشن میمیره.از انتقام هم خبری نیست.شما دعا کنید که این لیون خودش ایدا رو نکشه انتقام پیشکشش باشه!در ضمن شخصیت های اصلی یعنی:کریس،جیل،کلیر و لیون هیچوقت نمی میرند.ایدا رو هم که میگم،چون شخصیت اصلی نیست.البته از این ژاپنی ها هر کاری که بگین برمیاد.شاید رزیدنت اویل هم به سرنوشت خدای جنگ دچار بشه.(در خدای جنگ 3 کرایتوس میمیره!) راستی!یک فرضیه ی جالب:شاید در قسمت بعدی بعکس انتظار ما الکس یک شخصیت مثبت و شری یک شخصیت منفی باشه!ولی باز هم به نظرمن الکس رئیس سازمان و ایدا است.
ویروس جی جان!در مورد لیون هم نگران نباش.به اندازه ی کافی توی رزیدنت اویل 4 وسکر رو اذیت کرد.وسکر روی قدرت لیون خیلی حساب می کنه!(این رو گفتم که فکر نکنید من از لیون بدم میاد!)
به احتمال زیاد کریس هستش که از اون سازمانه فرستادنش بازرسی منطقه که بازم بدشانسی آوردهبچه ها حدسیات رو شروع میکنیم
به نظرتون شخصیت مجهول تریلر کیه؟
ولی به نظر من کریس نیست.:dبه احتمال زیاد کریس هستش که از اون سازمانه فرستادنش بازرسی منطقه که بازم بدشانسی آورده