سلام بردوستان عزیز
واقعا حیف که البرت وسکر این جوری پروندش بسته شد من دیروز برای چندمین بار اویل 5 رو تموم کردم خیلی پایان بدی داره نمیشه باور کرد البرت وسکر بزرگ این جوری میمیره پررنگ ترین شخصیت این سری از بازیها هنوز میتونست فروش رو به انتهای سقف برسونه اگه داستان بازی رو یه جوری مینوشتن که اخرین نبرد وسکر با محبوبترین شخصیت اویل یعنی لیون باشه به نظر من فروش بی نظیری میداشت چون هردو از پرطرفدارترین شخصیت های اویل بودن اونم . من هنوز وقتی اون صحنه نبرد شوا و کریس توی هواپیما با البرت وسکر رو میبینم و اون قیافه کاملا درمانده وسکر میگم این مرگ وسکر به خاطر تصمیم سناریو نویسهای اویل بوده تا ضعف های وسکر یا توانایی های کریس و شوا اخه چطور میشه که وسکر نتونه از راکت لانچر در بره که بهش نخوره کسی که میتونسته از یه گلوله که سرعتش خیلی بیشتر از راکت لانچر هست جا خالی بده ولی از راکت لانچر نتونه جاخالی بده.هنوز هم تاسف میخورم که صحنه نبرد رو در روی لیون با وسکر ساخته نشد .نبرد محبوبترین ها حتما دیدنی میبود اگر این ژاپنی ها کمی عقلشون رو به کار میگرفتن.
حالا خدا رو چه دیدی
در مورد بحث لیان بیاد بگم که اغراق زیادی توش شده. متاسفانه عوض اینکه شخصیت رو وارد داستان کنند میان داستان رو وارد شخصیت میکنند.