بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام بر دوستان عزیزم
اقا حالا که خوب فکر میکنم میبینم لیون هرگز به تنهایی حریف وسکر نمیشد برای کشتن وسکر چهار نفر دست به دست هم دادن جیل با دادن اطلاعاتی در مورد واکسنpg67aw که وسکر رو ضعیف میکنه و جاش با اوردن هلیکوپتر همراه با دو راکت لانچر با جیل و اخر سر کشته شدن وسکر توسط کریس و شوا اگر هرکدوم از اینا نبودن هرگز وسکر کشته نمیشد و در نبرد تن به تن پیروزی قطعا با وسکر بود حالا فکر کنید لیون بخواد مثل همیشه به تنهایی به جنگ وسکر بره من با اینکه خیلی لیون رو دوست دارم میگم غیر ممکنه که بتونه وسکر شکست بده حتی اگه هانیگین اخرین اطلاعات در باره نحوه از بین بردن وسکر رو میداد بازم لیون حریف وسکر نمیشد .
من عاشق اون حرکت اخر وسکر بودم که چشماش نورانی شد و با یک دست اسپنسر رو از پا در اورد خیلی حرکت باحالی بود.
نیما نظر تو درباره دستای سپر مانند کراوزر چیه این قدرت از کجا اومده این که این قضیه به وسکر مربوطه قطعی به نظر میاد به نظرت این قدرت ویروس جی نیست چون بعید به نظر میاد که انگل لاپلاگا چنین قدرتی رو به کسی بده مگر انگل اصلی لاپلاگا که دست سادلر بود.

عجب بحص های جالبی میکنین شما :دی

علت شکست وسکر هم خود جیل بود. اگه جیل نبودن وسکر به ای راحتی ها شکست نمیخورد. از اولین تزریق سم به بدن وسکر, سرعتش اومده ود پایین. راستی حتما میدونین که اون سم که به بدن وسکر تزریق کردن همون سرمی بود که وسکر به خودش تزریق میکردو مقدار بیشترش واسه وسکر سم بود. این همون چیزی بود که جیل به کریس میگه.

داداش خفن ترین دیالوگ جیل بودا... :d

اگه قرار باشه بهترین دیالوگ گو های RE رو بگیم از نظر من آلبرت و جیل هستن! آلبرت که کلا فلسفه بافی بود برای خودش! :دی توی همین نسخه 5 ام حرفای شاخی میزنه!

جیل هم که ماشالا همون اول 3 یه جوری حرف میزنه که صداش هنوزم توی گوشمه!

پ.ن: بازگشت احد کبیر مبارک باد! :d

به به :دی سلام همشهری؟ نجسن؟ آخیرده سم فیشری فردینین بیر یره یتیر دیز :دی

کلا روی دیالوگ های وسکر خیلی کار شده. دی سی داگلاس هم که حجت رو تموم میکنه :دی

من همیشه گفتم وسکر مردی برای تمام فصول!
راستی نیما کو نکنه قهر کرده؟
نیما هر جا هستی بهت اخطار می کنم زود تر بیای چون این تاپیک بدون تو صفا نداره!:d
خیلی صبر کردم تا re afterlife با کیفیت بهترش بیاد ولی نتونستم و فیلم رو دیدم احمقانه ترین برداشتی بود که می شد از re کرد! وسکر هنرپیشه خوبی داشت و قسمت هایی که از بازی کپی زده بودن خوب بود ولی بقیه افتضاح بود! ماجینی ها که اصلا خوب نبودن در کل از این که این فیلم رو با این کیفیت دیدم راصیم!!

به به :biggrin1: سلام همشهری؟ نجسن؟ آخیرده سم فیشری فردینین بیر یره یتیر دیز :biggrin1:

کلا روی دیالوگ های وسکر خیلی کار شده. دی سی داگلاس هم که حجت رو تموم میکنه :biggrin1:

پیس درَمَ ! :d هنَ فردینیننَ بیلسین َیاب یکِیشدوخ! :d

ولی به اندازه زحمتایی که تو واسه RE کشیدی نمیرسه! :دی

من همیشه گفتم وسکر مردی برای تمام فصول!
راستی نیما کو نکنه قهر کرده؟
نیما هر جا هستی بهت اخطار می کنم زود تر بیای چون این تاپیک بدون تو صفا نداره!:d
خیلی صبر کردم تا re afterlife با کیفیت بهترش بیاد ولی نتونستم و فیلم رو دیدم احمقانه ترین برداشتی بود که می شد از re کرد! وسکر هنرپیشه خوبی داشت و قسمت هایی که از بازی کپی زده بودن خوب بود ولی بقیه افتضاح بود! ماجینی ها که اصلا خوب نبودن در کل از این که این فیلم رو با این کیفیت دیدم راصیم!!

R5 اش که خیلی وقته اومده! :دی بازیگر وسکر خوب بود؟! :o :دی من نظر خودم رو قبلا در مورد این فیلم اینجا گفتم و به نظرم بدتر از همه چیز همین بازیگر وسکر بود! :d حالا سلیقه هستش دیگه نمیشه کاریش کرد! :دی

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1160402#post1160402

نیما هم حتما همین دور و وراست! :دی

--------------------

کنجی هم که از کپکام بای داد! اگه ساخت RE6 ادامه داشته باشه یکمی امیدوارتر شدم نبودن کنجی از بودنش بهتره! :دی

منظورم از اینکه وسکر خوب بود این بود که از وسکر extinction بهتر بود در ضمن کیجی اینافونه کی از کپکام رفت؟ خدا کنه رفته باشه ازش متنفرم!
کیفیت هم می خواستم hd بگیرم که بهتر شد نگرفتم!

حالا خوبه من فقط 2 روز نبودم ها!من در اون تاریخچه ایکه به اکثرتون دادم و قرار شد بین خودتون بمونه اکثر دیالوگ هایبزرگ رو نوشتم.ولی خودم شخصا از این یکی خیلی خوشم میاد:
کلیر به استیو در دارک ساید:

Look, you have two choices here: kill or be killed, your call!

در ضمن شما رو به خدا قسم اینقدر احساسی برخورد نکنید.آخه لیون چه ربطی به وسکر داره؟داستان چند تا خط داره که مهم ترینش مربوط میشه به مبارزه ی کریسو جیل با وسکر.اگه هنوز هم وسکر زنده باشه،مطمئن باشید که از آخر باز هم همین کریس و جیل میکشنش.بعدش هم یعنی چی مبارزه ی محبوب ترین ها؟محبوبیت چه ربطی به داستان داره؟بازم میگم.لیون به خاطر یک سری عوامل جانبی محبوب شده و این محبوبیت هم هیچ ارزشی نداره.دلیل نمیشه چون محبوبه ما به زور بکنیمش توی داستان.
حرف من رو قبول ندارید.حرف احد جونتون رو که دیگه قبول دارید.

راستی!دیروز یک جکی رو به احد و جان کوچولو SMS کردم.گفتم حیفه که به شما نگم:
یک روز کریس از لیون می پرسه:تو داداشت رو بیشتر دوست داری یا خواهرت؟لیون هم میگه:خواهرت! :d
ببخشید اگه خنک بود.حاصل نبوغ خودم بود!

• Like
Reactions: leonk13
سلام
ببین نیما جان همین کریس هم توی اویل 5 قرار نبود وسکر رو تعقیب کنه برای یه کار دیگه اومد و وقتی دید تمام گروه بی اس ای ای کشته شدن رفت به دنبال جیل بگرده بازم نمیدونست با وسکر رو در رو میشه این به داستان مربوط نیست این تنها یه تصادف بود که کریس اتفاقی با وسکر روبرو میشه شما همون اول اول نمیدونستی قراره با وسکر از اخر روبرو بشی اصلا کریس فکر میکرد وسکر مرده .پس ممکن بود لیون هم به همچین ماموریتی فرستاده بشه که کسی ندونه تهش به کجا وصل میشه به نظر من این منطقی ترین جوابیه که میتونم بهت بدم بدور از تعصب و علاقه به لیون.در ضمن سوال من درباره دست کراوزر رو جواب ندادی این نمی تونست اثر ویروس جی باشه؟ همون طور که دیدیم کروزر در نبرد دوم با لیون ظاهرا کشته میشه ولی بعدا در اخرین نبردش با ایدا میمیره یه ویروس این اثر رو داره که اونم ویروس جی میتونه باشه به شکل دست کراوزر و شباهتش با دست بیرکین و کورتیس میلر بعد از الوده شدن به ویروس جی بیشتر دقت کنید.

کریس وقتی با کاپیتان دچن رو برو شد که در حال مرگ بود اون بهش یه فایل میده که اونا میزارنش تو یه لپ تاب بعد تو اون عکس جیل رو میبینه و باعث میشه که کریس راهش رو ادامه بده بعد هم تو اون محفظه ها اسم جیل رو تایپ میکنه و وقتی محفظه جیل میاد میبینه جا تره بچه نیست و باعث میشه بازهم ادامه بدهو و بقیه ماجرا.
اون دست کراوزر هم چیز جالبه باید یه تحقیقی دربارش بکنم.
نه Leon نه Claire فقط Albert Wesker.هیچ ربطی هم نداره:d
شرمنده دیگه دارم از خستگی میمیرم تازه از دانشگاه اومدم.

کریس وقتی با کاپیتان دچن رو برو شد که در حال مرگ بود اون بهش یه فایل میده که اونا میزارنش تو یه لپ تاب بعد تو اون عکس جیل رو میبینه و باعث میشه که کریس راهش رو ادامه بده

بهتره بگیم با دیدن عکس جیل ماموریت اصلی خودش رو ول نیکنه میره سراغ جیل. :دی

سلام
اینقدر به لیان فهش ندید اشتباه کرد معروف شد
در ضمینه ی محبوبیت آلبرت که اصلا شکی نیست Albert Wesker he will begin the Eternity AND judgment Im SURE HE is Alive
HE Will not be DIE
REMMEMBER AT LAST HE Joins to the lightforce HE Is waiting for SOmeone
اینم یه جمله پروندم از خودم مشکل املایی یا گرامری داشت ببخشید دیگه خوابم میاد
در مورد داستان شما از بعد دیگه نگاه کنید ما یه سازمان داریم که الان همه چیزو داره حتی شاید الکس و شری هم دست اون باشن حالا فکر می کنید اگر سازمان به پا بخیزه به چیزی جز حکومت بر جهان فکر می کنه؟؟؟ عمرا!!عمرنا مریض نیست که این همه سال خودشو الاف کنه
اگه وسکر هم زنده باشه وارد جنگ با سازمان میشه همچنینی قهرمان هایه دیگه شاید هم در وحله ی اول دیدیم لیان رو به روی بقیه در اومد وبعدش بااونا همراه شد چون 99 حالا 98 درصد سازمان مال دولته و توجه داشته باشید که دولت شری رو از لیان گرفت(به زور)یعنی شری دست دولته و احتمال زیاد سازمان هم یا همون دولته یا زیر نظر دولت کار میکنه(مال دولته) همون طورکه قبلا هم گفتم میشه یه جنگ سخت و شما باید با همه با سازمان بجنگید در صورتی که اون همه ی چیز هایی که شما مرحله مرحله باهاشون جنگیدید یه حا داره دیدی نمیسیس هم (قدرتمند تر)جلوتون سبز شدو... احتمال زیاد هم میدم ایدا کشته بشه به دست همین لیان چون اون جور که نشون میده آرمان هایه خاص خودش و اهداف خودشو داره و بی خیال هم نمیشه دیدی یه سرنگی هم زد و... ولی باز قضیه البته به نظرمن یه نفر می خواد یکی تاحالا نبوده یه منجی یا یه کسی که 1-از همه قوی ترو2-تمام کننده یعنی همه رو نجات بده وقتی همه خوابن بیداره 30-40سالشه بیشتر فکر مکنه جمله های خرکی میگه 1به 1000000رو حریفه اونم با چاقوو هزارتا چیزه دیگه که من تو ذهنم دارم
مثلا تو یه سکانس یه chainsaw man جلوشه چاقو رو میذاره لایقسمتی که اره میره تو قسمت موتور در نتیجه اون تیکه ها که با عث برش میشن در میره خودشم میپره هوا هرکی دو رشه جر و واجر میشه الته خیلی خیالیه
در نهایت شما سازمانو می ترکونی آدم اصلی که خودشم قدرت داره (مافوق بشری) در میره و در بازی (ها)ی بعد دنبال اینیدو حالا داستان هایه دیگه و...(البته این ژاپنی ها شعورش رو ندارن به جز بعضیا جسارت نشه یه وقت)

در مورد فیلم که بازیگر نقش وسکر قیافش ضایع بود و اصلا حال بحث ندارم(ولی این زنه میلا یووویچ اصلا به درد قهرمان بودن نمی خوره ر-ده با عرض معضرت همین کاراکتر من رو بذارن فیل فروشش میچسبه به سقف می دونید که کار گردن وقهرمان زن و شوهر از آب در اومدن!!!!!)
انگار این یارو کرگردانه می خواد قسمت هایه دیگه ای از بازی هم بسازه و با فن ها مشاوره میکنه ببینید راهی برای گفت و گو می یابید حداقل فیلم بعدی یه چیز درست و درمونی باشه؟؟
دیگه ببخشید اگر احیانا چرت و پرتی چیزی پروندم
آقا احد این قضیه ی عصر اژدها چیه انگار بالای 18 هستش میشه بازی کرد یانه آخه ما یه منفی18 همش آویزونمونه؟؟؟
راستی ایمیل برایه تاریخچه
[SPOILER/]a.rhimi@yahoo.com
خداحافظ
یا علی

کراش جان!خودت فهمیدی چی گفتی؟:d ما که نفهمیدیم.فکر کنم داشتی هزیون می گفتی! :d البته شاید هم عیب از خودمه!ولی قوه ی تخیل بالایی داری!
در ضمن کسی به لیون فحش نداده.اگر هم داده من ازت معذرت می خوام.(برای فهمیدن علت قرمز کردن حروف به پست بالا مراجعه شود!)
ولی خوب چیزی که واضحه اینه که مهم ترین کاندیداهای رزیدنت اویل 6 کلیر و شری هستند.چون فعلا سرنوشت شری (که احتمالا دست سازمانه) از همه چیز مهم تره.اونوقت شما می خواید هی به زور لیون رو بچسبونید به داستان!به علاوه لیون در انیمیشن محکومیت که در دست ساخته هم حضور داره و به احتمال زیاد ایدا هم هست.بنابراین امکان نداره که دیگه توی رزیدنت اویل 6 هم باشه!چون سازندگان بازی مرض ندارن که بیان توی انیمیشن محکومیت یک داستان الکی رو برای لیون بیارن و مجبور بشن دوباره ماجرا رو بکشونن به رزیدنت اویل 6.در کل به نظر من انیمیشن محکومیت ماجرای لیون و ایدا و رزیدنت اویل 6 هم ماجرای کلیر و شری رو دنبال می کنه.
در مورد دست کراوزر هم بدون شک انگل لاس پلاگا بوده (خود ایدا در گزارشش به سازمان میگه) و هیچ ربطی هم به ویروس جی نداره.البته خود سازندگان بازی هم خیلی درباره ی این مسئله توضیح نداده اند.
مزخرف ترین دیالوگ تاریخ بازی های رایانه ای هم به نظر من در رزیدنت اویل 1 بود:

Barry Burton:what is it
Jill Valentaine:what is it
Barry Burton:Blood

حتی موقع نوشتنش هم خندم می گیره!
این دیالوگ شاهکار و تاریخی 4 تا ایراد داغون داره:
1-جیل و بری با اون سنشون خون رو تشخیص نمی دهند؟
2-وقتی که جیل می بینه که بری نمی دونه اون چیه،چرا ازش می پرسه؟
3-وقتی که بری نمی دونه اون چیه،پس چطوری جواب جیل رو میده و میگه:خون!
4-کلا باهاش حال نکردم! :d

آخرین ویرایش:
کریس وقتی با کاپیتان دچن رو برو شد که در حال مرگ بود اون بهش یه فایل میده که اونا میزارنش تو یه لپ تاب بعد تو اون عکس جیل رو میبینه و باعث میشه که کریس راهش رو ادامه بده
البته کاپیتان جاش استون بود که یه دیسک حاوی اطلاعاتی درباره جیل به کریس میده که توش درباره جیل هم بود کاپیتان دیچن فقط یه برنامه به کریس داد تا بتونه با اچ کیو ارتباط برقرار کنه قابل توجه اگر یادتون نیست خواهشا به دمو های بازی اویل 5 مراجعه کنید.
در ضمن نیما جون قبول کن که برخورد کریس با وسکر یه اتفاق بود و اصلا هیچ کس نمیدونست اخر داستان به ترایسل و شخص البرت وسکر کبیر وصل میشه.
دست کراوزر میتونه اثر انگل لاپلاگا باشه این دست خیلی شبیه اون چیزی که وقتی کله این گانادو ها رو میترکوندیم ازشون بیرون میومد بود خب علتی که میگم اثر ویروس جی این بود که حمله و دفاع کراوزر هم دقیقا عین حمله و دفاع کورتیس میلر بعد از الودگیش بود اگر تفاوت ظاهری رو کنار بذاریم میبینیم که دستها و دفاع و پنهان شدن هردو پشت اون دست غول پیکرشون عین همه شاید علتش نوشته شدن هر دو داستان توسط یه نفر و تداخل ذهنیات نویسنده باشه

آخرین ویرایش:
این دیگه از اون حرفاست!درسته که برخورد کریس با وسکر یک اتفاق بود.ولی سازندگان بازی هیچوقت نمیان کاری کنن که لیون حتی به طور اتفاقی هم با وسکر روبرو بشه.چون اصلا ربطی به هم ندارن و لیون کلا یک خط داستانی جداگانه داره.کریس،جیل و وسکر هم همیشه با هم هستند و از اول هم با هم بودند.به علاوه سازندگان بازی کریس و جیل رو با وسکر آوردن که خط اصلی داستان رو تموم کنن.چون دشمنان اصلی وسکر از اول کریس و جیل بودند و تا آخر هم هستند.داستان لیون،کلیر و ایدا و شری هم جداست.در کل رزیدنت اویل چند تا خط داستانی مجزا داره.این حرف تو مقل اینه که بگی توی قسمت بعدی شری جیل با شری روبرو میشه یا مثلا کریس با ایدا روبرو میشه.این داستان های مختلف هیچ ربطی به هم ندارن.

همون طور که گفتم دیشب خیلی خسته بودم و این اشتباهم دلیلش همینه و منکر اشتباهم نمیشم.g-virus جان من Resident Evil 5 رو بیش از 30 بار روی 360,PC و PS3 بازی کردم ولی الان زدم تو خط شماره های 1,2,3 .کاپیتان جاش دیسکی به کریس نمیده یه هارد بهش میده مراجها شود به این لینک http://projectumbrella.net/video/Rendevous-Resident-Evil-5
آخر داستان کجا به ترایسل ختم شد!!!وسکر از ترایسل(اکسلا)استفاده کرد تا به اهدافش برسه در واقه از موقیعت اونا,حالا یه خرده شاخ برگ دادن به ترایسل.

این دیگه از اون حرفاست!درسته که برخورد کریس با وسکر یک اتفاق بود.ولی سازندگان بازی هیچوقت نمیان کاری کنن که لیون حتی به طور اتفاقی هم با وسکر روبرو بشه.چون اصلا ربطی به هم ندارن و لیون کلا یک خط داستانی جداگانه داره.کریس،جیل و وسکر هم همیشه با هم هستند و از اول هم با هم بودند.به علاوه سازندگان بازی کریس و جیل رو با وسکر آوردن که خط اصلی داستان رو تموم کنن.چون دشمنان اصلی وسکر از اول کریس و جیل بودند و تا آخر هم هستند.داستان لیون،کلیر و ایدا و شری هم جداست.در کل رزیدنت اویل چند تا خط داستانی مجزا داره.این حرف تو مقل اینه که بگی توی قسمت بعدی شری جیل با شری روبرو میشه یا مثلا کریس با ایدا روبرو میشه.این داستان های مختلف هیچ ربطی به هم ندارن.
بازم این اتفاق ها غیر ممکن نیست حالا میشد لیون بیاد چندتا لیچار بار وسکر بکنه و وسکر بره بمیره تا ما ارزو به دل نمونیم که لیون نتونست حتی دوتا فحش هم به وسکر بده .
در ضمن همه اینا جزو بازی رزیدنت اویل هستن خط داستان رو بیخیال تو این دوره زمونه هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته شاید دیدی فردا البرت وسکر برگشت اومد یه دونه از اون لبخندهاش رو زد و به کریس گفت اونی که تو کشتی یه نمونه بازسازی شده از من بود حالا بگیر که اومد.
در ضمن این داستان یه تراژدی کم داره اگه بشه اینو اظافه کنن جالب میشه هر چند دردناکه ولی قهرمانها وقتی تا ابد قهرمان میمونن که در میدان نبرد به خاطر دیگری فدا بشن فکر کنم نوبت به کریس وجیل رسیده باشه که توی این راه جون خودشون رو برای نجات دوستاشون از دست بدن و از داستان کنار برن تا شخصیت های جدید بتونن بیان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or