سلام بر دوستان عزیزم
اقا حالا که خوب فکر میکنم میبینم لیون هرگز به تنهایی حریف وسکر نمیشد برای کشتن وسکر چهار نفر دست به دست هم دادن جیل با دادن اطلاعاتی در مورد واکسنpg67aw که وسکر رو ضعیف میکنه و جاش با اوردن هلیکوپتر همراه با دو راکت لانچر با جیل و اخر سر کشته شدن وسکر توسط کریس و شوا اگر هرکدوم از اینا نبودن هرگز وسکر کشته نمیشد و در نبرد تن به تن پیروزی قطعا با وسکر بود حالا فکر کنید لیون بخواد مثل همیشه به تنهایی به جنگ وسکر بره من با اینکه خیلی لیون رو دوست دارم میگم غیر ممکنه که بتونه وسکر شکست بده حتی اگه هانیگین اخرین اطلاعات در باره نحوه از بین بردن وسکر رو میداد بازم لیون حریف وسکر نمیشد .
من عاشق اون حرکت اخر وسکر بودم که چشماش نورانی شد و با یک دست اسپنسر رو از پا در اورد خیلی حرکت باحالی بود.
نیما نظر تو درباره دستای سپر مانند کراوزر چیه این قدرت از کجا اومده این که این قضیه به وسکر مربوطه قطعی به نظر میاد به نظرت این قدرت ویروس جی نیست چون بعید به نظر میاد که انگل لاپلاگا چنین قدرتی رو به کسی بده مگر انگل اصلی لاپلاگا که دست سادلر بود.
عجب بحص های جالبی میکنین شما
علت شکست وسکر هم خود جیل بود. اگه جیل نبودن وسکر به ای راحتی ها شکست نمیخورد. از اولین تزریق سم به بدن وسکر, سرعتش اومده ود پایین. راستی حتما میدونین که اون سم که به بدن وسکر تزریق کردن همون سرمی بود که وسکر به خودش تزریق میکردو مقدار بیشترش واسه وسکر سم بود. این همون چیزی بود که جیل به کریس میگه.
داداش خفن ترین دیالوگ جیل بودا... :d
اگه قرار باشه بهترین دیالوگ گو های RE رو بگیم از نظر من آلبرت و جیل هستن! آلبرت که کلا فلسفه بافی بود برای خودش! توی همین نسخه 5 ام حرفای شاخی میزنه!
جیل هم که ماشالا همون اول 3 یه جوری حرف میزنه که صداش هنوزم توی گوشمه!
پ.ن: بازگشت احد کبیر مبارک باد! :d
به به سلام همشهری؟ نجسن؟ آخیرده سم فیشری فردینین بیر یره یتیر دیز
کلا روی دیالوگ های وسکر خیلی کار شده. دی سی داگلاس هم که حجت رو تموم میکنه