اولین تریلر از Resident Evil Damnation

Mr.Death

دبیر تحریریه بازنشسته
کاربر سایت
20091228124146%21Leon-Degeneration.jpg

درود

بالاخره بعد از چند ماه اولین تریلر رسمی از این انیمیشن به صورت انحصاری در وب سایت g4tv قرار گرفت. این انیمیشن که دنباله ای بر Resident Evil Degeneration میباشد اینبار اروپا را مورد حمله ی B.O.W ها قرار داده است. Leon S Kennedy, شخصیت محبوب بازی این بار هم با دوستان قدیمی خود در Raccoon City یعنی Licker ها روبرو می شود. این طور هم که به نظر میرسد خبری از زامبی های کند ذهن در شماره نیست. اما نکته ای که از هم اکنون حدث و گماه زنی ها را شروع کرده است, وجود شخصیت ناشناسی در این تریلر میباشد. لازم به ذکر است که زمان انتشار نسخه ی Blue Ray از فیلم Resident Evil Afterlife که مصادف با 28 December میباشد نیز در این تریلر تایید میشود.

تریلر را میتوانید از این لینک مشاهده کنید.

آخرین ویرایش:
من که حتما میبینش از اینجور انیمه ها خیلی خوشم میاد :x . به نظر میاد خیلی از Degenerationبهتره.

ساسان انیمه نیست که ! :biggrin1:

anime مگه همون انیمشن نمیشه؟! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bayonetta
من که حتما میبینش از اینجور انیمه ها خیلی خوشم میاد :x . به نظر میاد خیلی از Degenerationبهتره.
ساسان انیمه نیست که ! :دی
==============================
منم عاشق این جور انیمیشن ها(!:دی)هستم ... :دی
اگه در سال 10 تا یا بیشتر نبینم سالم به آخر نمیرسه :دی
anime مگه همون انیمشن نمیشه؟! :biggrin1:
I don' think so ! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
ساسان انیمه نیست که ! :دی
==============================
منم عاشق این جور انیمیشن ها(!:دی)هستم ... :دی
اگه در سال 10 تا یا بیشتر نبینم سالم به آخر نمیرسه :دی

:دی

فکر میکنم این انیمیشن بهتر از degeneration باشه منم عاشق این جور انیمیشن هام فقط این نوع مثل این و همچنین Final Fantasy - The Spirits. نه انیمیشن های با قیافه های کارتونی .البته تو نوع کارتونی فوتبالیست ها رو خیلی دوست داشتم یادش بخیر 12 سال پیش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or