کسی نیست جواب من را بدهدبا عرض سلام
این اولین پست من در این سایت است
با توجه به مطالبی که شما در صفحات قبلی در باره این بازی قرار داده اید من علاقه مند به این بازی شده ام ولی یک مشکل وجود دارد چون من شهرستانی هستم به هر سی دی فروشی که مراجعه کردم اصلا نام این بازی را هم نمی دانند فقط یک کارتون می دانستند
لذا از شما دوستان( اگر من را هم دوست خود بدانید) اگر کسی هست که سری کامل این بازی 1-12 اون چندتا که برای pc و سری کاملش برای ps و اضافات آن را دارد لطفا اعلام کند یا pm بزند
پیشاپیش متشکرم
کسی نیست جواب من را بدهد
سلام:
بچه ها شما از کدوم سری final fantasyبیشتر خوشتون می یاد؟:thinking:
منظورم اینه که مثلا از اکیپ سری هشتم خوشتون می یاد یا سری دهم یا دوازدهم؟
خود من:Final Fantasy VII(کلود و وینسنت و...)
![]()
![]()
دوستان فاينال بازفقط يه جمله بگم: اگه 360 داريد تحت هيچ شرايطي Blue dragon از دست نديد.![]()
با عرض سلام
این اولین پست من در این سایت است
با توجه به مطالبی که شما در صفحات قبلی در باره این بازی قرار داده اید من علاقه مند به این بازی شده ام ولی یک مشکل وجود دارد چون من شهرستانی هستم به هر سی دی فروشی که مراجعه کردم اصلا نام این بازی را هم نمی دانند فقط یک کارتون می دانستند
لذا از شما دوستان( اگر من را هم دوست خود بدانید) اگر کسی هست که سری کامل این بازی 1-12 اون چندتا که برای pc و سری کاملش برای ps و اضافات آن را دارد لطفا اعلام کند یا pm بزند
پیشاپیش متشکرم
شما مطمعنید FFXII رو بازی کردید؟طبق پست شما و M_G_S این بازی داستانه ضعیفی داره!!!!مشخصه بسيار برجسته بازي فاينال فانتزي داستان قوي ، شخصيت پردازي عالي و وجود مفاهيم و اتفاقاتي كه فقط تو اين سري ديده ميشه اما متاسفانه تو اين شماره از اون خبري نبود
فاينال 12 بازي خوبي بود اما نه بعنوان بازي كه اسم فاينال فانتزي روشه.
من می تونم هزینه را به شماره حسابتان بریزم و یا داخل پاکت گذاشته به آدرس شما پست کنم .بعد از دریافت مبلغ شما مجموعه را برای من بفرستید.سلام دوست عزیز.
خوشحالم که یکی به طرفدارایه این مجموعه بی نظیر اظافه شده.
من دارم و متاسفانه نمی دونم چه جوری بهت برسونم!!!
موفق باشی.این یه دستوره!!!
پ.ن:هر وقت گیرت امد FF7 اول از همه بازی کن!!!
اخه مشکل پول نیست که!!!!من می تونم هزینه را به شماره حسابتان بریزم و یا داخل پاکت گذاشته به آدرس شما پست کنم .بعد از دریافت مبلغ شما مجموعه را برای من بفرستید.
لطفا شماره حساب یا آدرس و همچنین مبلغ را به من pm بزنید
پیشاپیش متشکرم