بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره از یه جا شروع کردم .دارم vagrant story رو می رم.خیلی حال می ده فکر نمی کردم بازیهای rpg اینقدر باحال باشن انگار نه انگار مال 7 سال پیشه از خیلی از بازیهای امروزی قشنگتره(البته gameplay)گرافیکشم برای ps1 خوبه تمومش کردم خبر می دم

بالاخره از یه جا شروع کردم .دارم vagrant story رو می رم.خیلی حال می ده فکر نمی کردم بازیهای rpg اینقدر باحال باشن انگار نه انگار مال 7 سال پیشه از خیلی از بازیهای امروزی قشنگتره(البته gameplay)گرافیکشم برای ps1 خوبه تمومش کردم خبر می دم

سلام منم یه پیشنهاد بهت میکنم
اگه میخوای با حال و هوای RPG نوبتی بیشتر آشنا بشی از Breath of Fire III که برات فرستادم شروع کن.
لازم هم نیست تا آخرش بری . ولی این بازی یه بازی نقش آفرینی فوق العاده حساب شده اس.
هر چند از نظر داستانی خیلی ساده اس و گرافیکش هم تو مایه های کنسولهای قدیمی 16 بیتیه ! ولی بازم میگم عجیب حساب شده و منطقی ساخته شده و کاملا میتونه با حال و هوای RPG نوبتی ، آشنات کنه .

موفق باشی

درود بر همه ! دوستان من این Ff Viii رو نصبوندم و اندکی بازی کردم.رفتم داخل کالج رو گشتم و به یکی از دروازه ها که رفتم یاد پارک ژوراسیک افتادم.اونجا یک چیزی رو شکست دادم ( فکر کنم گیاهی بود ! ) بعدش با اون دختر رفتیم به شهر بعدی ، بین راه هم دو تا خرمگس رو پیچوندیم.داخل شهر بعدی یک دخترکی روی پله ها استاده و ازم Gf می خواهد.کنارش هم یک دکه ای است برای تعویض آیتم و خرید و فروش...حالا چکار کنم ؟ بعدش هم یک ایستگاه قطاری است که یه پیرزن و پیرمرد داخلش هستند و چرت و پرت می گویند.

آره دارم 3 روز پیش گرفتمش تازه به جز اون کلی rpg دیگه دارم ولی مشکلم اینه که نمی دونم از کدوم شروع کنم؟:confused:شما بگو به ترتیب کدومارو بازی کنم؟
ff series-vagrant story-chrono cross-valkyrie profile-xenogear-grandia-wild arms 4-

به نظر من با Chrono Trigger شروع کن .

بچه ها داستان سری سیزدهم هنوز مشخص نشده؟؟

اسم ایشون؟

4qx2ck2.jpg

كسي اطلاعاتي در مورد Final Fantasy XII International داره؟ امروز سر زدم به IGN ديدم زده 4-5 روزه براي ps2 اومده!(فكر كنم فقط تو ژاپن)
- لينك
كسي ميدونه چه چيزاي اضافي داره؟ ميرزه آدم بخره؟

به منظور مقابله با مثل با طرفداران BioShock , UT 2007 کلیه ی طرفداران FF وظیفه دارند اگر در مبحث خارج از تاپیک ارسال می دهند در انتهای پست خود این بخش را هم اضافه نمایند :

پ.ن : Lost Odyssey نیومد !؟

:):biggrin1::)

راستی سینا دیدی برگشتی

دیدی برنگشتم
==
این چند صفحه اخیر رو خوندم راجب بهترین FF اینا بحث بود و اینکه FF XII حس نمی ده

من = FF XII به ما هم حال نداد 30 ساعت اینور اونور بازی کردیم هرچی نشستیم سردتر شدیم تا آخرش PS2 رو فروختیم (البته ربطی به FF XII نداشت چون با فاصله ی زیادی از بازی کردن XII فروختمش) البته بازی رو هم خودم نگرفتم از یکی از بچه ها گرفتم DVD هاش خیلی باحال بود یه تیکی تو بازی ایجاد کرده بود چه جوری رو نمی دونم و به بازی یه هیجان اساسی داد بود .
تیک این بود که هر چند وقت یه بار بازی قاط می زد حدود 10 ثانیه صفحه می ریخت بهم بعد دشمنا برای 20 دقیقه ضد ضربه می شدن و جالبتر اینکه همراهات هم چوب می شدن
FF VII شاهکار زمانیه یعنی به نظر من اگه اون موقع بازی کردی آره ارزش داشت و حالا هم می پسندیش یا اگه انداخت باشنت تو جو بازم لذت می بری
اما همینجوری کله کنی بری ببینی چه خبره It’s just a piece of SH!T
چون نه گرافیک داره نه تکنیک نه FMV درست و حسابی نه خیلی چیزای دیگه فقط داستان داره
تازگیا به این نتیجه رسیدم که سری Kingdom Hearts اون سری رویاییه که واقعا چیزی رو دستش نیست البته بدم نمیومد که جای شخصیت های دیزنی از شخصیت های وارنر استفاده شده بود اینجوری حتی راه شخصیت های DC هم باز بود .
==
کسی این Bouncer رو بازی کرده ؟ شخصیت هایش کپی FF VII هستند.نقش اولش که فرقش با کلود اینه که موهاش قرمزه....ضد قهرمان هم که دیگه خود سفیروث است وجنات و کارهایش ! فقط چند تا شخصیت جانبی اش فرق می کنند و داستانش هم اندکی با داستان Orginal FF VII فرق می کند.سبکش هم اکشن سوم شخص است ولی دموهایش در حد FF X ! یک سری مشکلات دیگه هم دارد البته...

و این Bouncer ماله کدوم کنسوله ؟
در ضمن Original نه Orginal (یادته چقدر به احسان گیر می دادی Ala استیدیو( .
==
پ.ن: منم حالم از Halo بهم می خوره
پ.ن2:قبل از نظر احساسی به پیش زمینه ی من در مورد FF VII دقت کنید .

و این Bouncer ماله کدوم کنسوله ؟
مال PS2 است.داستان خوبی دارد.گرافیک کارتونی ولی نسبتا" خوب و اما یک داستان عالی دارد که یکم تخیلی است ولی از داستان Silent Hill ساده تر است.دموهای بین مراحل هم کیفیتی در حد FF X دارند.

در ضمن Original نه Orginal (یادته چقدر به احسان گیر می دادی Ala استیدیو( .
بیچاره احسان ، نقره داغ شد اون روز !:-"

منم حالم از Halo بهم می خوره
چه ربطی به Halo داشت !؟:biggrin1:

هر چند وقت یه بار بازی قاط می زد حدود 10 ثانیه صفحه می ریخت بهم بعد دشمنا برای 20 دقیقه ضد ضربه می شدن و جالبتر اینکه همراهات هم چوب می شدن
عجب تیک باحالی ! ببینم بعدا" دشمنات به شخصیت اصلی و همراهات ضربه می زدند HP تون زیاد نمی شد !!؟ :biggrin1:

تازگیا به این نتیجه رسیدم که سری Kingdom Hearts اون سری رویاییه که واقعا چیزی رو دستش نیست البته بدم نمیومد که جای شخصیت های دیزنی از شخصیت های وارنر استفاده شده بود اینجوری حتی راه شخصیت های DC هم باز بود .
من Kingdom Hearts II رو بازی کردم.درست است در کنترل مشکلاتی خیلی کوچیک داشت ولی داستان پردازی خوبی داشت.ازش خوشم اومد.مخصوصا" دموهایش :love:
DrakenGard 2 هم بازی کردم.یک جورایی RPG کامل است با المان های اکشن ! درست برخلاف اونچه ابتدای بازی فکر می کنید.بازی بدی نیست ولی شاهکار هم نیست.
بالاتر از همه برای Dragon Quest VIII احترام قائلم.نمی دانم چند سال دیگر باید صبر کنیم تا چنین شاهکاری برای یک نسخه هم شده از دنیای Handled Console دل بکند و به کنسول اصلی بیاید.:(
Grandia 3 هم فرصت نشد بازی کنم و دستگاه رو فروختم.
فعلا" در خدمت RPG های Xbox , X360 خواهیم بود دو-سه سالی...

دوستان خواهشا جایی رو میشناسید final fantasy 9 داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چند ساله دنبالشم تمام پایتختم گشتم . اگه جایی رو می شناسید یه عمر دعا تون میکنم . مرسییییییییییی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or