Metal Gear Solid
کاربر سایت
بالاخره از یه جا شروع کردم .دارم vagrant story رو می رم.خیلی حال می ده فکر نمی کردم بازیهای rpg اینقدر باحال باشن انگار نه انگار مال 7 سال پیشه از خیلی از بازیهای امروزی قشنگتره(البته gameplay)گرافیکشم برای ps1 خوبه تمومش کردم خبر می دم
آره دارم 3 روز پیش گرفتمش تازه به جز اون کلی rpg دیگه دارم ولی مشکلم اینه که نمی دونم از کدوم شروع کنم؟:confused:شما بگو به ترتیب کدومارو بازی کنم؟
ff series-vagrant story-chrono cross-valkyrie profile-xenogear-grandia-wild arms 4-
راستی سینا دیدی برگشتی
کسی این Bouncer رو بازی کرده ؟ شخصیت هایش کپی FF VII هستند.نقش اولش که فرقش با کلود اینه که موهاش قرمزه....ضد قهرمان هم که دیگه خود سفیروث است وجنات و کارهایش ! فقط چند تا شخصیت جانبی اش فرق می کنند و داستانش هم اندکی با داستان Orginal FF VII فرق می کند.سبکش هم اکشن سوم شخص است ولی دموهایش در حد FF X ! یک سری مشکلات دیگه هم دارد البته...
مال PS2 است.داستان خوبی دارد.گرافیک کارتونی ولی نسبتا" خوب و اما یک داستان عالی دارد که یکم تخیلی است ولی از داستان Silent Hill ساده تر است.دموهای بین مراحل هم کیفیتی در حد FF X دارند.و این Bouncer ماله کدوم کنسوله ؟
بیچاره احسان ، نقره داغ شد اون روز !در ضمن Original نه Orginal (یادته چقدر به احسان گیر می دادی Ala استیدیو( .
چه ربطی به Halo داشت !؟:biggrin1:منم حالم از Halo بهم می خوره
عجب تیک باحالی ! ببینم بعدا" دشمنات به شخصیت اصلی و همراهات ضربه می زدند HP تون زیاد نمی شد !!؟ :biggrin1:هر چند وقت یه بار بازی قاط می زد حدود 10 ثانیه صفحه می ریخت بهم بعد دشمنا برای 20 دقیقه ضد ضربه می شدن و جالبتر اینکه همراهات هم چوب می شدن
من Kingdom Hearts II رو بازی کردم.درست است در کنترل مشکلاتی خیلی کوچیک داشت ولی داستان پردازی خوبی داشت.ازش خوشم اومد.مخصوصا" دموهایشتازگیا به این نتیجه رسیدم که سری Kingdom Hearts اون سری رویاییه که واقعا چیزی رو دستش نیست البته بدم نمیومد که جای شخصیت های دیزنی از شخصیت های وارنر استفاده شده بود اینجوری حتی راه شخصیت های DC هم باز بود .