بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازسازی Final Fantasy II الان برای PSP عرضه شده است و بازی خوبی است هم اتفاقا" ... طه رسولی در نقدی که نوشت بر این بازی نشان داد که هنوز اصل و ریشه خودش را فراموش نکرده است.
از آونطرف Final Fantasy Tactics : War of The Lions هم بازسازی شده است برای PSP.این Final Fantasy Anniversary Edition هم که برای PSP اومده دیگه نمی دونم بازسازی کدوم شماره است ولی داخل یک تاپیکی حامد ( KONAMI ) زده بود که بازسازی FF 9 برای PSP در دست ساخت است یا عرضه شده...درست یادم نیست.فقط این موردش رو خوب یادمه که در یک نمای ایزومتریک از Pack اصلی FF 9 و 4 CD آن ( نسخه PSone ) عکس گرفته بود.

------------------------------------------------------------

من نمی دانستم داخل فوروم کسی هم باشد که Star Wars : Knights of The Old Republic 2 رو بازی کرده باشد.بازی ای است بسی بزرگ و البته باشکوه.

دوستان خواهشا جایی رو میشناسید final fantasy 9 داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چند ساله دنبالشم تمام پایتختم گشتم . اگه جایی رو می شناسید یه عمر دعا تون میکنم . مرسییییییییییی .

شما دارید خودتون رو می کشید از قرار معلوم.نسخه PSone منظورتون هست دیگر ؟ هستند دوستانی که این بازی رو دارند،فقط کمی صبر لازم است.

آره نسخه ی ps1,ff9 رو میخوام . یعنی جایی نیست که داشته یاشه ؟؟
Star Wars : Knights of The Old Republic 2 آره واقعا بازی عالی بودش زمان خودش . خیلی قشنگ بود . ولی اگه زبانت خوب نبود کارت گیر میکرد . الانم منتظر mass effect ام اونم حتما شاهکاره

صبر که ندارید ، دقت هم که از دست رفته است دیگر...
من داخل ارسال قبلی م اشاره کردم که konami این بازی رو دارد.یک Pm به این نام کاربری بزنید و خواستتون رو مطرح کنید.

Download Final Fantasy Games

دوستان عزیز سلام :

اول از همه اینکه واقعا حیفه که این تاپیک داره خاک میخوره ، مجبور شدم این پستو بدم تا بیاد بالا :cheesygri
تعدادی بازی از سری بازیهای فاینال فانتزی رو برا دانلود گذاشتم ، اونهایی که هم علاقمندن و هم امکان دانلودشو دارن ؛ میتونن روی عکسها کلیک کنند تا وارد صفحه دانلود بشن :

Final Fantasy Classic Games

این پک شامل :
  • شبیه ساز کنسول NES ( همون میکروی خودمون )
  • شبیه ساز کنسول Super NES ( سوپر نینتندو )
  • فاینال فانتزی 1 ، 2 و 3 برای کنسول NES
  • فاینال فانتزی 4 و 5 برای Super Nintendo
حجم دانلود : فقط 5 مگابایت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Final Fantasy 1+2 ( Origin

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Final Fantasy X

-------------------------------------------------------------------------------------------

Final Fantasy 9

---------------------------------------------------------------------------------
برای ورود به صفحه دانلود هربازی ، بر روی عکسها کلیک کنید .

موفق باشید

نميدونم چرا هر وقت يك دمو يا عكسي از فاينال ۷ ميبينم دلم ميگيره!:(
خيلي سخته آدم با شخصيتي بازي كنه كه در آخر ميكشنش!
Crisis Core: Final Fantasy VII
2007/9/13
اين شمارش هم قراره براي psp بياد!تو اون ما جاي زك بازي ميكنيم و اگر اشتباه نكنم داستانش برميگرده به قبل از فاينال هفتي كه برا ps1 اومد!
تو اين لينك ۳ تا دمويي كه تا كنون برا اين بازي اومده هست به زبان ژاپي!جديد ترنش در اصل تمام داستانو شرح ميده كه آخرش خيلي غم انگيزه:(
چند تا سول داشتم!
وقتي زك كشته ميشه انگار آريس اين احساسو ميكنه كه اون مرده!درست ميگم?
كلود ميدونسته آريس همون كسيه كه بهترين دوستش عاشق اون بوده يا نه?
در كل آيا كلود عاشق آريس بوده?!!!!!

آخرین ویرایش:
نميدونم چرا هر وقت يك دمو يا عكسي از فاينال ۷ ميبينم دلم ميگيره!:(
خيلي سخته آدم با شخصيتي بازي كنه كه در آخر ميكشنش!
Crisis Core: Final Fantasy VII
2007/9/13
اين شمارش هم قراره براي psp بياد!تو اون ما جاي زك بازي ميكنيم و اگر اشتباه نكنم داستانش برميگرده به قبل از فاينال هفتي كه برا ps1 اومد!
تو اين لينك ۳ تا دمويي كه تا كنون برا اين بازي اومده هست به زبان ژاپي!جديد ترنش در اصل تمام داستانو شرح ميده كه آخرش خيلي غم انگيزه:(
چند تا سول داشتم!
وقتي زك كشته ميشه انگار آريس اين احساسو ميكنه كه اون مرده!درست ميگم?
كلود ميدونسته آريس همون كسيه كه بهترين دوستش عاشق اون بوده يا نه?
در كل آيا كلود عاشق آريس بوده?!!!!!
1- اینو نمی دونم چون تو هیچ کدوم از FFVII ها بهش اشاره نشده
2- زک قبل مرگش به کلود می گه دوست دختر من توی میدگاره برو کمکش کنه یا ازش محافظت کن دقیق یادم نیست
3-آریس ااول عاشق کلود شد چون زک رو در کلود میدید اما بعدا به این نتیجه رسید که کلود خیلی شخصیت ایده آل تری داره
اما کلود به خاطر اینکه حس می کرد آریس تنها کسیه که درکش می کنه بهش علاقه مند شد
کلود یه جوریه که انگار عشق جز خصوصیت های وجودیش نیست

کتاب الکترونیکی راهنمای(با فرمت PDF منظورمه ) Final Fantasy I,II,II,V,IV رو داره ؟ :confused:اگر دارید ==> لینک بدهید . اگر که فقط یکی شون رو هم دارید بفرستید ! :biggrin1:

spote0502l.jpg

ولی داخل یک تاپیکی حامد ( KONAMI ) زده بود که بازسازی FF 9 برای PSP در دست ساخت است یا عرضه شده...درست یادم نیست.فقط این موردش رو خوب یادمه که در یک نمای ایزومتریک از Pack اصلی FF 9 و 4 CD آن ( نسخه PSone ) عکس گرفته بود.

سلام ...
البته من اصلا نگفتم اين نسخه قرار هست براي PSP بازسازي بشه و فقط نسخه PS1 را بر روي PSP بازي كردم و به پايان رساندم و به همه پيشنهاد ميكنم دوباره اين بازي بزرگ را بر روي PSP حتما بازي كنند.

كسي اينجا پوستر سري هاي FF را داره ؟ اگر كسي پوستر يا وسايلي مثل ماكت هاي اسلحه ها و يا ماكت شخصيت ها را داره بگه ببينيم چي داره !

s3zrbs.gif
2505ova.gif

52z9d1.gif
2rfrjv8.gif
29xvy9t.gif
29m94ew.gif
20ksjsk.gif
5n21y8.gif

29x6s5s.gif
14azrxt.gif
9i7fpx.gif
1zn3gbm.gif
302xkpf.gif
8x22b4.gif

2urtnqq.gif
141jxb9.gif
14tmy5v.gif
34hvz3p.gif
984yrp.gif
xe3i3c.gif

359l1n5.gif
auguh5.gif
2iuucl2.gif
igcfua.gif
6nqqs3.gif
2vwu4uw.gif

2d6myde.gif
سلام ...
ممنون دوست من نميدونم اين تصاوير را را به درخواست پست من گذاشتيد يا اصلا ربطي نداشت ولي منظور من پوستر ديواري هست مثلا من چند تا پوستر دارم ميخواستم ببينم بچه هاي ديگه پوستر هاي ديگه اي هم دارند و ميشه تهيه كرد ؟

اين يكي از پوستر هاي من :

23raf0p.jpg

و ماكت و عروسك هاي بازي كسي هست داشته باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or