squal_leonhart
کاربر سایت
دوستان خواهشا جایی رو میشناسید final fantasy 9 داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چند ساله دنبالشم تمام پایتختم گشتم . اگه جایی رو می شناسید یه عمر دعا تون میکنم . مرسییییییییییی .
من دو تا تاپیک برای صحبت در موردش پیشنهاد می دم اولی تاپیک RPG های PC و دومی تاپیک SWمن نمی دانستم داخل فوروم کسی هم باشد که Star Wars : Knights of The Old Republic 2 رو بازی کرده باشد.بازی ای است بسی بزرگ و البته باشکوه.
1- اینو نمی دونم چون تو هیچ کدوم از FFVII ها بهش اشاره نشدهنميدونم چرا هر وقت يك دمو يا عكسي از فاينال ۷ ميبينم دلم ميگيره!
خيلي سخته آدم با شخصيتي بازي كنه كه در آخر ميكشنش!
Crisis Core: Final Fantasy VII
2007/9/13
اين شمارش هم قراره براي psp بياد!تو اون ما جاي زك بازي ميكنيم و اگر اشتباه نكنم داستانش برميگرده به قبل از فاينال هفتي كه برا ps1 اومد!
تو اين لينك ۳ تا دمويي كه تا كنون برا اين بازي اومده هست به زبان ژاپي!جديد ترنش در اصل تمام داستانو شرح ميده كه آخرش خيلي غم انگيزه
چند تا سول داشتم!
وقتي زك كشته ميشه انگار آريس اين احساسو ميكنه كه اون مرده!درست ميگم?
كلود ميدونسته آريس همون كسيه كه بهترين دوستش عاشق اون بوده يا نه?
در كل آيا كلود عاشق آريس بوده?!!!!!
ولی داخل یک تاپیکی حامد ( KONAMI ) زده بود که بازسازی FF 9 برای PSP در دست ساخت است یا عرضه شده...درست یادم نیست.فقط این موردش رو خوب یادمه که در یک نمای ایزومتریک از Pack اصلی FF 9 و 4 CD آن ( نسخه PSone ) عکس گرفته بود.
سلام ...