بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما مطمعنید FFXII رو بازی کردید؟طبق پست شما و M_G_S این بازی داستانه ضعیفی داره!!!!
من از خودم شک ندارم !:) حداقل مطمئنم که همه FF ها رو تا به امروز تموم کردم;)

از خودم چیزی نمی گم ولی اینو ساگاکوچی در مورد FFXII گفته:"تنها بازی که از لحاظ داستانی به پایه FFVII می رسه FFXII هستش"
همچین چیزی تا حالا نشنیده بودم ولی خب من زیاد تو خبر ها نیستم شاید شما درست بگی ولی...

فامیتسو:"مشخصه یک بازی از نوع FF داستان قوی می باشد که FFXII در این زمینه یک سرو گردن از عنوان هایه قبلی(PS2 ) بالاتر است"
من نمی دونم داستان XII چه چیزی داره که همه اینو بهترین می دونن هرکی می دونه به منم بگه ! من چیز خاصی ازش ندیدم دیگه برابر قرار دادن داستان FFXII و FFVII !
در مورد عنوان های PS2 ... بازی Dark Cloud 2 و Shadow Hearts Covenant به تنهایی از لحاظ داستانی;) از FXII یه سروگردن بالا ترن IMO دیگه FFX و بقیه بماند...
ولی نظرم gtpland این حرف هارو از طرف فامیتسو و ساکاگوچی نقل کرده درسته ؟ ...

میدونی بازی سلیقه ایه.حالا اگه شما از داستان FFXII خوشت نیومد حداقل بگو به من خوشم نیومد نگو داستانش چرت بوده که!!! مثلا همین Halo .ملت آوارشن ولی من حالم ازش به هم می خوره!!!!

در مورد DC2 و SHC هم بازم بگو به نظر من چون هیچ کدومشون پیچیدگی داستان FFXII رو ندارن و از فامیتسو هم امتیاز خوب نگرفتن(در داستان) ولی FFXII امتیاز کامل گرفت و شما اگر کل سایت هایه معتبر رو بگردی یک کلمه بد در مورد این بازی پیدا نمی کنی.
ولی بازم این نظر تو هست و قابل احترام.

جملات بالا + افراد معروف دیگه مثل هایادو و کیتاسه و... هم در سایت فامیتسو هست.
جمله اخرت رو هم نفهمیدم چی گفتی!!!؟

میدونی بعد اینکه ساگاکوچی SE رو ترک کرد پروژه FFXII از اول پی گیری شد همه انتظار داشتان که FFXII با افت کیفیت مواجه شه که نشد.بر عکس خیلی هم گرفت و فامیتسو هم بهش امتیاز کامل داد و ... .بعضی از سایت ها و مجلات در پیت برایه این که بگن هستن شروع کردن به ایراد گرفتن از داستان و گیم پلی (به طراحی استاد یوشیدا نتونستن دیگه گیر بدن!!!) و هی گفتن این بازی فاقد روح بازی هایه FF هست!!! شاید شما هم تحت تاثیر این سایت ها قرار گرفتی؟

پ.ن:برام خیلی جالبه بدونم چرا از داستانش خوشت نیومد؟

میدونی بازی سلیقه ایه.حالا اگه شما از داستان FFXII خوشت نیومد حداقل بگو به من خوشم نیومد نگو داستانش چرت بوده که!!! مثلا همین Halo .ملت آوارشن ولی من حالم ازش به هم می خوره!!!!
من نمی گم داستانش چرته میگم همون من خوشم نیومد
در مورد DC2 و SHC هم بازم بگو به نظر من چون هیچ کدومشون پیچیدگی داستان FFXII رو ندارن و از فامیتسو هم امتیاز خوب نگرفتن(در داستان) ولی FFXII امتیاز کامل گرفت و شما اگر کل سایت هایه معتبر رو بگردی یک کلمه بد در مورد این بازی پیدا نمی کنی.
ولی بازم این نظر تو هست و قابل احترام.
در مورد FFX هم نظرت همینه ؟ در مورد پیچیدگی دیگه نگو ;) من نمی دونم چجوری شما XII رو پیچیده می دونی ؟ بازی که حتی دنیا و نژاد هاش رو از یه بازی دیگه وام گرفته بعد مهر یه FF جدید یعنی XII بهش خورده
جمله اخرت رو هم نفهمیدم چی گفتی!!!؟
مهم نیست هرکی که می دونه قضیه رو می فهمه

میدونی بعد اینکه ساگاکوچی SE رو ترک کرد پروژه FFXII از اول پی گیری شد همه انتظار داشتان که FFXII با افت کیفیت مواجه شه که نشد.بر عکس خیلی هم گرفت و فامیتسو هم بهش امتیاز کامل داد و ... .بعضی از سایت ها و مجلات در پیت برایه این که بگن هستن شروع کردن به ایراد گرفتن از داستان و گیم پلی (به طراحی استاد یوشیدا نتونستن دیگه گیر بدن!!!) و هی گفتن این بازی فاقد روح بازی هایه FF هست!!! شاید شما هم تحت تاثیر این سایت ها قرار گرفتی؟
نمی دونم در مورد کدوم سایت ها حرف میزنی گفتم که زیاد دنبال اخبار بازی ها نیستم و فقط به سایت های Gamespot/GameFaqs و بعضی اوقات به IGN و 1UP سر میزنم همین
در کل زیاد تابع امتیاز های سایت های و مجله ها نیستم ولی البته فامیتسو رو کاملا قبول دارم و قابل احترامه نمی دونم چرا خیلی ها سایت ها رو زیادی جدی می گیرن هرچی باشه هرکس نقد می کنه خودش درسته گیمره حالا قبول داریم Hardcore Gamer ه و N تا بازی رو دیده باشه یا تموم کرده باشه ولی هرچی باشه یه آدمه و می تونه مثل شما از Halo متنفر باشه یا عاشق Splinter Cell البته درسته دیگه واسه اونا کارشونه ولی نمیشه گفت علاقه ها بی تاثیره اگه نبود سیستم امتیاز دهی قبلی GS قسمتی هم برای Tilt در نظر نمی گرفت

پ.ن:برام خیلی جالبه بدونم چرا از داستانش خوشت نیومد؟
منم همینطور که چرا ازت خوشت اومده
در این مورد توی یکی دو صفحه قبل یه پست طوماری در موردش نوشتم که چرا واسم جالب نیست

سلام من یه ff x-2 گرفتم که این ورژنه international+last mission
ولی ژاپنیه می خواستم ببینم این بازی انگلیسی میشه؟ اگه نمیشه کسی هست که فاینال فانتزی 9 و x-2 انگلیسی رو برام رایت و پست کنه؟اگه کسی هست یه شماره حساب pm کنه تا من پولشو براش بفرستم.

سلام من یه ff x-2 گرفتم که این ورژنه international+last mission
ولی ژاپنیه می خواستم ببینم این بازی انگلیسی میشه؟ اگه نمیشه کسی هست که فاینال فانتزی 9 و x-2 انگلیسی رو برام رایت و پست کنه؟اگه کسی هست یه شماره حساب pm کنه تا من پولشو براش بفرستم.
این که گرفتی FF X-2 است که ادامه داستان FF X هستش و متاسفانه اگر زبانش ژاپنی است که نمیشه کاری کرد مگر اینکه همت کنی و بری زبان ژاپنی یاد بگیری ! :) کار به صرفه ای است چون پس فردا که بازم بهت بازی J انداختند میای خونه و مثل آب خوردن تمومش می کنی و به ریش فروشنده که فکر کرده بازی رو بهت انداخته و می خندد ، می خندی !:laughing:
مورد دوم هم بگویم که اینجا ، جای مبادله یا خرید و فروش نیست.برو بخش بازارچه و توپیک تبادل بازی بین اعضای BaziCenter .اونجا موردت حل می شود !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oh...My God ! عجب بحثی راه انداختین سر FF XII ! مطمئنم اگر استاد یوشیدا ، فارسی بلد بود میومد و می گفت به جان هر شخصیت این سری که دوستش دارید بیخیال بشوید.اگر این بازی نقص نداشت که می شد بازی افسانه ای و اسطوره ای FF VII ...حالا بگذریم از اینکه کلا" ژاپنی ها جونشون برای سری FF در می رود و احتمالا" همین حس و علاقه است که در امتیازهای مجله و سایتهاشون روی این سری بازی تاثیر خاص خودش رو دارد.من هم بودم همین کار رو می کردم.آخر مگر می شود از سری بازی که به این خوبی فرهنگ و فلسفه خاص شرقی و علی الخصوص اسطوره ای مخصوص ژاپن را به دنیا عرضه می کند به راحتی گذشت ؟ مسلما" هر شخصی بسته به نوع نگرش خودش به هر کدام از این FF ها نظر متفاوتی با بقیه دارد.
مثلا" من هر وقت این مهرداد رو می بینم ازش بدم میاد ! :) چون آواتار و امضایش رو از وقتی می شناسمش گذاشته این شخصیت نامرد و نارفیق FF X ... حالا اگر Sephiroth میزاشت یک چیزی چون شخصیت منفی است که من ازش خوشم میاد ولی این مهرداد قریب به یک سال است که روی همین آواتار و امضاء باقی مونده است و دیگه داره میره روی اعصابم...:cheesygri ولی مهرداد بیخیال شو و دیگه ادامه نده لطفا" ؛ مگه نمی بینی خود Cloud Strife مسیر میدگار تا اینجا رو پیموده تا بگه FF XII شاهکار است !؟
ولی از این حرفها گذشته من فقط از دموی ابتدایی FF XII خوشم اومد.:cheesygri

این دفعه با یه چیز خیلی باحال اومدم:biggrin1:
امروز با برنامه RPG Maker یه بازی JRPG کلاسیک به اسم Final Fantasy Zero ساختم:)! خیلی خنده دار شده البته بازی کامل نیست ولی گفتم یه دمو کوتاه هشو آماده کنم خیلی جالبه تو بازی از Sprite های مختلف از بازی های مختلف همین طور موزیک های Midi ه FF های مختلف از جمله 5 6 7 10 استفاده کردم
مردم تو بازی انگلیسی حرف می زنن(خب البته من اون هارو نوشتم ) واسه همین غلط دستوری املایی بسیار زیاد داره ولی خب گفتم که اینو همین امروز محض خنده آماده کنم
توش Easter Egg های زیادی گذاشتم مثلا اسم باسی که اول باهاش می جنگین Amin ه !:laughing:
یا تو همون صحنه اول لای درخت های می تونین Auron رو که گمشده پیدا کنین و باهاش مبارزه کنین یا به صحبت های پسری تو شهر که داره پشت سر بازی سنتر حرف می زنه گوش بدین :biggrin1:
بازی ساختن RPG Maker واقعا راحته البته فقط یه مقدار آشنا بودن با برنامه نویسی احتیاج داره مطمئنا هرکس این بازی رو امتحان کنه حتما هوس بازی ساختن به سرش میزنه
با این توصیفات حجم دمو فقط 1.5 MB و به همه توصیه میشه ;)
http://www.esnips.com/web/mgssharedfolder
از اینجا می تونین دانلود کنین پایین صفحه قسمت Files می تونین پیداش کنین
فایل Zip هست که رمز داره
Password : bazicenter
ویرایش : الان یه تست دیگه زدم ...گفتم اول بازی Auron لای درختاست بهتره بهش نزدیک نشین چون OverPowerd ه کارتونو می سازه و هم Sprite داخل مبارزش Giltchy ه کلا نامیزونه ! بهتره قبلش سیو کنین
ویرایش 2 : Sprite ه Leon م Giltchy شده تو بازی ولی قابل تحمله... این دمو نسخه Super Beta ه ...

آخرین ویرایش:
بعد از اعلام خبر ساخت یک FF انلاین بر اساس FFXIII توسط مسئولین SE و با توجه به این که PS تا کنون FF انلاین نداشته فن بوی هایه X360 تصور می کردند که این عنوان باز هم انحصاری X360 می باشد که البته این تصور تا سر حد حماقت خوش بینانه بود.
Final Fantasy Haeresis XIII عنوان جدید SE بر اساس سریه XIII می باشد که یک عنوان انحصاری برایه PS3 می باشد.البته این عنوان هنوز به طور رسمی معرفی نشده است.
داستان بازی بر اساس Fabula Nova Cristal می باشد.
هنوز اطلاعات دقیقی از این بازی در دست نیست.

سلام
من تازه می خوام بازیهای rpg بازی کنم ولی هیچ چیزی ازشون نمی دونم لطفا یکی یه ذره درباره این بازیها توضیح بده.مثلا من یه چیزی رو که بین همه بازیهای این سبک مشترک دیدم وجود hp , hk و یه چیزای دیگه بود لطفا درباره اینا هم یه توضیحی بدین.ممنون

من تازه می خوام بازیهای rpg بازی کنم ولی هیچ چیزی ازشون نمی دونم لطفا یکی یه ذره درباره این بازیها توضیح بده.مثلا من یه چیزی رو که بین همه بازیهای این سبک مشترک دیدم وجود hp , hk و یه چیزای دیگه بود لطفا درباره اینا هم یه توضیحی بدین.ممنون
:confused::confused::confused:
شما که داخل اون توپیک گفتی Vagrant Story رو داری.این بازی که خودش یکی از پایه گذاران RPG بوده...
به هر حال جواب سوالت...نه سینا ، نه حسام ، نه مهرداد ، نه مسعود ، نه من و ... از وقتی که دنیا اومدیم RPG باز نبودیم.اجداد و نیاکان مون هم کنسول نداشتند که بگیم ژن RPG خوری در وجودمون هست !:) ماها یا اغفال شدیم و کلک یک نارفیق رو خوردیم و اعتیاد به RPG پیدا کردیم یا از روی کنجکاوی یک بازی RPG گیر آوردیم و ... تا الان که شدیم خودمون !:cheesygri شما هم برو چند تا RPG Turn Based کلاسیک پیدا کن و چند دور تمومشون کن.بعدش به ترتیب بیا جلو...Dragon Quest VIII , Kingdom Hearts I,II , Drakengard و ... رو بازی کن.بعدش برو سراغ Blue Dragon , Lost Odyssey ....حالا به مرحله پختگی رسیدی و اگر بیشتر از این پخته بشوی میسوزی ! :laughing: گذشته از شوخی وقتی بنیان گذاران این سبک رو بازی کنی و با حوصله به بازیهای جدید برسی ، همه چیز برایت روشن و قابل فهم خواهد بود.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهرداد ، من گفتم که از اون شخصیت خوشم نمیاد ولی نگفتم که وقتی این پست رو دیدی بری کل امضا و آواتارت رو عوض کنی ! اون Artwork که آواتارت بود واقعا" زیبا بود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برو بچ اگر موافق باشید پیشاپیش و قبل از عرضه Lost Odyssey یک توپیک بزنم برایش...دلیل هم تا بخوهید دارم.مهمترین ش اینه که مطمئنم شاهکار خواهم شد.

مهرداد ، من گفتم که از اون شخصیت خوشم نمیاد ولی نگفتم که وقتی این پست رو دیدی بری کل امضا و آواتارت رو عوض کنی ! اون Artwork که آواتارت بود واقعا" زیبا بود.
نه کلا راست گفتی خیلی وقت بود سر این مونده بودم خب البته شخصیت مورد علاقه منه و اون تست شخصیت رو هم انجام دادم Auron اومده بود... الان Seph عزیزو گذاشتم چون اینم از شخصیت های مورد علاقمه و خصوصیاتی که تو امضام در موردش هست دقیقا با من مطابقت داره:biggrin1: و هم این حال Cloud گرفته شه;):)

برو بچ اگر موافق باشید پیشاپیش و قبل از عرضه Lost Odyssey یک توپیک بزنم برایش...دلیل هم تا بخوهید دارم.مهمترین ش اینه که مطمئنم شاهکار خواهم شد.
پس منتظر چي هستي؟ بزن تاپيك رو ديگه:p

در ضمن جناب Asuka-200X (ببخشيد اسمتون رو نميدونم) اون عكس وينسنت رو با رزوليشن بالاتر هم داريد؟

:confused::confused::confused:
شما که داخل اون توپیک گفتی Vagrant Story رو داری.
آره دارم 3 روز پیش گرفتمش تازه به جز اون کلی rpg دیگه دارم ولی مشکلم اینه که نمی دونم از کدوم شروع کنم؟:confused:شما بگو به ترتیب کدومارو بازی کنم؟
ff series-vagrant story-chrono cross-valkyrie profile-xenogear-grandia-wild arms 4-

آره دارم 3 روز پیش گرفتمش تازه به جز اون کلی rpg دیگه دارم ولی مشکلم اینه که نمی دونم از کدوم شروع کنم؟:confused:شما بگو به ترتیب کدومارو بازی کنم؟
ff series-vagrant story-chrono cross-valkyrie profile-xenogear-grandia-wild arms 4-

بنظر من
FFVII
FFVIII
Valkyrie Profile
Vagrant Story
Chrono Cross
Grandia
Wild Arms
Xenogear

نظر من و حامد نداره یکیه:biggrin1:

نظر من و حامد نداره یکیه
آره جون خودت مهرداد ! به ترتیب خاص خودت مرتب کردی بعدا" میگی من و حامد نداره ؟ :)
من بودم آخر از همه FF VII رو بازی می کردم چون اگر اول از همه بازیش کنی افسوس می خوری که چرا فاصله بقیه بازیهای این سبک با این شاهکار اینقدر زیادست...البته اگر به من باشد قبل از FF VII دو-سه دور Bouncer , Dragon Quest II رو تموم می کنم.:cool:
کسی این Bouncer رو بازی کرده ؟ شخصیت هایش کپی FF VII هستند.نقش اولش که فرقش با کلود اینه که موهاش قرمزه....ضد قهرمان هم که دیگه خود سفیروث است وجنات و کارهایش ! فقط چند تا شخصیت جانبی اش فرق می کنند و داستانش هم اندکی با داستان Orginal FF VII فرق می کند.سبکش هم اکشن سوم شخص است ولی دموهایش در حد FF X ! یک سری مشکلات دیگه هم دارد البته...

اون توپیک Lost Odyssey هم خواهم زد اگر کمی صبر داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or