Masood_Matin
کاربر سایت
می گم از من پستی اینجا دیدی که انتظار داشتی خبرت بدم اگه SMS تو نبود تا صد سال دیگه هم اینجا رو نمی دیدم به جون اشکانآخه دوستان بامرام ! مهرداد ، سینا ، حسام و ... هیچکس نبود به من بی خبر بگوید F3C در BC هم باز شده است.شما که منو می شناختین ! اشکال نداره تابستون که اومد خودم میدونم یکی یکی چه بلاهایی سرتون بیارم...من رو که می شناسین ، پس همین الآن فکر آینده تیره تون رو بکنید![]()
![]()
البته کلود در بین شخصیت های FF کمترین تغییر رو داشته البته بعد از Last Order بعد از ماجراهای آزمایشگاه و مرگ Zack (و نظر من بر خلاف همه اینه که اون آزمایش ها کلود رو انقدر سرد و خشک و داغون کرده نه مرگ Zack) تقریبا کلود یه شخصیت ثابت داشته با اینکه همه به شکل یه رهبر بهش نگاه می کردن خودش نمی خواست قهرمان باشه و قهرمانانه هم رفتار نمی کنه اصولا اگه Tifa نبود کلود بعد از FF VII نمی تونست تا AC دووم بیاره البته کلود خیلی دور بود از بقیه اما تیفا کاملا محسوس روش اثر داشته و دارهقهرمان اصلی داستان که گذشته ای مبهم دارد و سرنوشت او در طول بازی مرتبا در حال تغییر و تحول است
گویا یک ورژن Beta دیدم که نام فاینال فانتزی رویش بود.حدس زدم 13 باشد.من اینجا رو نفهمیدم کسی میتونه توضیح بده؟