خب منم در مورد X مطلب می نویسم... اگه یه چند جا در مورد FFX-2 , FFX و FFXII دنبال مطلب گشته باشین حتما در مورد نسخه های International این بازی ها چیزی شنیدین این نسخه ها فقط در ژاپن عرضه میشن دارای امکانت خاصی هستن نکته مشترک عجیب اینها اینه که شخصیت ها به زبان انگلیسی صحبت می کنن ولی کل بازی ژاپنیه
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
(البته به استثنا نسخه FFX که قابلیت انگلیسی کردن تکست و ساب تایتل هم داره پس مثل من حتما اینو امتحان کنین)
اینجا می خوام این نسخه ها رو واستون معرفی کنم:
Final Fantasy X International
این بازی که حدود 6 ماه بعد از نسخه اصلی عرضه شد دارای چندین تغییر بود :
1. بازی همراه یه سی دی اضافه عرضه شد که شامل یک Extra Ending بود که Yuna و گروه رو
که دنبال Tidus می گشتن نشون می داد و همین طور تعدادی آرت ورک از شخصیت ها که البته طبق معمول دی وی دی هایی که از این نسخه تو ایران پیدا میشه این سی دی همراهش نیست
2. برای سخت تر کردن بازی Sphere Grid تغییر پیدا کرد نوع جدیدی از اون به اسم Expert Sphere Grid به بازی اضافه شد که 45 تا Node (خانه های Sphere Grid) مهم رو از SG کم می کرد و باعث سخت تر شدن بازی میشد
3.مهارت ها و خاصیت های جدید :
به بازی شش Skill به نام های
-Extract Power
Extract Mana-
Extract Speed-
Extract Ability-
Nab Gil-
ّFull Break
و دو Special
Pifer Gil-
Quick Pocket
و برای اسلحه ها خاصیت های قابل Customize
Distill Power-
Distill Mana-
Distill Speed-
Distill Ability
و برای زره ها
Ribbon
اضافه شدند
4.چهارمین و جالب ترین تغییر باس های جدید و Optional Bosses هست:
این Super Boss های جالب ورژن ! تاریک همون Aeon های خودمون هستن با شمایلی تاریک و ترسناک و البته مهارت های جدید... این باس ها معروفن به Dark Aeons
Dark Valefor
Dark Ifrit
Dark Ixion
Dark Shiva
Dark Bahamut
Dark Yojimbo
Dark Anima
Dark Magus Sister
برای اینکه معنی Super Boss رو که اول این بخش گفتم درک کنین بهتره یکم در مورد قدرت های این باس ها بگم
واسه مثال Dark Valefor که ضعیف ترین اینهاست 800,000 HP داره و گروه ما اگه اونا رو به قوی ترین حالت برسونین هر کدوم 30,000 تا مثلا 40,000 HP دارن بنظرتون راحت میاد ؟ نکته جالبشون اینه که همین باس با هر ضربه معمولیش حدود 40 تا 50 هزار کم می کنه وقتی Overdrive شو بزنه از همه گروه 99999 تا کم می کنه
حالا شما اینو بگیرین تا برسیم به Dark Anima که 8,000,000 HP داره و هر ضربش 99999 تا کم می کنه OD شم نگم بهتره
البته بگم میشه انجامش داد همین رضا mgs3 تا اینجایی که به من گفت رسیده به Dark Yujimbo البته من همشونو زدم
آخرین باس Penance ه وقتی همه Dark Aeon ها رو شکست دادین خودشو نشون میده این باس شکل Aeon ها نیست بلکه شباهتی از نظر هیبت
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
با Sin داره ولی از نظر قدرت 100000 برابر
واسه من 2 ساعت و نیم طول کشید تا کشتمش
و آخرین تغییر در قسمت باس ها یه Optional Boss ه در Omega Ruins یعنی Omega Weapon که در نسخه FFX اصلی هم بوده ولی در HP ! Inter این باس از 99999 به 999999 تغییر پیدا کرده که خیلی سخت ترش کرده
این بود در مورد FFX Intenational
ادامه دارد...