بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته پایین یه مشت اراجیف در مورد تخیلاته دوست ندارین نخونین

ّبا 99% حرفات موافقم اما بنظرم ایرانی ها که چند صد سال شاهنامه می خوندن باید یجورایی عاضق داستانهای تخیلی باشن...فکر کنم مشکل چیز دیگه ایه! (البته الان تو این دوره زمونه معلوم نیست چه بلایی سر مردم آوردن که دیگه کسی شاهنامه نمی دونه چیه!)

مشکل ایرانی هایی که از فاینال بدشون میاد اینه که فکر می کنن فاینال یه بازی بچه گونس!...بعضی هام می گن دخترونس! اینا رو از خودم نمی گم...بلکه بقیه بهم گفتن! :mad: :(

راستی،من یک اشتباه بزرگ کردم.از اونجا که صبرم کمه تصمیم گرفتم چند تا دمو از فاینال 10 ببینم.دیدم و قاتی کردمو هیچی برام روشن نشدو یک سری چیزام خاموش شد!
تنها راهی که بتونم بفهممش اینکه بازی کنم دیگه؟

فاینال انقدر جالب و پیچیدس که آدم تا بازی نکنه نمی فهمه...وقتی هم که بازی می کنه باید چند روز بره تو فکر تا هضمش کنه!!

خوشحالم یکی به FF دوستان اضافه شد
ّّFF Tactics ؟ شک نکن بهترین بازی PS1 ه عالیه یه بازی فراموش نشدنی :love: حتما بگیرش
بازی ترکیب استراتژی و آر پی جی البته بیشتر با مایه های آر پی جی و داستان گیم پلی عالی
البته FF Tactics Advance رو با این مقایسه نکنین چون آبروی FFT رو برده

مرسی عزی من Auron :love:

من از همین الان شروع کردم به دانلودش ،
راستش من فاینال 7 و 8 رو از مسعود گرفتم الانم بعد 110 ساعت دیسک 2 رو تموم کردم
( اینقدر داستان فراز و نشیب داره که هنوز گیجم :cheesygri )

برای این فاینال تاکتیک باید آخر هفته رو برنامه ریزی کنم

--- خوش به حال خودم که فعلا تا آخر تابستو با همین قاینالها سرم گرمه ، فعلا هوس PS3 نمیکنم :-" :cheesygri

سلام به تمام عاشقان فاینال فانتزی و اسکوار :love:

خیلی خوشحالم تونستم امروز اینجارو پیدا کنم اونهم خیلی اتفاقی بخاطر Fan_Boy_Game عزیز بود:cheesygri

به هر حال سعی میکنم منم به سهم خودم این تاپیک رو فعال نگه دارم

موفق باشید

یه مطلب جالب در مورد فاینال فانتزی 7 براتون بگم ( البته ممکنه خیلیها اونو بدونید )

چون من هم دارم این بازی رو انجام میدم ، دو سه روز پیش داشتم تو اینترنت میگشتم ، به مطلب جالبی بر خورد کردم

یه غار مرموز در داخل بازی فاینال 7 وجود داره که بنا به دلایلی کسی نمیتونه وارد اون بشه :confused:

وقتی به عکس نگاه میکنیم از وجود یک راه به غار مطمئن میشیم ، حتی وجود شاخه پیچک این طور به نظر میرسونه که راهی برای ورود به غاره .
نویسنده مطلب گفته بود هرکاری کرده نتونسته وارد بشه
راستش منهم یه نیم ساعتی ور رفتم و نشد( ولی در عوض کلی لول آپ بدست اوردم :cheesygri )

واقعا این غار چیه ؟ وچرا اسکوار بعدا راه ورود بازیباز به این غار رو مسدود کرده ؟ :confused:

نویسنده مطلب نظرات جالبی داره که میتونه جالب باشه :

1 - قرار بوده بازگشت Aeris از همین غار باشه :eek:
2 - تو این غار آیتم یا ماتریا یا اسلحه ای بوده که بعدا و بنا به دلایلی کنسل شده
3 - این غار راه ورورد به یک مینی گیم داخل بازی بوده که منتفی شده .

نویسنده نظرش اینه که گزینه دوم محتملتره چون بازی فاینال 7 داری آیتمها و اسلحه هایی بوده که بعدا از بازی خارج شدن ( مثلا دو ماتریای مرموز به نامهای Booster و Prevent Floor Damage که کاربردشون کاملا ناشناخته مونده و یا یه اسلحه سری برای Cloud که بعدا کنسل شده )

نویسنده میگه که وجود این غار در نزدیکی محل دفن Aeris خیلی وسوسه برانگیزه که بازیباز به خودش بقبولونه که تم داستانی فاینال 7 ، شامل بازگشت Aeris بوده ولی ......
واینکه چرا این غار از بین اونهمه مکان مناسب برای وجودش ( مثل Mideel یا Ancient Capital ) ؛ چرا در نزدیکی محل جسد Aeris قرار داره ؟؟؟؟؟؟

البته این رموز بازیهای شرکت اسکوار خودش یه نوع جذابیت برای طرفدارانش ایجاد میکنه و تو اکثر بازیهای این شرکت ، از این نکات مرموز زیاد به چشم میخوره

;)

Attachments

• s_cave1.jpg
    s_cave1.jpg
    49 KB · مشاهده: 74
  • s_cave2.jpg
    s_cave2.jpg
    45.8 KB · مشاهده: 73
من گفتم الان به غیرت همه بر خورده و میان تاپیکو میارن بالا!
اگر تو این تاپیک افراد کمی فعالیت میکنن ،دیگه اون 6 نفری هم که فعالیت میکردن که نباید بزارن برن!!!!
----------
پیشنهاد میدم بیاین یک از فاینال ها که پر طرفدار بود(مثلا 10)رو درباره داستان و شخصیت هاش صحبت کنیم.
تو فينال 10 اين seymor بد جوري رو اعصابم بود. اصلا وقتي ميومدش ديوونه ميشدم.
5.gif

اونجايي كه يونا قبول كرد باهاش ازدواج كنه اونقدر عصباني شدم كه ديگه بزور بازيرو ادامه دادم تا اينكه اصل قضيه روشن شد و نجاتش داديم
10.gif

اونجاهايي هم كه بايد باهاش مبارزه ميكرديم هم از 10 تا بازي استراتژي هم بيشتر نياز به طرح و برنامه داشت. اگه يونا همون بار اول روحش رو ميفرستاد بره اينقدر مصيبت نداشتيم هر بار ميگفتم اينبار كارش رو تموم ميكنه ولي درميرفت. هر بار هم كه ميومد از دفعه قبل قويتر شده بود اصلا معلوم نبود اين قدرتها رو از كجا مياره
161.gif

اونبار كه تو كوهستان اومدش اينقدر ناگهاني بود كه من فقط خشكم زد و فقط ميخواستم گريه كنم
258.gif

اما مهم اينه كه آخرش به درك "اسفل سافلين" واصل شد
303.gif

کلا توی فاینالا مرسومه که با یه غول تا آخر بازی چند بار مبارزه کنی مثلا تو فاینال 6 (که همین چند روز پیش تمومش کردم)یه اختاپوس هست که خیلی باحاله:laughing: .4-5 بار باید باهاش بجنگی ولی اصلا مثل سیمور اعصاب خورد کن نیست.آخر بازیم میره مسئول بار یه میدون مبارزه (Colleseum) میشه:laughing: یه رفیق دیگه هم داره که تو اون میدون مبارزه از مردم آیتم میدزده:laughing: کلا من با این فاینال خیلی حال کردم.با اینکه برای سوپر نینتندو بود ولی بعضی جاهاش سه بعدی میزد:eek: مثل دموی آخرش که یه کتابی رو نشون میده که داره ورق میخوره.خیلی جالب بود.راستی توی همین دموی آخر موقع معرفی شخصیتا یه یارو رو دیدم به اسم Umaru این کیه و کجا میشه پیداش کرد؟قویه؟شبیه یه عول برفی (یتی) بود.بنظر قوی میاد:-"
راستی این Kefka هم خیلی بامزه بود با اون خنده باحالش .شبیه این بود :laughing:

یه نکته جال ب دیگه در مورد فاینال 7 :

همونطور که میدونید ، شخصیت منفی این بازی کسی نیست جز Sephiroth

sephiroth.jpg

اما مطلب در مورد خود شخصیت نیست ، بلکه درمورد شمشیر این کاراکتر میباشد که بنام Masamune نامیده شده . این نام در بسیاری از سری بازیهای فاینال فانتزی توسط شرکت اسکوار بکار رفته که در فاینال 7 بعنوان قویترین اسلحه موجود هم تلقی می شود. در واقع Masamune فقط اسلحه Sephiroth نیست ، بلکه نشاندهنده قدرت درونی این شخصیت در طول داستان بازی میباشد .
ولی آیا میدانستید که واقعا چنین شمشیری در تاریخ وجود داشته ؟
بله ، این شمشیر توسط شخصی بنام Goro Nyudo Masamune (1288 - 1328) ساخته شده بود که یکی از برترین شمشیرزنان دوره Kamakura ژاپن بوده ، ولی این نوع شمشیرها در عصر حاضر جزو گنجینه های ژاپن قلمداد شده و بسیار هم نادر و کمیاب هستند .
یکی از دلایل شهرت این نوع شمشیرها این است که بیشتر توسط جنگجویانی استفاده میشده که ذاتا صلح طلب و مخالف خونریزی بوده اند ( برعکس شمشیر معروف دیگری بنام Muramasa که توسط جنگجویان جنگ طلب و به اصطلاح تشنگان خون ، استفاده میشده )
( افسانه ای میگه : این دو شمشیر در یک رود جاری قرار دارند ، وقتی برگ درختی به شمشیر Muramasa میرسد ، توسط شمشیر به دونیم میشود ولی وقتی برگ درختی به شمشیر Masamune برسد به آرامی تغییر مسیر داده و به سلامت از کنار این شمشیر رد می شود )

اما پس از این مقدمه بر میگردیم به خود بازی فاینال فانتزی 7 :
حتما کسانی که این بازی رو انجام دادن در پایان دیسک 1 ، وقتی یکی از شخصیت های بازی یعنی Aeris ، توسط Sephroth کشته میشه ، کلی جا میخورن ( برای خود من که این اتفاق افتاد ، چون راستش تو کمتر بازی دیده بودم یکی از شخصیتهای اصلی بازی کشته بشه اونهم به این زودی ;) )

Sephiroth-killing-aerith.jpg

اما نکته اینجاست که وقتی شمشیر Sephiroth وارد بدن Aeris میشه ، هیچ خونی از بدنش بیرون نمیریزه ( به عکس پیوست نگاه کنید )

با توجه به افسانه ها و موضوعاتی که در بالا مطرح شد یکی از دلایل عدم وجود خون در این صحنه میتونه مشخص بشه .
البته عده ای دیگر عقیده دارند که اسکوار عمدا خونریزی تو این صحنه رو حذف کرده تا درجه سنی بازی به Mature نرسه ( که البته صحنه های خون در جاهای دیگر بازی مشاهده شده ، مثلا در هنگامی که برای اولین بار Sephroth شکست داده میشود و یا در صحنه ای که Jenova از آزماشگاه Shin-Ra فرار میکند ....)
شاید هم صحنه ریختن خون برای ساختن و انیمه کردن زیادی سخت بوده و وقت گیر ( باید توجه داشت که این اولین کار تمام سه بعدی این شرکت محسوب میشده و مسلما با اسکوار انیکسی که الان میشناسیم ، در زمینه انیمشن سه بعدی زمین تا آسمون تفاوت داشته ! )
و در آخر یه طرح از Sephroth که توسط خود Tetsuya Nomura ( طراح و خالق شخصیت Sephiroth ) رسم شده و جالبه که در این عکس لبه شمشیر sephiroth به خون آغشته شده
------------------------------------------------------------------------------------------------------

دو شمشیر ژاپنی دیگه هم در بازی هست که بنامهای Murasame و Yoshiyuki برای Cloud وجود داره :

نام Murasame از یکی از معروفترین داستانهای ژاپنی بنام Nanso Satomi Hakkenden اقتباس شده ( این داستان آنقدر تاثیر گذار بوده که دربسیاری از مدیاهای جدید ژاپن ، نفوذ خودشو بجا گذاشته ) . در این داستان شمشیر Murasame توسط یکی از هشت قهرمان داستان بنام Inuzuka Shino مورد استفاده قرار گرفته .

در مورد شمشیر دوم هم چیز خاصی وجود نداره ، اسکوار همینطوری این شمشیر رو به این اسم نامگذاری کرده :cheesygri

موفق و موید باشید

Attachments

• e_noblood.jpg
    e_noblood.jpg
    16 KB · مشاهده: 67
  • sephiroth.jpg
    sephiroth.jpg
    28.8 KB · مشاهده: 59
ببخشید که همش دارم در مورد فاینال 7 مطلب مینویسم :blushing:

اینم بد نیست ببینیم : این بازی قرار بود بر روی دستگاه نسل بعد نینتندو ( نینتندو 64 ) ریلیز بشه ، ولی به دلیل حجم کم کارتریجها و نیاز شدید فضا برای ذخیره FMV های بازی ، شرکت اسکوار دستگاه تازه متولد شده سونی رو برای این بازی انتخاب کرد .

اینم تصاویری از نسخه اصلی بازی بر روی نینتندو 64 که حداقل شخصیت کاراکترها زمین تا آسمون با نسخه پلی استیشن 1 فرق میکنه ( این عکسها از مجله Nintendo Magazine سال 1996 اسکن شده و در یکی از عکسها شخصیت نینجای حاضر در فاینال 6 ، کاملا مشهوده )

Attachments

• nintendo1.jpg
    nintendo1.jpg
    42.8 KB · مشاهده: 62
  • nintendo2.jpg
    nintendo2.jpg
    42.4 KB · مشاهده: 55
  • nintendo3.jpg
    nintendo3.jpg
    20.1 KB · مشاهده: 55
يادش بخير: من خيلي دير ps2 گرفتم (خيليم زود فروختمش) وقتي اين كنسول رو گرفتم كلي بازي معروف واسش بود كه ميخواستم بازي كنم مثل DMC ،Onimusha,RE4,God of war و .......... اما اين فاينال هيچ جا تو مشهد پيدا نميشد تا اين كه در يك ظهر جمعه بين 100 تا مغازه تعطيل اتفاقي رفتم تو يه مغازه معمولي و اتفاقي ديدم تو يه كارتون كه پر از بازي بود 2 تا از اون داره. اينقدر خوشحال شدم كه اول خواستم هر دو تاش رو بخرم :biggrin1:
خلا صه اون رو بردم خونه و وقتي شروع به بازي كردن باهاش كردم تا وقتي تموم شد حتي به هيچ كدوم از بازيهاي بالا نتونستم فكر كنم . واقعا بنظر من فاينال 10 از همه بازيها ps2 سر بود و مهمترين عامل در اين بين بنظرم داستان استثنايي اون بود..................................

خب منم در مورد X مطلب می نویسم... اگه یه چند جا در مورد FFX-2 , FFX و FFXII دنبال مطلب گشته باشین حتما در مورد نسخه های International این بازی ها چیزی شنیدین این نسخه ها فقط در ژاپن عرضه میشن دارای امکانت خاصی هستن نکته مشترک عجیب اینها اینه که شخصیت ها به زبان انگلیسی صحبت می کنن ولی کل بازی ژاپنیه;) (البته به استثنا نسخه FFX که قابلیت انگلیسی کردن تکست و ساب تایتل هم داره پس مثل من حتما اینو امتحان کنین)

اینجا می خوام این نسخه ها رو واستون معرفی کنم:

Final Fantasy X International

این بازی که حدود 6 ماه بعد از نسخه اصلی عرضه شد دارای چندین تغییر بود :

1. بازی همراه یه سی دی اضافه عرضه شد که شامل یک Extra Ending بود که Yuna و گروه رو
که دنبال Tidus می گشتن نشون می داد و همین طور تعدادی آرت ورک از شخصیت ها که البته طبق معمول دی وی دی هایی که از این نسخه تو ایران پیدا میشه این سی دی همراهش نیست

2. برای سخت تر کردن بازی Sphere Grid تغییر پیدا کرد نوع جدیدی از اون به اسم Expert Sphere Grid به بازی اضافه شد که 45 تا Node (خانه های Sphere Grid) مهم رو از SG کم می کرد و باعث سخت تر شدن بازی میشد

3.مهارت ها و خاصیت های جدید :
به بازی شش Skill به نام های
-Extract Power
Extract Mana-
Extract Speed-
Extract Ability-
Nab Gil-
ّFull Break
و دو Special
Pifer Gil-
Quick Pocket

و برای اسلحه ها خاصیت های قابل Customize
Distill Power-
Distill Mana-
Distill Speed-
Distill Ability
و برای زره ها
Ribbon
اضافه شدند

4.چهارمین و جالب ترین تغییر باس های جدید و Optional Bosses هست:
این Super Boss های جالب ورژن ! تاریک همون Aeon های خودمون هستن با شمایلی تاریک و ترسناک و البته مهارت های جدید... این باس ها معروفن به Dark Aeons
Dark Valefor
Dark Ifrit
Dark Ixion
Dark Shiva
Dark Bahamut
Dark Yojimbo
Dark Anima
Dark Magus Sister
برای اینکه معنی Super Boss رو که اول این بخش گفتم درک کنین بهتره یکم در مورد قدرت های این باس ها بگم
واسه مثال Dark Valefor که ضعیف ترین اینهاست 800,000 HP داره و گروه ما اگه اونا رو به قوی ترین حالت برسونین هر کدوم 30,000 تا مثلا 40,000 HP دارن بنظرتون راحت میاد ؟ نکته جالبشون اینه که همین باس با هر ضربه معمولیش حدود 40 تا 50 هزار کم می کنه وقتی Overdrive شو بزنه از همه گروه 99999 تا کم می کنه:) ;) حالا شما اینو بگیرین تا برسیم به Dark Anima که 8,000,000 HP داره و هر ضربش 99999 تا کم می کنه OD شم نگم بهتره;) البته بگم میشه انجامش داد همین رضا mgs3 تا اینجایی که به من گفت رسیده به Dark Yujimbo البته من همشونو زدم ;)

آخرین باس Penance ه وقتی همه Dark Aeon ها رو شکست دادین خودشو نشون میده این باس شکل Aeon ها نیست بلکه شباهتی از نظر هیبت :eek: با Sin داره ولی از نظر قدرت 100000 برابر;) واسه من 2 ساعت و نیم طول کشید تا کشتمش;)

و آخرین تغییر در قسمت باس ها یه Optional Boss ه در Omega Ruins یعنی Omega Weapon که در نسخه FFX اصلی هم بوده ولی در HP ! Inter این باس از 99999 به 999999 تغییر پیدا کرده که خیلی سخت ترش کرده;)

این بود در مورد FFX Intenational

ادامه دارد...

سلام
یه مطلب جالب دیگه در مورد فاینال 7 بگم که ذهن خیلی از طرفدارهای این بازی در سرتاسر دنیا رو به خودش مشغول کرده بود :

در طی flashback خاطرات Cloud ، در یک صحنه Sephiroth در یک کپسول Jenova رو پیدا میکند که یک کلاهخود فلزی بر روی سرش قرار دارد و نوشته هایی بر روی این کلاهخود حک شده (عکس ضمیمه )

و یه عده فن بوی این بازی اومدن نشستن و شروع کردن به بحث و تحقیق که رو این کلاهخود چی نوشته :cheesygri

Made In [a bunch of roman numerals]
All Rights Reserved 1995
SCEA Community United
-------------------------------------------------------------------
Made in ?
All Rights Reserved 1999
Squaresoft Incorporated
----------------------------------------------------------------
Made in Nibelheim
All Rights Reserved (C)1998
Solar United Powered MD
----------------------------------------------------------------------
Made in [roman numerals]
All Rights Reserved 1995
Square Copyright Prohibited
Made in Midgar XYXMXDVIIXI
Product and all rights reserved 1996
Shinra Electric Power Corporation
----------------------------------------------------------------
Made in [XXX,XXX,XXX]
All Rights Reserved 1995
Square Community Limited
Made in Midgar XYXMXDVIIXI
All Rights Reserved 1999
SCEA Community United
-----------------------------------------------------------------------
Made in [Midland XX]
All Rights Reserved 1999
Squem Community Limited
--------------------------------------------------------------------
Jenova
Made [roman numerals for 1992]
All Rights Reserved
Made XXX XXX XXX
All Rights Reserved 1995
Square Universal
Made (XXX XXX XXX)
All Rights Reserved TM
SCEA Copyright 1995
----------------------------------------------------------------------
Made in ?
All Rights Reserved 1995
SQUARE Community Limited
------------------------------------------------------------------------
Made in [XXX XXX XXX]
All Rights Reserved 1995
SQUARESOFT (tm) Limited
MADE IN USA MVM
All Rights Reserved 1995
SQUSA COMPANY LIMITED
-------------------------------------------------------------------------
MADE IN [04/25/1996]
ALL RIGHTS RESERVED 1996
SQUER COMMUNITY LIMITED
------------------------------------------------------------------------
MADE [XYXMXDVIIXI]
ALL RIGHTS RESERVED 1999
SQUARE COMPANY LIMITED​

نظرات بالا حدسهای این افراد بود :cheesygri​

و نهایت عکس ضمیمیه 2 ، بهترین اسکرین شات از این کلاهخود بود و این نوشته مشخص شد :​

MADE IN HONG KONG
ALL RIGHTS RESERVED 1996
SQUER COMPANY LIMITED​

به همین راحتی ، اسکوار عده یادی از فن بویهاشو مدتی سرگرم کرد :cheesygri​

Attachments

• jenovahelmet.jpg
    jenovahelmet.jpg
    16.4 KB · مشاهده: 56
  • jenovahelmet_highres.jpg
    jenovahelmet_highres.jpg
    18.9 KB · مشاهده: 54
ادامه پست قبل من

Final Fantasy X-2 International + Last Mission

حدود بعد از 11 ماه از عرضه FFX-2 در ژاپن و 4 ماه در امریکا, این بازی در ژاپن به بازار اومد که باز برای ژاپنی ها;) دارای ویژگی های منحصر بفرد و واقعا جالبی بود متاسفانه همون جور که تو پست قبلیم گفتم تمام بازی غیر از صدا شخصیت ها ژاپنیه;)

Extra های این نسخه :

1. Creature Create Mode
این بخش جالب که تا حالا تو هیچ کدوم از FF ها دیده نشده اجازه میده تا تمام Monster یا Fiend ها رو در تمام بازی Capture کنید و از اونا تو بازی استفاده کنید ! نکته واقعا جالب اینه که به Capture کردن تعدادی از این هیولا ها و البته استفاده از آونها در حالت Battle Tournument کاراکتر های NPC هم برای بازی آزاد می شن که از اونا میشه در مبارزات استفاده کرد از این شخصیت ها میشه به Auron عزیز ! Tidus و یا حتی Seymour ! و Summon های FFX اشاره کرد تو این حالت میشه هیولا ها رو لول آپ کرد و بهشون غذا داد:eek: :) (البته مودی شبیه به این در FF Tactics Advance هم وجود داشته ولی نه با این جزییات) در کل 184 هیولا وجود داره که میشه اونها رو کپچر کرد

2.Battle Tournument
همون طور که از اسمش مشخصه در این بازی این حالت وجود داره که از سه شخصیت اصلی یا Fiend ها و همینطور NPC هایی که در Creature Create Mode گرفتیم یا آزاد کردیم در این ترنومت استفاده و مبارزه کنیم
با گرفتن Battle Cups تو این حالت شخصیت قابل بازی مهم مثل Auron , Tidus و Seymour آزاد میشن

3. Last Mission
همین واستون جای سوال بوده این Last Mission که تو تایتل بازی هست چیه ؟ در واقع یه Dungeon مخصوصه خوراک RPG خور ها;) که 80 طبقه داره:eek: در طبقه آخر هم یک باس خیلی قوی انتظارتونو میکشه بعد از تموم کردنش یک Ending دیگه از بازی باز میشه

4.قابلیت های دیگر :
1) بازی قابلیت Import سیو FFX-2 رو به نسخه FFX-2 Inter داراست
2)تریلر FFVII Advent Childern که از مین منو بازی قابل انتخابه به بازی اضافه شده
3)دو Dress Sphere (بخونین همون سیستم شغلی برای شخصیت ها در FFIII , FFV یا FFT) برای سه شخصیت اصلی به نام های Psychicer و Festival-goer (:eek: :) ) به این نسخه اضافه شدن

این برای Final Fantasy X-2 International + Last Mission

هنوز ادامه دارد...;)

Attachments

• ffx-2.jpg
    ffx-2.jpg
    5.7 KB · مشاهده: 62
  • FFX-2 International.jpg
    FFX-2 International.jpg
    5.8 KB · مشاهده: 63
یخواستم در مورد نحوه اسم گذاری شخصیت های فاینال 7 براتون مطلبی رو بگم​
( ببخشید که اینقدر گیر دادم به این بازی ، آخه من فعلا دارم باهاش زندگی میکنم :love: )

Aeris (Aerith, Earith​
علت این نامگذاری کاملا مشخص نیست ، اما دلایل زیر ممکنه وجو داشته باشه :
aeris.gif

1 - نام یکی از خدایان ( Aesir ) ، که با جابجایی چند حرف آخر به اسم Aeris میرسیم
2- به طور خیلی جالبی هر دو اسم Aerith, Earith در واقع تحریف شده هر جمله ( I Earth ) میباشند . ( صحبتهای Aeris در طول بازی نشاندهنده این بود که او از نسل افرادی هست که از دل سیاره بیرون آمده اند )
3-Eris نام یکی از خدایان یونان باستان که خدمتگزاری ناسازگار بود ( کلمه Strife به این معنی بکار میرود ) و جالبه که به نام خانوادگی Cloud هم توجه بشه : Cloud Strife
4- در پایان Aeris در لاتین به معنای هوا ، اتمسفر و عنصر آسمانی معنی میشود .
=====================================================

Sephiroth​
1 - این اسم منشا یهودی داره و ینظر از فرقه یهودی Kabalah گرفته شده .
دیاگرامی که از این فرقه در عکس میبینید دارای کره هایی است که از ریشه تا نوک بوسیله خطوطی به هم متصل شده اند و هر کره دارای معنی و مفهمو خاصی است ( کره در انگلیسی به معنی Sphere میباشد و به وجه تشابه با نام Sephiroth توجه کنید )

tolandman.gif

sephirothshiningones.jpg

همونطور که در شکل بالا میبینید این درخت « 10 راه الهی » رو بنمایش میذاره یا « 10 نیروی بوجود آمده بین قدرت نامتناهی خداوند » و طبق نمایشات بازگشت تمام نیروها و قدرتهای بشری به سوی خداست.
و از آنجا که شخصیت Sephiroth در طول بازی دارای امیال جاه طلبانه و خارج از محدوده بشری بود، با مسما ترین اسمی که Square میتونست برای نام این شخصیت به یاد ماندنی انتخاب کند ، همین بود.

لینک اول ----- لینک دوم برای مطالعه بیشتر

2 - کلمه Sephirot در لاتین به معنی آدم ناکس و پست میباشد و Sephiroth جمع کلمه Sephirot میباشد

-------------------------------------------------------------
ببخشید که موضوع یه خورده پیچیده شد ، ولی برای خود من که با بازیهای فاینال فانتزی زندگی میکنم ، دانستن این مطالب خیلی لذت درک بازی رو بیشتر کرد :love:

البته نامهای دیگر تو بازی هم هستند که اگه شد ، سعی میکنم اونها رو هم براتون بنویسم
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or