بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز در سایت رسمی فاینال فانتزی 13 جزئیاتی از این بازی توسط استاد نومورا فاش شد:

شهر Cocoon یک شهر بزرک ماشینی است که در ارتفاعات زیاد در آسمان شناور است.صلح و آرامش مردم بیرون(سرزمین پایینتر)توسط Zero Intruders و به وسیله Crystal ها بر قرار است.داستان بازی در باره حمله زرو به شهر مهاجرت مردم به سرزمین پایین می باشد.در این میان کریسال یک نفر را برایه شارژ مجدد کریستال با نام رمز The Lighting انتخاب می کند و ...... .

به احتمال خیلی زیاد اسم کارکتر بازی Strom (طوفان) می باشد.

یک شخصیت جدید به بازی اضافه شده که با کد رمز Blonde Haire مهرفی شده.

در این بازی می شود بر رویه Samoner ها سوار شد و به اطراف رفت.

سبک مبارزات همانند FFXII با مقداری تغییر می باشد.

با استفاده از قدرت PS3 گیمر ها می توانند در مبارزات به طور کامل از محیط استفاده کنند!!:eek: و محیط 100% تخریب پذیر می باشد:confused: .

یک قابلیت جدید هم به نام Battle Set به بازی اضافه شده که درباره ان طوزیحی داده نشده.

یکی از قابلیت هایه سل و برتری PS3 نسبت به X360 قابلیت CG Real-Tim Reandering بود که عده ای آن را یک ادعایه غیر ممکن از سویه سونی می دانستند ولی نومورا اعلام کرده که برایه گیم پلی این بازی از این سیستم استفاده می شود(یعنی کیفیت بازی در حدود انیمیشن هایه FFXII می باشد)

CG هایه بازی هم توسط تیم طراحی AC ساخته می شود.نومورا قول داده که کیفیت CG چندین برابر AC باشه.کارگردان CG ها نیز خود نومورا است.
استاد نومورا در این رابطه می فرمایند:"با استفاده از تکنواژی جدید HQC و قدرت PS3 و فضایه زیاد دیسک هایه بلوری در بازی CG ها خیلی طبیعی تر و بیشتر وجود دارد."
به نقل از سایت www.finalfantayversusxiii.net مدت CG ها در حدود 100 دقیقه :eek: می باشد!!!

2 اسکرین شاتز جدید از بازی:
http://forgottenmem.net/final_fantasy_xiii/screenshots/ff13-flying-vehicle.jpg
http://forgottenmem.net/final_fantasy_xiii/screenshots/ff13-new-ability.jpg

نکاتی در باریه FFXIII:
پروژه ي "Fabula Nova Crystallis" با سه عنوان مختلف براي سه نسل متفاوت طراحي شده است:
Final Fantasy XIII" نقش آفرینی گذشته خود را مانند گذشته دنبال مي كنند.Motomu Toriyama كارگردان سري "Final Fantasy X" براي كارگرداني اين سري Final Fantasy دوباره بازگشته است.

"Final Fantasy Agito XIII"،یک نقش آفرینی که براي موبايل عرضه خواهد شد و شامل 13 كاركتر است 12 دانش آموز كه در يك مدرسه براي آموختن جادو شروع به تحصيل مي كنند و....

"Final Fantasy Versus XIII" :يك عنوان اكشن كه براي دنياي يكسان مطابق با ديگر Final Fantasy طراحي شده و كارگردان Tetsuya Nomura كارگردان موفق سري بازيهاي Kingdom Hearts مي باشد.
(چند روز پیش اعلام شد که یک بازیه اکشن هست.)
Square-Enix همچنین برنامه اي براي توسعه دادن نام Final Fantasy XIII براي خود به علاوه بازي كتاب فيلم و... نیز دارد.یعنی باید امید وار باشیم که یک انیمیشن هم مانند AC یا یک رمان مانند FFVII منتشر بشه..... .
از الان باید کف کنیم تا ......... .

فاینال 13 4 تا عنوان داره که جزئیات یکیش اصلا معلوم نیست.
625zxut.jpg

-------
چند عدد عکس از سه عنوان که یک چیزایی ازشون معاومه
Final Fantasy XIII

-------
Final Fantasy Versus XIII

--------
Final Fantasy Agito XIII

--------
راستی،اگر داستان فاینال 10 رو بنویسید ممنون میشم:)

راستی،اگر داستان فاینال 10 رو بنویسید ممنون میشم:)

کلا داستان همه FF های چیزی نیست که بشه تو چند خط تعریفش کرد مخصوصا FFX البته فقط بنظرم FFXII از این قائده مستثناست;)
باید خودت بازی کنی تا بفهمی چیه چون جزییات و کش مکش های داستان های FF ه که اونو از بازی های دیگه جدا میکنه

داستان FFX بصورت خیلی خلاصه(اگر بازی نکردین نخونین چون تا آخرش رو میگم):

Dead for a thousand years,

A great terror arose from the deep,

It swept across the land,

A lone past still lingers,

Destiny cannot be denied,

A burden grows heavier,

To the kingdom of the sun,

Across a vast sea,

The journey home begins...

اول بازی توی شهر Zenerkand یا همون سمرقند (!) خودمون شروع میشه و Tidus یه Blitzball Player معروفه و اینا...بابای این Tidus وقتی که بچه بوده یعنی 15 سال قبل شروع بازی به یه سفر دریایی می ره و ناپدید میشه این Tidus هم یجورایی دنبال کشف راز ناپدید بودن باباش بوده تا اینکه یه روز یه سری موجود که همون Sin باشن حمله می کنن و همونطور که تو بازی دیدین(؟) Auron میاد و به Tidus کمک می کنه بالاخره فرار می کنه.

Tidus اینجا سر از یه جای جدید در میاره که در اصل حدود 2500 سال بعد آینده بوده که مردم زندگی ماشینی رو تحریم کرده بودن بخاطر جنگهایی که باعث کشت و کشتار های بسیاری شده بود(اوه هوس کردم برم یه دور دیگه بازی کنم:love: )... تو این دنیای جدید یا همون آینده که Tidus توی یه ساحل فرود میاد(البته بعد از فرار از اون کشتیه Al Bhed ها که یه نژاده) و با Wakka و .. آشنا میشه و با Yuna :love: ... Yuna و امثالش Summoner هستن یعنی می تونن موجوداتی رو احضار کنن تا دشمناشونو نابود کنن و هدف اصلیشون اینه که 8 (فکر کنم) تا Summonشون رو بگیرن و با استفاده از قدرتی که Summon آخر داره Sin رو نابود کنن و اینجاس که ماجراجویی هاتون در Spira شروع میشه و باید همراه Yuna و بقیه ی دوستاتون برین تا summon ها رو بگیرین و آخرش بتونین Sin رو نابود کنین...همین وسطای بازی Tidus عاشق Yana میشه ولی یه اتفاقی میفته...اول بازی یه گوی به Yanu داده شد که از طرف پدر Seymore که یه دو رگه هست بوده و توش می گفته که پسرش آدم خطرناکیه و اینا (دقیق یادم نیست مال خیلی وقت پیشه) و Yuna هم برای حفظ Spira و جلوگیری از استقاده ی بد از قدرت Seymore میره و جواب + به پیشنهاد ازدواجش میده اما Seymore سعی می کنه شما و بقیه ی همراهان Yuna رو بکشه که شما فرار می کنید و بالاخره Seymore رو شکست می دین! خب اون بابای Tidus جریانش این بوده که وقتی ناپدید میشه خودش به این زمان اومده بوده و Summoner شده بوده و کسی بوده که با کمک Auron تونسته Sin رو شکست بده و حالا خودش تبدیل به Sin شده چون این یه به یه چرخه تبدیل شده و هرکی Sin رو شکست بده برای یه چند سال صلح به Spira میاد اما خود اون فرد بعدا تبدیل به Sin میشه و..... (البته این موضوع اولای بازی معلوم شده بود:cheesygri اما جریان Sin بودن بابای Tidus رو فقط خودش و Auron میدونستن و به کسی نمی گفتن چون بابای Tidus از کسانی بود که Yuna رو یجورایی بزرگ کرده بود و نمی خواستن بفهمه!!!) به هر حال اینا میرن Summon آخر رو می گیرن و به Zenerkand میرن برای مقابله با Sin که اینجا Tidus به کمک Auron پدرشو شکست می ده و آخرش هم دیگه روح میشه و با عشقش خداحافظی می کنه و میره پیش پدرش ! و همینجاس که تصمیم می گیرن بازی افتضاح FFX-2 رو بسازن و گند بزنن به تراژدی FFX !

این چیزایی که نوشتم خیلی پیچیده و خلاصه! بود چون دنیای Final Fantasy یه دنیای پیچیدس که برای درکش فقط یه راه وجود داره اونم بازی کردنه!

داستان FFX بصورت خیلی خلاصه(اگر بازی نکردین نخونین چون تا آخرش رو میگم):

Dead for a thousand years,

A great terror arose from the deep,

It swept across the land,

A lone past still lingers,

Destiny cannot be denied,

A burden grows heavier,

To the kingdom of the sun,

Across a vast sea,

The journey home begins...

اول بازی توی شهر Zenerkand یا همون سمرقند (!) خودمون شروع میشه و Tidus یه Blitzball Player معروفه و اینا...بابای این Tidus وقتی که بچه بوده یعنی 15 سال قبل شروع بازی به یه سفر دریایی می ره و ناپدید میشه این Tidus هم یجورایی دنبال کشف راز ناپدید بودن باباش بوده تا اینکه یه روز یه سری موجود که همون Sin باشن حمله می کنن و همونطور که تو بازی دیدین(؟) Auron میاد و به Tidus کمک می کنه بالاخره فرار می کنه.

Tidus اینجا سر از یه جای جدید در میاره که در اصل حدود 2500 سال بعد آینده بوده که مردم زندگی ماشینی رو تحریم کرده بودن بخاطر جنگهایی که باعث کشت و کشتار های بسیاری شده بود(اوه هوس کردم برم یه دور دیگه بازی کنم:love: )... تو این دنیای جدید یا همون آینده که Tidus توی یه ساحل فرود میاد(البته بعد از فرار از اون کشتیه Al Bhed ها که یه نژاده) و با Wakka و .. آشنا میشه و با Yuna :love: ... Yuna و امثالش Summoner هستن یعنی می تونن موجوداتی رو احضار کنن تا دشمناشونو نابود کنن و هدف اصلیشون اینه که 8 (فکر کنم) تا Summonشون رو بگیرن و با استفاده از قدرتی که Summon آخر داره Sin رو نابود کنن و اینجاس که ماجراجویی هاتون در Spira شروع میشه و باید همراه Yuna و بقیه ی دوستاتون برین تا summon ها رو بگیرین و آخرش بتونین Sin رو نابود کنین...همین وسطای بازی Tidus عاشق Yana میشه ولی یه اتفاقی میفته...اول بازی یه گوی به Yanu داده شد که از طرف پدر Seymore که یه دو رگه هست بوده و توش می گفته که پسرش آدم خطرناکیه و اینا (دقیق یادم نیست مال خیلی وقت پیشه) و Yuna هم برای حفظ Spira و جلوگیری از استقاده ی بد از قدرت Seymore میره و جواب + به پیشنهاد ازدواجش میده اما Seymore سعی می کنه شما و بقیه ی همراهان Yuna رو بکشه که شما فرار می کنید و بالاخره Seymore رو شکست می دین! خب اون بابای Tidus جریانش این بوده که وقتی ناپدید میشه خودش به این زمان اومده بوده و Summoner شده بوده و کسی بوده که با کمک Auron تونسته Sin رو شکست بده و حالا خودش تبدیل به Sin شده چون این یه به یه چرخه تبدیل شده و هرکی Sin رو شکستبده برای یه چند سال صلح به Spira میاد اما خود اون فرد بعدا تبدیل به Sin میشه و..... (البته این موضوع اولای بازی معلوم شده بود:cheesygri اما جریان Sin بودن بابای Tidus رو فقط خودش و Auron میدونستن و به کسی نمی گفتن چون بابای Tidus از کسانی بود که Yuna رو یجورایی بزرگ کرده بود و نمی خواستن بفهمه!!!) به هر حال اینا میرن Summon آخر رو می گیرن و به Zenerkand میرن برای مقابله با Sin که اینجا Tidus به کمک Auron پدرشو شکست می ده و آخرش هم دیگه روح میشه و با عشقش خداحافظی می کنه و میره پیش پدرش ! و همینجاس که تصمیم می گیرن بازی افتضاح FFX-2 رو بسازن و گند بزنن به تراژدی FFX !

این چیزایی که نوشتم خیلی پیچیده و خلاصه! بود چون دنیای Final Fantasy یه دنیای پیچیدس که برای درکش فقط یه راه وجود داره اونم بازی کردنه!

یه چیزهاییو درست گفتی با یه چیز هایم داستانو عوض کردی !
به هر حال اینا میرن Summon آخر رو می گیرن و به Zenerkand میرن برای مقابله با Sin که اینجا Tidus به کمک Auron پدرشو شکست می ده FFX !
Tidus و Yuna هیچ وقت نتونستن ّFinal Aeon یا همون Summon آخر رو بقول تو بگیرن چون ّFayth این Summon آخر (Fayth در واقع روح یه انسانه برای اینکه احظار کننده بتونه اون هیولا رو احظار کنه اون روح باید به اون Summoner حلول کنه (دقیق نمی دونم چه واژه ای بگم))
Jecht یعنی پدر Tidus بوده و وقتی گروه برای گرفتن فاینال ایان به Zanerkand میره با معبد شکسته اون و نبودن Fayth ش روبرو میشه اونا می فهمن که Sin نابود نشدیه و هر بار که حتی بمیره دوباره به از چندین سال متولد میشه گروه با مشورت با Fayth ها می فهمن که تنها راه نابودی سین نابود کردن پید Tidus که با سین پیوند خورده و همین طور از بین بردن قلب سین یعنی Yu Yevon ه که باعث تولد دوبارش میشه پس اونا با استفاده از کشتی پرنده دایی Yuna که جزو نژاد Al Bhed ه (این کشتی پرنده جزو ابزار ممنوعه مردم Spira است) و قدرت ایان های دیگه وارد دهان سین میشن و سین رو برای همیشه از بین می برن حالا چرا Tidus تبدیل به روح میشه ؟ سمت پایین رو ببینین

آخرش هم دیگه روح میشه و با عشقش خداحافظی می کنه و میره پیش پدرش ! و همینجاس که تصمیم می گیرن بازی افتضاح FFX-2 رو بسازن و گند بزنن به تراژدی FFX
مگه آدم همینجوری روح میشه ؟ البته که نه Tidus , Auron و Jecht در واقع قبلا مردن...(هر کس که در دنیا FFX بمیره می تونه به زندگی برگرده بصورت Unsent و و بزندگی ادامه بده تا وقتی که یه Summoner مراسم مخصوص رو اجرا کنه اونا رو بفرسته به ّFarplane یعنی قبرستان روح ها در دنیای FFX
به همین خاطره که با Seymour چندین بار در بازی می جنگیدیم بار اول اون کشته شده بوده و معاونش نگذاشت کسی از مردن اون باخبر بشه پس اونو دوباره زنده کرد
Jecht قدرت زیادی پیدا کرده بود وقتی موقع جنگیدن با Jecht به اطراف نگاه کنین Zanerkand پیش رفته و ماشینی رو میبینین در صورتی که این شهر خیالیه که Jecht دوست داشت و پسرش توش زندگی می کرد در حالی که Zanerkand سال ها بود که نابود شده بود و خرابه ای بیش نبود Auron هم در گذشته بعد از جنگ با Yunalesca مرده بوده فقط یه Unsent بوده واسه همین وقتی در اواسط بازی همه گروه رفتن تا Farplane رو ببینن آرن داخل نرفت و گفت علاقه ای به دیدن مرده ها نداره...
در کل خیلی سوال هست که فقط باید بازی کنین تا اونا رو بفهمین و خودم فراموشم شده البته دونستن انگلیسی خیلی خوب ضروریه

چند تا آهنگ FFX ه بصورت MIDI گذاشتم همه استفاده کنن البته این 1/10 لذت OST های اصلی FFX رو نداره ولی جالبه مخصوصا Zanerkand MainTheme
از این سایت هم می تونین OST های تمام سری های FF و در کل بیشتر بازی های RPG بعلاوه تعدادی بازی های توپ مثل ُSilent Hill یا ICO رو بگیرین
http://bluelaguna.net

Attachments

• FFX.zip
    FFX.zip
    19.3 KB · مشاهده: 13
2 سال پیش بازی کردم یادم رفته بود یه تیکه هاییشو مخصوصا همین Farplane رو که خودمو کشتم یادم نیومد! ممنون(زیادم غلط نگفتم:دی)

چند تا آهنگ FFX ه بصورت MIDI گذاشتم همه استفاده کنن البته این 1/10 لذت OST های اصلی FFX رو نداره ولی جالبه مخصوصا Zanerkand MainTheme
از این سایت هم می تونین OST های تمام سری های FF و در کل بیشتر بازی های RPG بعلاوه تعدادی بازی های توپ مثل ُSilent Hill یا ICO رو بگیرین

ایول این آهنگارو که الان گوش کردم باید برم از اول FFX بازی کنم :love:

تنها فاینالی رو که حد اقل اسم شخصیت هاشو خوب میدونم فاینال 7 هست.
ولی کلا تو اون که دقت کردم،دیدم داستانش جوری که ادم خیلی توش غرق میشه.
من اولین بار که ادوس چیلدرن رو دیدم هیچی نفهمیدم.بعد از چهار بار یک چیزایی رو متوجه شدم.داستانش جوری روم اثر گذاشت که تا چند روز مات شده بودم.کلا داستان های فاینال ها(اونایی که من شنیدم)خیلی اثر گذاره و آدمو به فکر فرو میبره.این خیلی خوبه.
اگر تا تابستون زنده باشم حتما میرم شماره 10 رو بازی میکنم.
یک سول دارم از روی کنجکاوی(چون از فاینال 10 هیچی نمیدونم)
ایشون کی هستن؟
5yha8hj.jpg

لادن خانم ایشون Yuna هستن شخصیت اصلی مونث فاینال فانتزی 10 البته این عکس برای نسخه دوم شماره 10 هست که به اسم X-2 منتشر شد و زیاد چنگی به دل نمیزد;)

دوستان عزیز دنبال اهنگ Hyme of the fate هستم همون تم اصلی فاینال فانتزی 10 همون ترانه ای که مردم میخونن تا یاران ما پیروز بشن همون تمی که قبلیه kimahary میخونن برای بدرقشون.همون که خیلی زیباس;)
یکی هم ملودی پیروزی در مقابل دشمنان رو میخوام که تو همه ی فاینال ها بوده اگر کسی پیدا کرد دریغ نکنه .:confused:
راستی این موزیک های 10 رو دانلود کردم خاطرات چندین سال پیش زنده شد خدایی هیچ شماره ای مثل 7 و 10 نمیشه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or