بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم شخصیت های فاینال 10 (با عکس)

Characters_1.jpg

--------------------

tidusprofile3.jpg

Tidus

Height
5'9"

Weapon
Swords
Birthplace
Zanarkand

-------------------

yunaprofile.jpg

Yuna

Height
5'3"

Weapon
Staves
Birthplace
Bevelle

-----------------

wakkaprofile.jpg

Wakka

Height
6'2"

Weapon
Balls
Birthplace
Besaid

------------------

luluprofile.jpg

Lulu

Height
5'6"

Weapon
Dolls
Birthplace
Besaid

------------------

kimahriprofile.jpg

Kimhari

Height
6'9"

Weapon
Spears
Birthplace
Gagazet

-------------------

auronprofile.jpg

Auron

Height
6'

Weapon
Blades
Birthplace
Unknown

-------------------------

rikkuprofile.jpg

Rikku

Height
5'2"

Weapon
Claws
Birthplace
Unknown

-----------------------

لادن خانم ایشون Yuna هستن شخصیت اصلی مونث فاینال فانتزی 10 البته این عکس برای نسخه دوم شماره 10 هست که به اسم X-2 منتشر شد و زیاد چنگی به دل نمیزد;)

نه این Lenne ست یه شخصیت دیگه از FFX-2 در نگاه اول آدم فکر می کنه Yuna ه تو این عکس سمت راستی Yuna و سمت چپی Lenne
Yuna%20and%20Lenne.gif

این بازی بنظرم اصلا چنگی بدل نمی زد فقط FFX رو خراب کرد;)

دوستان عزیز دنبال اهنگ Hyme of the fate هستم همون تم اصلی فاینال فانتزی 10 همون ترانه ای که مردم میخونن تا یاران ما پیروز بشن همون تمی که قبلیه kimahary میخونن برای بدرقشون.همون که خیلی زیباس;)
یکی هم ملودی پیروزی در مقابل دشمنان رو میخوام که تو همه ی فاینال ها بوده اگر کسی پیدا کرد دریغ نکنه .:confused:
راستی این موزیک های 10 رو دانلود کردم خاطرات چندین سال پیش زنده شد خدایی هیچ شماره ای مثل 7 و 10 نمیشه :love:

Hyme of the Fayth رو تو همون سایتی که دادم به اسم Song of Prayer نوشته که این واسه Ronso Tribe ه همون قوم کیماری که باهم می خونن
http://bluelaguna.net/downloads/mp3s/ffxmusic/76+-+Song+of+Prayer+~+Ronzo+Tribe.mp3

موزیک پیروزی FFX
http://bluelaguna.net/downloads/mp3s/ffxmusic/10+-+Victory+Fanfare.mp3

واقعا آدم تعجب می کنه وحسرت می خوره سری بازی هایی که تو دنیا جزو بزرگترین Franchise ها هستن و بیشترین طرفدار هارو دارن تو ایران(حالا منظورم تو این تاپیکه) طرفداراش به اندازه انگشت های دست هم نمی رسن;) :(
و گیمر های ایرانی ترجیح می دن آدم بکشن و کله تروریست ها رو با Headshot بترکونن:)

ناراحت نباش من خودم دیوانه این بازی هستم دیگه من عادت کردم چون کم کم برام ثابت شده که این صنعت تو ایران مرده به حساب میاد یعنی صنعت بازی ;)

واقعا آدم تعجب می کنه وحسرت می خوره سری بازی هایی که تو دنیا جزو بزرگترین Franchise ها هستن و بیشترین طرفدار هارو دارن تو ایران(حالا منظورم تو این تاپیکه) طرفداراش به اندازه انگشت های دست هم نمی رسن;) :(
و گیمر های ایرانی ترجیح می دن آدم بکشن و کله تروریست ها رو با Headshot بترکونن:)
همون بهتر که برن تروریست بکشن.با توجه به سابقه گیمرهای ایرانی در ر.... تو بازی های بزرگ بنظرم نشناسن این بازیو بهتره.ما که داریم حالمونو میکنیم به بقیه چیکار دارین؟
البته یه دلیل مهم دیگش هم ضعیف بودن زبان این گیمراست که خب داستان مهمترین فاکتور فاینالها برای جذب گیمره.یه دلیل دیگشم اینه که فاینال یه بازیه هنریه و مثل سینما که ژانر هنری اون تو ایران طرفدار نداره و همه دنبال بکش بکش و بروس لی و آرنولد و بقیه اوباش و اراذلند انتظار نباید داشته باشیم که اونا کانتر و چمیدونم جی تی ای و ... رو ول کنن بچسبن به فاینال:cool:

واقعا آدم تعجب می کنه وحسرت می خوره سری بازی هایی که تو دنیا جزو بزرگترین Franchise ها هستن و بیشترین طرفدار هارو دارن تو ایران(حالا منظورم تو این تاپیکه) طرفداراش به اندازه انگشت های دست هم نمی رسن
بطور اساسي تاييد ميشه:(

من خودم همه سبکی رو که فکر کنید بازی تموئم کردم هم هیچ بازی رو مثل فاینال 10 بازی نکردم حتی متالگیر چون به نظر من بازی خوبه که هر کسی نتونه بازی کنه و ازش سر درنیاره متالگیر از نظر داستان خیلی قوی هست و گرافیک اما یه چیزی که آدمو ازش زده می کنه هر کسی تو هر سنی فکر کنید می تونه این بازی رو بازی کنه حتی رویه لول حرفه ای و سختش اما فاینال با اینکه لول نداره واقعا اینقدر آیتم داره ک واقعا آدم بعضی اوقات گیج می شه و باید حتمآ بیشتر از 30 ساعت با این بازی اختصاص بدی تا کلا بازی باید دستت اما بازیهای دیگه حداکثر 3 ساعت بازی کنی بازی کاملا دستت می یاد و حرفه ای می شی در کل اگه کسی گفت از این بازی بدم می یاد بدونین که اینکاره نیست و بیشتر داره بازی رو با فیلم اشتباه می کنه و کلا یه بازی می خواهد که مثلا کارایی که شخصیت های فیلم انجام می ده خودش تو بازی انجام بده اما فاینال تا حالا دقت کردین داستان موجوداتش مبارزه هاش تو هیچ فیلمی نیست و اصلا یه چیزی واسه خودشه واسه همین خیلی ها این بازی رو مسقره می دونن چون تا حالا همچین چیزی ندیدن و حتی تویه تخیل خودشونن اینو فرض نکردن در کل اسم فاینال داره می گه آخر تخیل یعنی اگه تخیلی فکر می کنی بدون فاینال یه چیزی اونور تخیل تو هست و واقعا می شه گفت کارگردان این بازی واقعا قدرت تخیل بالایی داره و یه نابغه هست!!!

راستی یادم رفت بگ بجه ها جون هر کی دوست دارین شبیه ساز پی اس 1 و بایوس هاشم بزارین و طرز استفاده چون من واقعا تو کفم 7 گیگ دانلود کردم اما هنوز موفق نشدم بازی کنم از فاینال 1 هست تا 9 واسه پی اس 1!!!! بچه ها کسی فاینال ها رو خواست منم همشونو دارم از 1 تا 12!!! در ضمن کسی بلده بازیهای پی اس 1 رو رویه دی وی دی بزنه و بتونه مثلا فاینال 9 رو رویه یه دی وی دی تمام سی دی هاشو بزنه و اجرا کنه رویه پی اس 2!!!

اصلا یه چیزی واسه خودشه واسه همین خیلی ها این بازی رو مسقره می دونن چون تا حالا همچین چیزی ندیدن و حتی تویه تخیل خودشونن اینو فرض نکردن در کل اسم فاینال داره می گه آخر تخیل یعنی اگه تخیلی فکر می کنی بدون فاینال یه چیزی اونور تخیل تو هست و واقعا می شه گفت کارگردان این بازی واقعا قدرت تخیل بالایی داره و یه نابغه هست!!!
نوشته پایین یه مشت اراجیف در مورد تخیلاته;) دوست ندارین نخونین
یادمه تو چند صفحه پیش همین تاپیک یکی گفته بود داستان FF ها تو گذشته ست یا آینده;):eek: موضوع اینه که هر کدوم از داستان های FF تو یه دنیای متفاوت و یه جهان دیگ موازی با قوانین این دنیا اتفاق می افته اینه که نهایت خلاقیت سازنده ها رو نشون میده حالا چرا خیلی ها(بخونین بیشتر ایرانی ها) این بازی رو مسخره می کنن ؟ چون دنیاشون اینقدر کوچیکه که تصور یه دنیای دیگه رو نمی تونن بکنن (نمی دونم اون نظریه چندین دنیا هایی که چند ماه پیش توی بازی رایانه چاپ شده بود رو خوندین یا نه) چون این به یه تخیل خیلی قوی احتیاج داره حتی تصور زندگی تو دنیاهای FF شاید خیلی مشکل باشه ولی اینقدر تو FF خوب ساختنش که آدم شک می کنه دنیای خودش واقعیه یا اون ؟:biggrin1:
یه چیز جالب که واقعا واسم اتفاق افتاده رو بگم من یه روز نشسته بودم به یه چیزی فک می کردم بعد انقدر تو خیالم غرق شدم بعد که به خودم اومد یه حالتی شدم که انگار از ماورای خودم جلو رفتم که مثلا روحم از جسمم واسه چند لحظه فاصله گرفت که انگار متعلق به یه دنیای دیگه بود بعد دوباره به فکر فرو رفتم که نکنه اینا فقط تخیل و رویا باشه (منظورم این زندگیمه)
تو پی اس تو یه بازی آر پی جی کرده بودم به اسم Star Ocean : Till The End of Time این بازی هم تو یه دنیایی دیگه اتفاق می افتاد که پر از سیاره و کهکشان و ... بود (یه چیز تو مایه های Rogue Galaxy ) بازی 2 دی وی دی بود بعد از کلی زحمت و مبارزه آخرای بازی می فهمیم که کلی بازی بازی بوده ! قضیه این بوده که یه نفر مغز متفکر این بازی رو اختراع می کنه این یه بازی پیشرفته بوده که آدم می تونسته شخصیتشو تو یه دنیای دیگه هدایت کنه یعنی کل داستان بازی فقط یه بازی بوده:) بعد اینهمه اتفاق گفتم سازنده اینا چقدر می تونه تخیلشون قوی باشه شما دنیای یه مورچه ای که از کلونی خودش و گروهش که تو حیاط ماست بیرون نرفته فقط تو حیاط ما گشته رو فرض کنین ؟ حتی خیال هم در موردش مشکله

راستی یادم رفت بگ بجه ها جون هر کی دوست دارین شبیه ساز پی اس 1 و بایوس هاشم بزارین و طرز استفاده چون من واقعا تو کفم 7 گیگ دانلود کردم اما هنوز موفق نشدم بازی کنم از فاینال 1 هست تا 9 واسه پی اس 1!!!! بچه ها کسی فاینال ها رو خواست منم همشونو دارم از 1 تا 12!!! در ضمن کسی بلده بازیهای پی اس 1 رو رویه دی وی دی بزنه و بتونه مثلا فاینال 9 رو رویه یه دی وی دی تمام سی دی هاشو بزنه و اجرا کنه رویه پی اس 2!!!
این همه شبیه ساز رضا برو گوگل بزن PSX Emulator میریزه واست:biggrin1:
اصلا از شبیه ساز های PSX استفاده نکردم ولی تعریف اینو شنیدم ePSXe
http://www.ngemu.com/psx/epsxe.php?action=download
اینم واسه Plug In ش
http://www.ngemu.com/psx/epsxe.php?action=plugins

من گفتم الان به غیرت همه بر خورده و میان تاپیکو میارن بالا!
اگر تو این تاپیک افراد کمی فعالیت میکنن ،دیگه اون 6 نفری هم که فعالیت میکردن که نباید بزارن برن!!!!
69.gif

----------
پیشنهاد میدم بیاین یک از فاینال ها که پر طرفدار بود(مثلا 10)رو درباره داستان و شخصیت هاش صحبت کنیم.:biggrin1:
اگر هم فکر بدیه بیاین یک فکر خوب ارائه بدین;)
----------
راستی،من یک اشتباه بزرگ کردم.از اونجا که صبرم کمه تصمیم گرفتم چند تا دمو از فاینال 10 ببینم.دیدم و قاتی کردمو هیچی برام روشن نشدو یک سری چیزام خاموش شد!:( :)
تنها راهی که بتونم بفهممش اینکه بازی کنم دیگه؟

سلام
ایول آقایون وو خانمها
عجب تاپیک باحالیه ، حیف که دیر پیداتون کردم :love:
بنظر من این تاپیک باید تو قسمت ps2 باشه .

راستی یه سوال ؟
من دیوونه بازیهای rpg شرقی ام خصوصا فاینال فانتزی :love:
یکی از بروبچه های باحال تاپیک ps2 ( مسعود رو میگم :cheesygri ) ، یه نسخه از فاینال پلی 1 گذاشته برا دانلود به ایم فاینال فانتزی تاکتیکز

راستش میخواستم دانلودش کنم ولی قبلش گفتم بپرسم ببینم کسی میدونه چطوریه ؟
هنوزم نقش آفرینیه تا استراتژیک شده ؟
ارزش بازی کردن داره ؟؟

سلام
ایول آقایون وو خانمها
عجب تاپیک باحالیه ، حیف که دیر پیداتون کردم :love:
بنظر من این تاپیک باید تو قسمت ps2 باشه .

راستش میخواستم دانلودش کنم ولی قبلش گفتم بپرسم ببینم کسی میدونه چطوریه ؟
هنوزم نقش آفرینیه تا استراتژیک شده ؟
ارزش بازی کردن داره ؟؟

خوشحالم یکی به FF دوستان اضافه شد
ّّFF Tactics ؟ شک نکن بهترین بازی PS1 ه عالیه یه بازی فراموش نشدنی :love: حتما بگیرش
بازی ترکیب استراتژی و آر پی جی البته بیشتر با مایه های آر پی جی و داستان گیم پلی عالی
البته FF Tactics Advance رو با این مقایسه نکنین چون آبروی FFT رو برده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or