007
کاربر سایت
عالي ميشهبچه ها موافقین من داستان فاینال فانتزی 1 تا 12 رو بنویسم؟
عالي ميشهبچه ها موافقین من داستان فاینال فانتزی 1 تا 12 رو بنویسم؟
زاک یکی از سربازانه شینرا هست که به کلود اموزش میده و به خاطر نجات جون کلود توسط سفیروس کشته میشه.شمشیر Buster Sword کلود هم یادگار زاک هستش.عالی بود
------
داستان ff7 رو من خیللللللللللللللی دوست دارم.
یادمه وقتی فیلمشو دیدم تا یک مدتی تو خودم بودم.از هیچکدوم اونجور بدم نیومد،هر کدوم یک رنجی داشتن.هیچکدوم شاد شاد نبود.
آرزو های بزرگی داشتن......
درباره zack نامزدAeris اطلاعات بیشتری ندارید؟
بچه ها واسه رایت بازی های پی اس 1 راهی دارین ؟ من تمام فاینال ها رو از 1-9 واسه پی اس 1 دانلود کردم و چند تا زدم اما هیچ کدوم رویه دستگام نمی یاد!!! در ضمن من پی اس 2 دارم نه پی اس 1!!!!!
خب چرا خودتو اذیت می کنی.به سر بورو مجتمع پایتخت.هم کف فاز دوم.فروشگاه سامی.ارشیو بازی هایه قدیمی داره.تک سوت بخر بیا خونت بشین بترکون!!!سلام اولا دوما نزنین فاینال ها شبیه سازی هم نیست گرافیک بازی میکرو هست اما دموهای بازی خدا هستن مثل بقیه فاینال ها و یه جور بازسازی و شبیه سازی هست من تمام فاینال ها رو پی اس 1 دارم از 9 به بعد رویه پی اس 1 قایل اجرا نیست و رویه پی اس 2 هستن پی سی هم نیست بگین شبیه ساز گذاشتم واسه اجراشون کسی هم باور نمی کنه عکس می گیرم واستون آپلود می کنم در ضمن اسکول هم نیستم که یه چیزی وسط هوا بپرونم چبزی می گم هم دیدم و همه دربارش مطلب خوندم قهمیدین ؟ بعدشم من بلدم اجرا کنم چون بازیهای اصل پی اس 1 رو اجرا کردم حالا یا بعد رایت می کنم یا لنز دستگام خراب شده چون من حدود 3 سال پیش بازیهای پی اس 1 رو باهاش بازی کردم من دستگام 39004 هست!! من دستگام با نگه داشتن دکمه ریست قبلا بازی ها رو اجر می کرد اما الان اینو اجرا نمی کنه و حتی لوگو پی اس 1 هم نشون نمی ده واسه بازی های دیگه پی اس 2 که لود می کردم قبلا اگه رویه کلید ریست دست نگه می داشتم لوگو پی اس 1 رو نشون می داد و گیر می داد که یعنی این بازی پی اس 1 نیست و باید ریست می کردم واسه بازی های پی اس 2 این اتفاق می افتاد نه پی اس 1 بازی های پی اس 1 رو راحت می خوند!! متاسفانه بازی پی اس 1 هم الان هیچی ندارم که امتحان کنم ببینم دستگاه مشکل داره یا سی دی!!!!
اول که Final Fantasy از 7 روی Ps1 اومد.
اونایی که شما داری با شبیه سازه که رو کنسولت میاد. ببین شبیه ساز واسه Ps1ه یا Ps2. ضمنا Mod chip دستگاتم بگو تا بگم چطوری اجراش کنی. احتمالا باید 2بار پشت سر هم دستگاه رو reset کنی.