ایول چه جوری اونوقت 7 و 8 و 9 رو در یه سی دی داری می شه توضیح بدی ؟ در ضمن فاینال 11 هم داری ؟
من در یک CD دارم اگه می خواهی مثل MGS پیغام بده بهت بگم چه جوری تهیه کن.فاینال فانتزی 11 هم هست.(هم برایه PC و هم برایه PS هست .در ضمن کاملا اینگلیسی هم هست )شما جون بخواه....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
سپهر خوان گل یک بازیه اکشن از حضرت کلود استرایف (ع) هم برایه
PS3 تقریبا در حاله ساخته.اگه شما به تاپیک
اخبار داغ کنسول ها بری من این خبر رو کامل دادم و می تونی از جزئییاتش سر در بیاری.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
خانوم لادن FFVII Before Crisis برایه موبایل بود و Lost Episode یک انیمه هست که تقریبا ادامه AC هست و به کسانی که AC رو خریدن(با قیمت اصلی!!)فرستاده شد.(البته همین الان دیدم یک بازی هم با همین نام هست که بازیه همین انیمه هستش) اگه این انیمه رو می خواهی و پیغام بده با پست سفارشی برات یفرستم.
در ضمن اگه شما به سایت w3.FinalfantasyversusXIII.com برید میتونید اطلاعاتی از داستان بازی بدست بیارید.البته به صورت جزئی و به زبان انگلیسی.
در ضمن MGS3 محترم سبک این بازی اکشن نیست و یک بازیه RPG است!! با این موضوع:
New Cristal World For The PS3
تازه شما میتونید داستان کامل این بازی ها رو به همراه اهنگ هاش رو هم از این سایت دانلود کنید:
www.ffextreme.com
در این سایت بیوگرافی کامل کلود و وینسنت هم هست با خوندن اون متوجه تفاوت هایه اساسیه شخصیت کلود و وینسنت میشید!! نه تشابح انها!!